amigdas.com

Păsări cu piept roșu și cioc galben

Descrierea unei pasari cu un cioc galbenExistă multe specii de păsări, deci este imposibil să le amintim tuturor. Dar există un detașament de păsări care, de cele mai multe ori, își fac cuiburile lângă oameni. Păsările cu păsări înfundate sunt populate în goluri și pot fi ușor atrase de gospodăria lor fără prea multe dificultăți. Păsările sunt populate în goluri, pe care cioplitorul le-a scos sau le-a construit cuiburile în lemn și în rădăcinile care s-au separat de uscăciune.

Cei mai mulți reprezentanți ai ordinului de trecători și ai acestuia includ următoarele familii:

 • Zhavoronkova;
 • Slavkov;
 • motacilide;
 • Drozdov;
 • înghiți;
 • zavirushkovye;
 • sutorovye;
 • sviristelevye;
 • Korol`kova;
 • olyapkovye;
 • Remezova
 • pischuhovye;
 • Wren;
 • sutorovye;
 • Paseriforme;
 • tit;
 • Skvortsova;
 • muscicapidae;
 • cinteze;
 • grangur Old World;
 • emberizide;
 • ciori;
 • Remezov.

Familia de Starling

Bird cu sânge galbenGâlcâi obișnuit are un penaj negru, dar cu o ușoară nuanță metalică, dar aripile și coada sunt vopsite în maro. Odată cu debutul toamnei, pe petele sale apar pete albe. De obicei, acești starlings ca să se stabilească în apropierea satelor, mai aproape de oameni. Cuiburile sunt în cavități sau cuiburi de cuibărit. Ouăle lor așezate în mijlocul primăverii au o culoare albăstruie. Ștechetul se hrănește cu insecte, în special cu cele care dăunează grădinilor și grădinilor, deci sunt bune pentru recoltare.

The Starling roz are aripi, coadă, cap și gât de culoare neagră, dar pieptul este roz. Persoanele tinere au un penaj ușor ușor, iar păsările adulte pot fi distingate printr-un țipăt pe cap. Stingerea roz este considerată o pasăre migratoare și locuiește în sudul Rusiei. Cuiburile se găsesc pe roci goale sau în crăpături. Această pasăre este un bun ucigaș de salcam pentru dăunătorii insecte rămași.

O familie de vrăbii

House Sparrow are un penaj diferit. Capul masculului este colorat gri, iar din gât și din partea inferioară a pieptului este negru, restul sânului este alb. Dar femela are un penaj maroniu si de jos este mult mai usoara decat partea de sus. Pasărea locuiește în întreaga zonă forestieră a Rusiei și se stabilește lângă sate și sate în casele de pasăre, sub acoperișuri de case sau în crăpături de diferite clădiri.

Mare Tit aparține grupului de vrăbii și este considerat cel mai mare dintre toate țâțele. Această pasăre cu sânge galben are, de asemenea, dungi negre, dar aripile cu coada sunt albastre, iar partea din spate este verde, pe obraji și occiput un loc alb. Culoarea, desigur, este frumoasă și este rar întâlnită, pentru că trăiește în cea mai mare parte a Rusiei, dar aici este populată în țărmurile râurilor și cuibărit într-un gol. Ouăle sale sunt albe cu pete roșu-maroniu. Se hrănește cu alimente și o caută în copaci și tufișuri.

Tufted Tit încă numit grenadierul într-un mod diferit. Acest nume a fost dat păsării de către trunchiul. Are o culoare alb-negru și un capăt ascuțit. Penajul în sine este gri-maro, dar gâtul este negru. Îmbătrânește această pasăre în pădurile de pin în timpul iernii, caută mâncare în grădini. În alimentele care utilizează păianjeni și insecte, preferă ciuperci, biscuiți. Cuiburile stau în goluri cu o mică gaură și găsesc aceste goluri aproape de pământ.

Dulceturi de familie

Care pasăre are un cioc roșumierlă are un penaj luminos de culoare neagră, dar ciocul și pleoapele sunt portocalii, în timp ce ciocul femelei este mai întunecat. Blackbird locuiește în pădurile, grădinile și parcurile foioase. Cuibul este pe uscat sau tufișuri, mai puține ori pe ramuri orizontale, dar în același timp este scăzut aproape deasupra solului. Păstorul cântă bine, iar în timpul cântării, bărbatul poate sta chiar pe vârful copacului.

Afulație alb-gât se deosebește de molustea neagră prin prezența unui spele alb mare pe crawl care seamănă cu o lună semilună. Culoarea este mai ușoară, masculul poate avea un penaj negru-maro. Femeile tinere au aceeași culoare, dar cu aripi ușoare și un loc pe burtă este absent. Pasărea trăiește în partea superioară a pădurii din tufișuri. Cuibul se bazează, de asemenea, pe pământ sau pe tufiș.

Pentru detașarea vrăbilor se află și Bluethroat. Bluethroat de la somnul de familie are un san albastru si este oarecum aminteste de un snack. Ele sunt mici și strălucitoare, astfel încât este dificil pentru o persoană să o observe. În aprilie, sosesc în Rusia de la margini calde și trăiesc în păduri de salcie, arțar și șarpe. Și trebuie să fie apă lângă cuibul lor. Culoarea penajului femelelor și masculilor este foarte diferită. Cel mai adesea, femeia este modestă și inconspicuoasă, dar în timpul sezonului de împerechere culoarea masculină devine luminată. Bluethroat cântă bine și imită cântecul altor păsări.

Familia de finch

Finch galben aparține ordinului trecătorilor și se deosebește printr-o culoare galben strălucitoare, în special la bărbați. Numai pe aripi și coadă este galben. Finch trăiește în păduri de conifere, precum și în munții continentali. Cuibul creste pe ramuri de copaci conifere sau tufisuri. Se hrănește cu boabe, pe care le găsește pe tufișuri, printre iarbă și pe copaci.

cinteză are aceeași dimensiune ca vrabia și aparține ordinului trecătorilor. Această pasăre cu piept roșu are aripi negre cu dungi albe. Femela are o culoare puțin diferită. Locuiește în păduri cu peisaje diferite. Finch-ul se găsește atât în ​​pădurile de conifere, cât și în pădurile cu frunze largi. Cuibul este construit pe copaci sau arbuști, iar cuișoarele sale sunt fabricate din materiale diferite.

O altă pasăre cu sânge roșu - este un bullfinch obișnuit. Păsările sunt unul dintre cei mai mari reprezentanți ai familiei de finchini. Sunt migratori, cel mai adesea trăiesc în regiunile din sud. Bullfinch cuiburi în păduri și parcuri urbane în principal pe copaci conifere și cu frunze largi.

Familia de Lark

Mică mică pădure aparține ordinului trecătorilor și se deosebește de penajul brun al corpului cu pată negră, fundul este alb, iar pe piept sunt pătrunjite întunecate. Aceasta este o specie de pasari migratoare. Cuiburi pe versanții de iarbă cu vegetație lemnoasă, pe marginile pădurilor sau pe plantațiile de măslini. Cuibul se clădește pe pământ în iarbă, astfel încât să nu poată fi văzut. Materialul pentru cuib selectează grosier. Lăcusta forestieră hrănește insectele nevertebrate, care este diferită de celelalte.

Păsări neobișnuite

Păsări cu cioc galbenPăsările neobișnuite aparțin capcana cu cap albastru, care aparține familiei cerbilor și este considerată o pasăre de mare pură. Ei trăiesc numai în zonele de mări calde din zona de coastă. Ele diferă în culori neobișnuite. Pătrunderea aripilor este maro, coada este neagră, gâtul este maro cu vene albe, iar pieptul este alb. Și, de asemenea, gannet are un cioc gri-albastru. Și caracteristica cea mai izbitoare sunt picioarele de culoare albastru sau turcoaz colorate. Păsările sunt carnivore, astfel încât dieta constă din pești pe care îi prind în mare.

Rezultatul

Toți birdiii din ordinea trecătorilor au asemănări:

 • dimensiuni mici;
 • locuire în păduri sau parcuri și grădini de țară;
 • preferă să hrănească cuiburi puțin deasupra solului sau în iarba densă;
 • multe persoane preferă să trăiască în cutii de cuibărit;
 • de cele mai multe ori au penaj negru, maro sau gri.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce arata o pasare de miel, alimente si speciiCe arata o pasare de miel, alimente si specii
Owl: Cum arată o pasăre cu un strigăt plângătorOwl: Cum arată o pasăre cu un strigăt plângător
Cine este o pasăre grișă: o descriere a rasei, a habitatului acesteiaCine este o pasăre grișă: o descriere a rasei, a habitatului acesteia
Liste de păsări rusești din enciclopedieListe de păsări rusești din enciclopedie
Câți ani poate trăi o cioară și o cioarăCâți ani poate trăi o cioară și o cioară
Bird din vulturul comunBird din vulturul comun
Păsări Amadina: zebră, orez, japoneză și altelePăsări Amadina: zebră, orez, japoneză și altele
Evaluarea celor mai rare păsări din lumeEvaluarea celor mai rare păsări din lume
Rață de rață - specia uneia dintre cele mai interesante păsări din lumeRață de rață - specia uneia dintre cele mai interesante păsări din lume
Pasărea de pradă a familiei de șoimiPasărea de pradă a familiei de șoimi
» » Păsări cu piept roșu și cioc galben
© 2021 amigdas.com