amigdas.com

Multikan 6: instrucțiuni pentru utilizarea medicamentului pentru câini

Multikan-6 - medicină veterinarăCâinii sunt predispuși la boli nu mai puțin de oameni, poate chiar mai mult. Din moment ce omul a reușit să îmblânzească această creatură cu patru picioare, a devenit pentru noi un adevărat prieten și ajutor. Dar merită să ne dăm seama că proprietarul câinelui are o mare responsabilitate pentru viața și sănătatea secției sale. Pentru a preveni posibilitatea dezvoltării maladiilor canine letale, va fi posibilă o vaccinare calitativă și în timp util.

Sortimentul preparatelor moderne este atât de mare încât este destul de greu să te oprești la ceva cu adevărat util. Cu toate acestea, unul dintre cele mai populare vaccinuri printre medicii veterinari este vaccinul ieftin, dar eficient, Multikan.

Compoziția și forma vaccinului

Vaccinul este denumirea comercială "Multikan 6". Rețetă internațională non-brevetată: vaccinul este utilizat împotriva ciumei, leptospirozei, coronavirusului și enteritei parvovirale și a infecțiilor adenovirale.

Medicamentul se administrează în două forme de dozare:

  • Vaccine Multikan-6 - caracteristici de aplicarecomponentă lichidă - suspensie injectabilă, care include tulpini inactive de serogrupuri leptospira cu adjuvant, care reprezintă până la 10% din conținutul total;
  • componentul uscat este un amestec liofilizat care este fabricat din tulpini de producție atenuate ale virusului ciumei, adenovirus de câini de tipul doi, coronavirus și parvovirus de câini în mediul de uscare.

Din punct de vedere vizual, preparatul este o masă omogenă, uscată, fin poroasă, colorată în culoarea galben-roz. Componenta lichida din punct de vedere vizual, este un lichid ușor opalescent sau limpede, a cărui gamă de culori poate varia de la incolor la galben, cu un strat alb-gri, marcat pe fundul recipientului, care se transformă în timpul tremurării într-o suspensie omogenă.

Componentele preparatului Multikan 6 sunt vândute în volume de 1, 0 și 2,0 ml în fiole și flacoane cu o capacitate de 3,0 ml. Containere cu vaccin închise ermetic cu un dop din cauciuc, care sunt întărite, la rândul lor, cu capace de aluminiu.

Ampulele sau sticlele sunt plasate în cutii din carton (plastic) (blistere). Fiecare cutie este însoțită de instrucțiuni pentru utilizarea medicamentului.

Vaccin împotriva ciumei pentru câini și pisiciDurata depozitării vaccinului este de 18 luni de la data eliberării, cu condiția să fie îndeplinite toate condițiile de depozitare și transport. La data de expirare, vaccinarea este reciclabilă deoarece nu este adecvată. Medicamentul trebuie depozitat într-un loc întunecos și uscat, a cărui temperatură este cuprinsă între 2 și 8 ° C peste zero.

Multikan 6 trebuie să fie depozitat în locuri inaccesibile copiilor.

Indicații pentru utilizare

Trebuie remarcat faptul că utilizarea medicamentului Multikan 6 este o manipulare preventivă și o terapie care va vindeca câinele. Vaccinarea este concepută pentru a preveni următoarele boli:

  • Leptospiroza (Multikan 6, 8);
  • Cornevirală (Multikan 4, 6, 8);
  • Parterie parvovirus (Multikan 4, 6, 8);
  • Rabia (Multikan 8);
  • Ciuma (Multikan 4, 6, 8);
  • Infecții cu adenovirus (Multikan 4, 6, 8).

Medicamentul este considerat a fi absolut sigur pentru sănătatea câinelui, dar încă în primul an de viață veterinar medicii nu recomandă încărcați tulpinile tinere și neformate, deci începeți vaccinarea cu 4. Apoi, când animalul este în cele din urmă puternic, continuați să primiți 6 și 8.

Contraindicații și efecte secundare

Vaccinul Multican 6 - caracteristici ale aplicăriiLista contraindicațiilor la utilizarea medicamentului nu este, dar este interzisă vaccinarea câinilor bolnavi, precum și a catelilor în timpul sarcinii și în prima lună după naștere. În plus, este strict interzisă amestecarea mai multor medicamente într-o singură seringă.

Conform instrucțiunilor, se recomandă aderarea la un interval de două săptămâni după tratamentul animalului de companie cu agenți care conțin fluor. În plus, cu două săptămâni înainte de vaccinare, obligatorie curățare antiparazitară, deoarece prezența hemminților în organism reduce semnificativ eficacitatea vaccinului.

Trebuie remarcat faptul că vaccinul domestic Multikan se referă la unul dintre cele mai sigure vaccinuri. Ea a fost supusă tuturor controalelor și studiilor necesare, în timpul cărora manifestarea efectelor secundare nu a fost dezvăluită. Extrem de rare există cazuri de dezvoltare reacții alergice care pot fi ușor suprimate cu ajutorul antihistaminice. Și, de asemenea, este permisă o ușoară umflare în zona locului de injectare, care, după un timp, trece prin ea însăși.

Sperăm că articolul nostru a fost util pentru dvs. Înainte de a utiliza vaccinul, citiți cu atenție instrucțiunile de utilizare!

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Instrucțiuni pentru utilizarea vaccinurilor pentru pisici și câiniInstrucțiuni pentru utilizarea vaccinurilor pentru pisici și câini
Vaccinarea împotriva rabiei pentru câiniVaccinarea împotriva rabiei pentru câini
Vaccinul Nobivac pentru pisici - instrucțiuni de utilizareVaccinul Nobivac pentru pisici - instrucțiuni de utilizare
Vaccinarea admise pentru copii și adulțiVaccinarea admise pentru copii și adulți
Emicidin pentru câini: instrucțiuni de utilizareEmicidin pentru câini: instrucțiuni de utilizare
Câți ani locuiesc rușii în terrierul ăstaCâți ani locuiesc rușii în terrierul ăsta
Când și ce vaccinări ar trebui să fie acordate pisicilor: regulile de vaccinareCând și ce vaccinări ar trebui să fie acordate pisicilor: regulile de vaccinare
Vaccin împotriva rabiei pentru pisici și pisici: vaccinăm corectVaccin împotriva rabiei pentru pisici și pisici: vaccinăm corect
Vaccinări pentru câini. Ce pot face pentru un catelus sub 1 an?Vaccinări pentru câini. Ce pot face pentru un catelus sub 1 an?
Multikan: aplicație pentru câini, instrucțiuniMultikan: aplicație pentru câini, instrucțiuni
» » Multikan 6: instrucțiuni pentru utilizarea medicamentului pentru câini
© 2021 amigdas.com