amigdas.com

Condițiile lui Husky în apartament

Cum să hrăniți HuskyHusky este o rasă care prețuiește foarte mult libertatea și spațiul. Strămoșii husky-ului s-au născut în spațiile deschise ale taigelor și tundrelor, iar relația husky cu lupii sălbatici este aproape evidentă. Prin urmare, de multe ori se pune întrebarea dacă sensul conținutului Husky în apartament. Pentru a determina răspunsul, trebuie să știți mai multe despre această rasă.

Descrierea și caracteristicile rasei

În ciuda asemănării puternice cu lupii, Huskies nu și-au moștenit natura și atitudinea agresivă față de oameni. Sarcina principală de mai multe sute de ani Husky a alergat în ham. Acești câini au fost folosiți întotdeauna în nord ca sanie și acest lucru a intrat dens în caracterul lor. Aptitudinile de supraveghere în Husky sunt rele - nu au instinctul de a proteja teritoriul datorită mișcărilor frecvente ale strămoșilor lor de pe teren. În plus, această rasă este extrem de prietenoasă, iar garda din ea nu este foarte bună.

Aspectul lui Husky:

 1. Husky în apartamentÎnălțimea este ridicată, ajungând la 61 centimetri la greabăn.
 2. Gâtul este înalt, capul este îngust, seamănă cu un lup.
 3. Urechile sunt ascuțite, lipite.
 4. Postura mândră.
 5. Culoarea este de obicei gri-alb.
 6. Ochii sunt maro sau albastru.
 7. Această rasă este caracterizată de heterochromie - un ochi este albastru, iar celălalt este maro.

Husca nu este intruzivă, ci latră destul de rar, dacă este necesar. Acestea sunt câini curat și curat, așa că în acest plan pentru a păstra husky în apartament este destul de confortabil. În plus, husky sunt foarte buni și trata oamenii bine, ei pot deveni tovarăși minunați. Dar trebuie să ținem seama de momentul în care husky-ul va potrivi oamenilor activi care sunt dispuși să petreacă mult timp în natură împreună cu animalul lor de companie. Pentru a avea grijă de Huskies în apartament nu a fost construit, câinele este necesar de a asigura cel puțin o de două ore pe zi, merge în cazul în care ea poate arunca complet de energie și o mulțime de a rula peste.

Grijă de husky în apartament

Inițial, conținutul lui Husky într-un apartament poate fi dificil. Acești câini sunt iubitori de libertate și curioși, puii se află strâns acasă. Husky pui sunt foarte mobile, sarind si se poate urca aproape oriunde. Dacă lăsați singur cățelușul, el va găsi, probabil, aproape tot ceea ce poate ajunge. Huskies învață repede să deschidă chiar și uși și ferestre blocate.

Dar, în ciuda acestui fapt, mulți proprietari consideră că păstrarea lui Husky în apartament nu este o sarcină atât de dificilă. Deși, desigur, conținutul Huskies este mult mai simplu într-o casă de țară, unde există mai mult spațiu, un câine în apartament este, de asemenea, foarte posibil. Principalul lucru, au răbdare și nu lăsa un catelus singur în primele luni de viață. Huskies se obisnuiesc repede cu mediul inconjurator si in curand apartamentul va fi deja familiar cu locul de caine. După aceasta, principala problemă nu este să uităm de plimbări regulate, deoarece spațiile închise deprimă această rasă.

Este necesar să se ia în considerare, că în primele luni de viață, Husky trebuie să meargă în mod obligatoriu pe o leșie, deoarece un cățeluș fără lesa poate fugi departe. De la catelus este necesar sa se obtina constienta ca el este mai interesat de proprietar decat de unul singur. Pentru că, dacă câinele nu se atașează de proprietarul său, este puțin probabil ca acesta să fie ținut de orice legătura sau chiar de o incintă.

De asemenea, ar trebui să se țină cont de faptul că Huskies molt puternic, în ciuda hainei destul de scurte. Această rasă de lână este de două ori mai mare decât orice câine blană. Moult se întâmplă de două ori pe an la femele și o dată la bărbați. Pentru a combina câinele, astfel încât părul să nu se încurce, este necesar în mod regulat.

Îngrijire, nutriție și formare

Cum să ai grijă de huskiesAvând în vedere nuanțele de mai sus, restul de husky este un excelent câine prietenos. Dacă câinele are o atenție adecvată din partea stăpânului său, el răspunde cu reciprocitate completă, se supune fără îndoială și execută comenzi. Pui de casă la executarea comenzilor de la două luni. Înainte de asta, merită să începem să-i obișnuim pe catel în tavă. De asemenea, va fi necesar să se stabilească un mod clar de hrănire a câinelui. Același lucru va ajuta obiceiul de mers pe jos pentru a satisface nevoile numai la un anumit moment. După masă, după aproximativ douăzeci de minute, cățelușul trebuie dus în tava sa.

În ceea ce privește instruirea, atunci este posibil și necesar să se limiteze la comenzile legate de ascultarea câinelui. Deoarece husky are o dispoziție prietenoasă, nu numai că nu este de înțeles să-i înveți echipelor de luptă, dar este, de asemenea, plin de posibilitatea ca un câine să se confrunte cu un traumatism psihologic.

Alimentare:

 1. În centrul dietei trebuie să existe proteine ​​- nu mai puțin de 60% din carne.
 2. De asemenea, este adecvat și peștele de mare în formă fiartă.
 3. Legumele și cerealele sunt un supliment al dietei.
 4. Uneori puteți da ouă și produse din lapte acru.
 5. Este necesar să nu uităm de vitamine, doza corectă de care va spune medicul veterinar.

Puii mici trebuie hrăniți de 5-6 ori pe zi, după trei luni pot mânca deja de trei ori pe zi și la vârsta de șase luni și peste - de două ori. De la un an, mesele pot fi administrate doar o dată pe zi, cel mai important, că sunt pline și echilibrate.

Aproximativ din acest an, husky-ul a obișnuit să trăiască într-un apartament, să se obișnuiască cu oamenii din jurul lui și cu rolul său în familie.

Cu îngrijirea corespunzătoare a lui Husky pot trăi aproximativ 20-25 de ani. Acesti caini au sanatate puternica si sunt foarte rezistenti.

reproducere

Reproducerea lui HuskyDacă planurile au aspectul de descendenți de la animalul de companie, atunci trebuie să țineți cont de faptul că primul estrus se găsește la cățele la vârsta de 7-8 luni. Acești câini sunt extremi animalele inventive și în timpul estrului din spatele lor merită să examinăm intens. În caz contrar, există riscul de a obține urmași ai mestizilor.

Plăcerea planificată este mai bine să înceapă după vârsta de doi ani, atunci câinele este deja pe deplin pregătit pentru acest lucru fizic și psihologic. Întâlnirea cu câinele se efectuează la 11-12 zile de la începutul estrului, apoi o altă întâlnire de control este ținută câteva zile după. Dacă totul a mers bine, atunci în 63 de zile te poți aștepta la descendenți. Este o saptamana inainte de nastere pentru a aranja un cuib pentru ca cżinele sa se obisnuiasca cu ea.

La naștere, gazda trebuie să fie prezentă. O cățea, mai ales pentru naștere pentru prima dată, poate mânca în mod accidental puii ei în timpul linsului, deși acest lucru se întâmplă rar. În plus, trebuie să vă asigurați că puii nu se sufocă. După naștere, câinele are nevoie de apă. Și după câteva ore să faceți o plimbare.

Cel mai bine este să aranjați o împerechere cu bărbații bifați care au documentele corespunzătoare. Castravetele cu un pedigree bun sunt mult mai ușor de implementat în viitor.

Achiziționarea unui catel

Cum se comporta HuskiesPuii trebuie să cumpere Doar crescătorii cu experiență care pot oferi pedigree și toate referințele de animale necesare. Înainte de a cumpăra un catelus, trebuie să vă familiarizați cu părinții săi (sau, dacă unul dintre ei nu este în grădiniță, apoi cu documentele și imaginile lor). Catelul poate fi rezervat in avans, dar este nevoie de 4-6 saptamani pentru a se ridica cand catelusul a luat deja forma si incepe sa-si arate caracterul.

Ar trebui să se ia în considerare faptul că puii cu creștere se schimbă destul de puternic și este dificil pentru copil să estimeze modul în care va crește atunci când crește. Merită să ne bazăm pe caracteristicile externe ale părinților și pe biografia generală a animalului de companie. Și, bineînțeles, trebuie să te uiți la toate puii și să alegi unul, care îi plăcea mai mult decât oricine altcineva - Momentul emoțional în alegerea unui animal este, de asemenea, foarte important.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce să hrăniți Husky - sfaturi privind dieta la domiciliuCe să hrăniți Husky - sfaturi privind dieta la domiciliu
Liceul ruso-european: o descriere a raseiLiceul ruso-european: o descriere a rasei
Descrierea rasei Laika din Siberia de EstDescrierea rasei Laika din Siberia de Est
Sahalin Husky: istorie a rasei, descriere, diferențe față de alte HuskySahalin Husky: istorie a rasei, descriere, diferențe față de alte Husky
Un ham pentru câini și cățeluși din diferite raseUn ham pentru câini și cățeluși din diferite rase
Cum să faci o pisică pentru huskyCum să faci o pisică pentru husky
Karaio-finlandeză: o descriere a rasei și a fotografiilor câineluiKaraio-finlandeză: o descriere a rasei și a fotografiilor câinelui
Câini japoneze de câine: descriere și fotografiiCâini japoneze de câine: descriere și fotografii
Câine de câine de câine: descrierea raseiCâine de câine de câine: descrierea rasei
Câini asemănătoare cu lupii: istorie și soiuriCâini asemănătoare cu lupii: istorie și soiuri
» » Condițiile lui Husky în apartament
© 2021 amigdas.com