amigdas.com

Albirea dinților alb uimitor: caracteristicile procedurii

Recomandări de albire a dințilorPentru a restabili frumusețea unui zâmbet pierdut merită folosirea unor sisteme speciale. Unul dintre acestea este albirea uimitor de alb. Această metodă are propriile sale avantaje și dezavantaje. De asemenea, merită notat disponibilitatea în echivalentul prețului și destul de multe revizuiri ale clienților. Prin această procedură este posibilă albirea danturii complet. În țara noastră a apărut recent albirea alb uimitor, în timp ce în America metoda populară este folosită timp de doisprezece ani.

Albirea dinților alb uimitor: trăsături, principiu de funcționare și beneficii

Albirea dinților uimitoare alb este un nou metodă, cu ajutorul căruia se aplică un gel special, în care acționează componentele active, și anume peroxidul de hidrogen. După ce gelul este aplicat coroanelor, este expus la lumină, și anume o lampă. După aceasta, componentele active scindează stratul de pigment. În același timp, coroana este luminată fără a perturba integritatea și structura țesutului dentar.

Principiul acțiunii de albire uimitor de alb

Metoda de albire uimitor alb este un sistem în ei structură Acesta include:

 1. Gel-ca mijloace de curățare a dentiției și albirea ei.
 2. O lampă care emite lumină albastră cu ajutorul a 30 W și la o lungime de undă de 490 nm.

Albirea comentariilor alb uimitoareCu un astfel de efect efectul este blând și blând. O astfel de lampă nu dăunează dentiției, deoarece nu se supraîncălzește. Conține raze ultraviolete, care fac această procedură sigură pentru cavitatea orală.

Un gel special de curățare se bazează pe peroxid de hidrogen cu o concentrație moderată. El este capabil să penetreze țesuturile de smalț adânci și să le curățe complet, inclusiv petele pigmentare. Datorită acestui fapt, substanța scindează atomii de oxigen și conduce la clarificarea suprafeței dintelui în mod natural.

În acest proces se utilizează perhidrol, care va descompune direct peroxidul, oxigenul și apa. Odată ce această substanță intră în țesutul dentinic, există în mod natural este eliminat Pigment, care duce la o decolorare a danturii.

Partea neașteptată rezultă din aplicarea sistemului uimitor de alb pe care nu îl veți vedea. Atomii gelului pot afecta numai petele colorate și nu afectează alte elemente. Integritatea smalțului și compoziția sa minerală sunt complet conservate. Concentrația de perhidrol este de numai 16%. Acest indicator este cea mai strictă pentru sănătatea dinților.

Beneficiile de albire uimitoare alb

Sistemul de pe piața noastră a apărut relativ recent. Dar din multe puncte de vedere datorită lor beneficii este fixat în mod fiabil. Merită să subliniem câteva dintre avantajele pe care le posedă:

 1. Whitening amyasing white este o procedură sigură pentru țesutul dentar.
 2. Face coroanele mai ușoare în opt tonuri. În același timp, caracterul natural al designului nenatural rămâne natural.
 3. Procedura de albire a dințilorSistemul nu permite pacienților să simtă disconfort înainte și după albire.
 4. În doar trei sesiuni, puteți obține un efect extraordinar. Dar primul rezultat va fi vizibil imediat după prima procedură.
 5. Timpul unei sesiuni este de numai cincisprezece minute. În timpul procedurii, nu se utilizează nici un laser sau ultraviolet.
 6. Prețul procedurii este disponibil pentru toată lumea.

Dezavantajele de albire uimitoare alb

Până în prezent, în cei doisprezece ani de existență a sistemului din lume, nu au fost dezvăluite deficiențele sale grave. Dar, în același timp, dacă tehnica de albire nu a fost observată, incomod condiție la pacienți. Acestea au apărut sub forma unor mici senzații de arsură și furnicături de pe membrana mucoasă a cavității bucale. Și, de asemenea, pacienții au observat o creștere a sensibilității coroanei.

Dezavantajele acestui sistem sunt dependența de calitatea smalțului. Dacă densitatea smalțului nu este uniformă, albirea poate duce la modificări ale tonului. Astfel, pentru densități diferite, dinții diferiți pot avea tonuri diferite.

Albirea alb uimitor: tehnologia procedurii

Tehnologia albului uimitor diferă de alte proceduri dentare. Principiul dispozitivului este prima caracteristică care îl diferențiază pe fundalul altora:

 1. activ substanță sistemele sunt peroxid de hidrogen. Este conținut într-o substanță asemănătoare gelului, într-o mică concentrație, dar are un efect enorm și pronunțat.
 2. Uimitor de albEfectele lămpilor cu LED-uri luminoase la rece, cu un spectru de undă care păstrează valuri scindează cele două componente active sunt oxigenul și apa. Astfel, ele pătrund în stratul adânc al smalțului și distrug celulele pigmentare. Pigmentul distrus iese din țesuturi dentare cu apă. Rezultatul procedurii este luminarea coroanelor pentru mai multe tonuri.

Un astfel de rezultat poate fi obținut numai dacă coroanele sunt în culori naturale de culoare albă. În cazul în care coroanele sunt gri sau galbene, procedura nu este eficientă. Destul de des uimitor alb este folosit pentru a elimina tartrul. Când se efectuează prima procedură, tartrul este îndepărtat și, ulterior, rezultatul va fi stabilit. Imediat după efectuarea procedurii se efectuează procesul de deshidratare. Prin urmare, este posibil să se estimeze rezultatul real al procedurii numai după două zile.

Atomii de oxigen vor mai fi prezenți pe email pentru aproximativ două săptămâni. În acest caz, pigmentul va continua să fie împărțit. Finalul rezultat va fi posibil să vedeți în două săptămâni. Dar, practic, rezultatul va depinde de tehnica utilizată.

Până în prezent, există două opțiuni pentru procedură:

 1. clasic. Prin această metodă, smalțul este tratat cu peroxid de hidrogen 16%, ceea ce face posibilă crearea unei coroane de cinci tonuri mai ușoare. În versiunea clasică, se aplică toate regulile care sunt prescrise în instrucțiune.
 2. profesional. În acest exemplu de realizare, se utilizează peroxid de hidrogen 25%. Astfel, devine posibilă clarificarea emailului cu opt tonuri și mai mult. Această opțiune este ideală numai dacă procedura este efectuată de un medic dentist profesionist. În caz contrar, o arsură mucoasă este inevitabilă.

Principiul de albire uimitor de alb

Există câteva caracteristici pe care un pacient trebuie să le ia în considerare înainte de a efectua o igienă curat:

 • înălbitordacă pacientul a făcut o albire uimitoare albă, atunci procedura următoare poate fi repetată după trei zile;
 • gelul nu trebuie aplicat coroanelor care prezintă leziuni carioase sau defecte majore;
 • Înainte de efectuarea procedurii este necesară efectuarea sigiliului;
 • pentru eliminare defecte, merită folosirea materialelor temporare sau de umplere;
 • cu câteva săptămâni înainte de procedură, trebuie să vă abțineți de la pastele de albire;
 • Trebuie înțeles că aparatul reduce proprietățile adezive ale coroanelor;
 • Instalarea umpluturilor și a coroanelor trebuie făcută la o săptămână după clarificare;
 • Procedura nu se desfășoară pe structuri stabilite, cum ar fi sigiliile și coroanele - acestea vor rămâne în trecut.

Situația cu structuri artificiale poate fi rectificată numai dacă sunt înlocuite cu altele noi.

Pasii de albire uimitor de alb

Înainte de a vă de acord să efectuați o procedură de albire a dinților, trebuie să înțelegeți cum etape munca de stomatologi folosind metoda uimitoare alb:

 1. Medicul dentist-ortodont trebuie să trateze gingia și buzele cu vitamina E.
 2. Albirea dintilor uimitoare albePentru ca guma să se închidă complet și partea inferioară a cavității bucale să fie izolată, medicul pune retractorul și scurge smaltul. Este o placă de latex mică.
 3. După aceea, medicul începe să-și albă dinții. El pune pe ele un strat alb uimitor, cu un strat mediu și îl distribuie uniform pe suprafață. Astfel, este complet capac toate zonele dentiției, inclusiv suprafața interdentară.
 4. El activează gelul cu un bec albastru. Procesul de activare durează 15 minute. După aceea, gelul este îndepărtat și smalțul este uscat.
 5. Procedura se repetă din nou și gelul de remineralizare se aplică pe dinți timp de zece minute.

Contraindicații la procedura de uimitor alb

Pentru a evita consecințele negative și pentru a nu rămâne nemulțumiți de procedură, este important să înțelegeți cine nu poate și este contraindicat să efectueze alb alb uimitor:

 1. Pacienții care au un smalt natural subțire nu curăță.
 2. Prezența reacțiilor alergice la componentele de gel.
 3. În timpul sarcinii și alăptării.
 4. Perioada de lactațiePentru pacienții cu vârsta sub 14 ani, procedura nu se efectuează.
 5. În prezența unor structuri artificiale, cum ar fi, proteze, implanturi și sigilii.
 6. Pacienții care poartă un sistem de suport.
 7. Nu este posibil pentru cei care au dentare boală, inclusiv a proceselor inflamatorii ale țesuturilor moi și ale membranelor mucoase.
 8. Eliminarea smalțului de la administrarea de medicamente este o contraindicație.
 9. Perioada de tratament a bolilor oncologice.
 10. Bărbați rădăcini dinte și cu reacție crescută la lumină.
 11. Prezența bolilor mintale, precum și a problemelor cu glanda tiroidă.
 12. Nu este necesar să se efectueze proceduri în timpul primirii antibioticelor și a contraceptivelor orale.

Înainte de a efectua procedura de albire, trebuie să examinați cu atenție cavitatea bucală la dentist și consultați, de asemenea, pe tema contraindicațiilor. Numai în acest caz, puteți garanta siguranța și eficiența așteptată din rezultat.

Previziuni și îngrijire după uimitor

Comparând uimitorul alb cu alte tehnici de albire, merită menționat faptul că această procedură oferă un efect imediat și durabil. În cazul în care pacientul nu efectuează corect igiena orală și are obiceiuri proaste și boli dentare, atunci rezultatul va fi invizibil. Dar dacă pacientul are dreptate griji în spatele gurii, banii cheltuiți pe înălbire vor economisi rezultatul timp de doi ani.

În această perioadă este posibilă o ușoară întunecare a smalțului. Practic, acest lucru se poate întâmpla din nutriție. Dacă pacientul exclude produsele care au componente de colorare în compoziția lor, atunci rezultatul va rămâne neschimbat.

Pentru a asigura albirea maximă după albire pentru o perioadă lungă de timp, merită să urmăriți în primele zile și în viitor regulile de bază:

 1. După procedura de două ore nu poate bea, manca si fuma.
 2. Nu fumațiÎn prima zi după această procedură, nu puteți utiliza coloranți și produse care conțin acid.
 3. Femeilor nu li se recomandă să utilizeze machiajul.
 4. Se poate ridica sensibilitate, astfel încât este mai bine să cumpărați dinții prealabile în avans cu efectul anesteziei.
 5. În cazul în care sindromul durerii este pronunțat, se recomandă utilizarea unui gel anestezic. În viitor, acesta poate fi alternat cu paste.
 6. Pentru a menține tonul dorit al smalțului, puteți aplica un creion cu un nivel special de remineralizare.
 7. Merită acordată o atenție deosebită igienei cavității orale. Cel mai bine este să completați curățarea dinților cu dezinfectanți. Și, de asemenea, puteți cumpăra irigator sau perie ultrasonică. Aceste fonduri vor ajuta la eliminarea locurilor greu accesibile ale dentiției.

Prețul procedurii de albire uimitor de alb poate varia de la caz la caz. Dar este de remarcat faptul că, în medie, metoda clasică va costa cinci mii de ruble. În acest caz, albirea profesionistă va costa aproximativ șapte mii de ruble. Dar, de asemenea, costul final va depinde de nivelul dentistului, precum și de starea clinicii.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a albi dintii: nuantele metodelor de albire a dintilor, costulCum de a albi dintii: nuantele metodelor de albire a dintilor, costul
Albirea dinților în siguranță la domiciliuAlbirea dinților în siguranță la domiciliu
Metode de albire rapidă a dinților: recomandări și precauțiiMetode de albire rapidă a dinților: recomandări și precauții
Creion pentru albirea dintilor - informatii completeCreion pentru albirea dintilor - informatii complete
Albirea dintilor: avantajele si dezavantajeleAlbirea dintilor: avantajele si dezavantajele
Este albirea dintilor sigura?Este albirea dintilor sigura?
Plăci pentru albirea dinților: indicații și contraindicațiiPlăci pentru albirea dinților: indicații și contraindicații
Gel pentru albirea dintilor: ce sa alegetiGel pentru albirea dintilor: ce sa alegeti
Sisteme de albire a dinților la domiciliuSisteme de albire a dinților la domiciliu
Cât costă albirea dinților laser?Cât costă albirea dinților laser?
» » Albirea dinților alb uimitor: caracteristicile procedurii
© 2021 amigdas.com