amigdas.com

Afișarea Hyenic Wild Dog din Africa

Câine de hibie africanăHyenic dog african este un prădător. În traducere, numele înseamnă "lupul pictat". Are o relație cu un lup roșu. Profesioniștii îl confundă ușor cu o hienă.

Câinii în formă de hienă domestice practic nu diferă de câinii obișnuiți. Prietenii foarte loiali și loiali pentru stăpânii lor. În sălbăticie cu un astfel de animal este mai bine să nu se întâlnească. Foarte agresiv. În sălbăticie este un prădător.

Hyenic African Dogs

apariție

Rigoarea unui câine de hienăRasa este destul de mare, dimensiunea unui câine mare. Lungile lungi și caracteristice pentru această rasă sunt urechi mari. Corpul este alungit, puternic și muscular. Corpul ajunge la mai mult de un metru. Pâlnia pufoasă, alungită atinge o dimensiune de 40 cm. Patru degete pe labe, În timp ce majoritatea câinilor au cinci picioare pe picioarele din față. Crește până la 78 cm la greabăn.

O maxilară puternică permite nu numai să prindă prada, ci și să o țină multă vreme. Structura dinților este, de asemenea, o diferență semnificativă. Specificitatea localizării și mărimii lor permite hainicilor sălbatici africani să crape oase de diferite dimensiuni și grosimi. Există 42 de dinți în gură. Femela diferă de bărbat doar cu 3-7%. Greutatea unui animal depinde de satietate. Merită să considerăm că pentru o masă se pot consuma până la 9 kilograme de carne. Greutatea unui adult este de 18-36 kg.

Culoarea corespunde pe deplin teritoriului - colorat, ca habitat. Oferă o bună ocazie de a deghiza. Burea ciudată: Lână rară, aspru cu coajă chelie. Pielea este neagră. Modelul de lână este asimetric. Nu există aproape nici o culoare identică. Petele au în cea mai mare parte nuanțe de alb, maro, galben și negru. Persoanele ușoare, atunci când culoarea principală este ușoară și există pete întunecate de dimensiuni diferite sau invers. Puii de la nașterea unei singure culori sunt întunecate sau albe. O culoare caracteristică se obține după șapte săptămâni de viață.

posteritate

Femeia unui câine de hibie cu descendențiCâinele în formă de hienă trăiește în pachete ca un lup. Pachetul urmărește strict ierarhia. Sindicatele de cupluri se formează o dată pentru o viață. O pereche alfa domină în turmă și numai ea are dreptul să se crească în această turmă. Un pui dintr-o altă femeie poate fi sfâșiat, iar femela poate fi lăsată fără hrană. În natură, totul este complet și instinctul animalelor controlează numărul. Alfa femelă de câine hyena aduce de la 2 la 21 de pui. În condiții închise, câinele de hienă cârpa puțin.

Câinele sălbatic din Africa și-a înmulțit descendenții cu 60-70 de zile. El dă naștere copiilor neajutorați, orbi și surzi. Aspectul puiilor este în principal din martie până în iulie. În această perioadă, femeia se refugiază în casă și locuiește acolo timp de până la patru săptămâni. Turma are grijă de puști, protejează și aduce mâncare. De la vârsta de opt luni, cățelușii câinelui de hienă încep să exploreze împrejurimile. Persoanele adulte le urmează și le hrănesc. La vârsta de un an, câinele de hibie atinge maturitatea fiziologică. Devine membru cu drepturi depline al pachetului. Câinele sălbatic african trăiește în medie nu mai mult de zece ani.

zonă

Locurile satului sunt stepele și savanele, mai aproape de sud de deșertul Sahara, partea de sud a continentului din Africa. În prezent, conservarea speciilor este reprezentată de parcuri și locuri naționale care nu au fost dezvoltate de om.

Două sezoane:

  1. Iarna este o perioadă de secetă.
  2. Vara este sezonul ploios.

Principalii dușmani din savană pentru hienă sunt leii. Cu hienele există și vrăjmășie. Acestea sunt specii de lupte naturale. Reprezentanții speciilor sunt destul de rezistenți. Vânător de vânător de câine vânător. Se caută prada, nu folosește un nas, un mare alergător, viteze de până la 50-55 km / h. Dar poate conduce mai mult de 65 km / h. Avantajul vânătorii de școli - vă permite să ucizi o pradă mare, care este suficientă pentru toți membrii.

Înainte de vânătoare, există o anumită ceremonie de salut. Haină în formă de hienă salută cu un alt salturi și caracteristică pohryukivaniyami, cozii wagging, scârțâind, linge botul de rude. El își arată ascultarea.

Locul de vânătoare nu marchează cainii hienelor și nu le pasă de protecția acestora. Doar bara este păzită. Forme de turme de până la 15 capete. Perechea alfa domină, unde bărbatul este responsabil pentru jumătatea masculină a pachetului, iar femela pentru femeie. Modul pașnic de viață în interiorul pachetului - nu există aproape nici o agresiune evidentă pentru manifestarea conducerii sau a mâncării. Masculii, de regulă, sunt de trei ori mai mari decât femelele. La vârsta de doi ani și jumătate, femeia pleacă acasă în speranța că va găsi o familie în care nu există femele alfa. Unii dintre bărbați formează noi familii. O astfel de structură permite speciilor să nu moară din amestecul de sânge. Câinii Hyena caută să facă totul împreună: vânătoare, joc, mâncare, somn.

Sursă de alimentare

Cainii hienici sunt carnivori. Consumați doar carne proaspătă. În cazuri rare, reveniți la animalul subnutrit, așa că mănâncă un număr mare de artiodactiluri. În medie, produsele alimentare sunt produse de la 50 kg la 200 kg.

Producția principală:

  • Vânătoare de câini sălbatici din Africaimpala (Aepyceros melampus);
  • Gazela lui Thomson (Gazella thomsonii);
  • kudu (Tragelaphus strepsiceros);
  • Estloid african (Madoqua spp.);
  • perete (Raphicerus campestris);
  • duker (genul Cephalophini).

Șobolanii, iepurii, șopârlele merg într-o rație în timpul iernii în timpul unei secete. Nu consumați carouri. Rareori ataca animalele.

Fermierii locali nu-i plac câinii de hienă. Deoarece este un călugăr care necesită constant carne proaspătă. Oamenii îi împușcă. Al doilea punct - câinele hyena este purtătorul de boli diferite, inclusiv rabie și antrax.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
African struț. Descriere. Unde locuieste?African struț. Descriere. Unde locuieste?
Leopardul negru: descrierea speciei, în care trăiește, modul de comportamentLeopardul negru: descrierea speciei, în care trăiește, modul de comportament
Începutul celor mai puternici câini din lumeÎnceputul celor mai puternici câini din lume
Descrierea rasei Laika din Siberia de EstDescrierea rasei Laika din Siberia de Est
Câinii care nu se varsă sunt un mit sau un adevăr?Câinii care nu se varsă sunt un mit sau un adevăr?
Prădătorii sălbatici din Africa, caracteristicile speciilorPrădătorii sălbatici din Africa, caracteristicile speciilor
Caracteristicile păstrării servalei de pisici la domiciliuCaracteristicile păstrării servalei de pisici la domiciliu
Câine de câine din Africa de Sud Boerboel, descriereCâine de câine din Africa de Sud Boerboel, descriere
Animale mamifere dăunătoare: descriere și specieAnimale mamifere dăunătoare: descriere și specie
Armeană lupul gambru este o rasă de câini mari și puterniciArmeană lupul gambru este o rasă de câini mari și puternici
» » Afișarea Hyenic Wild Dog din Africa
© 2021 amigdas.com