amigdas.com

Emicidin pentru câini: instrucțiuni de utilizare

Emitsidin: instrucțiuni de utilizarePentru a menține câinele sau pisica activă mult timp, proprietarul trebuie să depună multe eforturi: să respecte modul corect de hrănire și odihnă activă, să aibă grijă și să aibă grijă de animalele de companie. Este important să monitorizați starea de sănătate a unui prieten cu patru picioare și să-i sprijiniți corpul în timp util. O parte importantă a prevenirii bolilor la un animal este consumul de vitamine și medicamente de întreținere.

Pentru a asigura o bunăstare pisică sau câine va ajuta medicamentul Emitsidin, utilizat în practica veterinară ca agent preventiv și terapeutic.

Emitsidin este un analog al vitaminei B6, care are proprietăți antioxidante. Medicamentul are un efect benefic asupra corpului animalului, stimulând funcțiile protectoare ale corpului.

Emitsidin este folosit în perioada de pregătire activă și pregătiri pentru expoziții și competiții, în timp ce călătoriți pe distanțe lungi. Este eficient ca agent de susținere în perioada de recuperare după bolile infecțioase și de piele transmise.

Medicamentul poate fi utilizat ca medicament independent și ca parte a unui tratament complex pentru câini și pisici.

Emitsidin este un medicament de uz veterinar de o nouă generație, dezvoltat de specialiștii ruși, care este indispensabil pentru terapia multor boli ale sistemului cardiovascular și respirator.

Ajută la normalizarea procesului metabolic în corpul animalului, la întărirea sistemului imunitar, la reducerea semnificativă a probabilității apariției și dezvoltării reacțiilor alergice și a bolilor de piele.

Utilizarea Emicidinei ca instrument preventiv va încetini dezvoltarea schimbărilor legate de vârstă la animalele de companie și va îmbunătăți în mod semnificativ calitatea vieții.

Structura preparatului

Cum se utilizează EmicidinSubstanța activă care face parte din Emitsidin este antioxidantul, derivat din acidul succinic și 3-hidroxipiridina, care activează metabolismul energetic în corpul animalului. Substanța activă promovează cea mai bună absorbție a oxigenului de către organism.

Ca rezultat al acțiunii Emicidinului, organismul câinelui devine mai rezistent la deficitul de oxigen, care însoțește o serie de boli infecțioase și condiții patologice.

După administrarea medicamentului, acesta este absorbit rapid și distribuit în organe. Resturile de medicament sunt excretate în urină. Medicamentul este un lichid limpede și este produs sub formă de soluție injectabilă sau capsule de gelatină pentru uz oral.

Indicații pentru utilizare

Emitsidin este agent preventiv și terapeutic, care este utilizat în mod activ în cazul deficienței de oxigen la un animal.

  • Poate fi folosit ca parte a unui tratament complet sau agent independent cu hipoxie, cauzate de boli pulmonare, insuficiență cardiacă și vasculară, complicate de sarcină și travaliu grav, astm bronșic.
  • Este indicată utilizarea Emicidinei pentru tratamentul dermatitei eczemelor, ulcerului, rănilor, arsurilor și degerăturilor la un animal. Medicamentul este eficient în terapia complexă în perioada postoperatorie.
  • Foarte des, medicii veterinari recomandă medicamentul pentru a reduce sentimentele câinilor de anxietate, frică sau agresiune crescută în timpul instruirii, în timpul transportului sau participării la expoziții și competiții.
  • Emitsidin sa dovedit a fi eficient în tratamentul bolilor inflamatorii ale pielii: eczeme, dermatite, ulcere trofice.
  • Se folosește amicidina ca instrument de sprijin pentru animalele de vârstă înaintată.

Instrucțiuni pentru utilizarea de Emicidin pentru câini

Se intenționează preparatul medicamentos pentru administrare subcutanată, intramusculară și intravenoasă.

Sunt utilizate capsule de emi-meidină oral.

Cantitatea de medicament utilizată depinde de vârsta, greutatea câinelui sau a pisicii și de scopul utilizării medicamentului.

  • Emitsidin pentru câini și pisiciConform instrucțiunilor de utilizare, medicamentul se administrează de 1-2 ori pe zi la o doză de 1 ml de medicament pe 10 kg din greutatea animalului. Medicamentul este utilizat timp de 10 zile. Cursul tratamentului este de 10-30 de zile.
  • Capsulele se aplică de două ori pe zi timp de 10-30 de zile, luând în considerare greutatea corporală a câinelui. De obicei, pentru câinii de rase mici, cântărind până la 10 kg, se utilizează 2 capsule, pentru câini care cântăresc până la 50 kg, o capsulă este de 50 mg.

Pentru a evita consecințele negative, doza, oportunitatea utilizării medicamentului trebuie să fie determinată de un specialist după examinare și examinare.

Pentru prevenirea utilizării emitidinei, respectând doza terapeutică. Dacă este necesar, durata de utilizare a medicamentului poate fi prelungită.

Efecte secundare și supradozaj

Cu respectarea strictă a recomandărilor medicului veterinar și a dozajului medicamentului, nu există efecte secundare la câini și pisici.

Emitsidin: indicații și defăimareFoarte rar, este posibilă o reacție alergică la componentele individuale ale medicamentului. În acest caz, animalul trebuie să primească un antihistaminic și să informeze medicul veterinar despre acest lucru. Pentru a nu dăuna sănătății animalelor de companie, nu se recomandă modificarea schemei de utilizare a drogurilor și a dozării sale neautorizate. Emitsidin poate fi utilizat ca parte a terapiei complexe cu alte medicamente.

Feedbackul proprietarului

Emitsidin a fost repartizat câinelui după ce a fost diagnosticată cu insuficiență cardiovasculară. Cred că medicamentul era util, câinele sa recuperat destul de repede.

Folosesc drogul pentru a-mi menține pudelul, care a trecut de 15 ani. Câinele, desigur, nu a devenit mai tânăr, dar pe o plimbare mai activă, apetitul îmbunătățit, mergem mai mult.

În fiecare vară, Shar pei începe să aibă probleme de piele. În primul rând, au folosit vitamine, apoi hormoni. În timp, au fost adăugate probleme de vârstă. Problemele dermatologice au devenit cronice. Medicul veterinar la desemnat pe Emitsidin și a făcut o schemă de utilizare. Medicamentul a fost utilizat intramuscular. Câinele tolerează foarte ușor medicamentul. Câteva săptămâni mai târziu au existat îmbunătățiri. Acum, pe locul rănilor, câinele crește un strat nou. Medicamentul este satisfăcut. Pentru o lungă perioadă de tratament, numai el a ajutat la rezolvarea problemei noastre. Mulțumesc.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Enroxil în medicina veterinară: manual de instrucțiuni pentru câini și pisiciEnroxil în medicina veterinară: manual de instrucțiuni pentru câini și pisici
Caracteristicile utilizării lactobiofadolului pentru câiniCaracteristicile utilizării lactobiofadolului pentru câini
Helavit pentru câini: instrucțiuni de utilizare, compoziție și recenziiHelavit pentru câini: instrucțiuni de utilizare, compoziție și recenzii
Pregătirea "Cautervin": manual de instrucțiuni pentru pisiciPregătirea "Cautervin": manual de instrucțiuni pentru pisici
Renal edvand pentru pisici caracteristicile sale principaleRenal edvand pentru pisici caracteristicile sale principale
Vitam - complex pentru animale, instrucțiuni de utilizareVitam - complex pentru animale, instrucțiuni de utilizare
Prasicid plus suspensie: instrucțiuni de utilizarePrasicid plus suspensie: instrucțiuni de utilizare
`Hepatovet` pentru câini: instrucțiuni de utilizare`Hepatovet` pentru câini: instrucțiuni de utilizare
Liarsin pentru câini: instrucțiuni de utilizareLiarsin pentru câini: instrucțiuni de utilizare
Ligofol pentru pisici: instrucțiuni de utilizareLigofol pentru pisici: instrucțiuni de utilizare
» » Emicidin pentru câini: instrucțiuni de utilizare
© 2021 amigdas.com