amigdas.com

Dog Setter engleză: standarde de rasă, caracter și instruire

Setter limba englezăCâinele de câini de vânătoare, setterul englez, diferă ascultarea, eleganța și dispoziția ferventă, datorită iubitorilor de animale pe care le conține în mod voluntar ca animal de companie.

În Regatul Unit, setrul sau Laverack este considerat un câine de domni. În Rusia, printre vânători, rasa a devenit populară în anii 20 ai secolului trecut.

Descrierea și standardele rasei

Adult SetterUn câine îndrăgit, setul englez se distinge prin înălțimea sa medie, corpul bun, eleganța în mișcări și aspect. K standarde rasa se referă la:

 • Lățimea bună și adâncimea adâncă în fața pieptului. Ribele sunt foarte divorțate și rotunjite.
 • Musculatură, puternică, ușor convexă, coaptă largă.
 • Scurt și neted de la greabăn la rotirile de ulei.
 • Pantof moderat.
 • Gât uscat, muscular, destul de lung. Se remarcă printr-un aspect elegant și niciodată în regiunea gâtului de pe gât nu se formează picături.
 • Capul uscat și lung este ridicat.
 • De la ureche la ureche, craniul oval. O occiput este bine exprimat și trecerea de la frunte la bot.
 • Cum să conțină SetteriOasele neconvexe, ovale, stralucitoare pot fi de la maro deschis la maro inchis. Se crede că pentru rasă, cu atât culoarea ochiului este mai întunecată, cu atât mai bine. Culoarea luminii este permisă numai pentru animalele cu o culoare de blană de culoare maronie. Ochii lui Laveraks au aproape întotdeauna o expresie blândă.
 • Nu sunt buze foarte rivete.
 • În mod clar dreptunghiulară, moderată, adânc. De la ochi până la cap și de la vârful nasului până la fractură, distanțele trebuie să fie egale.
 • Nasul cu nări largi ar trebui să aibă un lob negru sau maro. Culoarea sa depinde de culoarea cămășii.
 • Setter pe o pajișteAproape la aceeași lungime, fălcile puternice au o muscatura obișnuită. Dinții superioare trebuie să stea perpendicular pe fălcile și să se suprapună complet celor inferiori.
 • Urechile umede, mici, cu lungime medie, se învecinează cu pomeții. Au capete catifelate, pliuri inguste si lana matasoasa fin.
 • Stemurile anterioare sunt marcate de antebrațe foarte musculare și drepte, îndreptate înapoi de coate, umeri oblici. Pastele sunt drepte, rotunde, puternice și scurte.
 • Membrele posterioare au șolduri lungi și pârghii de la coamele la malleoni. Picioarele sunt musculare. Nu întoarceți stâlpii scurți spre exterior sau spre interior.
 • Picioarele se disting prin plăcuțe arcuite, umplute. Lana crește între degete.
 • Aproape pe linia spatelui, este plantată o coadă de dimensiuni medii. Ar trebui să fie ca un saber sau aproape drept, dar nu răsucite. Lăcate lungi atârnă o suspensie, care începe câțiva centimetri de la baza coada. La mijlocul coada, lungimea suspensiei crește și spre sfârșit se diminuează din nou. Lâna de pe coadă este matasoasă, moale și strălucitoare. Ar trebui să fie puțin ondulat, dar nu curat. Când conduceți, purtătorul de puguri are o coadă la nivelul din spate și le învârte de la o parte la alta.

Bărbați cu o creștere de la 65 la 68 cm centimetri must cântăresc cel puțin 25 și nu mai mult de 36 de kilograme. Catelusii cântăresc de la 20 la 32 de kilograme, iar creșterea lor - de la 61 la 65 de centimetri.

Setterii au mișcări grațioase și libere, în timpul cărora capul în mod natural atârnă înălțime. Câinele este diferit rezistență și este în măsură să dezvolte o viteză bună, împingând acest lucru cu membrele posterioare puternice.

Culoare și tip de lână

Trei câiniO blană de blană de lux, spaniolă engleză, dobândește doar doi sau trei ani. Un animal de companie adulți este împodobit cu o haină lungă, ondulată, care se află pe chila, coada, urechile și de-a lungul liniei abdominale. Câinii tăiați din această rasă sunt interzise.

Puteți doar să aliniați stratul dintre degete, astfel încât peria să fie perfectă.

culoare lana ar trebui să fie:

 • negru și pătat;
 • brun-reperat;
 • pătat galben;
 • maro-pătat cu un bronz;
 • negru și pătate cu un bronz.

Caracterul regizorului englez

Setul frumos de adulțiUn setter de câini inteligent și echilibrat se distinge prin răbdare și sociabilitate. Animalul de companie se va bucura de toți membrii familiei și va învinge coada chiar și atunci când se întâlnește cu un străin.

Laveraki au un temperament violent, deci se pare că sunt obraznici. De fapt, aceștia sunt câini ascultători cu un caracter delicat și blând, care se supun cu ușurință comenzilor. Cu toate acestea, în timpul educației catelului va trebui să fie răbdători.

Trei cățelușiSetterii englezi iubesc copii foarte mici si se pot juca cu ei de ore. Dar nu lăsați copilul singur cu animalul de companie, care din cauza temperamentului său violent poate dăuna din neatenție copilului.

Laveraki nu va mușca în nici un caz, astfel încât în ​​timpul plimbărilor botul nu poate fi purtat pe ele. Ele pot fi luate cu ușurință pe călătorii lungi, timp în care nu vor apărea probleme cu câinele. Ca și în mașină și în transportul public, animalul se va comporta calm.

Setterii englezi rar latră și aproape întotdeauna prietenos bun venit oaspeții. Se pot așeza pe canapea de lângă oaspete și se lasă să stea. Aproape niciodată un câine nu tratează un oaspete de agresiune.

Laweraki în naturăPolițiștii flerul unui vânător, Îi permite să prindă mirosuri perfecte. Prin urmare, în timpul unui picnic în natură, trebuie să fii pregătit pentru faptul că animalul de companie poate scoate o bucată gustoasă de pe masă.

Laverack excelent împreună cu alte animale de companie și să se joace cu ei. Cu toate acestea, în ceea ce privește rozătoarele și păsările, acestea pot avea un interes de vânătoare.

Câine în luncăDeoarece Setterii englezi sunt câini de vânătoare, trebuie să fie tratați ca mai des mers pe jos de natura. Un animal de companie va fi fericit să alerge după păsări mici într-un câmp sau o pădure. În acest moment este foarte interesant pentru polițiști să observe, deoarece în timpul vânătorii se schimbă literalmente. Laveraki nu se tem de apă și, ori de câte ori este posibil, intră într-un iaz unde se scufundă cu mare plăcere.

Câinii au un setter excelent abilități de căutare, performanțe ridicate și mișcări elegante, netede care seamănă cu feline. Animalele de companie frumoase și sociabile nu au nevoie de o socializare specială.

Cursuri de pregătire engleză

Doi câiniCiorchinii aparțin câinilor de vânătoare, așa că pentru a crește un cățel pentru vânătoare, este mai bine să te întorci la experiență chinologilor. Dar, de vreme ce setterii sunt ușor de antrenat, puteți încerca să vă descurcați singuri.

Pentru aceasta, de la vârsta de zece luni cu animalul de companie, se efectuează căutarea.

Instruirea se desfășoară în trei etape:

 1. Prima etapă este formularea și dezvoltarea unei căutări. În vremea vântului, animalul este învățat să exploreze site-ul pentru prezența jocului, să se plimbe cu "naveta" și să nu piardă mirosul viitoarei producții.
 2. A doua etapă este cunoașterea jocului. Setterul trebuie să miroasă mirosul de păsări și să facă un rack la distanța necesară. În același timp, animalul de companie se mișcă împotriva vântului și jocul nu urmează.
 3. A treia etapă este obișnuința de fotografiere. Manechinul ar trebui să fie învățat să trateze calm sunetele ascuțite și tare, care sunt auzite la ardere.

Pentru a afla abilitățile de vânătoare ale regizorului englez, este posibil trei ani vârstă. Până la vârsta de zece luni, câinele trebuie să cunoască cele mai comune comenzi: „! Pentru mine“, „Locație“, „! Next“, „jos“, „Stai!“.

Educatori Setteri

Pui de casăÎnvățând abilitățile de vânătoare a animalelor de companie, nu ar trebui să uităm de el creștere, care ar trebui să fie tratate imediat, imediat ce catelul intră în casa nouă.

În primul rând, copilul trebuie să fie învățat la locul său. Ar trebui să fie confortabil, convenabil și protejat. Nu este recomandat să alocați un loc pentru catelus în bucătărie sau pe coridor, cel mai bine este să puneți un pat pentru el în cameră. Puppy ar trebui să se odihnească acolo unde nu există curenți și aer uscat, astfel încât locul în trecere, opus ușilor și dispozitivelor de încălzire nu va funcționa.

Puppies English SetterPentru un copil folosit la locul său, este necesar să-l puneți acolo pentru prima dată și să așteptați până când el adoarme. Scream și forța de a merge la catelusul vostru așternut nu poate fi forțat. Animale de companie va deveni rapid obișnuit și se va folosi, dacă să-l obișnuiască mângâie.

Obișnuiți-vă cu locul său, cățeluș simultan trebuie să învețe să răspundă la porecla lui, obișnuită cu curățenia și comportamentul adecvat în timpul meselor.

Puppies English SetterPentru pseudonimul câinii se folosesc repede. Și pentru a obișnui cu un mic setter englez la curățenie, este suficient să-l scoți la timp în stradă. Puii se duc la toaletă câteva minute după ce au mâncat și dormit.

Va fi ceva mai greu să-i înveți pe copil să nu piardă mâncarea fără permisiune. Pentru a începe să mănânce, trebuie pe comandă. De asemenea, este necesar ca el să-și dea seama că proprietarul poate ridica întotdeauna un castron de mâncare și, în același timp, câinele nu ar trebui să se oprească.

În ciuda faptului că regizorii englezi sunt ușor accesibili la educație și formare pentru a crește un câine de rasă bine, va fi nevoie de răbdare. Rezultatul dorit poate fi obținut numai cu implementarea zilnică metodică a modelelor comportamentale.

Caracteristici de Setter Care Dog

Cum să ai grijă de setterDin moment ce rasa are o haină frumoasă și frumoasă, aveți nevoie de un pieptene special și o pensulă. Lana va trebui să fie pieptănat și curățată în fiecare zi, altfel va începe să formeze bobine.

Pentru a facilita procesul de pieptene, puteți cumpăra la un magazin de animale de companie special cauciuc din cauciuc - perie. Câinele pieptănat este șters cu o cârpă umedă. Procedura este recomandată după o plimbare.

Nu puteți să vă scăldați animalul de companie mai mult de două ori pe lună sau după cum este necesar. Șampoanele sau detergenții nu trebuie să utilizeze sau să aplice șampoane speciale pentru câini.

Portret de catelusLâna nu este recomandată pentru tăiere, dar pentru o structură mai bună în zona abdomenului și a gâtului, este posibilă îndepărtarea lungimii pieptenei și agățarea ușoară. Pe extremitățile și partea inferioară a corpului, părul este tăiat în lunile calde de vară.

Rasa se distinge printr-un alt set de produse de calitate rareori. Prin urmare, apartamentul nu va zbura lână, din cauza căreia de multe ori trebuie să faceți curățenie.

Îngrijire atentă și atentă necesita urechi lungi Laveraki. După plimbări, mai ales în parc și în pădure, urechile din exterior și din interior ar trebui inspectate pentru prezența căpușelor și a altor paraziți.

Puppies mici pentru setteriGrijă pentru urechi este înăuntru regulat curățându-le de sulf. Pentru aceasta, se utilizează alcool de bor, în care este udat un tampon de bumbac. Curățați-l trebuie să fie atent, dar cu atenție, pentru a nu deteriora timpanul.

Faptul că animalul are o problemă cu urechile poate fi învățat din acțiunile sale. Un câine zgârie urechea bolnavă și își înclină capul în direcția lui. Nu se recomandă auto-medicamentul. Trebuie să contactați imediat medicul veterinar. Boala declanșată poate duce la inflamații și complicații severe sub forma de surzenie.

hrănire

Powering setterul englezSetrii de limba engleza pentru alimente modest, astfel încât să poată fi hrănite atât cu alimente uscate deja pregătite, cât și cu alimente naturale. Hrana pentru animale trebuie să fie selectată pentru calitate, cu compuși care sunt doar pentru această rasă.

Dieta produselor naturale trebuie să fie echilibrată și fortificată. Ca sursă de proteine, un câine poate fi dat:

 • carne de curcan și pui;
 • carne proaspătă de carne proaspătă;
 • oua fierte;
 • o cantitate mică de pește macră.

De la carbohidrați pentru setter este potrivit:

 • Gătite pe hrișcă de hrișcă sau fulgi de ovăz, în care se adaugă ulei vegetal;
 • legume coapte sau crude - castraveți, morcovi, varză, dovleac.

Conținutul Setterului englezUleiul de pește sau uleiul vegetal vor deveni o sursă cumulativ grăsimi. Pentru o digestie buna, animalele de companie sunt hranite cu iaurt, ryazhenka, kefir sau branza de vaci. Nu uitați de vitamine și minerale pe care le puteți cumpăra la un magazin de animale de companie. În timpul antrenamentului, câinele poate fi încurajat de bucăți mici de brânză.

Setatorul englez este cel mai bine păstrat într-o casă privată, deoarece acestea mobil câinii sunt foarte îndrăgostiți de mers și de explorarea zonei înconjurătoare. Ei vor alerga cu plăcere în jurul curții și vor prinde păsările care au zburat. Dar din moment ce rasa este nemaipomenită, o puteți păstra în apartament, dar va dura plimbări lungi pe care mulți maeștri nu și-o pot permite.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce este o rasă de câini `boston terrier`, cum să alegi un cățelușCe este o rasă de câini `boston terrier`, cum să alegi un cățeluș
Caracteristicile standardelor rasei Rottweiler - rasa de cainiCaracteristicile standardelor rasei Rottweiler - rasa de caini
Dachshund Dachshund: întreținere și îngrijireDachshund Dachshund: întreținere și îngrijire
Estonianul Hound: descrierea rasei, trăsături de îngrijireEstonianul Hound: descrierea rasei, trăsături de îngrijire
English Cocker Spaniel: Caracteristicile rasei și descrierea aspectuluiEnglish Cocker Spaniel: Caracteristicile rasei și descrierea aspectului
Pinscher german: descriere și standardePinscher german: descriere și standarde
Coate Retriever: o descriere a naturii apartamentuluiCoate Retriever: o descriere a naturii apartamentului
Curtshaar german. Descrierea rasei de câiniCurtshaar german. Descrierea rasei de câini
Rating-ul celor mai scumpi caini din lumeRating-ul celor mai scumpi caini din lume
Câini japoneze de câine: descriere și fotografiiCâini japoneze de câine: descriere și fotografii
» » Dog Setter engleză: standarde de rasă, caracter și instruire
© 2021 amigdas.com