amigdas.com

Yuzhnoportovy fabrică de produse din lemn (Moscova)

Yuzhnoportovy fabrică de produse din lemn - o panorama la intrarea principală.Fabrica de produse din lemn din Moscova este cunoscută ca fiind unul dintre liderii pieței interne de prelucrare a lemnului. În prezent, are propriile facilități de producție, depozite, magazine de marcă și o rețea de distribuitori în Moscova, regiunea Moscovei și în alte regiuni ale țării. În plus, fabrica de produse din lemn lucrează activ pe piețele de prelucrare a lemnului din țările apropiate din străinătate, în special - Azerbaidjan și Kazahstan. Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că acest lucru nu a fost întotdeauna cazul.

Istoricul istoric

Yuzhnoportovy fabrică de produse din lemn a deschis propriile sale magazine.Istoricul fabricii a început în 1991, când, pe baza magazinului de prelucrare a lemnului de la Fabrica de Automobile numit după A.Ya. Likhachev (AMO ZIL), care a fost localizat în proza ​​2-a Yuzhnoportovy, a fost organizată o mică întreprindere de prelucrare a lemnului. Într-o perioadă dificilă, cândproducția de AMO ZIL a scăzut brusc, gestionarea instalației a început să acționeze activ în dezvoltarea producției de noi tipuri de bunuri, inclusiv de iluminat, mobilier și chiar brichete de combustibil din deșeuri industriale. Echipamentul de prelucrare a metalelor, moștenit de la AMO ZIL, a fost, de asemenea, implicat.

O analiză atentă a pieței interne a contribuit reprofilarea rapidă a instalației, ca urmare a cărei activitate principală a fost producerea ușilor interioare din lemn.

Înființată ferm pe piață, fabrica de produse din lemn a continuat să se dezvolte cu succes și de peste douăzeci de ani a devenit o întreprindere modernă care are o producție cu mai multe fluxuri, un sistem de control al calității pe mai multe niveluri și un sistem de vânzări dezvoltat pentru produsele sale.

Principalele etape ale dezvoltării plantelor

De-a lungul anilor existenței fabricii de prelucrare a lemnului au trecut mai multe etape de dezvoltare, ceea ce ia permis să devină unul dintre liderii industriei casnice din lemn într-un timp scurt. Printre acestea se poate observa în special:

 1. Fabrica de astăzi este producția modernă și marketingul competent.2001 - achiziționarea unei întreprinderi de exploatare forestieră situată în regiunea Kostroma, punerea în funcțiune a unui atelier de prelucrare a cherestelei și organizarea producției de produse turnate. În plus, au fost puse în funcțiune camerele de uscare Katres, care asigură o calitate superioară a uscării lemnului.
 2. 2005 - construcția unui magazin pentru producția de parchet, achiziționarea și punerea în funcțiune a echipamentelor importate pentru producția sa. Din acest an, producția de parchet a devenit una dintre zonele prioritare ale fabricii.
 3. 2006 - organizarea producției de mobilier de design original. De asemenea, a fost lansată producția de panouri de mobilier, scări și panouri de perete.
 4. 2007 - lansată pe linia de producție pentru prelucrarea și producția de sticlă decorativă și artistică pentru mobilier fabricat. În plus, producția geamurilor cu geam termopan și a ușilor din sticlă de tip "triplex" de sticlă de securitate a fost stăpânită.
 5. 2011 an - a stăpânit producția în masă de ferestre din lemn și euro, inclusiv rotunde și arcuite.

Stadiul actual al producției

După finalizarea reconstrucției pe scară largă și crearea unei echipe coezive, instalația este în prezent o întreprindere industrială vastă, cu o vastă experiență în fabricarea diferitelor produse din lemn. Principalele facilități de producție ale întreprinderii se află la: Moscova, al doilea Yuzhnoportovy Proyezd, 26-a.

Producția este echipată cu echipamente de înaltă performanță, dintre care:

 • centre de prelucrare automată;
 • mașini-unelte pe patru laturi;
 • prelucrarea centrelor de îndoire;
 • linii pentru aplicarea materialelor acrilice, acoperirea cu pulberi și pulverizarea în vid;
 • banding și echipamente de prelucrare a metalelor.

Un atelier modern de prelucrare a lemnului.Pe lângă atelierele specializate implicate în producția unei game largi de produse, uzina are propria sa bază de bază și de cherestea, precum și Departamentul de proiectare, al cărui specialiști să dezvolte modele optime pentru uși destinate atât nevoilor rezidențiale cât și industriale. Respectarea standardelor existente este asigurată de laboratorul propriu de calitate al companiei.

Nomenclatorul de eliberare a producției

În prezent, societatea comercială "Uzină de produse din lemn" închisă, al cărei birou se află în al doilea proiector Yuzhnoportovy din Moscova, oferă consumatorilor potențiali o gamă largă de produse, și anume:

 • ferestre din lemn masiv;
 • usi interioare din lemn;
 • ușile metalice de intrare (oțel) "Ostio";
 • usi interioare de incendiu;
 • parchet;
 • mobilier de cabinet;
 • scări.

În plus, cei care doresc să cumpere la întreprindere:

 1. Linia de prelucrare a lemnului este automatizată și modernă.Diverse cherestea si produse turnate.
 2. Sticlă decorativă.
 3. Panouri de mobilier și panouri de perete.
 4. Foi de furnir.
 5. Fereastra de ferestre.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Masina de debitat cu laser pentru lemn si placajMasina de debitat cu laser pentru lemn si placaj
Caracteristicile alegerii unei fierăstrău cu ferăstrău pe lemnCaracteristicile alegerii unei fierăstrău cu ferăstrău pe lemn
Evaluarea celor mai buni producători de bucătărie din Moscova și alte orașe din RusiaEvaluarea celor mai buni producători de bucătărie din Moscova și alte orașe din Rusia
Fereastra de uz casnic pe discFereastra de uz casnic pe disc
Crearea unei mașini de prelucrare a lemnului cu mâinile taleCrearea unei mașini de prelucrare a lemnului cu mâinile tale
Gravarea lemnului: îmbătrânirea propriilor mâiniGravarea lemnului: îmbătrânirea propriilor mâini
Distribuitor hidraulic: principiu de funcționare și dispozitiv de despicareDistribuitor hidraulic: principiu de funcționare și dispozitiv de despicare
Fabrica de uși Cheboksary, alege fiabilitatea și confortulFabrica de uși Cheboksary, alege fiabilitatea și confortul
Mașină de prelucrare a lemnului cu patru laturiMașină de prelucrare a lemnului cu patru laturi
Tăierea cu laser a placajului: un nou mod de tăiere a materialuluiTăierea cu laser a placajului: un nou mod de tăiere a materialului
» » Yuzhnoportovy fabrică de produse din lemn (Moscova)
© 2021 amigdas.com