amigdas.com

Advantix pentru câini Instrucțiuni de utilizare: picături

Preparate pentru câiniFiecare câine trebuie tratat o dată pe lună cu medicamente de la căpușe și muște. Acest lucru este deosebit de important în sezonul de vară. Mersul constant în natură, în iarbă, crește riscul de a ridica căpușe sau purici. Și, în unele cazuri, un câine poate fi atacat de țânțari. Există diverse pregătiri pentru sperii, precum și pentru a scăpa de câini de insecte paraziți. Acest articol va vorbi despre un mijloc eficient de Advantics.

Advantix pentru câini

Înainte de proprietarul unui câine destul de des apare întrebarea despre ce să protejeze un câine de insecte parazitare. Există o cale de ieșire și acestea sunt picăturile de Advantix pentru câini. Un medicament special a fost dezvoltat pentru a sperie și a elimina animalele de ixodide, muște, purici și țânțari.

Drops of avantix pentru câini sunt capabili de a vă proteja animalul pentru o perioadă lungă de timp de la paraziți de insecte. Chiar dacă câinele nu este susceptibil de a ataca insectele, ca măsură profilactică, avantajul este ceea ce are nevoie animalul dumneavoastră.

înseamnă MedifoksAdvantix este capabil să protejeze animalul pentru o perioadă lungă de timp după utilizare. Acest lucru reduce riscul de infecție cu o varietate de boli pe care paraziți și insecte le poartă. În acest caz, veți proteja câinele de mușcătura de căpușe. Cicatricele sunt insecte periculoase, iar în caz de mușcături, pot avea nevoie de tratament pentru pirolipsmoză. La urma urmei, acarienii o cauzează apariție.

Picături de avantax cad pe pielea animalului, de la primul minut în care distrug insectele. Substanța activă a medicamentului ajută la scăderea efectelor negative ale paraziților în doisprezece ore. Advantix este capabil să elimine complet un animal de purici. Utilizarea picăturilor împotriva insectelor este necesară o dată pe lună. Exact atât de mult drogul lucrează la câine.

K marca trăsăturile avantajelor de la mulți alți analogi ai preparatului de la insecte sunt distrugerea instantanee a tuturor paraziților. Și, de asemenea, are un efect dezastruos asupra larvei insectelor, care poate parasi în orice loc. De regulă, obținerea unui parazit pe pielea câinelui poate să trăiască și să se reproducă în acest caz microfloră. Astfel, prin stabilirea larvelor lor, ei pot migra spre așternutul animalelor de companie și a altor habitate de animale. Este important să se înțeleagă că reproducerea insectelor, precum și ciclul lor de viață, sunt periculoase nu numai pentru câine, ci și pentru persoană.

Eficiente picături eficiente împotriva păduchilor, puricilor. Și ei sunt un mare țânțari și protecție contra sandflies. Astfel, ele nu reprezintă posibilitatea unei muscaturi și să-l provoace daune. Astfel, utilizarea de picături permite Advantix proteja animalul de unor boli dăunătoare precum dirofilyariod sau leishmaniasis.

Eficacitatea avantajelor pentru un animal

Fluturi la câiniCa și alte medicamente, Advantix lucrează pe baza uneia și a mai multor substanțe active. Medicamentul german se bazează pe o componentă modernă de insecticid, care devine pe pielea câinelui, începe să acționeze imediat. În plus, compoziția substanței include imidaclopridul și permetrina. Acestea permit agentului să exercite un efect de contact și repulsie asupra căpușelor de diferite origini și a ectoparaziților.

Instrucțiuni de utilizare a picăturilor Advantix pentru câini

Instrucțiunile pentru picături de avantix sunt prezentate în pachet - sub forma unei foi separate. Dar, în cazul în care l-ați pierdut dintr-un anumit motiv, nu va fi superfluă să știți cum picături și cum funcționează.

 1. Drops Advantix este o formă convenabilă și ușoară a medicamentului.
 2. Principalele substanțe ale avantix sunt permetrinul și imidaclopridul. Acestea au efecte sinergice și insecticide asupra tuturor tipurilor de insecte parazitare care pot dăuna animalului.
 3. toxicitate Medicamentul este clasificat ca un medicament anti-blocaj moderat periculos.
 4. Aplicarea picăturilorConform rezultatelor studiului, avantix este bine tolerat de caini. Picăturile pot fi utilizate într-o doză terapeutică. Dar, în cazuri speciale, depășiți cantitatea de medicament aplicată de cinci ori.
 5. Picăturile se aplică treptat pe pielea animalului.
 6. Pentru expunerea efectivă, medicamentul este aplicat pe blana câinelui în zona greabănului. Pentru a face acest lucru, părul este tras în afară, și preparatul este aplicat într-o pokapel.
 7. Se recomandă aplicarea medicamentului numai în acele locuri unde câinele nu va avea acces la ele. Când linge drogul, este posibil negativ efectele asupra corpului câinelui și ineficiența tratamentului și prevenirii.
 8. Picăturile sunt o formă convenabilă - o pipetă cu tub. În timpul deschiderii flaconului, este necesară scoaterea protecției sub forma unui capac și efectuarea unei perforări în zona pipetăi. După aceasta, o singură doză de medicament poate fi aplicată pe pielea animalului.
 9. Pentru animalele mari se recomandă aplicarea imediat a medicamentului în mai multe locuri. Pentru aceasta, se menține o linie dreaptă de-a lungul spatelui animalului. Direcția aplicării tencuielui preparatului de la scapula la sacrum.

Beneficiile picăturilor Advantix

K beneficii acest medicament trebuie atribuit

 • Disponibilitate și eficiență.
 • Dar nu uitați că medicamentul este practic în uz. Și, de asemenea, permite o perioadă lungă de timp pentru a proteja câinele de insecte parazitare.
 • Este absolut sigur pentru rocile decorative, deoarece are un grad scăzut de alergenicitate. Se recomandă tratarea cu picături de manifestări alergice sub formă de dermatită.
 • Picăturile de Advantix pot fi combinate cu orice medicamente și forme.

Producătorul a avut grijă să elibereze medicamentul în ambalajele necesare. Astfel, pentru rasele mari, nu este nevoie să luați câteva sticle. Până în prezent, se calculează că dozajul este posibil cu o linie specială de picături de la producător. Alocați următoarele ambalare.

 1. Rase mici de câiniPreparate pentru câini de rase decorative, cântărind până la patru kilograme.
 2. Preparate cu o greutate de patru până la zece kilograme.
 3. Picturi pentru animale care cântăresc între zece și douăzeci și cinci de kilograme.
 4. Advantix pentru rasele mari care cântăresc mai mult de douăzeci și cinci de kilograme.

Contraindicații Advantix

Ca orice alt medicament, Advantix are o serie de contraindicații. Recomandat înainte utilizarea de pregătirea pentru a le familiariza.

 • Dacă animalul dumneavoastră are o boală infecțioasă, atunci nu se recomandă aplicarea avantajului.
 • Câinii epuizați nu trebuie, de asemenea, să utilizeze un medicament.
 • Câinii afectați de viermi nu pot fi tratați cu Advantix.
 • Fără instrucțiunile medicului veterinar, nu este recomandabil să se aplice avantajul femeilor însărcinate sau care alăptează.
 • Pui mai mici de sapte saptamani de droguri este contraindicat.
 • Nu utilizați medicamentul cu alte medicamente similare cu acțiunea.
 • Picăturile nu ar trebui utilizate mai des decât o dată pe lună.

Efectele secundare ale picăturilor de la acarienii Advantix

Conform studiilor de laborator, avantix se referă la acele medicamente care nu au efecte secundare. Singura excepție poate fi prezența reacțiilor alergice la principalele component. Astfel de cazuri sunt una la o sută, dar există un loc de a fi. Prin urmare, înainte de a aplica medicamentul pe pielea câinelui, trebuie să verificați o reacție alergică. Dacă este prezent, este mai bine să nu aplicați medicamentul. De regulă, reacțiile alergice pot fi în roci decorative, care sunt predispuse genetic la manifestări alergice.

Instrucțiuni speciale de utilizare

 1. Medicamentul nu trebuie aplicat pe pielea animalului, dacă are tăieturi, răni sau roșeață elementară.
 2. Să se spele câinele înainte de tratamentul cu medicamentul nu este recomandat.
 3. Nu se recomandă ca câinele să ajungă la copii în două ore. De îndată ce se usucă medicamentul, cu respectarea regulilor elementare de igienă, câinele poate fi călcat.

Analogurile și prețul de picături Advantix

înseamnă MedifoksPrețul pentru avantix variază de la forma de eliberare. Pentru mic specie câini - poate fi de trei sute de ruble. Pentru câinii mari, cum ar fi un păstor sau un husky, prețul poate ajunge la cinci sute de ruble. Dar totul va depinde de furnizor și, desigur, de regiunea în care sunt vândute picăturile.

Sunt produse mijloace similare. Din moment ce producătorul țării avansate din Germania, destul de des există întreruperi în furnizarea de medicamente. Proprietarii de animale nu se pot aștepta "de la vremea la mare." Prin urmare, puteți cumpăra cu o compoziție similară o scădere a căpușelor de la un producător intern. Pentru ei este necesar să poarte - Advocate, MediFox, Para Plus.

În cazul în care medicul veterinar v-a desemnat Advantix, nu trebuie să-l înlocuiți cu un analog mai ieftin. Sarcina primordială a proprietarului câinelui nu este de a dăuna animalului. Prin urmare, vă recomandăm să consultați un medic despre schimbarea medicamentului.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
De ce un caine place sa manance iarba in timpul unei plimbari?De ce un caine place sa manance iarba in timpul unei plimbari?
Vaccinarea împotriva rabiei pentru câiniVaccinarea împotriva rabiei pentru câini
Drops inspector pentru cererile de câini de instruire pentru pisici și câiniDrops inspector pentru cererile de câini de instruire pentru pisici și câini
Geantă de transport pentru câini - tipuri și criterii de selecțieGeantă de transport pentru câini - tipuri și criterii de selecție
Cele mai bune picături și spray-uri pentru căpușe pentru câiniCele mai bune picături și spray-uri pentru căpușe pentru câini
Ce ar trebui să fac dacă câinele meu are diaree? Cauze și tratamentCe ar trebui să fac dacă câinele meu are diaree? Cauze și tratament
Cicatrice la câini: ce trebuie făcut dacă sunt detectate, tratateCicatrice la câini: ce trebuie făcut dacă sunt detectate, tratate
Instrucțiuni pentru utilizarea picăturilor de acarieni `Practic` pentru câiniInstrucțiuni pentru utilizarea picăturilor de acarieni `Practic` pentru câini
Creează un avocat pentru câini: instrucțiuni de utilizareCreează un avocat pentru câini: instrucțiuni de utilizare
De ce visam purici pe un bărbat sau pe un câine?De ce visam purici pe un bărbat sau pe un câine?
» » Advantix pentru câini Instrucțiuni de utilizare: picături
© 2021 amigdas.com