amigdas.com

Unguente pentru gingii în inflamație: nume

Unguent pentru gume pentru copii - alegeți cu înțelepciunePacienții care au inflamarea gingiilor, specialiștii prescriu unguente speciale. Cu toate acestea, trebuie să ne amintim că trebuie utilizate în combinație cu alte forme de medicamente. O astfel de recomandare se datorează faptului că aceste medicamente au o bază mai degrabă grasă, ceea ce nu o face foarte eficientă. În plus, unguentele pentru gingiile din inflamație stau pe suprafața focarului pentru inflamație pentru o perioadă scurtă de timp și sunt spălate rapid cu saliva.

Indicatii pentru utilizarea de unguente pentru gingii din inflamatie

Ca urmare a aplicării unguentului pentru gingii, se demonstrează următoarele efecte pozitive:

 • extinde efectul de întărire;
 • avea acțiunea antiseptică și promovarea vindecării țesuturilor;
 • ajutor pentru a elimina mâncărimea;
 • trata inflamație;
 • Combaterea eficientă cu gingii sângerânde;
 • elimina dureri senzaționale.

Principalele condiții în care unguentele pentru gingii sunt recomandate pentru utilizare sunt următoarele:

 • Gingii inflamate - opțiuni de tratamentboala periodontală;
 • Ulcer trofice;
 • stomatită;
 • gingivita;
 • Boli asociate cu inflamația gingivală.

Forma emiterii

Majoritatea pacienților consideră că termenii "gel" și "unguent" sunt identici. Prin urmare, atunci când li se prescrie un agent pentru tratamentul bolii de gingie cu boală parodontală, ei nu acordă multă atenție acestui lucru.

Dar orice dentist profesionist va spune că aceste concepte nu sunt identice. Fiecare dintre aceste forme de eliberare a medicamentelor are propriile caracteristici.

Unguentele au în compoziția lor o bază grasă, în geluri este apoasă. Este mult mai dificil ca unguentele să pătrundă în membrana mucoasă a gingiilor, spre deosebire de geluri. Având în vedere faptul că unguentele sunt destul de grase, este dificil pentru ei să rămână pe gingii pentru o lungă perioadă de timp, din cauza faptului că efectul asupra focalizării inflamatorii este mai puțin tangibil.

Mulți consumatori iau pentru unguente din boala parodontală orice medicamente care sunt vândute în farmacii în tuburi și sunt destinate utilizării externe.

Dar acest grup de medicamente are multe avantaje:

 • Unguent pentru dinți și gingii - de ce ar trebui să aveți nevoieabsența totală sau un minim de efecte secundare;
 • acțiune ca rezultat Aplicarea unguentelor se manifestă mult mai rapid, spre deosebire de comprimate, deoarece acestea sunt aplicate direct focarului inflamator;
 • aceste medicamente sunt destinate utilizării în exterior, astfel încât, după aplicare, acestea reduc în mod semnificativ probabilitatea ca componentele majore să intre în sânge și să dăuneze organismului;
 • Oricine le poate cumpăra fără prescripție medicală;
 • sunt ușor de utilizat - pentru tratament, este suficient să aplicați o soluție pentru gingia dureroasă.

Utilizarea unguentelor în timpul sarcinii

Majoritatea gingiilor analgezice pentru gume, care pot fi acum achiziționate la o farmacie pentru tratamentul bolii parodontale, nu pot fi luate în primul trimestru de sarcină. Această interdicție se extinde la perioada de lactație. În farmacii, puteți găsi un tip special de medicamente pe bază de plante, care pot fi folosite de femeile gravide. Cu toate acestea, în timpul unui astfel de tratament, pacienții trebuie să vadă în mod regulat un medic.

Contraindicații pentru utilizare

Guma rănit - ce să facAvând în vedere că unguentul inflamației sunt proiectate pentru utilizare în exterior și nu sunt absorbite în sânge, multe dintre ele nu au contraindicații grave. Este necesar doar să ne amintim că utilizarea acestor fonduri cu periodontita toate pot salva doar acele persoane care au o idiosincrazie a principalelor componente ale acestor fonduri.

Potrivit pacienților care au folosit unguente pentru gingii pentru inflamație, uneori după utilizarea de unguente, există o reacție atât de neplăcută a corpului ca amorțirea gingiei și a limbii. De asemenea, aceste remedii pot provoca o persoană să ardă și să furnice în gură.

Unguente și geluri pentru gingii: nume

Asepta

Asepta - o linie de produse de îngrijire oralăPropolisul, care este o componentă naturală cu proprietăți antimicrobiene pronunțate, este principala substanță activă din compoziția acestui preparat. Este cu ei că efectul terapeutic se datorează efectului agentului asupra focalizării inflamatorii. Acest medicament este prescris pacienților în tratamentul bolilor precum ulcerul trofic, parodontita, stomatita și gingivita.

Aplicați medicamentul imediat după ce vă spălați dinții. Pentru a face acest lucru, luați un pic unguent și aplicați un strat uniform pe focalizarea inflamației. Trebuie remarcat că, în termen de 30 de minute după tratamentul cu guma, trebuie să vă abțineți de la a consuma băuturi sau alimente.

Utilizați acest instrument este necesar de 3 ori pe zi, durata unui curs este una până la două săptămâni. Pentru prevenție, acest remediu trebuie utilizat de 2-3 ori pe an.

solkoseril

Gel solcoseril - unguent pentru gumeDintre medicamentele prezentate în farmacii din această categorie, Solcoseryl se distinge printr-un efect pronunțat antiinflamator. Aceasta se datorează prezenței în formularea dializatului ingredientului activ, obținut din sângele vițeilor mici.

Acest instrument este utilizat prin analogie cu cele de mai sus. Guma inflamată este tratată cu medicamentul după periajul dinților. Aplicați-l pe un strat subțire. După aceea, gingia trebuie stropită cu apă rece. Utilizați produsul de 5 ori pe zi. Tratamentul se efectuează până când simptomele dispar complet.

Odată cu aplicarea regulată a medicamentului, rana se vindecă rapid în cavitatea bucală, iar senzațiile de durere neplăcute dispar.

Kamistad

În compoziția acestui medicament principalele substanțe active sunt extractul de mușețel și clorhidratul de lidocaină. Aplicați-o nu mai mult de 3 ori pe zi după ce mâncați. Durata tratamentului este de o săptămână. Rețineți că după tratamentul cu acest remediu pentru gingii este posibil un efect neplăcut sub formă de amorțeală. O reacție similară rezultă din prezența lidocainei în formulare.

Gel Kamistad ajută copiii în perioada de creștere a dințilorAcest remediu poate fi, de asemenea, prescris pentru tratamentul copiilor cu vârsta peste 3 ani. Cu toate acestea, în acest caz, frecvența utilizării acestuia ar trebui redusă la 3 ori pe zi. Pe lângă avantajele acestui medicament, există și dezavantaje. Are proprietăți ușoare antiinflamatorii și antimicrobiene. Nu se recomandă numirea pacienților care au ulcere trofice.

Holisal

Acest unguent sa stabilit ca un tratament eficient pentru inflamația gingiilor. Are proprietăți bactericide pronunțate, datorită cărora permite reducerea durerii. Ca parte a Holisala, principala substanță activă este salicilatul de colină. Este cu prezența sa și efectul analgezic și antiinflamator asociat.

Schema cererii Holisal este următoarea:

 • Gel Holysal - ajuta la inflamarea gingiilor la adultiMai întâi de toate, trebuie să vă spălați dinții în mod corespunzător. Spălați-vă bine mâinile și apoi aplicați un pic unguent pe un deget curat. Apoi începeți să-l frecati în gingie, efectuând mișcări ușoare de masaj.
 • Pentru a reduce disconfortul durerii este recomandabil să aplicați Holisal înainte de fiecare masă.
 • Aplică Hollisal Este necesar să dispară complet simptomele neplăcute ale bolii.

Metrogil Denta

Acest gel este foarte popular printre pacienții care au adesea boală de gingie. În plus față de efectul principal, remedierea ajută la salvarea pacientului de la sângerare. Efectul terapeutic al gelului pentru gingii se datorează prezenței clorhexidinei și metronidazolului în compoziție. Înainte de a începe tratamentul, este necesar să vă spălați dinții, apoi aplicați un strat subțire pe gingie și frecați-l.

Metrogyl denta gel - indicații pentru utilizareMetrogil Denta este un remediu universal care poate fi folosit nu numai pentru tratamentul operativ al inflamației, ci și pentru prevenție. Cu toate acestea, vă rugăm să rețineți că Metrogil Denta este nedorit să se utilizeze prea des, altfel poate provoca disbacterioză a cavității orale la unii pacienți.

Unguent pentru inflamația gingiilor pentru copii

Astăzi, în farmacii, puteți găsi un număr suficient de unguente pentru gume, care pot fi utilizate pentru a elimina inflamația și la pacienții mici. Acestea pot fi folosite deja atunci când se dă în picioare. În farmacii, există medicamente care conțin atât lidocaină, și nu o au.

Gel pentru gingii pentru copii - când se taie dințiiDentinox. În compoziția acestui medicament, principalele substanțe active sunt clorhidratul de lidocaină, infuzia de flori de mușețel medicinal, precum și polidocanolul. Această combinație de componente permite acestui instrument să elimine rapid inflamația și să ușureze durerea.

Puteți începe să aplicați medicamentul chiar și atunci când copilul are primele simptome de dentiție. În același timp, este interzisă utilizarea acestui medicament în prezența intoleranței la oricare dintre componentele principale ale medicamentului. Contraindicațiile privind utilizarea acestui remediu sunt leziuni ale mucoasei orale și diabetului.

Mundizal. Efectul terapeutic al acestui medicament este asigurat de substanțele salicilat de colină și clorură de cetalconiu. Acesta poate fi utilizat pentru a trata inflamația la copiii cu vârsta de 1 an.

Produsul are proprietăți antimicrobiene, antiseptice, analgezice și antiinflamatorii. Practic, este prescris în tratamentul bolilor infecțioase ale cavității bucale.

Mundizal gel - caracteristici și compozițieSchema de tratament cu medicamentul este după cum urmează:

 • Aplicați unguent la stratul de 1 cm și frecate în gumă dureroasă de trei până la patru ori pe zi.
 • Tratamentul este efectuat până când simptomele dispar complet.

Este interzisă utilizarea unui anestezic dacă pacientul are o intoleranță individuală la oricare dintre componentele principale ale medicamentului. Ca rezultat al utilizării medicamentului, poate apărea o reacție atipică sub forma unei senzații de arsură.

Dozare și administrare

A se angaja în alegerea dozelor eficiente și sigure de unguent sau gel pentru tratamentul inflamației gingiilor ar trebui să fie doar medicul. În acest sens, trebuie să țină seama de caracteristicile individuale ale unei situații particulare.

Înainte de a începe să utilizați un anestezic pentru tratarea inflamației gingiilor, trebuie să vă spălați bine mâinile și să vă spălați dinții. Mai departe, degetul pune aproximativ 1 cm de unguent și apoi începe să-l frece în guma inflamată, efectuând mișcări ușoare de masaj. După procedură, se recomandă să nu se alimenteze apă și hrană timp de 30 de minute. Cel mai bine este să procedați după fiecare masă și înainte de culcare. Durata tratamentului cu unguente din boala gingiilor este de la 1 săptămână.

Supradozaj și interacțiune cu alte medicamente

Majoritatea pacienților care au aderat la doza recomandată nu au avut reacții corporale negative. Trebuie amintit că unguentele pentru gingii, inclusiv unguentele pentru boala parodontală, sunt medicamente destinate aplicării topice. Dar, uneori, acestea pot avea un efect specific în timp ce sunt utilizate cu alte medicamente. Este deosebit de precaut să fie, aplicând împreună medicamentele care conțin anticoagulante indirecte în structură.

Astfel, atunci când se utilizează fenobarbital și fenitoină, efectul bactericid al metronidazolului poate scădea datorită accelerării metabolismului acestuia.

În cazul utilizării cimetidinei împreună cu metronidazol, metabolismul acestuia din urmă poate fi redus, în urma căruia concentrația medicamentului principal în sânge poate crește.

concluzie

Inflamația gingiilor este una dintre patologiile comune pe care mulți pacienți trebuie să le facă față. Cu toate acestea, farmaciile de astăzi oferă multe remedii eficiente care pot fi utilizate pentru a trata această boală. În ciuda faptului că printre ei există multe populare care ar putea ajuta mulți oameni, nu este recomandat să le folosiți singuri.

Mai întâi, este necesar să aflăm exact dacă patologia care apare este o inflamație a gingiilor. În caz contrar, prin începerea tratamentului cu unul dintre unguente sau geluri pentru boala gingiilor, puteți pierde timp și permite dezvoltarea unei complicații periculoase, tratamentul cărora va necesita mai mult timp pentru recuperare.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Fistula dentara pe gingie: cauze, semne, cum sa tratezi fistula pe gingieFistula dentara pe gingie: cauze, semne, cum sa tratezi fistula pe gingie
Cum se tratează inflamația mucoasei orale: mijloace și metode de tratamentCum se tratează inflamația mucoasei orale: mijloace și metode de tratament
Diclofenac unguent: cum și din ce ajută?Diclofenac unguent: cum și din ce ajută?
Caracteristicile unguentelor antialergiceCaracteristicile unguentelor antialergice
Pus în gingie: cauze, simptome și tratamentPus în gingie: cauze, simptome și tratament
Pastă de dinți, tratamente dentare și gumăPastă de dinți, tratamente dentare și gumă
Instrucțiuni pentru utilizarea medicamentului parodontocid, spray și gelInstrucțiuni pentru utilizarea medicamentului parodontocid, spray și gel
Unguente pentru vindecarea suturilor dupa operatie: tipuri si aplicatiiUnguente pentru vindecarea suturilor dupa operatie: tipuri si aplicatii
Pasta de dinti `balsam de padure` - compozitie si producatorPasta de dinti `balsam de padure` - compozitie si producator
Guma este dureroasă la capătul maxilarului inferiorGuma este dureroasă la capătul maxilarului inferior
» » Unguente pentru gingii în inflamație: nume
© 2021 amigdas.com