amigdas.com

Duze pentru periuță de dinți electrică

Tipuri de perie electricăCurățarea dinților este o procedură igienică obligatorie, care trebuie făcută zilnic. Și pentru ca acest proces să aibă loc cât mai calitativ, compania Oral Bi a dezvoltat o periuță de dinți electrică și duze speciale pentru ea, care pot fi schimbate ca uzură. Asemenea accesorii pentru o periuță de dinți electrică pot fi achiziționate fie printr-un magazin online, fie în orice supermarket major. Ele pot fi găsite și în chioșcurile de farmacie.

Principalele avantaje ale periuțelor de dinți electrice

Compania americană „Oral Bee“ este implicat în dezvoltarea de produse pentru igiena orala pentru ultimii 60 de ani, inclusiv o periuta de dinti speciala care ruleaza de la sursa de alimentare și are un cap rotativ mobil. O astfel de tehnologie permite mult mai eficiente pentru a lupta placa la momentul respectiv ca o periuță de dinți normală îndeplinește aceeași funcție ca un ordin de mărime mai rău.

Principalele avantaje ale periei "Oral Bi" sunt următoarele:

 • Peria este capabilă să curățeze dinții în mai multe moduri, astfel încât fiecare proprietar va putea alege modul optim pentru el însuși;
 • în fiecare dispozitiv similar sunt construite senzori speciali, datorită cărora este posibil să se controleze forța de presare a dinților, viteza de rotație a capului, gradul de uzură și, de asemenea, timpul de curățare a dinților;
 • toate atașamentele pentru periuta de dinti electrica „Bee orala“ foarte economic, astfel încât, în ciuda prețului relativ ridicat, un astfel de dispozitiv ar fi o lungă perioadă de timp pentru a servi persoanei (de exemplu, o periuță de dinți convențională ar trebui să fie schimbat mai des) pentru igiena orală;
 • peria "Oral Bi" este foarte ușor de utilizat: datorită faptului că toate mișcările de rotație sunt realizate de o duză mobilă, persoana va trebui doar să îndrepte mânerul însuși.

În plus față de peria "Oral B", sunt incluse și accesorii speciale, ceea ce face posibilă utilizarea acesteia chiar și pe drum. În plus, accesorii speciale pentru periuțele de dinți electrice sunt de asemenea disponibile ca accesorii de către Oral-B.

Duze pentru periuta electrica "Oral Bi"

Toate duzele fabricate de această companie sunt potrivite pentru periuțe de dinți electrice, ale căror funcții sunt mișcări de rotație. Acestea pot fi cu ușurință eliminate din instrument și înlocuite cu altele noi.

Duză orală-B Braun EB-20 cu precizie curată

O astfel de duză poate fi folosită zilnic, iar cea a acesteia principalele avantaje sunt următoarele:

 • Bi biți oralicurăță eficient dinții datorită dimensiunii mici a pensulei, care poate pătrunde chiar și în cele mai inaccesibile locuri și îndepărtează plăcile din dinți profund localizați. Datorită părului subțire, rămășițele mici de hrană sunt eliminate chiar și între dinți;
 • această duza este potrivită pentru orice model de perie electrică, cu excepția puterii Sonic Vitality, Complete, Pulsonic și Cross Action Action;
 • cu ajutorul acestei atașări, dinții vor fi curățați nu numai eficient, ci și cu atenție, datorită părului rotunjit, care nu va răni gingiile și smalțul.

Duză orală-B EB18 3D alb

O astfel de duză nu numai că va ajuta la îndepărtarea resturilor de plăci și alimente, ci și la întunecarea dinților care pot apărea la fumători, precum și la iubitorii de cafea, ceai negru sau vin roșu. Acționează foarte delicat și economisește smaltul dinților. Avantajele sale importante includ următoarele:

 • datorită unei pahare speciale de lustruit, care este situată în centrul capului duzei, se efectuează un efect de lustruire în timp ce părul îndepărtează particulele de alimente și plăcile;
 • Capul este albastru și are un indicator special care va indica gradul de uzură al duzei (culoarea albastră se va schimba treptat pe alb).

Duză orală-B EB30 TriZone

Acest dispozitiv diferă de cele anterioare prin faptul că este dezvoltat cu ajutorul tehnologiilor inovatoare și permite curățarea profundă a alimentelor și a plăcilor. Este interesant faptul că peria se execută perpendicular pe duza în timpul funcționării. Îndepărtează reziduurile alimentare din toate cele trei zone ale suprafeței dintelui, astfel încât funcția de curățare a unei astfel de perii se numește măturare. Datorită unei astfel de activități eficiente, acest dispozitiv va ajuta la prevenirea riscului de a dezvolta o serie de boli orale. Principalele plusuri aici sunt, de asemenea, următoarele:

 • datorită faptului că capul are o formă redusă, curățarea dinților este făcută mai calitativ;
 • Părurile de aici au o formă rotunjită, care vă permite să curățați cu ușurință smalțul dinților fără a le deteriora.

Baby Bits Oral-B Braun EB10K Copii înghețați și Oral-B Braun EB10K Etape Copii

Tipuri de perie electricăAccesoriu Oral-B Braun EB10K Frozen Kids conceput special pentru copii de la vârsta de 3 ani, are un design special adânc, cu care puteți îndepărta particulele de hrană, chiar și în locurile cele mai inaccesibile.

Părul are rigiditatea necesară, astfel încât smaltul dinților și gingiile copiilor nu se vor deteriora. Culoarea indicatorului de perie va indica gradul de uzură.

Copiii vor fi foarte interesați să utilizeze o astfel de pensulă, așa cum este făcută într-un stil colorat, cu o imagine a personajelor tale preferate din desenul animat "Cold Heart".

Un alt dispozitiv este Oral-B Braun EB10K Etape Copii, Este special conceput pentru copii, care va curata delicat si eficient dintii si gingiile. De asemenea, diferă prin faptul că, chiar dacă se încadrează în apă, acesta nu va fi bătut de curent.

Duza Oral-B ED17

Acest dispozitiv are o funcție complet unică pentru formarea microbublinelor în timpul curățării dinților, cu care placa va fi îndepărtată chiar și de pe fundul liniei de gumă. În plus, dimensiunile reduse ale capului fac posibilă curățarea chiar și a dinților care sunt adânc în cavitatea bucală.

Această duză este capabilă să funcționeze în două moduri:

 • modul "Monopotok" elimină depozitele de alimente și bacteriene;
 • Modul "Turbopotok" masteaza gingiile, imbunatateste circulatia sangelui si previne dezvoltarea bolii gingivale.

Părurile sunt atât de rigide și blânde moderate, tocmai datorită formei rotunjite a unor picioare mici.

Duza Oral-B Braun EB25

Perie de dinți Oral BeeSpecial dezvoltat de noua tehnologie, perii acestui dispozitiv permit curățarea ușoară și eficientă a dinților și menținerea sănătății gingiilor. Există, de asemenea indicator de culoare albastră, a căror decolorare indică uzura periei.

Această duza merge în vânzare într-un pachet special de igienă și se potrivește aproape tuturor periilor electrice, cu excepția CrossAction Power și Sonic Complete.

Oral-B Floss Acțiune

Această unitate este echipată cu fire speciale de culoare galbenă, care sunt capabile să pătrundă între dinți, asigurând astfel o curățare eficientă și îndepărtarea plăcii. Datorită unei astfel de duze, pot fi prevenite diverse boli ale cavității orale, cum ar fi cariile și inflamația gingivală. Este potrivit pentru orice periuță de dinți electrică, alta decât Sonic și Pulsonic.

După cum se vede, duza pentru periuțe de dinți electrice sunt unice în felul lor, dar înainte de cea mai bună achiziție pentru a consulta un medic dentist, care este în măsură să recomande un adecvat, în funcție de starea dinților pacientului.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce se întâmplă dacă nu vă spălați dinții deloc?Ce se întâmplă dacă nu vă spălați dinții deloc?
Cum sa alegi cea mai buna periuta electrica de dintiCum sa alegi cea mai buna periuta electrica de dinti
Îndepărtați cu profunzime și corect dinții. Cum sa-ti faci dintii curatÎndepărtați cu profunzime și corect dinții. Cum sa-ti faci dintii curat
Cât de des trebuie să-mi schimb periuța de dințiCât de des trebuie să-mi schimb periuța de dinți
Care este diferența dintre ața dentară "oral-bi" și concurenții?Care este diferența dintre ața dentară "oral-bi" și concurenții?
Ce periuță de dinți este mai bună: tipuri și descriereCe periuță de dinți este mai bună: tipuri și descriere
Ce fel de periuță de dinți să alegeți: tipuri, descriere și caracteristici aleseCe fel de periuță de dinți să alegeți: tipuri, descriere și caracteristici alese
Periuța de dinți electrică pentru copii: tipuri și descrierePeriuța de dinți electrică pentru copii: tipuri și descriere
Periuța de dinți cu ultrasunete: tipuri și descrierea periuțelor de dințiPeriuța de dinți cu ultrasunete: tipuri și descrierea periuțelor de dinți
Periuța de dinți philips sonicare: condiții de utilizarePeriuța de dinți philips sonicare: condiții de utilizare
» » Duze pentru periuță de dinți electrică
© 2021 amigdas.com