amigdas.com

Pasta de dinti `balsam de padure` - compozitie si producator

Pastă de balsam de pădureBalsamul de pădure este un instrument rusesc pentru îngrijirea gingiilor și dinților. În primul rând, pasta de dinți "Balsam de pădure" este un remediu pentru boala gingiilor. Această pastă aduce cu adevărat un efect. Și dacă ați scuipat sânge pentru ultima dată în timp ce vă spălați dinții, atunci această pastă este doar pentru dvs. Dar trebuie remarcat faptul că astăzi a apărut o mare selecție a acestei pastă de dinți, astfel încât, înainte de a cumpăra, să vă familiarizați cu compoziția și scopul acesteia.

Întreaga serie de paste "Forest Balsam" în compoziția sa are numai ingrediente naturale naturale. Este foarte des recomandată de medicii stomatologi ca o măsură preventivă împotriva bolii gingiilor.

Avantajele produselor marcii "Kalina"

Preocuparea "Kalina" este una dintre cele mai răspândite în lume. Mulți producători de produse scumpe de îngrijire și igienă din spatele gurii recunosc că produsele din preocuparea Kalina respectă pe deplin standardele europene de calitate, dar prețul produselor lor este mult mai mic.

Avantajele pasta de dinti "Lesnoy Balm" sunt calitatile sale:

 1. Beneficiile utilizării pastă de balsam de pădureCompoziție echilibrată și calitate acceptabilă pentru un preț minim. Aproape în întregime, această marcă a reușit să forțeze pe piață producătorii autohtoni de aceeași categorie de preț din India, Turcia, China și alte țări.
 2. Utilizarea substanțelor naturale. În Federația Rusă, o cantitate destul de mare de materii prime naturale bune pentru a face o pastă de dinți unică. Această rășină este o specie coniferă naturală, extracte de ace și ierburi. În antichitate, toate aceste componente au fost folosite de strămoșii noștri pentru a menține sănătatea țesutului moale al gurii și dinților. Prin gradul de protecție, nici o componentă chimică sintetizată cu ele nu poate fi comparată.
 3. Datorită faptului că se utilizează numai substanțe naturale, acești agenți au un nivel scăzut de alergenicitate. Persoanele care sunt predispuse la reacții alergice la o pastă de dinți complet sintetică pot reacționa dureros. Dar reacțiile alergice la acest produs sunt foarte rare.
 4. La momentul fabricării mijloacelor, se folosesc cele mai moderne tehnologii, cum ar fi extrudarea, extracția în vid și o serie de altele. Participarea la procesul de fabricare a acestui echipament este importul de echipamente. În parte, aceasta este facilitată de faptul că proprietarul companiei "Kalina" (actual) este corporația internațională Unilevel. Este această firmă care furnizează instalația cu cele mai noi și mai avansate echipamente.
 5. Valoarea semnificativă este jucată de un astfel de indicator ca gradul de protecție împotriva cariilor. Conform recenziilor dentare, pasta de dinți de uz intern pentru dinți și țesuturi moi ale cavității bucale este un instrument calitativ pentru prevenirea cariilor. Această cifră nu este mai mică decât analogii străini.
 6. Protecția țesuturilor moi ale cavității bucale. Această cifră a fost inițial „creasta“ a companiei „Kalina“, în achiziționarea unei serii de produse. În acest caz, vorbim nu numai despre măsuri preventive, dar și despre tratamentul țesuturilor moi, în general. Seria pentru gingii si dinti sensibili va avea o îngrijire orală blând pentru persoanele care folosesc alte produse din gama companiei „Kalina“ de instrumente sau orice alte companii pot cauza probleme.

Pasta de dinți "Forest Balsam" - avantaje

Producătorul a luat în considerare următoarele avantaje ale pastelor "Balsam de pădure":

 1. Compoziția de balsam din lemn de pasteSiguranța pentru sănătatea umană. Orice pastă de dinți din această serie menține echilibrul natural al microflorei cavității orale. Acesta este un factor foarte important, deoarece unele paste conțin antiseptice, care distrug nu numai microorganismele patogene, ci și cele naturale. Și acest lucru poate duce la dezvoltarea candidozei în gură.
 2. Îngrijirea complexă a cavității orale. În ciuda faptului că fiecare instrument are propriile proprietăți specifice și o anumită direcție, toți au grijă de gingii, au un efect antimicrobian și împiedică dezvoltarea cariei.
 3. Naturalețea. Compoziția tuturor pastelor din seria "Balsam de pădure" include numai extracte din plante, obținute din materii prime naturale.
 4. Prețul democrat. Producătorul acestor fonduri a avut grijă de faptul că fiecare persoană ar putea obține bunurile sale, indiferent de prosperitate.
 5. O selecție largă de bunuri. Pentru astăzi au fost puse în vânzare 9 tipuri de paste "Lesnoy Balm". Dar acest lucru poate provoca unei persoane o uimire ușoară a felului de pastă de care are nevoie și cu ce compoziție.

Tipuri de pastă de dinți "Balsam de pădure"

Pastele naturale "Forest Balsam" includ astfel de tipuri:

 1. Când puteți folosi o pastă de balsam de pădureProtecția profesională a gingiilor. După prima periere a dinților, ea oferă ajutor de urgență cu diverse probleme cu gingiile. Reduce umflarea, inflamația și sângerarea. Se recomandă utilizarea zilnică în scopuri preventive.
 2. Îngrijire anti-îmbătrânire. Această pastă este destinată persoanelor care au împlinit vârsta de 50 de ani. Protejează de denudarea gâtului dintelui - recesiunea gingiei.
 3. Prevenirea și prospețimea. Compoziția acestui instrument se concentrează pe întărirea structurii țesutului parodontal și pe îndepărtarea eficientă (eliminarea) plăcii.
 4. Albirea naturală și îngrijirea gingiilor. Reface albitatea naturală a dinților, lustruiește ușor emailul, împarte placa dentară. În același timp, îi pasă și de gingiile tale.
 5. Pentru gingii și dinți sensibili. Reduce în mod substanțial sensibilitatea smalțului, îngrijește ușor gingiile. Se compune din abrazivi moi.
 6. Forest balsam forte. Compoziția include o concentrație triplă de plante medicinale din plante. Din acest motiv, este poziționat ca un mijloc cu o gumă tonică pronunțată și mai puternică și cu efect antiinflamator.
 7. Pasta cu balsam pentru gume 2 in 1. A fost creata folosind tehnologii inovatoare. În compoziția sa, pe lângă pasta însăși, există și un balsam pentru cavitatea bucală. Iar aceasta oferă îngrijire cuprinzătoare pentru gingii și dinți.
 8. Cu inflamația gingiilor. Reduce umflarea și sângerarea gingiilor și, de asemenea, elimină arsurile și mâncărimile.
 9. Cu gingii sângerând. Se bazează pe 5 ierburi și extracte de coaja de stejar și brad. Într-un complex elimină sângerarea și durerea gingiei.

"Forest Balsam" forte

Caracteristica principală a acestui instrument este concentrarea triplă a decoctărilor de plante medicinale. În compoziție există astfel de decoctări și extrase ca:

 1. Substanțele din balsamul de păstrăv de pastăCelandine.
 2. Yarrow.
 3. Sunătoare.
 4. Urzica.
 5. Margarete.
 6. Pațachina.
 7. Calendula.
 8. Zmeură.
 9. Afine.
 10. Brad.
 11. Cherestea de stejar.

Pachetul conține doar 8 componente, care fac astfel de acțiuni:

 1. Musetel - antibacterian.
 2. Urzica - hrănește cu vitamine.
 3. Păstarul seabuck este vindecarea rănilor.
 4. Calendula este un antiinflamator.
 5. Zmeura și merițele sunt antioxidanți.
 6. Brad - regenerare.
 7. Stepa scoarta - reduce sangerarea.

Producătorul acestui produs se poziționează ca un instrument puternic în lupta împotriva tuturor problemelor vizibile ale gingiilor. Această pastă este destinată utilizării zilnice. Efectul se observă deja în ziua 7: durerea dispare, scăderea sângerărilor și restabilirea țesuturilor moi.

Pentru gingii și dinți sensibili

Acest instrument are un complex inovator Nature Protect. În compoziție există astfel de componente naturale:

 1. Aloe Vera.
 2. Extract de calendula.
 3. Extras de șolduri.

Acest instrument este perfect pentru persoanele cu sensibilitate sporită a smalțului dinților. Acest lucru se datorează faptului că produsul are o structură moale abrazivă. Ea permanent (aproximativ 12 ore) elimină sensibilitatea dinților și curăță cu atenție placa. Substanțele naturale posedă antibacteriene, antiinflamatoare și cicatrizantă efect, efect benefic asupra sângerare predispuse la și gingii sensibile.

Eficacitatea sa a fost demonstrată prin testele medicale efectuate la UGMA Roszdrav.

Albirea naturală și îngrijirea gingivală

Această pastă cu sistemul de albire naturală este destinată celor care doresc simultan intarirea gingiilor si albirea dintilor. Acesta conține următoarele componente specifice:

 1. Extracte brute.
 2. Enzima este proteolitică (se obține din ananas).

Această enzimă, derivată din carnea de ananas, îndepărtează în mod eficient matricea plăcii dentare proteice și promovează eliminarea blândă a substanțelor colorate de pe suprafața smalțului. Complexul de plante, care face parte și din produs, consolidează gingiile. Extrasul bătut are un efect de tonifiere și calmare, mărește proprietățile mucoasei imune a cavității bucale.

"Forest Balsam" 2 în 1, destinat tratării gingiilor

Acest produs a apărut la vânzare nu cu mult timp în urmă. Conține (împreună cu pasta), care elimină sângerarea și îngrijirea gingiilor. Ea mineralizează (întărește) emailul și protejează împotriva dezvoltării unei boli cum ar fi caria. Aplicați-l în fiecare zi.

Protecția gingiilor profesionale

După prima periere a dinților, aceasta ajută la ameliorarea inflamației. Este recomandat de medicii stomatologi pentru tratamentul cu dezvoltarea bolilor țesuturilor moi și la remisie. Compoziția acestei remedii este după cum urmează:

 1. Beneficiile utilizării pastă de balsam de pădureCelandine.
 2. Nettles.
 3. Yarrow.
 4. Sunătoare.
 5. Musetel.
 6. Extractul frunzelor.
 7. Extras din flori de tei.

Cu inflamație gingivală

Structura include astfel de componente:

 1. Sage Extract.
 2. Aloe Vera.
 3. Decoction de cinci ierburi.

Acest instrument elimină durerea în gingii, reduce sângerarea și umflarea acestora. Doar 7 zile după ce ați început să utilizați această pastă, vor exista îmbunătățiri constante.

Cu gingii sângerând

Compoziția conține următoarele substanțe naturale:

 1. Un decoct de cinci ierburi.
 2. Extras din coaja de stejar.
 3. Extracte brute.

Acest medicament combate eficient inflamația în gura țesuturilor moi. Bulion cinci plante oferă protecție profilactică și întărește gingiile exprimate, extract de brad rezistent la reproducerea si dezvoltarea bacteriilor patogene, extract de stejar scoarță promovează vasele gingivale.

Prevenirea și prospețimea

Ce fel de balsam din lemn de paste areAceastă pastă este îndreptată spre combaterea plăcii, care după o anumită perioadă de timp se poate transforma în tartru. Și piatra deja rănește gingia în mod constant și agravează circulația sângelui în ea. Și deja acest factor duce la procese inflamatorii. Principalele componente active care alcătuiesc produsul sunt ulei de cătină și extract de musetel. Producătorul vă promite rezultatul sub formă de miros proaspăt din gură, dinți fără placă și gume puternice.

Îngrijire anti-îmbătrânire

În timp, regenerarea țesuturilor parodontale încetinește semnificativ. Din acest motiv problemele cu gingiile apar mai des. Pasta anti-îmbătrânire "Forest Balsam" include substanțe cum ar fi un decoct de cinci plante medicinale, sunătoare și propolis. Acest instrument a fost dezvoltat de specialiști pentru oameni în 50 de ani. Împiedică denudarea gâtului dinților, întărește gingiile, îmbunătățește secreția salivei și are un efect antiinflamator.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Spălarea gurii: alegerea pe care să o utilizațiSpălarea gurii: alegerea pe care să o utilizați
Rating-ul bunurilor de albire dintiRating-ul bunurilor de albire dinti
Pasta de dinti lakalut: preturi, comentariiPasta de dinti lakalut: preturi, comentarii
Pasta de dinți `colgate`. Componența remedierii și a variantelor salePasta de dinți `colgate`. Componența remedierii și a variantelor sale
Instrucțiuni pentru utilizarea medicamentului parodontocid, spray și gelInstrucțiuni pentru utilizarea medicamentului parodontocid, spray și gel
Pasta de dinți pentru copii: tipuri și descrierePasta de dinți pentru copii: tipuri și descriere
Cea mai bună pastă de dinți pentru dinții sensibiliCea mai bună pastă de dinți pentru dinții sensibili
Președinte pastă de dinți: tipuri și descrierePreședinte pastă de dinți: tipuri și descriere
Manualul utilizatorului Glister Amway - pastă de dinți amwayManualul utilizatorului Glister Amway - pastă de dinți amway
Pasta de dinti de la acnee pe fata: exista vreun beneficiu?Pasta de dinti de la acnee pe fata: exista vreun beneficiu?
» » Pasta de dinti `balsam de padure` - compozitie si producator
© 2021 amigdas.com