amigdas.com

Pasta de dinți mexidol: o linie de mexidol și compoziție

Set de pastă de dinți MexidolToată lumea din copilărie învață asta pentru a vă menține dinții sănătoși, trebuie să aveți grijă de ei

. Este foarte important să alegeți o pastă de dinți potrivită, care este acum oferită în cantități mari. Printre mijloacele bine dovedite pentru îngrijirea orală ar trebui alocate paste din direcția medical-profilactică a seriei Mexidol, produs de compania "Farmosoft".

Despre producător

Pasta de dinti serii Mexidol tratament si prevenireProdusele oferite mai jos sunt produse de compania rusă Farmosoft, care este specializată în dezvoltarea de medicamente foarte eficiente și sigure. Având peste 20 de ani de experiență, compania a reușit să creeze multe soluții inovatoare în domeniul farmacologiei și medicinei.

În cadrul activității sale, compania utilizează date obținute prin cercetări efectuate de organizațiile științifice și instituțiile medicale. În baza lor, angajații săi au reușit să creeze o serie de paste de dinți conținând un ingredient unic Mexidol (mexidol).

Această substanță este o dezvoltare brevetată a companiei și are un puternic efect antioxidant, datorită căruia este asigurată o ușurare rapidă a inflamației parodontale.

Linie de produse

După ce compania a intrat pe piață cu primul produs, a început să efectueze în mod activ activități de cercetare pentru a îmbunătăți pasta produsă și pentru a-și extinde linia. Până în prezent, gama sa include mai multe soiuri de paste, fiecare având propriile caracteristici.

Mexidol Dent Aktiv (Mexidol Dent Activ)

Pasta de dinti Mexidol Dent AktivAgentul este destinat să prevină parodontita și gingivita. În compoziția sa conține împreună cu mexidolul și o componentă foarte eficientă ca xilitolul. Substanța este caracterizată de un gust dulce și o activitate antimicrobiană ridicată.

Datorită compoziției selectate cu atenție pasta de dinti Meksidol Dent activ nu numai cu descurcă sarcina de a preveni bolii parodontale, dar, de asemenea, tratează în mod eficient la etapa inițială, atunci când provin numai inflamația în țesuturile parodontale.

Pe lângă componentele de mai sus, produsul Mexidol Dent Aktiv conține atât dioxid de titan, cât și fosfat trisodic, care au proprietăți pronunțate antiinflamatorii.

Aplicarea obișnuită a pastă de dinți Mexidol Dent Active asigură o îmbunătățire a trofismului țesuturilor moi și reduce, de asemenea, timpul necesar restaurării parodonțiului inflamat. În plus, cu ajutorul acestei paste, este posibilă suprimarea activității bacteriene și eliminarea cu ușurință a depozitelor, ceea ce contribuie la prevenirea dezvoltării cariilor.

Pasta Mexidol Dent Aktiv arată puțin diferit decât de obicei. Compoziția medicinală conținută în tub are o culoare roz și o aromă plăcută de menta. O caracteristică importantă este nivelul mediu de abrazivitate. În farmacii, un tub de pastă de dinți este oferit la un preț de 80-140 r.

Complexul Mexidol Dent (Complexul Mexidol Dent)

Pasta de dinți Mexidol Dent ComplexAcest produs are un efect complex și cu aplicații obișnuite permite rezolvarea simultană a mai multor sarcini:

 • restabilește țesutul deteriorat;
 • elimină focarele de carii și alte boli dentare;
 • intareste tesutul gingival.

Pasta Mexidol Dent Complexul este recomandat de către producător pentru următoarele condiții ale cavității bucale:

 • sensibilitate crescuta a gingiilor si dintilor;
 • tendința de a dezvolta leziuni carioase;
 • frecvente inflamații parodontale.

Pasta Mexidol Dent Complex conține nu numai standardul pentru această gamă de componente - mexidol și xilitol, dar și citrat de calciu. Este o sare de calciu solubilă în apă, care poate penetra cu ușurință stratul de suprafață al emailului și umple golurile cu ioni de calciu.

Ca urmare a acestui efect, este asigurată întărirea și restaurarea smalțului. Atunci când calciul se află în interiorul smalțului, porii și tubulii dentinali se înfundă, ceea ce face dinții mai puțin sensibili și împiedică procesul de spălare a substanțelor minerale din acestea.

O scădere a sensibilității la dinți poate fi obținută numai dacă pasta de dinți Mexidol Dent Complex este utilizată în mod regulat. Produsul este caracterizat printr-un grad mediu de abrazivitate și este disponibil în culoarea standard pentru această linie de produse. În rețeaua de farmacii, pasta Mexidol Dent Complex este disponibilă la un preț de 150 r.

Mexidol Dent Sensitive (Mexidol Dent Sensitive)

Pasta de dinți Mexidol Dent SensitiveCaracteristica principală a acestei paste este nivelul minim de abrazivitate printre toate produsele liniei. Se recomandă utilizarea acestuia pentru a ușura hipersensibilitatea coroanelor. În compoziția sa, principala substanță activă este azotatul de potasiu. Această substanță, care are un efect analgezic puternic asupra fibrelor nervoase care se află în pulpa dintelui. Efectul se manifestă în câteva minute după aplicarea produsului pe suprafața dintelui.

Paste Mexidol Dent Sensitiv pot fi utilizate în scopuri medicinale nu numai în mod tradițional, prin perierea dinților. Poate fi folosit și sub formă de aplicații, pentru care trebuie să aplicați o sumă mică de bani pentru coroana problemei.

Cu toate acestea, Utilizați acest instrument timp de cel mult o lună. O caracteristică a produsului este că acesta poate oferi doar un efect temporar. În același timp, principala problemă, din cauza căreia a apărut un astfel de simptom, nu dispare nicăieri.

Pasta de dinți Mexidol Dent Sensitiv face nu numai efect anestezic, dar, de asemenea distruge germenii și vindeca boala gingiilor. Acest efect se datorează prezenței xilitolului și mexidolului în pastă.

În lanțul de farmacii Mexidol Dent Sensitiv este oferit sub forma unui gel incolor cu nuanță violetă, care are o aromă de menta. Puteți să-l cumpărați la un preț de 120 de ruble.

Mexidol Dent Fito (Mexidol Dent Fito)

Pasta de dinti Mexidol Dent FitoAcest produs este forma imbunatatita a activului Dent.

Nu numai că a absorbit toate cele mai bune rezultate din modelul anterior, dar a primit și noi proprietăți valoroase. În compoziția sa, această pastă conține nu numai componente standard, ci și altele noi - extracte de ace de plantain și brad.

Beneficii de sănătate ale dinților extract de ace este asociat cu pronunțat activitate antibacteriană. În plus, planta are un efect stimulativ asupra fluxului sanguin și asupra regenerării țesuturilor moi. Extractul de planta are proprietăți hemostatice puternice, care încep să apară după prima aplicare.

Având în vedere compoziția care are pasta de mexidol, se recomandă utilizarea acesteia în primul rând pentru tratamentul bolilor parodontale la orice nivel de severitate.

În rețeaua de farmacii, acest produs este disponibil ca o formulă care are o nuanță clasică și un nivel mediu de abrazivitate. Poți să-l cumperi la un preț de 100 de ruble.

Profesionist alb (profesionist alb)

Pastă profesională dintelui albAcest producător recomandă utilizarea pastă pentru coroana de albire. Caracteristica sa principală este o compoziție bogată în care sunt reprezentate substanțele cu o acțiune diversă:

 • extract de lemn dulce. O componentă care are o activitate antibacteriană pronunțată și luptă perfect cu microbi care provoacă carii.
 • Printre componentele reprezentate în compoziția pastă, aceasta conține, ca principal și meksidol, care are un efect de întărire și restaurare, care este foarte relevant pentru parodonțiu.
 • papaina. Utilizarea acestei enzime se manifestă prin scindarea depunerilor dentare moi și dure. De asemenea, această substanță conferă coroanelor o nuanță mai ușoară.
 • Calciu dublu, care este reprezentat de hidroxiapatită și citrat de calciu. Datorită unei astfel de combinații, pasta exercită un efect de întărire asupra smalțului și își restabilește microdefectul, făcând coroana mai netedă.
 • pirofosfat. Substanțe care împiedică formarea de noi depozite bacteriene și ajută la distrugerea bacteriilor din buzunarul gingival.

O astfel de compoziție bogată și atent selectată permite pasta să albi dinții, precum și să rezolve multe probleme dentare grave.

Pasta are un nivel ridicat de abrazivitate, de aceea trebuie aplicată numai cu o perie moale. În rețeaua de farmacii este oferită la un preț de aproximativ 180 de ruble.

balsam

În sortimentul companiei "Farmosoft" sunt prezentate nu numai pastele de mexidol, ci și un agent special de clătire destinat tratării și prevenirii bolilor gingivale. Acest produs conține în compoziția sa un extract de lemn dulce și mexidol. Această combinație de substanțe elimină în mod eficient simptomele inflamației și accelerează regenerarea țesuturilor moi.

Un efect benefic suplimentar al acestor componente se manifestă în îmbunătățirea troficului tisular și accelerarea recuperării proceselor metabolice. În rețeaua de farmacie, acest agent de clătire, care este oferit în flacoane de 250 ml, poate fi achiziționat la un preț de 200 r.

Indicații pentru utilizare

Producătorul de pastă de mexidol, recomandat mai sus, recomandă utilizarea numai dacă există anumite indicații:

 • gură uscată;
 • carii;
 • mucoasă traumatică de natură variată - infecțioasă, mecanică, etc;
 • boala periodontală;
 • boala periodontală;
 • hemoragia țesutului mucus al cavității bucale;
 • gingivita.

avantaje

Popularitatea pastelor produse de acest producător a fost facilitată de o serie de avantaje pe care le posedă. Principalul dintre ele este că toate acestea nu conțin fluor și clorhexidină în compoziția lor.

Pentru a evita consecințele nedorite, pasta trebuie aplicată în doza corectă. Sa dovedit că un exces de fluorură poate provoca dezvoltarea unei astfel de boli periculoase ca fluoroza, care este însoțită de o schimbare în structura smalțului. De asemenea, cu aportul excesiv în corpul acestei componente, pot exista nereguli în funcționarea sistemelor individuale ale corpului.

Odată cu aportul constant de exces de clorhexidină în organism, disbacterioza se poate dezvolta datorită faptului că pastele acestui producător au o activitate antibacteriană ridicată. De asemenea, efectul negativ se poate manifesta prin decolorarea dinților.

structură

Pastele oferite sub acest brand se disting printr-o compoziție specială în care este prezentată o substanță unică de mexidol cu ​​proprietăți antihipoxante și antioxidante. De asemenea, produsele acestui producător conțin alte substanțe active:

 • Nitrat de potasiu - reduce sensibilitatea coroanelor;
 • citrat de calciu - promovează restaurarea smalțului;
 • xilitol - are un puternic efect antibacterian.

Pe lângă pastele de bază, există un număr de substanțe auxiliare:

 • coloranți și arome;
 • polietilen glicol;
 • laurii sulfat de sodiu;
 • dioxid de siliciu;
 • sorbitol;
 • apă.

Acțiune farmacologică

O caracteristică a pastelor de dinți mexidol, aparținând liniei de mai sus, este eficiența ridicată și buna permeabilitate a componentelor acestora, motiv pentru care se referă la următoarea acțiune farmacologică:

 • anti-hipoxică;
 • anti-inflamator;
 • a membranei;
 • antibacterian;
 • antioxidant.

Cu aplicarea obișnuită a acestor paste de dinți este posibilă restabilirea proceselor metabolice și a trofismului tisular, ceea ce permite reducerea timpului necesar pentru regenerarea parodontală și creșterea funcțiilor sale de protecție.

concluzie

Sanatatea dentara depinde in mare masura de alegerea corecta a pastei de dinti. Până în prezent, piața prezintă un număr mare de produse de la diverse companii. Printre acestea se alocă fonduri în special pentru îngrijirea orală, care oferă companiei "Farmosoft". Pastele sale sunt unice prin faptul că conțin mexidol de înaltă performanță, care asigură un efect terapeutic puternic asupra parodonțiului.

Pastele oferite de acest producător pot fi utilizate nu numai pentru prevenirea, ci și pentru tratamentul inflamației orale. Cu toate acestea, trebuie reținut faptul că efectul așteptat poate fi realizat numai cu utilizarea lor obișnuită și numai dacă există indicații adecvate. Prin urmare, înainte de a utiliza oricare dintre produsele produse de Farmosoft, este recomandabil să studiați compoziția pastei selectate și să consultați un specialist.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Meksidol comprimate - ceea ce este tratat și lista contraindicațiilorMeksidol comprimate - ceea ce este tratat și lista contraindicațiilor
Pastă de dinți, tratamente dentare și gumăPastă de dinți, tratamente dentare și gumă
Pasta de dinti lakalut: preturi, comentariiPasta de dinti lakalut: preturi, comentarii
Pasta de dinți `colgate`. Componența remedierii și a variantelor salePasta de dinți `colgate`. Componența remedierii și a variantelor sale
Îngrijirea orală: Reguli de bază și recomandăriÎngrijirea orală: Reguli de bază și recomandări
Pasta de dinți pentru copii: tipuri și descrierePasta de dinți pentru copii: tipuri și descriere
Ce ingrediente ar trebui să facă parte din cea mai bună pastă de dințiCe ingrediente ar trebui să facă parte din cea mai bună pastă de dinți
Președinte pastă de dinți: tipuri și descrierePreședinte pastă de dinți: tipuri și descriere
Manualul utilizatorului Glister Amway - pastă de dinți amwayManualul utilizatorului Glister Amway - pastă de dinți amway
Pasta de dinti de la acnee pe fata: exista vreun beneficiu?Pasta de dinti de la acnee pe fata: exista vreun beneficiu?
» » Pasta de dinți mexidol: o linie de mexidol și compoziție
© 2021 amigdas.com