amigdas.com

Miniature Bull Terrier: Descrierea rasei și caracteristicile de îngrijire

Miniature Bull Terrier - ce este această rasăUn copil care are date fizice fantastice și pas cu pas pe lesa de la piciorul proprietarului nu este deloc o iluzie, ci doar o mică copie a terrierului bull standard. Miniature terrier bull - este destul de scump, dar câștigă repede popularitatea rasei, care are o paletă largă de avantaje și dezavantaje.

Și dacă avantajele mini-rasei pot fi văzute cu ochiul liber, atunci printre neajunsurile se numără o serie de boli mortale genetice, precum și tulburări mintale care sunt moștenite. Cunoașteți toate trăsăturile, precum și pregătiți-vă pentru orice surprize în timp ce păstrați animalul - o datorie indispensabilă a oricărui proprietar responsabil al catelului acestei rase.

Istoria aspectului rasei

Mini Bull Terrier au fost scoși în Anglia cu mai mult de un secol în urmă. În timpul selecției glonțului obișnuit, au fost selectați câini care aveau o dimensiune mult mai mică. Dorind să aibă un câine mic care ar fi poseda toate calitatile, care sunt inerente într-o mare, a dus la apariția unei rase pitic de terrier de tauri. La începutul secolului al XX-lea, sângele terrierilor de jucărie a început să se varsă în rasă pentru a consolida micile creșteri, dar experimentul a eșuat din cauza unor trăsături nedorite pe care minerii le-au avut.

În fotografia - miniatura (decorativă) bull terrierIar 50 de ani mai târziu, în 1990, standardul final a fost adoptat, deși terrierul mini bull a fost permis să participe la expoziții încă din 1964. De la adoptarea standardului, popularitatea acestui câine a început cresc destul de repede, în Anglia a existat un număr mare de cluburi de amatori. Istoria internă a raselor miniatură este de câteva zeci de ani, dar prețul cateluselor este destul de scump, precum și decesele frecvente ale animalelor de la diferite boli cauzate de anomalii genetice.

Rasă standard

Energia încorporată este cea mai precisă descriere a unui câine din această rasă, la prima privire la ea. atletic, câine muscular cu urechi atent, grațios, plantare mândră a capului, vicleni, ochi gay ai ochilor mici, antena-coadă este gata oricând din zi pentru orice aventură. O dispoziție ferventă și curajoasă este o trăsătură distinctivă a unui terrier de tauri miniaturale.

 • Lana este aproape, scurtă, dur și strălucitor. Culoarea albă cu pete mici în jurul capului, culorile colorate trebuie să fie cu predominanța pigmentului principal.
 • Cap cu o frunte plată, oval, ovoid, umplut în bot și sub ochi. Falsele puternice, puternice, cu o foarfecă sau o muscatura directă de dinți puternici. O caracteristică distinctivă este aceea că incisivii sunt într-o singură linie. Ochii sunt mici, foarte întunecate, cu pleoape uscate întunecate, plantate profund și puternic. Urechile sunt elegante, în față, în picioare, puternice și subțiri.
 • Formatați pătrat, în timp ce înălțimea la greabăn poate ajunge la 27-40 centimetri, masa animalului este proporțională cu creșterea. Câinele este obligat să facă impresia unui mic atlet cu mușchi de relief, nici obeze, nici rău. Gâtul convex, uscat și lung trece ușor în greabanul dezvoltat. Thorax - adânc, cu coaste rotunjite bine dezvoltate, largi. Coada este setată joasă, într-o stare calmă este orizontală, crupa este scurtă. Înapoi în talie este puțin convex.

Descrierea rasei

Pentru a porni un terrier de mini-bull, pentru care descrierea rasei poate fi completată infinit - este un terrier. Terrier cu toate calitățile care sunt inerente în acest grup de rasă, cu curaj și obstinacy, cu maniacale dragoste să aloce și agreseze rudelor, cu o devotament nelimitat la toți membrii familiei și direct la proprietar. Și lăsați dimensiunea acestui mic copil, considerați acest animal un câine inofensiv decorativ, cel puțin complet greșit.

 • Mini Bull Terrier - o rasă neobișnuităTerrierul cu tauri miniaturale în arsenalul său are dinți puternici și fălci de putere impresionantă. Toate acestea, împreună cu temperamentul râvnit al acestui câine de luptă, este o problemă în timpul întreținerii greșite și al creșterii animalelor. Agresiunea față de oameni este atipică pentru acest tip de câine, dar se observă încă la animale cu ereditate învechită. Pentru ao pune într-un alt mod, agresiunea merge prin moștenire, iar atunci când un cățeluș sau un părinte al unui strămoș prezintă o mare răutate față de oameni, atunci există posibilitatea ca un câine adult să fie periculos pentru oameni.
 • Cum despre atitudinea față de animale: câini, pisici sau alte animale domestice, atunci prietenia sau coexistența pașnică a unui terrier de taur miniatura este posibilă numai cu aceștia în cadrul aceleiași familii. Toate pisicile și câinii în afara pereților casei câinele va fi considerat un potențial inamic. O trăsătură distinctivă este aceea că, la vederea unui câine mare, un terrier de tauri miniatura nu se va ascunde, ci începe să se rupă pe o leșie și să scoată o latură. Această isterie nu este o manifestare a fricii sau a unui curaj neobișnuit, ci pur și simplu un câine nu poate exprima altfel adrenalina sub influența adrenalinei.
 • Miniature Bull Terrier nu este destinat pentru cuști. Absența substratului și părului scurt - un risc în perioada rece a răcelii și moartea câinelui.
 • Terrierii de singurătate ai mini-taurului nu pot rezista, deoarece sunt colerici în manifestarea lor extremă. Câinele continuă să-l urmeze pe stăpânul său tot timpul, fără a lăsa să-l ducă o secundă. Cei mai mulți proprietari de câini din această rasă sunt forțați să acopere animalul într-o cușcă, astfel încât ei să poată dormi în siguranță. Devotamentul față de oameni într-un terrier de tauri miniaturale este doar maniacal.
 • Mini Bull Terrier - un prieten minunat, activ, jucausMinicii în manifestarea lor extremă sunt proprietarii, încearcă să fie în orice, dacă nu primul (acest loc este obligat să fie pentru proprietar), apoi cel de-al doilea. Destul de standard poate fi o situație în care un câine pur și simplu scutură, dacă proprietarul se joacă cu o pisică sau alt animal de companie.
 • Terrierii cu tauri miniaturale sunt foarte activi în toate, sunt mai degrabă reticenți în a învăța diferite comenzi. În acest caz, câinele devine un buldog și nu un terrier: smerit, încet și încăpățânat. Doar o persoană care are multe răbdări poate învăța un câine din această rasă.

Moving, inteligent, inteligent, terrier de tauri miniaturale sunt perfecte pentru oamenii care nu cred că viața fără călătorie și aventură. acest câine mic va fi aproape, va simți delicat starea de spirit a proprietarului, este capabil să empatizeze și să simpatizeze. Temperamentul coleric a răsplătit terrierii cu tauri miniatură cu o organizare emoțională subtilă și mobilitate fenomenală. Este pur și simplu imposibil să găsești un animal mai înțelept decât un terrier de mini bull.

Ce trebuie să știe proprietarul potențial?

Înainte de a cumpăra un câine de câine miniature breed, trebuie să înveți totul despre strămoșii catelului și să înveți bine, în general, toate caracteristicile rasei. Doar în rasă destul un număr mare de câini, care suferă de boli genetice. În acest caz, sunt posibile atât surzenia, cât și afecțiunile renale, oculare și cardiace. Un animal la momentul vânzării poate fi destul de sănătos și, după câțiva ani, moare pur și simplu, iar cel mai trist este că este imposibil să se identifice un catel potențial bolnav.

Mini Bull Terrier - când a apărut o rasă de câiniÎn străinătate și în țara noastră crescătorii responsabili nu permit mineri, câini, care poartă gene patologice în sine, în reproducere. Cu toate acestea, chiar și pepinierele mari pot fi în unele cazuri asociate cu producătorii de transportatori de defecte psihică și boli ereditare, deoarece este imposibil să vă asigurați complet de achiziția unui catel bolnav. Testarea bolilor este imposibilă, în plus față de dislocarea primară a lentilei.

La selectarea unui catelus, trebuie acordată atenție parametrilor principali:

 • Pielea trebuie să fie curată, fără roșeață sau cruste.
 • Curățați urechile și ochii.
 • Dinți. Finalizarea dinților trebuie să fie completă și mușcătura este corectă.
 • Un nas rece și strălucitor, indiferent de culoare, trebuie să fie negru.
 • Lână fără excremente de purici, strălucitoare și netedă.

În acest caz, catelul trebuie să fie jucaus, moderat bine hrănit, pregătit pentru cunoștință, prea curios, activ. Pupa unui catelus trebuie sa fie elastica. Umflarea indică helminthiasis. Cel mai bine este să aflați cât timp copiii au fost epuizați.

Atunci când alegerea a căzut pe un câine de un costum alb, este necesar, în mod simplu, să-l verificați pe prezența auzului. pentru ce trebuie să vă estompeze brusc chei sau bateți mâinile. Reacția câinilor trebuie să fie lipsită de ambiguitate - toți catelusii vor ridica lătratul.

Miniature terrier de tauri nu este potrivit pentru oameni calm și moale, nu este recomandat pentru începători. În unele cazuri, este dificil pentru un animal din această rasă să se descurce chiar și cu un cîine de câine cu experiență, deoarece acești câini au o intenție și o încăpățânare fenomenală.

Nu alegeți această rasă în familii unde există copii mici. Dorința de a fi primul în orice și temperamentul râzător poate fi motivul tratamentului crud al copilului.

Nu trebuie să uităm că orice emoție exprimată de stăpân: furie, bucurie, bâlbâire, joc vesel, laudă pasionată, sunt declanșatorul, astfel încât câinele sa transformat într-un uragan. Labi terrierii mini-bull emoționali reacționează la toți cei hipertrofiați, astfel încât comunicarea cu animalul trebuie să fie netedă și cât mai calmă posibil.

Îngrijirea și

Bull terrier miniatura - istoria originii raseiMiniature Bull Terrier are toate caracteristicile și caracteristicile necesare, pentru a fi un câine ideal pentru un apartament în oraș: câinele are un strat scurt care nu rămâne pe mobilier și covoare, de dimensiuni mici, iar aceste animale sunt curate.

Există un singur lucru care poate fi un dezavantaj al acestei rase pentru unii proprietari - nevoia de efort fizic frecvent și plimbări. Prin urmare, crescătorii de câini nu sunt sfătuiți să cumpere un animal de companie pentru persoanele singure care sunt întotdeauna ocupați în timpul zilei și pot să meargă animalul o dată sau de două ori pe zi.

Terrierul trebuie pur și simplu să-și mute energia și este de dorit să o facă, să alerge câteva ore în parc, în loc să pogrize în apartament toate mobilele, picioarele de scaune și mese.

Cu toate acestea, în acest caz, totul nu este atât de simplu: la vârste diferite, câinele are nevoie de încărcături diferite, iar în cazul câinilor până la 10 luni este suficient doar să joci și să te plimbi în fiecare zi, apoi la vârsta de un an pentru câine trebuie să creezi un program de antrenament special.

În acest moment, animalul începe să formeze o masă musculară și un schelet, și pentru o dezvoltare corectă Un animal trebuie să efectueze exerciții cum ar fi alergarea pe deal, mersul pe jos pentru o lungă perioadă de timp, alergând într-un ham pentru un cârlig, alergând cu dispozitive de greutate fixate pe guler, sărind peste obstacole.

În caz contrar, terrierii mini-bull sunt nerăbdători și toate activitățile de îngrijire sunt standard: acest lucru dacă este necesar scăldatul, curățarea urechilor și tăierea ghearelor. De asemenea, animalul este pieptănat în timpul molotării în toamnă și primăvară.

În timpul educației adecvate, terrierul de tauri miniaturale este un câine devotat, binevoitor și vesel care adoră mersul pe jos și jocul. Pentru a evita consecințele triste boli genetice, catelus este necesar să selectați mai ales meticulos, să vă familiarizați personal cu părinții câinilor și să studiați cu atenție genealogia. Cel mai bine este sa obtii informatii despre toti stramosii catelului, pentru a afla ce reputatie foloseste cresa sau crescatorul. O abordare responsabilă a achiziției unui animal va ajuta să alegi în toate privințele un câine sănătos.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Miniature Yorkshire Terrier - cum să alegi, personajulMiniature Yorkshire Terrier - cum să alegi, personajul
Ce este o rasă de câini `boston terrier`, cum să alegi un cățelușCe este o rasă de câini `boston terrier`, cum să alegi un cățeluș
American Nude Terrier: Caracteristicile raseiAmerican Nude Terrier: Caracteristicile rasei
Începutul celor mai puternici câini din lumeÎnceputul celor mai puternici câini din lume
American Black Pit Bull Terrier - un câine ucigaș sau un partener?American Black Pit Bull Terrier - un câine ucigaș sau un partener?
Câți ani poate trăi un terrier Yorkshire: sfaturi de îngrijireCâți ani poate trăi un terrier Yorkshire: sfaturi de îngrijire
West Terrier White Highland - Descriere Terrier albWest Terrier White Highland - Descriere Terrier alb
Câți ani locuiesc rușii în terrierul ăstaCâți ani locuiesc rușii în terrierul ăsta
Ce fel de câine a fost câinele din filmul "mască"Ce fel de câine a fost câinele din filmul "mască"
Amstaff și taurul pit. Care este diferența dintre un terrier Staffordshire și un taur pitAmstaff și taurul pit. Care este diferența dintre un terrier Staffordshire și un taur pit
» » Miniature Bull Terrier: Descrierea rasei și caracteristicile de îngrijire
© 2021 amigdas.com