amigdas.com

Îndepărtarea ghearelor la pisici și pisici

Cum să eliminați ghearele la pisiciGhearele animalelor - în primul rând armele, atât de mulți proprietari de multe ori obțin de la ei un număr mare de probleme, de la tapet sfâșiat și până la mâini șterse. După aceea, în mintea lor există o idee de a scăpa de ele și se duc la medicul veterinar, care va fi capabil să înlăture ghearele pisicii. Pentru ca proprietarul să se familiarizeze cu această operațiune și cu alternativele acesteia, acest articol a fost creat.

Situații în care este de dorit să se elimine ghearele de la pisici și pisici

Scoaterea ghearelor unei pisici - costisitor și complex, deci înainte de a lua o decizie de ao conduce, merită să vă familiarizați cu situațiile în care este cu adevărat necesar:

 1. Când un animal trăiește acasă. Dacă o pisică pleacă adesea acasă, apoi fără gheare, va fi vulnerabilă la alte animale, inclusiv la pisici și câini. Și, de asemenea, merită să ne gândim la faptul că, cu cei neobișnuiți, va încerca să scuture un copac, ceea ce poate, de asemenea, să-l facă rău.
 2. Când animalul este tânăr și înlăturarea ghearelor în pisică nu cauzează probleme speciale în ceea ce privește antrenarea mersului pe jos sau restaurarea țesuturilor deteriorate. Pisicile vor fi mai ușor de adaptat și vor învăța să meargă fără gheare, deoarece nu au avut timp să se obișnuiască cu mersul cu ghearele. În plus, animalul tânăr are o recuperare mai rapidă, așa că va trebui să meargă mai puțin cu picioarele bandajate.
 3. Pe de altă parte, îndepărtarea ghearelor unei pisici foarte mici este inoportună, pentru că nu a învățat cu adevărat să meargă, iar ghearele ei sunt moi și nu pot face rău prea mult.
 4. Dacă există o șansă de a provoca daune mari pisicii. Există pisici foarte active care, prin însăși natura lor, doresc să se grăbească pentru orice, fie că sunt mobilier, perdele, membre ale proprietarilor și altele asemenea. În acest caz, făcând labele pisicii moi este una dintre puținele opțiuni care pot ajuta.
 5. Absența contraindicațiilor. Dacă există contraindicații, majoritatea medicilor veterinari nu vor efectua operația, dar dacă un doctor lipsit de scrupule este prins care face o operație pentru o taxă suplimentară, nu sunt de acord. În plus față de faptul că pisica va fi foarte chinuită, operația însăși poate duce la moarte.

Alternativă la îndepărtarea ghearelor la pisici

Pentru ce elimină gheareleÎndepărtarea ghearelor unei pisici nu este întotdeauna singura opțiune. Dacă ideea a venit să folosească această metodă, atunci merită atenția acordată unei opțiuni alternative, mai ieftine și mai sigure - utilizarea anti-

Antitsarapki - gheare de plastic sau silicon, care sunt purtate peste obișnuit și atașate cu un adeziv special inofensiv. De obicei, un astfel de echipament de protecție nu cauzează nici un rău, iar dacă pisica are încă un disconfort, atunci ele pot fi îndepărtate oricând.

Această opțiune va proteja complet mobilierul și oamenii, lăsând în același timp pisica capabilă să ascuțească mai mult ghearele și să meargă în mod normal.

Cât de mult o operațiune de a elimina ghearele la pisici

Costul acestei operațiuni este foarte dependent de regiune, unde o vei face:

 • la Moscova - 4000 ruble în medie;
 • în Saratov, operațiunea va costa de două ori mai puțin decât în ​​Moscova - 2000 de ruble;
 • în Omsk pentru acest serviciu va trebui să dea 2000 de ruble pentru 4 labele și 1400 pentru 2;
 • în Ekaterinburg va trebui să plătească din 2000 de ruble;
 • în Tver de la 1800 la 2100 de ruble;
 • iar in Barnaul pretul pentru patru labe in medie este de 2200 de ruble.

Ce poate duce la operația de îndepărtare a ghearelor la pisici?

De ce eliminați gheareleConsecințele operației pot fi foarte diferite, deci înainte de a vă decide o operațiune, merită să vă asigurați că veți fi gata pentru ei.

Principala consecință a operației poate fi apelată probleme cu sănătatea pisicii. Inflamația și afectarea funcțiilor motorului sunt una dintre cele mai frecvente consecințe care apar după astfel de operații.

În timpul intervenției chirurgicale, o pisică poate pierde o cantitate mare de sânge, care, la rândul său, poate duce la moarte.

După operație, pisica va putea merge doar a doua zi. Aceasta înseamnă că în ziua în care va fi fără trafic și va trebui să-i hrănească pe proprietari.

La 14 zile după operație pe labele animalului vor fi bandaje care vor interfera cu mersul pe jos. Și, de asemenea, în procesul de vindecare, pisica va suferi o durere gravă, care va provoca, de asemenea, disconfort în timpul mișcării. În această perioadă, va fi necesar să se asigure că pisica nu poate îndepărta gulerul medical care protejează cusăturile de extracția dinților de către animal.

Consecințele se înspăimântă, dar dacă proprietarul încă decide să efectueze operația, atunci trebuie să știe cum să aibă grijă de animalul de companie după el.

Îngrijirea pisicii după operație

După operație, animalul trebuie să fie înconjurat de căldură și bunătate, astfel încât să fie mai ușor pentru el să se îndepărteze de la operație.

Se întâmplă că medicul veterinar prescrie un anestezic în prăjituri. Ei vor trebui să-și facă stăpânii. În fiecare zi, trebuie să procesați cusăturile de pe labe. Procesul este dificil datorită nevoii de a răni pe cel iubit. Bineînțeles, îl puteți duce la veterinar, care va pune injecțiile și va manevra cusăturile, dar acest lucru va dura mult timp și bani.

Trebuie să monitorizați întotdeauna starea pisicii după operație, deoarece în orice moment poate apărea o complicație sub forma unei sângerări, iar animalul de companie trebuie să fie dus la medic.

Cat timp de recuperare

Îndepărtarea ghearelor în pisiciTimpul de recuperare pentru fiecare animal individual. În medie, aceasta durează 3-4 săptămâni. Cu cât animalul este mai tânăr, cu atât mai repede se va recupera. Este demn de remarcat faptul că, cu cât animalul este mai în vârstă, cu atât este mai experimentat și cu atât mai puțin va fi. Perioada în care animalul va limpezi va fi prezent indiferent de vârstă și va trebui să aștepte.

Având în vedere toate cele de mai sus, fiecare proprietar însuși va trebui să facă o concluzie dacă să conducă operațiunea sau nu. Principalul lucru de reținut este că decizia va fi definitivă și irevocabilă. Poate că, înainte de aceasta, merită să încercați să fixați labele folosind o anticorozivă moale și, dacă nu ajută sau este ineficientă, decideți operația. Principalul lucru este să încercați să vă asigurați că pisica a fost fericită și sănătoasă.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să tăiați corect ghearele unui câine: cum să tăiați gheareleCum să tăiați corect ghearele unui câine: cum să tăiați ghearele
Cum să taie ghearele unei pisici acasăCum să taie ghearele unei pisici acasă
Cum să determinăm corect vârsta unei pisici sau a unei pisiciCum să determinăm corect vârsta unei pisici sau a unei pisici
De ce pisicile iubesc valerienii și cum funcționează pisicile?De ce pisicile iubesc valerienii și cum funcționează pisicile?
Cum să înveți un pisoi să se zgârieCum să înveți un pisoi să se zgârie
Câte ore pe zi pisicile dorm?Câte ore pe zi pisicile dorm?
Kobaktan. Instrucțiuni de utilizare pentru pisiciKobaktan. Instrucțiuni de utilizare pentru pisici
Cea mai veche pisica din lume - titularii de inregistrari ale cartii GuinnessCea mai veche pisica din lume - titularii de inregistrari ale cartii Guinness
Sânge în urină de o pisică sau pisică, ce să faciSânge în urină de o pisică sau pisică, ce să faci
Îmbrăcăminte pentru pisici: materiale și stiluri pentru a-și face propriile mâiniÎmbrăcăminte pentru pisici: materiale și stiluri pentru a-și face propriile mâini
» » Îndepărtarea ghearelor la pisici și pisici
© 2021 amigdas.com