amigdas.com

Mașina este o cărămidă. Echipament de producere de cărămizi lego

Producem o caramida cu mainile propriiPiața de materiale de construcție se extinde în mod constant, astfel încât soluțiile noi unice sunt disponibile pentru vânzare. Printre ele - o cărămidă neobișnuită, care își amintește lego designer pentru copii

. O astfel de noutate a câștigat rapid popularitate, devenind foarte populară pentru ridicarea diferitelor modele.

Procesul de fabricare a materialului nu necesită utilizarea tehnologiei standard de cărămidă pentru ardere. Este înlocuită de o presă specială capabilă să producă o presiune puternică. Prin urmare, oricine poate începe să creeze astfel de produse acasă. Pentru a face acest lucru, este suficient să achiziționați echipamente adecvate pentru producerea de cărămizi lego.

Descrierea materialului

Caramida Lego reprezintă materialul de înaltă calitate, care este creat prin hiper-presare, fără a utiliza tehnologia tradițională de ardere. Prin proprietățile externe, este foarte asemănător bine-cunoscut designer de copii. Datorită formei sale unice, îmbunătățește semnificativ proprietățile de rezistență ale structurii, făcând procesul de zidărie cât mai simplu și mai accesibil posibil.

O caracteristică specială a aplicației este fixarea cu o masă adezivă specială (15 kg de adeziv este suficient pentru 1 metru cub de cărămidă). Utilizarea soluțiilor clasice de ciment este strict interzisă.

Bricks lego roșuCanalele formate în deschiderile de materiale deseori servesc ca autostrăzi pentru nodurile de infrastructură. În fiecare cărămidă există găuri care se ridică deasupra suprafeței. Când se pune partea inferioară a acestora este fixată pe cea superioară. În cele din urmă, este posibil să creați o suprafață perfect plană, care nu trebuie să fie tencuită în viitor.

Pentru o asemenea varietate de cărămizi se caracterizează prin multe proprietăți și avantaje pozitive, astfel încât domeniul de aplicare este în continuă creștere.

În plus, materialul este ușor de creat cu propriile mâini, deoarece întreaga tehnologie de producție constă în utilizarea echipamentelor speciale de presare și a unor componente suplimentare.

Descrierea și tipurile de mașini

De mii de ani, oamenii au folosit caramida pentru construcții. Iar dezvoltarea rapidă a științei și tehnologiei a schimbat substanțial tehnologia de producție, rețetele de fabricație și dimensiunile liniare ale producției. Astfel a apărut un material de construcție unic - un constructor de cărămidă, construit pe principiul celebrului lego pentru copii și care permite construirea unor încăperi de diferite forme și complexități.

LEGO mașină de fabricare a cărămizilorÎntr-un astfel de material se concentrează toate calitățile de calitate ale unui material convențional (rezistență, siguranță ecologică, rezistență la foc, izolare fonică și altele). Lego caramida poate fi produs la domiciliu, deoarece tehnologia de producție rămâne foarte simplă și nu necesită trucuri speciale.

Dacă gândim serios la dezvoltarea propriei afaceri sau intenționează să îndeplinească nevoi personale în ceea ce privește materialele de construcție, să acorde o atenție la diferitele tipuri de mașini care sunt disponibile pentru vanzare. Astăzi în hipermarketuri sunt oferite două categorii de astfel de dispozitive:

 • manuală - nu necesită conectare la rețeaua electrică, care lucrează prin impactul fizic al operatorului;
 • Electric - lucrează pe bază de energie electrică, oferind performanțe maxime.

Dacă vorbim despre costul echipamentului, atunci acesta este determinat de productivitatea muncii. În urma acestui lucru, este posibil să alocăm:

 1. Masini-unelte cu capacitate redusa - modele similare sunt capabile să proceseze aproximativ 1000 de unități pe schimb. Printre acestea se numără aparatele de mână și electrice cu putere redusă. Costul unor astfel de evoluții variază în intervalul de la 78-300 de mii de ruble.
 2. Puterea medie - Reprezentanții acestui grup pot produce aproximativ două mii de unități de cărămizi într-o zi lucrătoare, dar prețul lor începe de la 350.000 de ruble.
 3. Mașini și mini-instalații industriale - aceste aparate aparțin clasei profesionale și pot produce de la 750 de cărămizi la o oră de lucru. Dar costul lor este de aproximativ două milioane de ruble.

Dacă volumele de producție sunt mici, puteți cumpăra o mașină compactă care cântărește 750 de kilograme cu dimensiuni

 • înălțime - 2 metri;
 • lățime - 1 metru;
 • lungime - 1,5 metri.

Echipament de producere de materiale

Atunci când cumperi articole mai mari, trebuie să ai grijă de spațiu suplimentar.

O mașină care poate fi utilizată pentru a realiza cărămizi legoUn criteriu important pentru alegerea mașinii potrivite este numărul de cicluri de lucru pe care le poate rezista. De exemplu, modelele manuale oferă aproximativ 500 de mii de cicluri, în timp ce pentru modelele electrice această cifră atinge un milion.

Următoarea caracteristică este timpul necesar pentru a produce o unitate de material. În majoritatea cazurilor, este între 15-30 de secunde. În plus, trebuie să luați în considerare numărul de cărămizi care pot fi produse la un moment dat. De regulă - de la 1 la 6-8 unități. În acest fel, productivitate munca crește substanțial, iar banii investiți se plătesc mult mai repede.

Pentru a maximiza rezistența produsului produs, este necesar să se acorde o piesă de lucru o presiune ridicată. Pentru majoritatea mașinilor, această cifră este de 2 tone, dar pentru construirea clădirilor mai mari această valoare poate să nu fie suficientă. Dacă vorbim despre producția de cărămizi pentru construcția pereților portanți, presiunea ar trebui să fie de cel puțin 30 de tone.

Este important de menționat că pe piața mașinilor pentru producția de cărămizi lego, produsele rusești se află în cerere specială. Printre principalii producători:

 1. Fabrica de echipamente de construcții "Dobrynya". Mașinile acestei companii sunt numite "Hammer" și "Bulava" și sunt utilizate pentru producția industrială de loturi mari într-un timp scurt.
 2. Compania "Legostanok". Activitatea acestei marci se adreseaza productiei de masini pentru productia de caramizi Lego. Toate modelele sunt fabricate pe baza oțelului elvețian de înaltă calitate.
 3. SRL "Artel de constructori". Compania produce o mulțime de dispozitive de înaltă performanță care sunt proiectate pentru uz casnic și pentru cantități mici de lucru.
 4. Grupul de companii "Zeus". Angajat în producția acelorași mașini-unelte, care sunt potrivite pentru producția de mici dimensiuni.

Mașina pentru cărămizi de tipul lego (8 tone)În ceea ce privește brandurile străine, acestea sunt reprezentate de țări precum Brazilia, Turcia, Italia și Spania. Astfel de modele nu produc mai mult de 18 tone de presiune, care se datorează condițiilor climatice și lipsei necesității de a crea materiale rezistente la îngheț. Companiile chineze sunt ghidate de evoluția colegilor lor europeni produsele lor merită, de asemenea, respect.

Tehnologia de a crea cărămizi

Pentru a înțelege subtilitățile cheie ale cărămizilor, acordați atenție componentelor cheie ale mașinii. Acestea includ:

 • buncăr pentru amestec uscat;
 • distribuitor;
 • o cameră pentru formarea unei cărămizi cu o matrice care determină forma și dimensiunile viitoare;
 • motor electric (în modelele manuale este absent);
 • pompa de ulei și presa hidraulică;
 • întreaga structură.

proiect caracteristicile pot fi diferite în funcție de model și de tipul echipamentului, dar nodurile principale arată exact așa.

LEGO mașină de fabricare a cărămizilorTehnologia de producție este folosirea presiunii înalte, care afectează amestecul încărcat, în timp ce materialul de umplutură este sinterizat cu ciment și apă. O metodă similară este numită în mod obișnuit Sudarea la rece.

Principiul producției este după cum urmează:

 1. În rezervor, plasați întregul amestec uscat, care este bine amestecat.
 2. Apoi amestecul de lucru se mută într-un recipient special - tava.
 3. După aceea, se lovește de matricea și se presează pentru câteva secunde.
 4. La următoarea etapă, platforma cu cărămidă se extinde în sus și presa se întoarce.
 5. Acum lucrătorul poate scoate produsul finit și îl poate deplasa pe palet pentru a fi apoi în abur sau uscat.
 6. Produsele gata trebuie plasate într-o cameră separată timp de câteva zile, unde va exista un set de rezistență. Timpul exact de uscare este determinat de tipul de echipament.

Ce dispozitive suplimentare sunt necesare pentru muncă

Dacă intenționați să începeți să faceți cărămizi lego, fiți pregătit să achiziționați un număr de dispozitive suplimentare pentru a vă extinde varietate de produse și accelerarea procesului de producție.

 1. Pentru a crea un material de construcție cu dimensiuni și forme diferite, aveți nevoie de o matrice. Calitatea acestor elemente indică apariția produsului final. Aveți grijă la suprafața piesei, trebuie să fie liber de rugozitate și frecare. La fabricarea matricelor se folosește oțel rezistent la uzură cu o grosime a peretelui de 6-8 milimetri. O varietate de matrice fac posibilă producerea cărămizilor unice, duble sau sesquial. În plus, puteți diversifica și derivate forme: sub formă de șine, cu două sau patru găuri în formă de cub sau cutie. În cazul în care producția de suficient de mici pentru a avea forma 3-5, și pentru extinderea gamei de produse fabricate este mai bine să ia mai mult de șase forme.
 2. Pentru a simplifica procesul de preparare a amestecului de lucru este necesar să se stocheze cu mixere automate de mortar. Costul lor este de la 60 de mii de ruble. Fiți atenți la lamele - acestea trebuie să rămână de înaltă calitate și să reziste încărcăturii grele. Se știe că cu cât suprafața lamei este mai mare, cu atât este mai bine tratamentul.
 3. Mașină hidraulicăCurelele de transport sunt capabile să alimenteze materialele în vrac în mixer sau să livreze amestecul finalizat către buncărul mașinii. Modelele verticale și orizontale sunt oferite spre vânzare, iar costul lor este de 100 mii de ruble.

Pentru o muncă de succes, trebuie să achiziționați unelte pe care nu le puteți face fără producție:

 • paleți pentru depozitarea produselor;
 • lopate pentru a adormi materiile prime;
 • containere pentru ciment, apă și alte materiale;
 • Perii pentru curățarea buncărului, a benzii transportoare, a tăvii și a altor elemente de lucru din amestecul în exces.

Multe mașini nu au nevoie de îngrijire și de întreținere, astfel încât un lucrător să le poată trata. Cu toate acestea, în ordine îmbunătăți performanța, trebuie să luați ajutorul a doi lucrători. În acest caz, unul dintre ele va funcționa cu mașina, iar al doilea va asigura alimentarea continuă a amestecului de lucru în mașină. Nu este recomandabil să angajați mai mulți operatori.

Materii prime pentru productia de materiale

Pentru a produce produse de înaltă calitate, este necesar să se achiziționeze în avans materii prime adecvate pentru lucrările viitoare:

 1. Substituentul. În calitatea sa, este folosit ecranul de piatră calcaroasă zdrobită. Este nevoie de aproximativ 80-92% din întregul amestec.
 2. O componentă astringentă. Acesta poate fi ciment sau ciment portland cu o concentrație de 8-10% din masa totală.
 3. Elemente ale pigmentului, care conferă cărămizilor o anumită formă și culoare. În majoritatea cazurilor, se folosesc tonuri galben, negru, roșu și brun.
 4. Plastifianți suplimentari. Nu este necesar să se utilizeze astfel de detalii, dar dacă sunt disponibile, densitatea și rezistența cărămizilor cresc substanțial, structura dobândește o formă uniformă, iar suprafața - o structură netedă.

Atunci când cumpărați mașini și echipamente suplimentare pentru producerea de materiale de construcție, studiați cu atenție instrucțiunile și recomandările pentru un anumit tip de cărămizi. Este necesar să se înțeleagă că nu a fost încă posibil să se prezinte o rețetă ideală, datorită multitudinii de cerințe pentru fiecare regiune specifică.

În ceea ce privește costul unei cărămizi lego, este vorba de 4-6 ruble. Pentru comparație, în vânzarea de astfel de material este de 11-12 ruble. Dacă abordați corect sarcina, achiziționați echipament productiv și găsiți o piață de vânzări bună, returnarea întregului echipament va dura nu mai mult de un an. Apoi, veți primi un profit net în volume suficiente.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să cărăm un cuptor metalicCum să cărăm un cuptor metalic
Presă de vid: construcție, alegerea tehnologiei, domeniul de aplicarePresă de vid: construcție, alegerea tehnologiei, domeniul de aplicare
Cuptoare-șeminee din cărămidă pentru o reședință de vară: o fotografie de varianteCuptoare-șeminee din cărămidă pentru o reședință de vară: o fotografie de variante
Panouri decorative pentru cărămizi: tipuri, aplicații, montajPanouri decorative pentru cărămizi: tipuri, aplicații, montaj
Cărămidă decorativă pentru decorațiuni interioareCărămidă decorativă pentru decorațiuni interioare
Proiecte de baie din cărămizi cu fotografieProiecte de baie din cărămizi cu fotografie
Corectarea cărămizilor, zidărie fotoCorectarea cărămizilor, zidărie foto
Caracteristici cu care se confruntă casa cu cărămidăCaracteristici cu care se confruntă casa cu cărămidă
Mașina de fabricare a blocurilor de pământMașina de fabricare a blocurilor de pământ
Echipament de producere de placi de bloc de spumaEchipament de producere de placi de bloc de spuma
» » Mașina este o cărămidă. Echipament de producere de cărămizi lego
© 2021 amigdas.com