amigdas.com

Rating-ul celor mai scumpi caini din lume

Ce câini sunt cele mai scumpeÎntrebând cât de mult poate costa cel mai bun prieten al unei persoane, ce sumă îți aduce în minte? 200 de dolari? 500 de dolari? 1 mie de dolari? Și vă puteți imagina că costul unei bucăți mici de lână poate începe de la 3 mii de dolari și poate ajunge până la un milion pentru cea mai scumpă rasă de câini?

de multe ori costul unui animal de companie depinde de preferințele viitorului proprietar. Cineva apreciază dedicarea și acordă nici o atenție la originea animalului de companie pentru factorii determinanți sunt de lucru pe cineva de calitate pentru animale de companie, iar pe ele el trebuie să acorde o atenție aproape, dar pentru cineva un statut figura câine și care aparțin elitei, subliniind bogăția și succesul proprietarului.

Cele mai scumpe rase de caini din lume

Costul raselor de câini scumpe constă în mai mulți factori:

  1. Raritatea rasei.
  2. Linii curată de strămoși.
  3. Raritatea în interiorul grupului (de exemplu, culoare caustică).
  4. Campionii sunt părinți.
  5. Moda pentru rasa.

În acest clasament sunt pentru moment cei mai scumpi câini.

Costă până la 2 mii de dolari

Locul 20

Rase de câini scumpiBorder Collie. Rock de la malul Albion, a fost inițial ciobani iubit pentru calitățile de lucru excelente, dar în cele din urmă a găsit de stare pentru un caracter blajin său, angajament, activitatea și ușurința de învățare. Costul mediu al unui catelus este de 750-1400 de dolari.

Locul 19 Bichon Fries. Rasa este Franța. Începând cu secolul al XVI-lea, acești câini drăguți au fost folosiți pe vasele maritime ca niște capcană de șobolani. Odată cu trecerea timpului, năluciile de tip shaggy au câștigat din ce în ce mai multă popularitate și au câștigat faima unui câine excelent - un tovarăș. În prezent, costul unui catelus poate ajunge până la 1600 USD.

18 Câine Samoed. O rasă aborigenă este comună printre popoarele din nordul îndepărtat. Unicitatea și prețul său, datorită purității sângelui, pentru toate cele trei mii de istorii ale rasei, au fost păstrate în forma sa originală. Un catelus de elita de clasa show poate costa 1500-1800 de mii de dolari.

Locul 17 Komondor Rasa de patrulă este Ungaria. Unicitatea se află în stratul animalului, care în timp ce este împletit în corzi (până la 2 mii de funii). Această caracteristică, împreună cu dedicația și calitățile excelente de lucru ale comandantului, vă permit să păstrați în mod constant un preț pentru un cățeluș de ordinul 1400-1900 de dolari americani.

16 loc Yorkshire Terrier. Membru obișnuit o varietate de activități variind de la spectacole de câine și de pompare recepții înalte laice. Estetic plăcut pentru fani, dar și pentru caracterul sociabil, vesel. Datorită cererii constante, prețul unui catelus ajunge la două mii de dolari.

Câini costă până la 4 mii de dolari

Cele mai scumpe rase de caini15 loc Chow Chow. Iubitorii rasei sunt adesea numiți câine Chow Chow, cer liznuvshey (pentru culoarea caracteristică a culorii albastru limbii). Rasa isi duce linia de la cainii palatului imparatilor chinezi. La un moment dat au avut calități excelente de lucru, dar acum este început doar ca animale de companie. În Rusia, moda Chow Chow a venit în anii 90 ai secolului trecut. Acum prețul este de 900-2200 de dolari.

14 loc irlandez Wolfhound. Rasa, crescuta in Irlanda, are un caracter echilibrat, in timp ce in acelasi timp difera in forta si rezistenta. Una dintre cele mai mari rase din lume. Lista de preturi incepe de la 1300 si ajunge la 2300 $.

13 locul Saluki. Câine delicat, extraordinar de grațios. Una dintre cele mai vechi rase domesticite, a cărei patrie este teritoriul Iranului modern. Datele externe remarcabile și personajul bun-natural păstrează invariabil prețul pe Saluki în regiunea de 1.000-2.500 $.

Locul 12 Norfolk Terrier. La un moment dat în patria rasei a fost folosit ca vânător pentru animale mici. În zilele noastre este din ce în ce mai folosită ca câine de companie. Ei au un caracter excelent bun-natură, se înțeleg bine cu copiii. Pretul este de 1200-2500 de dolari.

Locul 11, bulldog englezesc. Un alt reprezentant al Foggy Albion în clasamentul nostru. Un câine este un aristocrat. În Anglia, rasa este considerată o mândrie națională. Câinele este întruchiparea calităților unui adevărat gentleman englez. Păstrarea unui animal de companie din această rasă este considerată prestigioasă în întreaga lume, drept urmare achiziționarea unui mic aristocrat vă poate costa 2,5 mii de dolari.

Locul al 10-lea Beaver Yorkshire Terrier. Tânără rasă, crescută la sfârșitul secolului al XX-lea în Germania. Un câine de companie excelent este invariabil popular cu celelalte jumătăți ale celor puternici, ceea ce face ca prețul unei bucăți mici să varia de la 850 la 2600 de dolari.

Locul 9, regele Charles Spaniel. Istoria rasei este mai veche de cinci secole, a fost inițial favorită de lordii englezi și de atunci nu și-a pierdut statutul de câine pentru elită. Ca urmare, prețul poate ajunge până la 3 mii de dolari.

Locul 8 Akita Inu. Țara de origine a rasei este Țara Soarelui Răsare, unde a primit statutul național. Perfect supuse instruirii datorită minții și intuiției ascuțite. Infinit devotat stăpânului lor. Prețul unui reprezentant de elită din Japonia poate ajunge la 3.500 de dolari.

Locul șapte pe locul Thai Ridgeback. Cea de rasă este regatul Thailandei. O rasă aborigenă care nu a lăsat până acum limitele Hindustanului. Dotat cu caracter persistent, neobișnuit de inteligent. Prețul unui catel începe de la 800 USD pentru un animal de companie la 4 mii dolari pentru un câine de clasă spectacol.

6 loc Pomeranian Pomeranian. Câini amuzanți, credincioși și îndrăgostiți, a căror țară este Germania. Caracterul afectiv face din aceasta o alegere excelenta ca un animal de companie. Prețul începe de la 700 USD și ajunge la 4 mii de dolari.

Locul 5, Affenpinscher. Câini miniaturali din rasa Affenpinscher erau cunoscute în Germania chiar și în Renaștere. Foarte prietenoși, câini activi și devotați. Prețul catelului ajunge la 4 mii de dolari.

4 loc din Chongqing. Câini de lungă durată (speranța de viață de aproximativ 20 de ani) s-au stabilit ca prieteni apropiați. Din cauza numărului mic de prețuri pentru catelus ajunge la 4 mii de dolari.

Cainii cei mai scumpi din lume

Câini extinse de câini3 puneți câinele lui Faraon. Primele imagini ale acestei rase datează din mileniul al III-lea î.en și au fost odată folosite ca câini de vânătoare pentru faraon. În zilele noastre sunt câini minunați - însoțitori. Sunt prietenoși, moderat jucăuși, inteligenți și nu-și vor trăda niciodată stăpânul. Pe teritoriul CSI, câinele lui Faraon este o raritate. Lista de prețuri poate ajunge până la 7 mii de dolari.

Locul 2 Lyon Bichon. Locul nașterii din Lyon Bichon este Franța. Ei sunt câini inteligenți, loiali și, în același timp, fără teamă - însoțitori. La un moment dat remarcat în Cartea Recordurilor Guinness ca cea mai rară specie de câini, acum forțele crescătorilor îmbunătățesc situația spre bine. Lista de prețuri pentru un reprezentant al clasei de spectacole poate ajunge la 7-7,5 mii de dolari.

1 loc Mastiff tibetan. Strămoșii mastiffilor tibetani au apărut cu mai bine de 5 mii de ani în Himalaya. Rasă foarte mare, cu un temperament calm și binevoitor. Perfect supuse instruirii. Foarte curat și curat.

Există mai multe culori ale mastiffului tibetan:

  • Rating-ul celor mai scumpi caini din lumeBlack-tan, cea mai comună culoare.
  • Culoarea roșie este o culoare rară, foarte apreciată printre cunoscătorii mastiffilor tibetani.
  • Culoarea neagră este o culoare extrem de rară.
  • Culorile albastru și albastru-bronz împreună cu negrul sunt rare.
  • Culoarea albă se deosebește. Standardul nu acceptă această culoare, cu toate acestea, este catelul de culoare albă care poate costa mai mult de 1 milion de dolari SUA.

Tibetan Mastiff este cea mai scumpa rasa de caini in acest moment. Un reprezentant a fost vândut pentru fabuloase, de neimaginat 1500000 de dolari! Media prețului pentru un catelus arată este de 8 mii de dolari și poate ajunge până la 12 mii de dolari.

postfață

Rasă rațională de câini, fie Lyon Bichon, fie Saluki, au nevoie de bunătatea și grija noastră, la fel ca orice mongrel. Numai prin acordarea timpului lor, dragostea si atentia poti creste un caine decent, indiferent de originea sa, dar crede-mă, mingea de pufos, adus de unul în casa dumneavoastră vă va da mult mai mult timp.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum se determină rasa câinilor și a cățeiCum se determină rasa câinilor și a căței
Începutul celor mai puternici câini din lumeÎnceputul celor mai puternici câini din lume
Rasa câinelui Pomeranian Pomeranian și Chow Chow sunt similare cu UrsiiRasa câinelui Pomeranian Pomeranian și Chow Chow sunt similare cu Ursii
Câinii care nu se varsă sunt un mit sau un adevăr?Câinii care nu se varsă sunt un mit sau un adevăr?
Cele mai mari pisici din lume și istoria lorCele mai mari pisici din lume și istoria lor
Cainii cei mai populari din rasele piticCainii cei mai populari din rasele pitic
Afla care pisica este cea mai scumpa din lume?Afla care pisica este cea mai scumpa din lume?
Comparație între un retriever de aur și labrador, care este diferențaComparație între un retriever de aur și labrador, care este diferența
Trei soiuri principale de caini TerrierTrei soiuri principale de caini Terrier
Cat Savannah - cât de mult este un mic ghepard internCat Savannah - cât de mult este un mic ghepard intern
» » Rating-ul celor mai scumpi caini din lume
© 2021 amigdas.com