amigdas.com

Soroca vulgaris: caracteristici ale comportamentului păsărilor

Descrierea magmei obișnuiteUna dintre cele mai frumoase păsări care trăiesc în regiunile noastre, este obișnuit să ia în considerare patruzeci de oameni obișnuiți. Acest reprezentant frumos al păsărilor din familia Voronov crește până la o lungime de până la 45 de centimetri și cântărește 150-250 de grame. Păsările au un penaj unic, care este vopsit în alb strălucitor și contrastant negru. Coada lungă

are un val verzui, iar aripile diferă în reflux cu o nuanță albăstrui. Astfel de părți ale animalului, cum ar fi capul, gâtul, spatele, crawletul și partea superioară a pieptului, sunt complet negre. Pântecele, partea inferioară a pieptului și benzile de pe umeri sunt albe.

Întâlniți magii pot fi în pădurile din Europa, Asia, Africa de Nord și America de Nord. Pasărea se remarcă ca o proprietate unică: preferă un contact strâns cu oamenii, astfel că cuiburile sale se găsesc adesea în parcuri forestiere, parcuri și grădini umane. Pădurile dense nu le plac mlaștini, ceea ce explică absența unei specii în nordul îndepărtat și în zonele muntoase.

Pentru zborul de la Magpies este caracteristică greutate deosebită și rigiditate. După aterizare, pasărea se mișcă cu salturi mândru sau cu pași caracteristice de dans. În regiunile estice ale Rusiei și Asiei, mărimea celor patruzeci este puțin mai mică decât dimensiunea reprezentanților altor habitate. Printre rasele cunoscute și cele mai răspândite ar trebui să se facă distincția:

 1. Albastru siberian;
 2. Albastru spaniol;
 3. Azur chinezesc;
 4. roșu-azur albastru;
 5. Himalaya verde;

Asia de Sud Asia este un loc de domiciliu iubit pentru cei patruzeci de persoane.

Cuibul de mugure, pui

Cum are cuibul de patruzeciMagpie ordinară dă prioritate perechii de viață. Se hrănesc unul câte unul sau colonii de 5-7 perechi. Reprezentanții speciilor sunt remarcabili pentru loialitatea față de partener și pentru abilitatea de a construi cuibul.

Ambele păsări sunt întotdeauna implicate în procesul de construcție. Pentru așezarea unui cuib sferic, animalul folosește ramuri rigide, frunziș și lut. Ca așternut pentru partea interioară, sunt folosite rădăcini subțiri, lame de iarbă, paie uscată sau resturi de păr moale de animale. În partea de cuib este atașat intrarea și lângă ea o tavă de lut. Pentru echiparea unui acoperiș de păsări foloseste crengile.

În majoritatea cazurilor, cele patruzeci de rase obișnuite la o înălțime decentă, printre ramurile copacilor înalți. În tufișuri și plante cu iarbă scăzută, cuiburile sunt foarte rare. Într-un cuib, sunt adesea cinci până la opt din cele patruzeci de ouă, cu o culoare albastru-verde.

Procesul de înmulțire a ouălor durează între 18 și 20 de zile. Știința a demonstrat că magpii de sex feminin se disting printr-un instinct matern uimitor. Chiar dacă o fracție este blocată în corpul ei, ea nu părăsește cuibul și continuă să protejeze viitorii descendenți. În timpul incubării, masculul protejează conștiincios cuibul și hrănește femeia de 3-5 ori pe oră.

Pisicile pot sta în cuibăr timp de trei până la patru săptămâni. După aceea, încep să își facă primele zboruri independente. Până în momentul în care cresc, părinții îi îngrijesc pe copii și îi protejează de orice pericol. Persoanele adulte aduc în cuiburi alimente diferite, inclusiv:

 • viermi;
 • melci;
 • gândaci;
 • și după și pui de păsări mici, cum ar fi, cuișoare, țâțe și altele);

Magpii pot distruge cuiburile altor oameni în scopul găsirii alimentelor. Dacă puii au hrană, acest comportament nu este observat.

Natura magpie

Care sunt obiceiurile unei magneteMagpie ordinară are un caracter particular, care în multe privințe seamănă cu caracterul altor vranovuri. Timp de mulți ani, pasărea se distinge printr-un intelect unic, ingeniozitate și curiozitate. Înainte de a lua orice pas, cugetul clar se gândește clar la acest lucru, evaluează în mod sensibil situația și rămâne la curent până la sfârșit. Orice schimbări în mediul înconjurător duc la o atenție sporită. Observând pericolul, păsările încep să strige tare, avertizând rudele despre dezastrul iminent.

Și, deși comportamentul de pasăre în cuib și în zbor este considerat a fi relativ calmă, în cazul în care intră într-o situație potențial periculoasă, ea începe să emită strigăte puternice și zgomote care pot semăna palavrageala, scârțâit strident „Kya-Kya“, cawing și napey flaut. Este important de remarcat că strigătul magilor ne face să alertăm nu numai la reprezentanții speciilor sale, ci și la alte păsări. Auzind vocea cotofana alarmantă care indică apropierea unui animal de pradă sau vânător, locuitorii de pădure încep să se ascundă în vizuini, cuiburi sau alte adăposturi. Din acest motiv, patruzeci sunt considerați cei mai buni cercetători și gardieni ai pădurilor. E ușor de ghicit, din care a venit faimoasa zicală "patruzeci pe coadă adus".

Apropo, coada este, de asemenea, o parte foarte surprinzătoare a păsării, care are propriile particularități. Atunci când un prieten cu pene de faună de pădure stă pe o ramură, de obicei își înșală coada. Acest comportament este neobișnuit pentru alte păsări. Dacă comparăm magii cu alți reprezentanți ai familiei Voronov, conduce un mod de viață foarte activ și mobil. Bird rar se oprește la un loc pentru o lungă perioadă de timp, acesta este sarind constant de la o ramură la alta, în căutarea în cuib altcuiva și zboară pe distanțe lungi în căutarea tratează gustoase.

Contactul apropiat cu oamenii a fost evitat. Pentru a înlocui rudele apropiate ale ciori și Rooks că, odată cu sosirea de vreme rece, se angajează migrația în masă a parcurilor urbane și grădini, ele fac doar un singur accident în zona urbană. Există o opinie că animalul poate fura obiecte de valoare și bijuterii. Dar credința este mult exagerată, pentru că Pasărea este gata să ia orice altceva decât dacă este sigur că nimic nu o amenință. În toate celelalte situații, ea nu își va risca viața pentru un subiect de neînțeles.

Ce mănâncă magpie?

Bird of Forty preferă hrană nutritivă caracter animal. Principala parte a dietei este ocupată de diverse insecte și animale mici, inclusiv:

 1. gândaci;
 2. lăcustele;
 3. melcii;
 4. melci;
 5. broaște;
 6. șopârle;

Alimente pentru patruzeci de aniDacă există o posibilitate, prădătorul cu pene nu refuză posibilitatea de a mânca o bucată mare de carne. Când vine perioada de cuibărit, magpie își petrece mult timp în căutare de cuiburi de păsări de cântă pentru furtul ouălor și mâncarea puilor mici. Dar acest vânător de păduri atacă doar o singură pasăre, deoarece persoanele care trăiesc în pachet îl pot ataca și pot da o rebutură gravă.

Restul timpului de pasăre nu atrage atenția specială și caută carii, alege gunoiul și vizitează jgheaburi. Când vine vorba de găsirea mâncării, arată un curaj incredibil, ingeniozitate și uneori insolență. Vizionând filme despre natură, puteți vedea cum o pasăre fără nici un respect ia mâncare sub nasul unei vulpe sau al unui urs.

Negru, care locuiește în regiunile de pădure din Africa de Nord, practică o modalitate uluitoare de a găsi alimente. Reprezentanți ai acestei rase se deplasează masiv la pășuni în căutarea insectelor nutritive și se "parchează" liber pe spatele animalelor pășunate. La fel ca wolverinele și eronii de bivoli, magii sunt implicați în curățarea lânii animalelor mari de la numeroși dăunători și paraziți. Din acest motiv, animalele, elefanții și bivoliții nu manifestă nici o agresiune față de acești medici cu pene. Pe lângă hrana pentru legume, o pasăre poate mânca semințe și fructe de plante, boabe și nuci mici.

Care sunt dușmanii magiei obișnuiți

La fel ca multe alte păsări, cei patruzeci de oameni obișnuiți au mulți dușmani naturali. Printre acestea:

 • Care sunt dușmanii celor patruzecivulturii;
 • vulturii;
 • șoimi;
 • Hawks;
 • bufnițe;
 • pisici sălbatice;
 • bufnițe;

De asemenea, mararul poate lua cuibul la pasăre, iar locuitorii regiunilor tropicale suferă în mod repetat de atacul șerpilor. Dar în detrimentul uimitoare vederii și un spirit bun, numărul celor patruzeci rămâne foarte mare. Păsările știu să scape de pericol și să-și protejeze familia.

Importanța culturală a păsărilor în diferite țări și naționalități este foarte diferită una de cealaltă. Indienii din America de Nord au asociat magii cu spirite de pădure, iar în regiunile din Asia de Est ea a fost considerată mesagerul fericirii și tratată cu mare onoare. În țările europene, pasărea nu merită un tratament special din partea oamenilor. Proprietarii de culturi agricole, grădini și ferme au reacționat negativ la contactul cu magii, tk. adesea a adunat semințe împrăștiate în timpul însămânțării.

Vânătorii nu tolerau pasărea datorită comportamentului său caracteristic atunci când este detectat un pericol. Dacă un vânător intră în pădure, așezat într-un cuib sau pe o ramură, a dat imediat capcane alarmante și a alertat alte animale despre ceea ce se întâmpla.

Atunci când înalta a găsit o cerere mare și o nouă rată de dezvoltare, atitudinea față de pasăre nu sa schimbat practic. Până în prezent, este considerat un reprezentant dăunător al păsărilor, o familie de vrnava din cauza capacității de a distruge cuiburi de păsări mici de cântătoare. Dar răul cauzat faunei măgulitoare este justificat de acțiunile utile pe care le face magpie, distrugând colonii de insecte dăunătoare.

Informații interesante despre magii

 • Cum arata o magpie?Un simbol al Taiwanului este considerat a fi o magpie de azur cu picioare groase. În prezent, această specie unică se afla pe punctul de a dispărea total. Acest lucru se datorează distrugerii habitatului natural al păsării, deoarece se găsește în cea mai densă țară populată din lume. Cu conținut involuntar, magga nu prezintă cerințe pentru îngrijire. Dar păstrarea ca pasăre este problematică.
 • Știința a dovedit că magpie este una dintre cele mai inteligente păsări care pot face ritualuri sociale complexe care exprimă o stare emoțională diferită, în special, tristețe. În plus, animalul se poate recunoaște în oglindă.
 • Magpii preferă contacte rare cu oameni, așa că rareori își pun cuiburile în păduri dense, inaccesibile. În dieta lor pot fi prezente, atât alimente de origine animală cât și vegetală. Cu o lipsă de hrană, pasărea atacă cuiburile, fură oase de la câini sau ucide mici pui.
 • Restul hranei este îngropată de pasărea din pământ în caz de foamete. În același timp, ea găsește rapid o memorie cache fără dificultăți. De exemplu, rozătoarele mici și veverițele nu pot repeta acest lucru.
 • Magpii sunt considerați a fi medicii de animale și de animale mari. își curăță pielea de insectele dăunătoare și de paraziți.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cine este o pasăre atât de mare și cum arată?Cine este o pasăre atât de mare și cum arată?
African struț. Descriere. Unde locuieste?African struț. Descriere. Unde locuieste?
Ce arata o pasare de miel, alimente si speciiCe arata o pasare de miel, alimente si specii
Owl: Cum arată o pasăre cu un strigăt plângătorOwl: Cum arată o pasăre cu un strigăt plângător
Cine este o pasăre grișă: o descriere a rasei, a habitatului acesteiaCine este o pasăre grișă: o descriere a rasei, a habitatului acesteia
Păsări cu piept roșu și cioc galbenPăsări cu piept roșu și cioc galben
Habitat și aspectul păsărilorHabitat și aspectul păsărilor
Care sunt tipurile de păsări: numele și descrierea lorCare sunt tipurile de păsări: numele și descrierea lor
Păsări exotice: specie și descrierePăsări exotice: specie și descriere
Verzii ordinare, o pasăre de verdeață, modul de viață și reproducereVerzii ordinare, o pasăre de verdeață, modul de viață și reproducere
» » Soroca vulgaris: caracteristici ale comportamentului păsărilor
© 2021 amigdas.com