amigdas.com

Caracteristicile aplicației ketofen pentru pisici și pisici

Medicamentul KetofenKetofen - un medicament care are un efect antiinflamator. Ketofenul de droguri ajută la tratarea diferitelor leziuni, dislocări, hernie, edem etc. - ameliorează febra, inflamația și durerile zonei afectate. Ketofen și-a dovedit acțiunea de mulți ani. Acest lucru este confirmat de specialiști și de proprietarii de animale cu patru picioare. Pe Internet, puteți găsi multe recenzii despre acest medicament.

Caracteristicile preparatului

Ketofen va ajuta animalul să facă față chiar și cu cronic forme ale bolii sistemului musculo-scheletic. Medicamentul nu dăunează animalului de companie, deoarece este excretat în urină. În ciuda faptului că medicamentul poate fi achiziționat fără prescripție medicală, este necesară consultarea unui medic veterinar. Numai un medic veterinar va fi capabil să determine gradul de rănire a animalului și să prescrie un curs individual de tratament.

În structură Ketofen include alcool benzilic și ketoprofen. În dozele potrivite, medicamentul nu are un efect negativ asupra organismului. Este disponibil sub formă de tablete și o soluție injectabilă. Medicamentul este un anestezic foarte puternic, deci cu puțină durere la animal, medicii nu recomandă utilizarea Ketofenului. Înainte de utilizare, este mai bine să citiți instrucțiunile de utilizare. Efectul după luare are loc destul de repede.

Forme de eliberare

Ketofen este disponibil sub formă de tablete. Comprimatele de ketofen conțin între 5 și 20 mg de ketoprofen. Tabletele sunt ambalate într-un ambalaj cu blistere, care poate fi marcat "pentru animale".

De asemenea, Ketofen este vândut sub formă de soluție injectabilă. Medicamentul este disponibil în ambalaje de 20 ml în flacoane întunecate, ambalate individual. Soluția este un lichid limpede. După deschiderea flaconului, termenul de valabilitate al medicamentului este de 28 de zile în frigider.

Ketofen pentru câini: instrucțiuni de utilizare

Ketofen pentru câiniTabletele trebuie luate în funcție de greutate Câini, la calculul a 1 mg pe 1 kg din greutatea animalului de companie. Utilizați medicamentul o dată pe zi timp de trei până la patru zile. Tabletele pot fi zdrobite și amestecate cu alimente pentru câini.

Soluția utilizați într-o doză de 0,2 ml din preparat pentru 1 kg din greutatea câinelui, o dată pe zi timp de cel mult trei zile. Medicamentul poate fi administrat subcutanat, intravenos și intramuscular. Pentru a utiliza nu este necesar să deschideți flaconul, ci doar să-l străpungeți cu un ac. Dacă durerea câinelui nu dispare după injecții, puteți continua tratamentul cu pastile.

Ketofen pentru pisici

Deoarece pisicile sunt foarte activ animale, leziuni ale sistemului musculo-scheletal nu sunt neobișnuite pentru ei. Ketofen este un ajutor rapid pentru animalul cu patru picioare.

Medicamentul este utilizat pe cale orală, trebuie adăugat la pisică în hrană. Doza se calculează după cum urmează: pentru 1 kg de animal, 1 mg de medicament sau 0,2 ml soluție pentru 1 kg din greutatea pisicii. Soluția se administrează subcutanat. De regulă, medicamentul este utilizat nu mai mult de trei zile, dar vet poate prelungi durata tratamentului pentru sănătatea animalului.

Dacă o pisică are o formă acută a bolii, se prescriu, de obicei, primele injecții și apoi continuați tratamentul cu pilule. Există cazuri în care injecțiile nu au fost prescrise, dar acest lucru este decis numai de către medicul veterinar.

Limitările consumului de droguri

Ketofen nu poate se aplică atunci când:

 • Veterinar cu pacientulcere;
 • gastrită;
 • hemoroizi;
 • intoleranță individuală;
 • luând alte antiinflamatoare, diuretice, anticoagulante;
 • boli de rinichi și de inimă;
 • alergii.

lateral Efectele ketofenului:

 • greață;
 • vărsături;
 • ulcer de stomac;
 • gastrită;
 • sângerare gastrică.

Când un animal are unul dintre efectele secundare, este necesar să contactați imediat medicul veterinar. Tratamentul individual poate fi prescris pentru fiecare animal individual.

Igiena personală și prețul medicamentului

Când utilizați un medicament, persoana trebuie să respecte igiena personală. Nu este permisă la un preparat al persoanei care suferă de boli intestinale și fețe cu hipersensibilitate.

În timpul lucrului cu medicamentul este interzis să mănânce și să bea. După ce ați lucrat cu medicamentul, trebuie să vă spălați bine mâinile cu apă caldă și săpun.

Dacă medicamentul este pe pielea ta, ar trebui imediat spălare locul de intrare a apei. Dacă există o reacție alergică, ar trebui să vizitați un medic, luând cu dumneavoastră instrucțiunile de droguri, care indică toate ingredientele sale active. Dacă medicamentul a intrat, atunci trebuie să beți câteva pahare de apă caldă și să mergeți la medic, luând instrucțiunile cu dumneavoastră.

Ketofen este produs în Franța, acest lucru fiind reflectat în costurile sale. De droguri pot fi achiziționate în diferite farmacii, nu va fi dificil. Prețul unei sticle este de 1000 de ruble. Tabletele pot fi cumpărate pentru 700 de ruble. Prețul este considerabil, dar medicamentul este foarte eficient și de înaltă calitate. Ketofen va justifica banii cheltuiți pe el și va ajuta să facă față cu prietenul cu patru picioare durere.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Pratel pentru câini: manual de instrucțiuniPratel pentru câini: manual de instrucțiuni
Marfloxin comprimate pentru câini și pisiciMarfloxin comprimate pentru câini și pisici
Enroxil în medicina veterinară: manual de instrucțiuni pentru câini și pisiciEnroxil în medicina veterinară: manual de instrucțiuni pentru câini și pisici
Rimadil pentru câini. Instrucțiuni de utilizareRimadil pentru câini. Instrucțiuni de utilizare
Kobaktan. Instrucțiuni de utilizare pentru pisiciKobaktan. Instrucțiuni de utilizare pentru pisici
Emicidin pentru câini: instrucțiuni de utilizareEmicidin pentru câini: instrucțiuni de utilizare
Sânge în urină de o pisică sau pisică, ce să faciSânge în urină de o pisică sau pisică, ce să faci
Vitam - complex pentru animale, instrucțiuni de utilizareVitam - complex pentru animale, instrucțiuni de utilizare
Tylosin 50: instrucțiuni pentru preparare, utilizare în medicina veterinarăTylosin 50: instrucțiuni pentru preparare, utilizare în medicina veterinară
Liarsin pentru câini: instrucțiuni de utilizareLiarsin pentru câini: instrucțiuni de utilizare
» » Caracteristicile aplicației ketofen pentru pisici și pisici
© 2021 amigdas.com