amigdas.com

Rasă de pui colorat de pui colorat

Câine de talie malteză - caracteristici ale raseiAceastă rasă de câini este animalul perfect. Ele sunt foarte drăguțe, afectuoase și, cel mai important, binevoitoare, care sunt considerate prioritate de vârf într-o familie cu copii. Un astfel de câine poate deveni cel mai bun prieten adevărat. Și, de asemenea, un partener în jocuri pentru copiii dumneavoastră.

Rasele de câini de rasă includ:

 • Havana bichon este un fel de lapdogRusesc colorat rusesc;
 • Bichon Frise;
 • Bolognese;
 • Havana bichon;
 • Coton de Tulear;
 • Lion câine mic;
 • Câine maltez.

Rușinos colorat rusesc

 1. descriere: Rasa de câini de talie color diferă de ceilalți prin faptul că are o culoare de blană colorată. Câine scurt, nu mai mult de douăzeci și șase de centimetri, bot scurt, cârlionț coada, urechi agățat, culoarea blanii este negru, maro, crem, gri, roșu, negru și albastru și cafeniu. O caracteristică interesantă este că în primii ani de viață câinele poate schimba culoarea, de exemplu, de la negru la gri sau ciocolată.
 2. îngrijire: Proprietarii de lapdog colorat rus se întreabă adesea cum să aibă grijă de un astfel de păr de câine? Răspunsul este simplu, pentru a evita bulgări încurcate, trebuie doar să vă spălați pieptenul pentru animale de companie în fiecare zi și să vă spălați câinele de două ori pe lună cu un șampon special. Dar, pe lângă îngrijirea părului, trebuie să vă tăiați ghearele și să vă curățați urechile și dinții. Și animalul tău va fi puternic și sănătos.
 3. Sursă de alimentare: Alimentele câinelui de talie ar trebui să fie utile și echilibrate. Acești câini mici au un apetit foarte dezvoltat și, dacă nu sunt controlați, poate apărea problema supraponderalității. Furajele pot fi de două tipuri: hrană specială cumpărată sau produse obișnuite. Regulile de alimentare:
 4. Dacă hrăniți alimentele achiziționate, trebuie să oferiți accesul la apă curată pentru animalele de companie. De asemenea, trebuie să vă alimentați conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
 5. Asigurați-vă că câinele nu are alergie la hrană.
 6. Ce este interesant despre un lapdog coloratDacă hrăniți lapdogul cu produse obișnuite, trebuie să știți că alimentele nu trebuie să fie sărate și fără condimente.
 7. Subprodusele din carne, carnea cu conținut scăzut de grăsimi, cerealele de hrișcă și de orez, alimentele crude (adică legumele și fructele crude) vor face. Nu trebuie să uităm de vitamine și oligoelemente.
 8. Nu dați hrana pentru animale de companie de pe masă, deoarece el poate învăța să cerșească.
 9. Nu vă stricați animalul cu dulciuri și produse afumate.
 10. Hrăniți animalul de companie în același timp.
 11. Nu dați o boală de activitate fizică după masă.
 12. Nu este necesar imediat după ce ați cumpărat un câine pentru a începe să îl hrăniți cu un nou tip de hrană înainte de a vă obișnui. Înainte de aceasta, este mai bine să o hrăniți ca și cum i-au hrănit alți proprietari.
 13. pregătire: Bologna colorată rusă este un câine foarte sociabil, jucăuș, dulce. Acest câine mic are nevoie de multă atenție, joacă, merge pe animalul tău de companie. Dar sunt foarte vulnerabili și nu tolerează nici un fel de rudeness și asalt.

Chiar și acești câini foarte mici și dulci au nevoie de instruire și educație. Un catelus de la o vârstă fragedă trebuie să știe unde poate să doarmă și să se odihnească, unde poate mânca și merge la toaletă. Cu vârsta, catelul ar trebui să se întrebe pe stradă. Bolognienii, ca și alte tipuri de câini, au un instinct viguros și pot lăuda aspirațiile oamenilor, deci în această privință ar trebui să se ocupe și de educația unui câine.

Câine de câmp colorat rusesc - fotografia unui câineBoleonki suferă foarte rău singurătate și sunt lăsați singuri, pot strica lucruri, pantofi, tapet, mobilier, se înghită prin fire. Imediat după un astfel de caz este necesar ca câinele să știe că acest lucru nu este calea de a se comporta. Dar, uneori, proprietarii înșiși pot provoca un astfel de comportament, plecând sau plecând, este mai bine să eliminați acele lucruri care atrag atenția animalului. Câinele are nevoie de plimbări zilnice, jocuri comune, în timp ce animalul dvs. de companie poate obține nu numai dezvoltarea mentală și fizică, ci și o mulțime de distracție.

Bichon Frise

Bichon Frise este un câine mic decorativ, caracteristică distinctivă a căruia este culoarea excepțional de albă a blănii.

Bichon Dog Frise - frumoase pietre decorativeCâini în înălțime ajunge la treizeci de centimetri. Reprezentanții rasei pot fi adesea văzuți la diferite expoziții și spectacole pentru câini.

Cateii au un caracter blajin jucaus si vesel, pe fundalul a ceea ce este ascuns încăpățânarea hozyayana trebuie să fie o mulțime de răbdare pentru a instrui un catelus nu numai comenzi de bază și maniere, dar, de asemenea, diverse trucuri.

structură

In catelus alungit botul, urechile cazute, acoperite cu par, muscatura cleste, ochii negri, cu o tăietură rotund mare, picioare subtiri, coada drepte este întotdeauna în poziție verticală. Un păr luxuriant și lung este format din mai multe fire de păr subțiri.

îngrijire

Proprietarii frizei bichon trebuie să fie gata pentru o îngrijire constantă zilnică a acestora.

Parul luxos și luxos al unui câine în miniatură necesită pieptene în fiecare zi pentru a minimiza formarea bucăților, spălarea cu un șampon special ar trebui făcută o dată pe lună.

Bichon Frise - Cum de a ridica un catelusDacă doriți cainele pentru a participa la diverse concursuri, puteți face o tunsoare și gheare de păr de pe fata, dar apoi pentru o îngrijire blana lungă ar trebui să fie mai atent.

În cazul în care frize bichon este cumpărat ca un animal de companie, atunci puteți da posibilitatea de a fantezii și de a veni cu orice tunsoare.

Regulile de îngrijire a lânii

 • În fiecare zi Este necesară spălarea lânii în zona ochiului și a zonei de înghițire, unde poate fi prezentă îngălbenirea stratului.
 • Câteva gazde apelați la acid boric pentru a curăța botul de saliva și lacrimi, dar poate fi costisitor pentru dvs. și câinele dvs. Este mai bine să nu riscați, pentru că o mișcare greșită sau o greșeală vă pot răni nasul, ochii. Și pentru că pentru acest lucru există multe produse medicale speciale în magazinul de animale de companie.
 • O dată pe lună Câinele trebuie să facă streaming în zona inghinală, dar numai strict în direcția creșterii părului.

O atenție deosebită ar trebui acordată tăierii unghiilor, în special la o vârstă fragedă, deoarece catelul nu este încă foarte bun la apucarea ghearelor pe cont propriu. Pentru a face acest lucru, stocați diferite tipuri de ferăstraie, foarfece, mașini de șlefuit. Primul tăietor al ghearelor se realizează la vârsta de două săptămâni.

Care sunt rasele lui BolonokDe asemenea, în viitor, animalul de companie nu împiedică pieptănarea părului, trebuie să-l învățați de la o vârstă fragedă. Cei care vor expune un animal de companie pentru expoziții, aveți nevoie renunță la gulere, deoarece sub ele lâna este ștersă și aspectul se deteriorează. Pentru a nu întuneca părul pe față, este mai bine să folosiți boluri speciale de băut și boluri pentru a le alimenta cu un strat de nichel.

Sursă de alimentare

Puteți hrăni în două moduri: este o hrană uscată regulată sau produse naturale.

Ce alimente sunt permise în dieta:

 • legume și fructe crude;
 • carne procesată și pește termic;
 • porridge din diferite tipuri de cereale și cereale;
 • produse lactate;
 • vitamine, macro- și microelemente.

Ce alimente sunt interzise în dieta:

 • produse afumate și cârnați;
 • conserve și produse sărate;
 • Produse de panificație și produse de cofetărie (paine, pâine, chifle, prăjituri și multe altele);
 • condimente;
 • dulciuri (ciocolată și altele);
 • oase de pește și carne;
 • fasole (fasole, mazăre, porumb);
 • orzul de orz și terci de grâu.

Toate alimentele ar trebui să fie tocate fin, cald. Vasul de băut și un castron pentru mâncare trebuie păstrate curat.

pregătire

Crăciun frumos bichon frizeBichon ar trebui să trăiască numai acasă, și nu pe strada din cabină. Trebuie să vă gândiți cu atenție la locurile în care va dormi, se odihnește, se va mânca și va merge la toaletă.

Un loc pentru a dormi o sobă sau o cabană ar trebui să fie ținut cald fără curenți, astfel încât animalul de companie să nu se îmbolnăvesc. ușor de obișnuit cu du-te la toaletă în tavă, dar cel puțin o dată pe zi ar trebui să fie pe stradă, va facilita socializarea și va ajuta la stabilirea de contacte între proprietar și animal de companie.

Educația unui câine miniatural nu implică aptitudini speciale.

Principalul lucru pe care trebuie să-l predați este cum să vă comportați acasă și pe stradă. În primele zile de ședere în casă, catelul trebuie să înțeleagă unde poate să se joace, să doarmă și să meargă la toaletă și unde va fi hrănit.

Orice încercare de a împrăștia sau de a distruge lucruri, mobilier, fire trebuie să fie strict suprimată. Nu lăsați catelul să ceară mâncare de pe masă și să se culce în pat, pentru că nu veți observa, și acest lucru se poate transforma într-un obicei greu câștigat. Bierii sunt predispuși să latre la orice ocazie și nu-i plac când nu li se acordă prea multă atenție. De îndată ce începe să se simtă singur, imediat devine neascultător, înclinat spre trucuri mici și chiar mari. Prin urmare, este mai bine să nu lăsați catelul de mult timp fără atenție.

Câinii miniaturali îi iubesc doar pe copii și adolescenți și le pun adesea în autoritate, copiindu-le înclinația de a fi frământați, trucuri mici și neascultare. Ușor de învățat diverse trucuri, dar nu uitați că Bishan Frise este un câine foarte încăpățânat. Un astfel de animal de companie îi plac plimbările active și mobile, este bun la alte animale de companie, dar este înclinat să manifeste agresiune față de un străin care dorește să-și petă un animal fără permisiune.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Malteză Bolognese: principalele argumente pro și contra ale maltezilorMalteză Bolognese: principalele argumente pro și contra ale maltezilor
Pomeranian Black Spitz: descriere, hrănire, sfaturi de îngrijirePomeranian Black Spitz: descriere, hrănire, sfaturi de îngrijire
Câinii care nu se varsă sunt un mit sau un adevăr?Câinii care nu se varsă sunt un mit sau un adevăr?
Cainii cei mai populari din rasele piticCainii cei mai populari din rasele pitic
Numele raselor mici de câini și caracteristicile lorNumele raselor mici de câini și caracteristicile lor
Rating-ul celor mai scumpi caini din lumeRating-ul celor mai scumpi caini din lume
Câini japoneze de câine: descriere și fotografiiCâini japoneze de câine: descriere și fotografii
French Shepherd: o descriere a raseiFrench Shepherd: o descriere a rasei
Descrierea rasei de câini bichon frizeDescrierea rasei de câini bichon frize
Descrierea rasei de câini lapdog rusescDescrierea rasei de câini lapdog rusesc
» » Rasă de pui colorat de pui colorat
© 2021 amigdas.com