amigdas.com

Cele mai populare rase de câini pentru anul 2017

Cele mai populare rase de câiniCât de mult știți despre frații mai mici, cum ar fi câinii și pisicile? Dacă nu, atunci poate că acest articol vă va deschide ochii la fapte interesante despre rasele populare de câini, vă va spune care sunt caracteristicile și calitățile exterioare distinctive ale acestei sau acelei rase.

Acela sau acel animale nu poate fi "în afara modă", la fel și câinii, pentru că ei sunt ființe vii și nu ar trebui să alegi cine este mai bun și cine este mai rău. Fiecare rasă are avantaje și dezavantaje, dar pe baza cuvintelor proprietarilor, puteți identifica principalele tendințe în popularitatea anumitor rase.

Cele mai populare rase de câini pentru anul 2017

Husky

Cei mai populari câini - Husky. Husky, aceasta este rasa care a fost pe val de mulți ani. Chiar și câinii din Husky livrau mărfuri în nordul îndepărtat, atât în ​​Rusia, cât și în alte țări. Huskies sunt populare ca rasă pură și semi-rasă. Diferența dintre rasă și frații săi este:

  1. Specii de rase de cainiÎn culoarea ochilor. În prezent, ochii Husky de rasă pură sunt de culoare galbenă și albastră, iar jumătate de sânge au doar ochi albaștri.
  2. Husks de sânge nobil sunt mari în dimensiune, greutatea este mai mare de 20 kg, musculatura dezvoltat, cu toate acestea, organismul este elegant la femele, dur la bărbați. La jumătatea rasei, la masculi, la femele, structura corpului este la fel de dură, iar acest câine nu poate suporta sarcini foarte mari la distanțe pe labe, masa oaselor este prea mare.
  3. Înălțimea de rasă pură până la 60 cm la masculi și femele la 56 cm la greabăn. Rasele murdare de husky și husky au aceeași înălțime.
  4. Caracteristica cea mai distinctă, cu excepția culorii ochilor, este culoarea și prezența dungilor întunecate pe partea din spate a coada. Husky, într-o stare entuziasmată, se ridică coada și pe ea se văd fire de păr negre în lână groasă albă, hibrizii cu ochi albaștri au o coadă de jos, doar alb, fără prezența firelor de păr negru.
  5. Botul la Husky fie elongat, fie invers, aplatizat. Urechile sunt larg răspândite, de asemenea, ochii. Ochii sunt în formă de migdale și nu se îngustează până la capătul conturului ciliar. Dacă ochii sunt plantați prea aproape, atunci este o cruce între un husky siberian și un ciobănesc.

În orice caz, aceste trăsături distinctive sunt suficiente pentru a distinge adevăratul Husky de jumătate de sânge sau de sălbăticie cu crucea lui. Cu toate acestea, indiferent de costum Husky - această rasă este puternică, frumoasă, durabilă și nu pornește de la o promisiune la domiciliu, ci pentru mersul pe jos, pentru vânătoare. Husky place dragoste activă, cu toate acestea, și o odihnă stabilă.

Din moment ce rasa este mare, atunci este necesar sa mananci foarte bine cainii acestui costum. Pentru hrană, alimente bogate în proteine ​​și proteine ​​sunt potrivite, dar nu este necesar să includeți alimente uscate în dieta Husky, mult mai bună hrană naturală. Husks sunt nemaipomenit să mănânce, deci ceea ce o persoană mănâncă, puteți da și câinele. Ei nu sunt cerșetori și a dat nici un semn că de foame, așa că este important să nu uităm despre proprietarii acestor caini sensibili și să le hrănească la timp, pentru că ea însăși nu este nameknot că deja foame.

Carne naturală - aceasta este cea mai bună opțiune pentru husky, și nu se amestecă alimente și organice, stomacul câinelui nu poate suporta astfel de întreruperi. O mulțime de fibre, proteine ​​este cea mai bună alegere pentru Husky.

Huskies sunt prieteni adevărați, aliați devotați și câini tremurând, așa că dacă o persoană are ocazia să susțină un astfel de câine, atunci cu siguranță să ia această rasă pentru educație!

Chow Chow

Ce câini sunt cele mai populare?Rasa Danae a apărut în Coreea, ca domesticite, dar cu dezvoltarea și distribuția continentelor a arătat că nu poate fi doar un bun prieten, ci și un excelent lucrător și asistent. Comandă excelentă și instruire, nu poate fi confundată cu nimeni. Chow-chow are o dimensiune relativ medie, dar păr gros și dens, în special în gât și cap. Picioarele rasei Chau-Chau sunt cu o lungime medie de până la 35 cm, puternice. Corpul nu este alungit, la greabanul câinelui este de 50 cm sau mai mult. Coada este foarte pufoasă, colorarea în întregul corp este uniformă, fără rupere și salturi. De obicei, Chow Chow este de culoare bej sau roșu.

Botul din Chow Chow foarte jucăuș, ochi ca margele și plantate aproape, nasul este mare, mușchiul aplatizat și ca și cum ar fi încărcat, obosit.

Câinii sunt pretențioși, nu necesită prea multă atenție, se adaptează rapid la condiții, atât acasă, cât și pe stradă. Dragi copii și odihnă activă, cerându-i în privința lor. Ei nu vor tolera maeștrii slabi care nu știu cum să administreze câinii în mod corespunzător. Dacă ceva nu merge bine, câinele va lăsa să știe.

Este important să aveți grijă de părul câinelui, să nu lăsați-l să se încurce și să petreacă spălarea și bărbieritul lunar.

Alimentele trebuie să fie integrale, de aproximativ 4 ori pe zi, necesită o mulțime de produse lichide și animale pentru o viață sănătoasă.

Mai bine să faci oameni, care au o familie, pentru că Cha-Chau este o femeie bună!

Păstorul german

German Shepherd - o rasă preferată de oameni ruși! Acestea ar trebui să fie inițiate de oameni cu propriul lor loc de tramvai, deoarece acești câini au o nevoie clară de a proteja, de a păstra proprietarul și de a alerga, de a face și de a trăi liber. Nu puneți câinii jos. pe un lanț scurt și nu închideți casa, altfel vor fi supărați, și ruperea lanțului pentru un ciobănesc este un pic! Câinele trebuie să fie luat de la o vârstă fragedă, astfel încât să fie obișnuită cu proprietarul și să fi terminat pregătirea, formarea. Dacă antrenezi bine un câine, atunci el va deveni un prieten indispensabil, un gardian și doar un asistent. Dacă familia are deja animale, atunci merită să-și petreacă cunoștința cu ciobanii, în caz contrar câinele nu se va obișnui.

Ciobanii au lână groasă, lungă și scurtă. Dimensiunile la ele sunt mari: la greaban până la 65 cm, în lungime de până la 1 m, cu o greutate de cel puțin 20 kg. Culoare interesantă: spatele negru și capătul botului, restul corpului este maro-bej. Câinele este puternic, dur, mobil și puternic în plus. Ochii sunt plantați aproape, de asemenea, urechi.

Nu aveți nevoie de îngrijire și de alimentație specială, trebuie doar să mergeți în mod regulat pe jos și să vă relaxați. Principalul lucru este să interacționezi cu astfel de câini, altfel vor muri de dor.

Rame de câini pentru anul 2017 în Rusia și descrierea lor succintă

  • Cele mai populare rase de câiniToy Terrier. Câinii miniaturali cu ochi și urechi mari sunt considerați buzunar. Câinii se vor potrivi unor singure persoane, deci sunt destul de zgomotoși și nu tolerează copiii, dar sunt adepți, și chiar și cu mărimea lor mică (până la 28 cm) vor proteja în orice fel stăpânul lor, vor susține vremurile grele.
  • Labrador este o rasă unică, puternică din cauza deșeurilor de hârtie, credincioasă, inteligentă, dar predispusă la obezitate și atacuri de inimă. Potrivit pentru familiile mari, unde mulți copii și adulți. Acești câini au nevoie să salveze oamenii, adesea folosiți ca salvatori de câini. Foarte puternic atașat de proprietari și căutând constant proprietarii lor, dacă au murit sau au plecat, sunt predispuși la apatie. Îi plac odihna activă cu jocuri, tovarăși excelenți pentru călătorie și nu necesită îngrijire, cu excepția spălării și pieptănării, de asemenea nu uitați periajul dinților în această rasă. Alimentele ar trebui să fie diverse, atât alimente uscate cât și organice.
  • Yorkshire Terrier - un câine la modă care este foarte mic, dar puternic. Singura rasă a cărei păr este inofensivă pentru persoanele care suferă de alergii. Sunt foarte inteligenți și activi, necesită o mare atenție și plimbări frecvente. Câinii vor fi potriviți pentru oameni singuri, chiar și pentru vânători, deoarece sunt excelenți la prinderea și prinderea rozătoarelor. Acestea sunt câini care nu trebuie subestimați!

Toți câinii sunt diferiți, toate au caracteristici externe caracteristice și caracteristici comportamentale, dar nu privesc acest lucru ca un plus sau minus. Câinii sunt ființe vii care au nevoie de îngrijire și iubire!

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Începutul celor mai puternici câini din lumeÎnceputul celor mai puternici câini din lume
Câți câini trăiesc în medie?Câți câini trăiesc în medie?
Rasa câinelui Pomeranian Pomeranian și Chow Chow sunt similare cu UrsiiRasa câinelui Pomeranian Pomeranian și Chow Chow sunt similare cu Ursii
Descrierea rasei Laika din Siberia de EstDescrierea rasei Laika din Siberia de Est
Sahalin Husky: istorie a rasei, descriere, diferențe față de alte HuskySahalin Husky: istorie a rasei, descriere, diferențe față de alte Husky
Canalul canal pentru câini: compoziție, conducători, recenziiCanalul canal pentru câini: compoziție, conducători, recenzii
Cainii cei mai populari din rasele piticCainii cei mai populari din rasele pitic
Rating-ul celor mai scumpi caini din lumeRating-ul celor mai scumpi caini din lume
Câini japoneze de câine: descriere și fotografiiCâini japoneze de câine: descriere și fotografii
Amstaff și taurul pit. Care este diferența dintre un terrier Staffordshire și un taur pitAmstaff și taurul pit. Care este diferența dintre un terrier Staffordshire și un taur pit
» » Cele mai populare rase de câini pentru anul 2017
© 2021 amigdas.com