amigdas.com

Catantar pentru pisici - manual de instrucțiuni

Descrierea cantarena pentru pisiciPana in prezent, din pacate, pisicile domestice se confrunta tot mai mult cu boli ale sistemului genito-urinar. Motivul pentru aceasta poate fi apa potabilă de calitate slabă, ecologia săracă, predispoziția ereditară a animalului. Statisticile citesc

, că fiecare a patra pisică, la vârsta de doi până la opt ani, suferă de urolitiază. Și, de asemenea, această problemă se poate întâmpla și cu alte animale domestice - câini, rozătoare, cai.

Simptomele urolitiazei la pisici

Când animalul se îmbolnăvește, nu este fericit să comunice cu oamenii, să se ascundă în locuri izolate, iar apetitul lui să coboare. Determinarea faptului că pisica are probleme cu sistemul urinar poate fi determinată prin anumite criterii. Simptome asemănătoare pot fi experimentate de un câine dacă vezica acestuia este de asemenea afectată de această boală.

De exemplu, o pisică trăiește dureroasă sentimente atunci cand apasati in abdomenul inferior si doriti sa goliti vezica urinara, precum si urinarea. Un animal poate începe să meargă la toaletă foarte des, urina lui devine tulbure, are un miros foarte neplăcut și, dacă există sânge în el, este un semn clar de urolitiază.

Pietrele sau nisipul din vezica urinară a pisicii pot provoca un exces de volum al fluidului, care nu poate scăpa în afară din cauza obstrucției uretrei. Drept urmare, organul este foarte întins și animalul dvs. poate experimenta o urgență constantă și nereușită de a urina. În legătură cu această explozie, vasele de sânge ale vezicii urinare și urină intră în sânge, otrăvind corpul pisicii.

Există mai multe motive principale, cauzând boala sistemului urinar al pisicilor, aceasta este:

 • Predispoziția rasei. În special susceptibili la Maine Coon, Siamese, albastru rusesc, precum și pisicile castrate.
 • Infecții (stafilococi, streptococi).
 • Alimente incorecte.

Catantar pentru pisici

Caracteristicile medicamentuluiPentru a salva o dată pentru totdeauna pentru a salva animalele pufoase din această boală, există un excelent medicament - Kantaren. Este homeopatic și foarte ușoară un medicament, destul de eficient, creat special pentru tratamentul și prevenirea bolilor sistemului genito-urinar.

Kantar medicament pentru câini și pisici este disponibil atât pentru preparate injectabile și tablete, este perfect acceptabil oferă funcții de recuperare uretră ajută la eliminarea inflamației, ucide germenii si normaliza procesele metabolice, crește imunitatea. În mod necesar, în timpul tratamentului cu Cantaren, animalul de companie trebuie să ofere o dietă echilibrată și o bună îngrijire.

De obicei, injecțiile care conțin acest medicament sunt făcute pisicilor și câinilor în forme acute și cronice ale acestei boli. Pisicile, în funcție de greutatea corporală, trebuie să aibă o doză unică de 0,5-2 ml. Dacă decideți să faceți injecții singur, este necesar să se consulte cu un medic veterinar pentru a cunoaște exact doza de medicament pentru animalul dvs. de companie și la care zona corpului său va fi mai bine să prick injectări.

Tabletele sunt utilizate în principal pentru prevenirea acestei boli, de exemplu, cu obezitate, deoarece un astfel de animal este susceptibil de a avea riscul de a dezvolta patologii genito-urinare. Medicamentul din tablete poate fi utilizat pentru forme severe ale acestei boli, pisicilor li se recomandă să administreze 1 comprimat de 2-3 ori pe zi. Kantaren pentru câini ar trebui să fie, de asemenea, utilizat în conformitate cu această schemă. Și câte zile este necesar să luați un medicament, astfel încât animalul să fie complet vindecat, trebuie să fie decis de un specialist.

Indicații pentru utilizarea Cantharen:

 • Cum să utilizați kantarenUrethrită acută și cronică.
 • Infecția bacteriană a tractului urogenital.
 • Pielonefrită.
 • Colică renală.
 • Cistita cronică, vaginită.
 • Tenesmus al vezicii urinare.
 • Urolitiază.
 • Sindromul urologic.

Avantajele medicamentului:

 1. beneficiile medicamentuluiÎndepărtează inflamația. Cu urolitiază la pisici și câini în rinichi și în tractul urinar, microbii patogeni încep să se înmulțească, ceea ce provoacă dezvoltarea procesului inflamator. Preparatul medicinal inhibă creșterea microorganismelor și previne reproducerea lor.
 2. Stimulează regenerarea țesuturilor. Medicamentul promovează trecerea rapidă a proceselor de regenerare în organele bolnave, iar forțele protectoare la animale sunt restaurate. Kantaren este absolut sigur pentru câini și pisici, componentele sale nu se acumulează în corpul animalelor.
 3. Are efect analgezic și spasmodic. Medicamentul ameliorează perfect durerea și spasmele organelor interne ale sistemului urinar.
 4. Normalizează procesele metabolice în rinichi, îmbunătățește aportul lor de sânge, promovează recuperarea funcției de excreție.

Contraindicații

Medicamentul este absolut netoxic și foarte rar poate provoca reacții adverse. Întrucât medicamentul conține componente din plante, sunt uneori posibile reacții alergice și intoleranță individuală. În aceste cazuri, trebuie să întrerupeți imediat administrarea Cantaren la animalul dumneavoastră de companie și să vă adresați medicului dumneavoastrăy. Și, de asemenea, ar trebui făcută cu prudență aplicați pentru tratamentul pisicilor și pisicilor gravide până la 6 luni.

Printre posibilele efecte secundare la pisici se pot observa: salivare, o ușoară scădere a activității fizice, somnolență. Toate aceste simptome trebuie să treacă câteva ore după ce ați luat pilula sau ați injectat, așa că nu speriți gazda.

Ce este inclus în preparat

Kantaren se vinde în orice farmacie veterinară, conține mai multe componente active: cupru arsenic, zmeură spinală, ficat de sulf, afine. Toate aceste ingrediente au un efect terapeutic asupra organelor genitourinare ale animalelor.

 • Tablete KantarenArsenic cupru dezinfectează suprafața internă a organelor bolnave și dă un efect antispasmodic.
 • Miscarea spinala are un efect relaxant, faciliteaza foarte mult durerea si eliberarea de pietre din organele sistemului genito-urinar.
 • Ficatul de sulf scade foarte bine inflamația, are proprietăți antibacteriene. Datorită efectului său, microbii care provoacă procesul inflamator se opresc din ce în ce mai mult și se înmulțesc. Această componentă a medicamentului are o altă proprietate importantă - previne degenerarea țesuturilor datorită vieții bacteriene.
 • Barberry include multe substanțe utile care contribuie la îndepărtarea spasmelor și durerilor care apar cu urolitiază.

Kantaren - instrucțiuni de utilizare

În practica veterinară, Kantaren Ele sunt folosite pentru tratarea și prevenirea sistemului urinar de altă natură, nu numai la pisici și câini, ci și la rozătoare, porci, cai, oi, capre și vaci.

Medicul trebuie să prescrie cursul tratamentului și dozarea medicamentului pentru pisici individual, în funcție de tipul de boală și de forma eliberării medicamentului. De asemenea, trebuie remarcat faptul că utilizarea Cantharen nu exclude utilizarea altor medicamente.

Secvența de aplicare a cantharena pentru pisici

 1. În boala acută. Injecții - subcutanat pentru 0,5-2 ml de câteva ori pe zi. Cursul de tratament este de 5 zile. Tablete - 1 buc. De 4 ori pe zi, cursul - 5 zile.
 2. Forma cronică a bolii. Injecțiile sunt administrate subcutanat sau intramuscular de câteva ori pe săptămână, cursul tratamentului fiind de o lună. Tabletele trebuie să aibă 1 bucată. în fiecare zi, cursul - aproximativ 30 de zile.
 3. Prevenirea. Injecțiile subcutanate trebuie efectuate în fiecare zi, cu un curs de două săptămâni. Tablete de 1 buc. în fiecare zi, cursul - 2 săptămâni.

Aplicarea cantarena pentru pisiciPerioada de valabilitate - 5 ani. După deschiderea ambalajului este necesar să se respecte toate condițiile de depozitare, medicamentul trebuie să fie într-un loc uscat și întunecos, cu un regim de temperatură de cel mult 25 de grade.

Conform instrucțiunilor, este posibil să se utilizeze 21 de zile pentru a se deschide soluția injectabilă. Dacă data expirării a încetat, medicamentul trebuie aruncat.

Proprietarii de animale de companie pleacă foarte bine recenzii despre Cantarene, ei cred că medicamentul funcționează destul de eficient în tratamentul urolitiazei, precum și foarte bine tolerat de animalele de companie, deoarece este un remediu blând și blând produs din substanțe sigure și naturale.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să determinăm corect vârsta unei pisici sau a unei pisiciCum să determinăm corect vârsta unei pisici sau a unei pisici
De ce pisicile iubesc valerienii și cum funcționează pisicile?De ce pisicile iubesc valerienii și cum funcționează pisicile?
Nasul fierbinte și uscat într-o pisică: motiveNasul fierbinte și uscat într-o pisică: motive
Caracteristicile utilizării lactobiofadolului pentru câiniCaracteristicile utilizării lactobiofadolului pentru câini
Pregătirea "Cautervin": manual de instrucțiuni pentru pisiciPregătirea "Cautervin": manual de instrucțiuni pentru pisici
Cea mai veche pisica din lume - titularii de inregistrari ale cartii GuinnessCea mai veche pisica din lume - titularii de inregistrari ale cartii Guinness
Cele mai mari pisici din lume și istoria lorCele mai mari pisici din lume și istoria lor
Sânge în urină de o pisică sau pisică, ce să faciSânge în urină de o pisică sau pisică, ce să faci
Micoplasmoza la pisici: simptome și tratamentMicoplasmoza la pisici: simptome și tratament
Pisica leoparda din Asia, asemanatoare cu cea a leopardului: continutPisica leoparda din Asia, asemanatoare cu cea a leopardului: continut
» » Catantar pentru pisici - manual de instrucțiuni
© 2021 amigdas.com