amigdas.com

Plăci pentru albirea dinților: indicații și contraindicații

Albirea dintilor - reviziePlăcile pentru albirea dinților sunt foarte populare în rândul populației, deoarece sunt accesibile și ușor de utilizat. Folosirea benzilor de înălbire este o plăcere, deoarece durata manipulării, de regulă, nu depășește câteva minute, în plus, acestea pot fi efectuate independent la domiciliu.

Este demn de remarcat faptul că o mulțime de popularitate le-au primit nu numai de disponibilitatea și ușurința în utilizare, dar, de asemenea, datorită eficienței sale ridicate, acestea pot fi utilizate pentru a ușura smalțul pe 3 - 4 tone, iar rezultatul este stocat în cursul anului. Achiziționează aceste fonduri minunate în farmacii.

În structură benzi de albire includ peroxid de hidrogen, este utilizat în timpul dentar profesional atenție albire protsedur.Obratite faptului că benzile sunt îndreptate spre strălucire smalțului în loc de coroane și umpluturi. Nu ne recomandăm să le folosiți cu sisteme de console.

Principiile acțiunii plăcilor de albire

Principiul acțiunii plăcilor de albire include geluri peroxidice, care includ peroxidul de hidrogen, carbamide și alte microelemente. Plăcile dentare, după deschiderea ambalajului, este necesar de ceva timp să aderă la dentiție. Peroxidul de hidrogen, reacționând cu oxigenul, începe să elibereze ionii de oxigen, care sunt cei mai puternici oxidanți, de fapt, care creează un efect de albire. Trebuie menționat faptul că metoda de albire utilizată este complet sigură.

Principala diferență de la profesional albirea este că în cabinetul stomatologic, în plus față de componentele de albire, se utilizează și un laser care afectează negativ starea smalțului dintelui, dăunând-o.

Reguli pentru utilizarea plăcilor de albire

Cât de corect să folosiți plăcile pentru un dinte încât a fost posibil să se atingă efectul maxim? Mai întâi de toate, nu se angajează în activități de amator, întreaga procedură ar trebui să fie în conformitate cu recomandările clar menționate în instrucțiunile de utilizare.

Se recomandă insistent să mergeți la un dentist înainte de a vă albi dinții, ceea ce vă va ajuta să decideți asupra metodei de înălbire bazată pe sănătatea orală.

algoritmul utilizarea benzilor de înălbire pentru dentiție:

 • Înainte de aplicarea gelului, dinții trebuie curățați temeinic de plăcile reziduurilor alimentare;
 • Cum să vă spălați dințiiLipiți plăcile de pe dentiție, după ce ați determinat locația fiecărei benzi;
 • Conform instrucțiunilor pentru o anumită perioadă de timp, nu le separăm de suprafața dinților;
 • În timpul procedurii de albire, se recomandă să vă odihniți fără să luați alimente, băuturi și fumat;
 • Produsele sunt utilizate o singură dată, apoi aruncate;
 • După efectuarea procedurii de albire, este necesar să vă periați dinții cu o pastă specială și clătiți gura cu un preparat antiseptic pentru a fixa rezultatul.

Avantaje și dezavantaje

Fiecare dintre metodele existente de albire a dinților are avantaje și dezavantaje. Să ne uităm la principalele avantaje benzi de albire:

 • O ușoară probabilitate ca substanța oxidantă să pătrundă în țesuturile mucoase ale cavității bucale;
 • Un rezultat stabil care durează cel puțin un an;
 • Cost redus al unei proceduri similare de albire;
 • Eficacitate exprimată, care poate fi observată după prima aplicare;
 • Clarificare rapidă a tonului smalțului dinților;
 • Siguranța utilizării;
 • Simplitatea și comoditatea utilizării în mod independent la domiciliu.

K deficiențe această metodă de albire este:

 • Hipersensibilitatea dințilorHipersensibilitatea smalțului după procedură;
 • Probabilitate ridicată de reacție alergică la componente gel;
 • Există o posibilitate de distribuire incorectă a plăcilor pe dentiție și întinderea lor, ceea ce duce la o clarificare inegală a smalțului dinților;
 • Aceste manipulări trebuie să fie reproduse exclusiv pe dinți sănătoși.

Indicații și contraindicații privind utilizarea plăcilor de albire

ca metodă albirea dinților este indicată pentru utilizarea de către următoarele categorii de persoane:

 • În cazul prezenței fobiilor la vizitarea cabinetelor stomatologice;
 • În prezența unor boli care nu permit o perioadă lungă de timp pentru a menține cavitatea orală deschisă, adică o persoană nu poate folosi o metodă profesională de albire a dinților;
 • Cu modificarea dinților după utilizarea prelungită a medicamentelor;
 • Din cauza întunecării smalțului dinților datorită utilizării excesive a produselor cu pigmenți coloranți, ceai, cafea și, de asemenea, din cauza fumatului;
 • În cazul punctelor negre pe smalț după purtarea prelungită a sistemelor de suport;
 • O caracteristică individuală caracterizată prin prezența unei nuanțe întunecate a smalțului dinților.

Desigur, în primul rând, ar trebui să se evalueze starea generală a dinților și a smalțului, în special, individual, ținând cont de gradul de sensibilitate la agenții de albire.

Metoda specificată de albire contraindicată persoanele cu urmatoarele patologii si conditii:

 • Contraindicații în timpul sarciniiPersoanele care au patologii în dezvoltarea sau disfuncția organelor interne;
 • Dacă există o mare probabilitate de a dezvolta o reacție alergică la componentele gelului de albire;
 • Persoane care au o mulțime de coroane și sigilii în gură;
 • Dacă există patologii dentare în zona gurii;
 • După ce ați citit instrucțiunile de utilizare, veți vedea că există limite de vârstă;
 • Femeile gravide și în timpul alăptării.

Marcile revendicate de placi de albire

Pentru astăzi în farmacii este posibil să se vadă un sortiment larg de agenți de albire. Dar printre cele mai populare, populare și eficiente se numără următoarele medicamente:

Liderul în producția de proteze este marca Crest Whitestripa 3D White, care are mai multe produse în rândul său de produse specie:

 1. Benzi de protecție Crest Whitestrips DCrest Whitestrips 3D Stain Shield este un curs de albire care include 28 de tratamente. Acest produs este potrivit pentru emailul hipersensibil, conform numeroaselor pozitiv nu numai a consumatorilor, ci și a dentiștilor, această serie este folosită pentru menținerea albului dentar, care a fost realizată prin alte metode de albire.
 2. Crest 3D White Efecte profesionale intensive Whitestrip - această serie este proiectată pentru șapte aplicații, trebuie aplicată pe dinți extrem de sănătoși. Efectul maxim - clarificarea smalțului dinților pe 5 tonuri.
 3. Crest 3D White Whitestrips Vivid - cursul este compus din 10 aplicații zilnice. Cu ajutorul acestui produs este posibil să se clarifice emailul pentru 2 - 3 tonuri, rezultatul fiind păstrat nu mai mult de șase luni.
 4. Crest 3D White 2-Hour Express Whitestrips - acest produs este metoda expres albire. Plăcile de albire ar trebui utilizate o singură dată în trimestru, aplicându-le la dentiție timp de mai multe ore. Recenzile spun că rezultatul obținut poate fi salvat până la un an. Strict contraindicată la persoanele cu hipersensibilitate a smalțului, precum și în prezența patologiilor în dezvoltare sau a daunelor.
 5. Crest 3D White Whitestrips Gentle Routine - cursul implică înălbirea treptată a smalțului. Durata fiecărei proceduri este exact la 5 minute. Durata cursului ar trebui să fie de cel puțin 4 săptămâni. Acest produs este recomandat pentru a folosi persoanele de hipersensibilitate la smalț.
 6. Crest 3D White Whitestrips Avansat Vivid - intensiv un curs de albire a dinților, a cărui durată este de două săptămâni. Utilizați plăcile în fiecare zi, nu mai puțin de o jumătate de oră. Această metodă nu este recomandată persoanelor care efectuează mai întâi procedura de albire, precum și datorită prezenței unor probleme dentare.
 7. Crest 3D White Whitestrips Professional Efecte - sunt lider printre toate plăcile de albire existente. Cursul include 20 de proceduri, în fiecare zi este necesară impunerea plăcilor pe dentiție timp de 20 de minute. Pe baza feedbackului, putem afirma că primul efect este observat după 2-3 proceduri.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Albirea dinților în siguranță la domiciliuAlbirea dinților în siguranță la domiciliu
Metode de albire rapidă a dinților: recomandări și precauțiiMetode de albire rapidă a dinților: recomandări și precauții
Albirea fâșiilor creastă 3d whitestrips albAlbirea fâșiilor creastă 3d whitestrips alb
Creion pentru albirea dintilor - informatii completeCreion pentru albirea dintilor - informatii complete
Dinți galbeni: cauze, metode de albire, prevenireDinți galbeni: cauze, metode de albire, prevenire
Albirea dintilor: avantajele si dezavantajeleAlbirea dintilor: avantajele si dezavantajele
Este albirea dintilor sigura?Este albirea dintilor sigura?
Albirea dinților alb uimitor: caracteristicile proceduriiAlbirea dinților alb uimitor: caracteristicile procedurii
Gel pentru albirea dintilor: ce sa alegetiGel pentru albirea dintilor: ce sa alegeti
Sisteme de albire a dinților la domiciliuSisteme de albire a dinților la domiciliu
» » Plăci pentru albirea dinților: indicații și contraindicații
© 2021 amigdas.com