amigdas.com

Brazilian războinic răpitor soldat

Brazilian rătăcitor păianjen - aspectDe multă vreme, "văduva neagră" păstra un palmier printre păianjenii periculoși. Dar a trebuit să împartă campionatul cu un paianjen periculos brazilian rătăcitor. Spider-soldat, alergător, banană - acesta este numele unui ucigaș formidabil de artropode din întreaga lume.

Este consemnat în Cartea Recordurilor Guinness pentru virulența sa. Optzeci și cinci la sută din mușcături sunt fatale. Pentru marea bucurie, această specie este distribuită într-o zonă limitată.

Brazilian de călătorie Spider

Există două tipuri:

 • sărituri - mișcați cu salturi ascuțite;
 • rula.

Aspect și habitat

Artropodul nu țese plase. Numele lui se datorează unei mișcări constante. Ca urmare, culoarea sa se schimbă. Cel mai adesea are o culoare de nisip, roșiatic-maroniu, maro-maroniu.

Cefalotoraxul este relativ mic în dimensiune. Abdomenul este mare. Piele lungă, groasă și păroasă.

Dimensiunea ajunge la 15 centimetri, egală cu palma unui adult.

Spider brazilian agresiv - otrăvitor mortalAmerica Centrală și de Sud, partea sa forestieră tropicală este cea mai acceptabilă pentru locuire. Foarte des Uita-te la Spider Soldier în case. Se găsește în vestiare, se ascunde în cutii de sub pantofi sau pungi de haine. Călcâie în lucruri împrăștiate pe podea și locuri retrase în cameră (dulapuri, pivnițe, săli de utilități, garaje).

Practic tot timpul se rătăcește, se mișcă dintr-un loc în altul. Îi place timpul întunecat al zilei. În această perioadă, se simte mai bine. Noaptea vânează activ. După-amiaza încearcă să rămână la umbră, se ascunde sub busteni, se strecoară sub roci, caută locuri izolate, unde nu străbate razele directe și arzătoare ale soarelui.

Reproducere și nutriție

Spiderii sunt dioici. Pentru a atrage atenția femeilor de sex masculin efectuează un anumit dans. Culoarea femelei Puțin mai strălucitor, decât la bărbați. Barbatul este mult mai mare decât femela și are o pereche suplimentară de membre, pe care o folosește în timpul copulației.

Numele păianjenului de banane se datorează predilecției sale pentru banane. În mod repetat, găsiți în pachete cu acest fruct.

Dieta include:

 • insecte;
 • exemplare mici din aceeași specie;
 • șopârle;
 • broaște;
 • mici rozătoare;
 • lovituri de păsări mici accidental a zburat în zona de accesibilitate.

Otrava otravitoare

Banana Spider - CaracteristiciDin cauza inadvertenței externe și a iubirii de a juca ascunde-și-caută, întâlnirile cu acest artropod sunt întotdeauna neașteptate și se termină cu tristețe pentru căutător. În locuința omului plimbări în căutare de pace și liniște. Un păianjen neașteptat descoperit nu lasă de ales. Starea soldatului păianjenilor este întotdeauna îndreptată spre vânătoare. Un păianjen este agresiv, dar atacă o victimă mai mare decât el însuși numai în caz de pericol care se apropie. El ia imediat o poziție de luptă ridicându-i labele din față în direcția victimei. Se execută destul de repede pentru un păianjen și poate sări și pentru o distanță decentă.

Otrava sa puternică cauzează paralizia mușchilor respiratori, ducând la sufocare și moarte. Din momentul unei mușcături până la un rezultat letal, trece de la 2 la 6 ore.

Persoana muscată trebuie arătată imediat medicului.

Primele simptome sunt:

 1. durere musculară;
 2. amețeli;
 3. greutate în respirație;
 4. presiune crescută;
 5. greață.

Una dintre victimele muscării păianjenului brazilian și-a împărtășit impresiile.

În 1998, un tip de 23 de ani sortează cutii cu banane. În unul dintre ele, păianjenul brazilian se ascunde. Îngrijorat, a săpat în mâna tânărului. În timp ce tipul descrie starea lui: "Bite similar cu o înjunghiere, foarte profund. A apărut imediat amețeli, piept puternic comprimat, dificil de respirație. Presiunea a crescut astfel încât bătăile inimii au bătut în piept. " Nu și-a pierdut capul și a cerut imediat ajutor. Viața a fost salvată. El a fost eliberat din spital a doua zi.

Răpitorul brazilian rătăcitor - cum să distingiÎn medicina modernă există un antidot pentru otrava acestui ucigaș, este, de asemenea, toxic și provoacă anumite consecințe pentru organism. Pentru un adult, o persoană puternică, o muscatura provoacă cea mai puternică reacție alergică. Foarte înfricoșător pentru copii, bolnavi sau vârstnici.

Pentru locuitorii Rusiei, întâlnirea cu monstrul brazilian nu amenință, climatul salvează. Dar acum mulți ruși dragostea de a călători. Atrageți locuri exotice și latitudini tropicale. Și se poate întâlni cu el, vizitând Brazilia, America de Sud. Venind în astfel de zone, este întotdeauna necesar să ne gândim la securitate. Amintiți-vă, brazilianul runner-paianjen îi place să se stabilească în case. Cu grijă deosebită, trebuie să verificați lucrurile și cutiile în dulapuri. Atunci când vă întâlniți, niciodată nu faceți mișcări ascuțite și nu luați în mână. Încercați să ieșiți din cameră și verificați din nou dulapul pentru prezența altor păianjeni războinici brazilieni.

Mergeți să călătoriți în orice țară, studiați cu ce insecte vă veți întâlni. Fă-te pentru tine carte de medicamente, ce medicamente puteți lua și ce nu. Discutați cu medicul despre sănătatea dumneavoastră. Cele mai multe momente neplăcute vin din ignoranța noastră asupra corpului nostru. Țările din Sud - este un anumit risc.

Oamenii de știință au descoperit în continuare beneficiul otrăvirii pentru oameni. Pe baza sa, medicamentele sunt dezvoltate care ajută jumătatea noastră puternică pentru a dobândi puterea omului. Otrava acestui păianjen poate intra în Cartea Recordurilor Guinness pentru a crea droguri în creșterea potenței.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce este visul unui păianjen mare?Ce este visul unui păianjen mare?
Rase ale celor mai mari iepuri din lumeRase ale celor mai mari iepuri din lume
Cele mai otrăvitoare păianjeni din lume: mediul de distribuțieCele mai otrăvitoare păianjeni din lume: mediul de distribuție
Spider falangă - "scorpionul vântului", un insect, un locuitor al țărilor caldeSpider falangă - "scorpionul vântului", un insect, un locuitor al țărilor calde
Cei mai mari și mai periculoși păianjeni din lumeCei mai mari și mai periculoși păianjeni din lume
Evaluarea celor mai rare păsări din lumeEvaluarea celor mai rare păsări din lume
Brown crab pustnic: aspect, mod de viață și reproducereBrown crab pustnic: aspect, mod de viață și reproducere
Spider Spider: Caracteristici generale, tipuri de cruciațiSpider Spider: Caracteristici generale, tipuri de cruciați
Care sunt soiurile de păianjeni - tot felul de păianjeniCare sunt soiurile de păianjeni - tot felul de păianjeni
Spider tarantula acasăSpider tarantula acasă
» » Brazilian războinic răpitor soldat
© 2021 amigdas.com