amigdas.com

Apăsați pentru carton, hârtie reciclabilă și alte deșeuri de hârtie

Apăsați pentru cartonPresa de balotat (PP) îndeplinește funcția de colectare și presare a deșeurilor pentru prelucrare ulterioară. Acest echipament este reprezentat de mai multe varietăți, inclusiv de înaltă performanță, cu profil redus, cu densitate suplimentară. Există o presă pentru carton, hârtie, metal, reciclabile și deșeuri de hârtie, cu transportoare și hoppers, și multe altele.

Clasificarea deșeurilor

Să vedem, care sunt ponderile și măsurile comune luate în tratarea deșeurilor:

 • 1 cub de spațiu este format din 46 656 de metri cubi. Inci;
 • 1 cu. curtea este de 27 de metri cubi. picioare;
 • 1 balot (măsurat în miez cub) = LXWXH (în țoli), împărțit la 46.656;
 • 1 Bale (măsurată în Ft cubice) = LXWXH (în țoli) împărțit la 46 656 X 27;
 • 1 balot cu dimensiunile 36L X 36W X 36H este egal cu 1 curte cubică.

A pierdut foi de bilanț

Densitate tipică în vrac și alte caracteristici ale fluxurilor de deșeuri variază de la industrie la industrie și de la locație la locație în industrie. Este logic ca fluxurile de deșeuri sau profilele de gunoi cu cel mai mare conținut de aer să obțină cele mai bune beneficii de la compactare. Deoarece profilele de gunoi pot varia semnificativ în cadrul aceleiași industrii (și chiar în cadrul aceluiași segment de piață), forța de compactare sau avantajele derivate din balotare se vor schimba, de asemenea, în mod corespunzător.

Nealocat sau necompact

Pentru materialele în vrac sau fără ulei, este necesară o cantitate mare de spațiu, comparativ cu lama. Unul dintre principalele avantaje ale grupării cât mai mult posibil de reciclare a deșeurilor (de exemplu, plăci voluminoase) este faptul că materialele sunt îndepărtate din fluxul de deșeuri. Chiar și atunci când nu există un program de reciclare, acest lucru poate reduce în mod semnificativ cerințele pentru transportul deșeurilor, deoarece chiar și o mică cantitate de deșeuri reciclate este probabil să fie descărcată gratuit de către un reciclator.

Reducerea volumului

Avantajele reducerii cantității de deșeuri de hârtieAvantajele reducerii volumului poate varia foarte mult în funcție de configurația mecanică a dimensiunii pompei, a motorului, a cilindrilor etc. cu fiecare model particular. Așa cum s-ar putea aștepta, cu cât este mai mare rezistența, greutatea și densitatea balotilor, cu atât costul PP este mai mare, dar acest lucru nu poate fi întotdeauna legat de prese de balotat special concepute pentru obiecte sau utilizări foarte specifice.

După determinarea greutății unui cub. un nivel de materiale în vrac (sau reciclabile) și cunoașterea greutății (o curte cubică) a aceluiași material, acesta poate furniza câteva informații de bază referitoare la factorul de compactare. De exemplu, dacă materialul în vrac cântărește 25 de kilograme pe metru cub. curte, și același material care este ambalat, cântărind 500 de kilograme, atunci posibilitățile de compactare sunt de aproximativ 20 la 1.

Dimensiuni tipice ale presei de balotat

În mod tipic, modelul sau numele PP se va referi la volumul ambalajului, care produce modelul. De exemplu, balotierele de 60 de inch produc un balot de 60 inch (latime). Desigur, înălțimea și adâncimea sunt celelalte două mărimi necesare pentru a determina dimensiunea reală în metri cubi sau picioare. Este posibil ca un balot de 30 de inch să producă un volum de balot care a fost aproape de 0,50 cu. sau 13,5 cu. ft. De exemplu, volumul de baloturi 30H X 30W X 24D = 21 600 cu. inci, care este de aproximativ jumătate de cub. Nivelul.

prese de balotat verticale tipice pot varia în baloturi de dimensiuni produse la 80 în lățime sau chiar mai mari De aceea, în cazul în care unele dimensiuni de bază sunt folosite pentru această dimensiune Presă înaltă (de exemplu, 40H X 80W X 40D), o dimensiune balot poate ajunge la 2.7 yards cubi sau deasupra . Prin înmulțirea celor trei dimensiuni este ușor pentru a calcula dimensiunea reală a balotului.

Avantajele folosirii preseiÎn ceea ce privește luarea în considerare a baloturilor este important să încercați să determinați dimensiunea PP, astfel încât lucrătorii sau utilizatorii nu trebuie să pregătească prea mult material înainte de a pune materialul într-un presă de balotat (de exemplu, un carton îndoit). Prin urmare, înainte de a decide cu privire la mărimea baloturilor, este important să se estimeze dimensiunea tipică a obiectelor din fluxul total de deșeuri care trebuie presat, combinat cu deschiderea ușii și a spațiului disponibil.

Este necesar să se aloce spațiu suplimentar nu numai pentru îndepărtarea balotilor, ci și pentru orice cerințe de întreținere care pot fi necesare (de obicei aproximativ un mortar pe perete pe spatele și pe laturile PP). De asemenea, înălțimea tavanului este foarte importantă, deoarece mișcarea cilindrului necesită o înălțime suplimentară dincolo de "înălțimea de repaus" normală a dispozitivului.

Unele dintre celelalte dimensiuni PP tipice sunt:

 • 42 l;
 • 48 l;
 • 60 l;
 • 72 l;
 • 84 litri PP.

Există și compacte speciale, cum ar fi:

 • prese de ambalat;
 • spumă;
 • film PP;
 • cu miez;
 • Mașini-unelte PP.

PP verticală și orizontală

Pe scurt, prelucrarea cartonului ondulat, a hârtiei, a materialelor plastice, a deșeurilor de hârtie, a metalelor de reciclare sau a altor tipuri de eliminare a deșeurilor, există o presă sau alte echipamente pentru orice aplicație în limite rezonabile.

Baley Scales

Utilizând o presare verticalăÎn funcție de materialul ambalat în baloturi și, bineînțeles, de mărimea și configurația mecanică a balotului însuși (de exemplu, motor, cilindru, pompă etc.), balanțele de balotare pot varia foarte mult. Barele tipice de balot pentru materiale adecvate, cum ar fi carton (OCC), HPDE, PET, cutii de oțel, etc., sunt în general disponibile. Din moment ce cartonul este unul dintre cele mai comune obiecte comprimate, greutatea cartonului este adesea folosită ca referință.

În plus față de dimensiune, greutatea baloturilor este, de asemenea, un factor important în determinarea presei de balotat dorite. Severitatea și "adâncimea" programului de reciclare ajută, de obicei, la determinarea nivelului de îngrijire care trebuie luat în considerare atunci când se iau decizii privind balanțele și dimensiunea baloturilor. Adesea masele și mărimile de baloți sunt doar o chestiune de preferință, bazată pe rutine de procesare și logistică generală.

Bazele presei de balotat

Atunci când se evaluează mai mulți factori - cum ar fi spațiul disponibil și materialele care trebuie să se prăbușească - adâncimea programului de recirculare și greutatea preferată, dimensiunea și tipul baloanelor care sunt cele mai potrivite pot fi determinate mai ușor.

Cunoașterea volumului de material, care trebuie ambalat în fiecare săptămână sau lună, este un bun punct de plecare. De exemplu, dacă o întreprindere a produs 2.000 de lire sterline de carton în fiecare săptămână, ar putea primi 2 baloți pe săptămână, folosind un LTP care produce o greutate de balet de 1.000-1.100 de lire sterline. Sau ar putea primi 5 sau 6 baloane pe săptămână, dacă folosesc presă de balotat.

Presa de balotat produce baloturi de aproximativ 350-400 de lire sterline. Și, desigur, în fiecare caz, mărimea balotului (în miezuri cubice sau picioare) poate fi ușor determinată prin referire la dimensiunile celor trei baloturi (H X W X D). Prin urmare, în acest exemplu, folosind aceste două alternative, se pune întrebarea despre cât de multe baloți pe săptămână vor fi preferate și ce dimensiuni ar trebui să fie.

Cu cât este mai grav programul și obiectivele de eliminare, cu atât mai mare este dimensiunea și greutatea pachetelor. Și, de asemenea, ar trebui să ia în considerare moduri de a le transporta, pentru a maximiza sarcina utilă.

Adâncimea programului de reciclare va fi, de asemenea, determinată de alte considerente, cum ar fi nivelul cerințelor de sortare.

Principalele avantaje

Echipamentele achiziționate pentru un anumit scop și utilizate corect, aproape întotdeauna se plătesc într-o măsură mai mare. În același timp, deșeurile pentru afaceri reprezintă o zonă uitată de mult timp.

Principalele avantaje ale presei orizontaleReducerea deșeurilor în cutii de gunoi (fie compactarea, fie presarea) implică gestionarea unui volum mare, care altfel nu poate fi estimată. Monitorizarea procedurilor de tratare a deșeurilor poate contribui, de asemenea, la identificarea problemelor din alte domenii, cum ar fi metodele de achiziție.

Un avantaj suplimentar al mașinilor de balotat este faptul că pot oferi proprietarului sau operatorului informații destul de precise cu privire la greutatea gunoiului. Cunoscând greutatea medie a fiecărui balot, problema rezolvării cantității va fi rezolvată, deoarece va fi posibil să se obțină greutatea totală estimată a materialului pentru o anumită perioadă, fie săptămânală, fie lunară. Cu reziduuri libere, mai ales atunci când este aruncat în cutii de gunoi prin diferite canale, este aproape imposibil să se facă față.

Unele pierderi tipice și cântare de rezervă de diferite materiale (pe unitate):

Carton ondulat50-100 lb / s700-1100 lb / s
PET (sticle de sifon, ambalaje pentru produse alimentare etc.)30-40 kg / s400-600 lb / s
HDPE (cani de lapte, recipiente de detergent, etc.)22-25 lb / s400-500 lb / s
Cutii din aluminiu50-75 lb / s250-500 lb / s
Cutii de oțel150-175 lb / s700-1000 lb / s
hârtie250-500 lb / s1000-1200 lb / s
ziar350-500 lb / s750-1000 lb / s
sticlă500-700 lb / s1500-2500 lb / s

Pro și contra utilizării unei prese pentru hârtie uzatăStandard PP adesea sunt cea mai bună alegere din cauza universalității generale și a aplicării mai comune a funcțiilor furnizate. Înainte de a intra în matriță, este necesar să examinăm cu atenție fluxul de deșeuri pentru zonele cheie în care se formează materiale secundare. Și, de asemenea, volumul și tipul de deșeuri care pot fi cei mai buni candidați pentru echipamentul pentru ambalare.

Acest lucru va ajuta, de asemenea, în timpul selecției PP, deoarece există atât de multe tipuri diferite care au capacități diferite (pentru ambalaje diferite tipuri și volume de materiale reciclabile). Obținerea presei și echipamentelor nepoluante va contribui la îmbunătățirea eficienței și a amortizării globale.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Mdf - ce este și cum este folosit în producția de ușiMdf - ce este și cum este folosit în producția de uși
Cum să numărați metri cubiCum să numărați metri cubi
Cum sa alegi un dulap uscat pentru o resedinta de varaCum sa alegi un dulap uscat pentru o resedinta de vara
Echipamente pentru productia de pelete la domiciliuEchipamente pentru productia de pelete la domiciliu
Presă de vid: construcție, alegerea tehnologiei, domeniul de aplicarePresă de vid: construcție, alegerea tehnologiei, domeniul de aplicare
Presă hidraulică realizată cu mâinile propriiPresă hidraulică realizată cu mâinile proprii
Dulap uscat cu mâinile propriiDulap uscat cu mâinile proprii
Compost Pit: 3 variante cu mâinile propriiCompost Pit: 3 variante cu mâinile proprii
Dispozitivul unei pante de geam din carton de gips (VGL)Dispozitivul unei pante de geam din carton de gips (VGL)
Criterii de selectare a lanțului de lanț pentru ferăstraiele cu lanțCriterii de selectare a lanțului de lanț pentru ferăstraiele cu lanț
» » Apăsați pentru carton, hârtie reciclabilă și alte deșeuri de hârtie
© 2021 amigdas.com