amigdas.com

Kapy pentru albirea dintilor la domiciliu

Albirea dintilor-albirea dintilorÎn timp ce căutăm o metodă de albire a dinților, tot mai mulți oameni își aleg capul. Aceasta este cea mai bună opțiune pentru pentru a întoarce dinții albi

acasă.

Puțini dintre noi dispun de suficiente resurse financiare pentru a efectua o procedură de albire a dinților de la un dentist profesionist.

Printre soluțiile alternative la această problemă, una dintre cele mai populare este utilizarea de patch-uri speciale pe dinți cu gel de albire. Dar pentru a vă asigura rezultatul dorit, mai întâi trebuie să vă familiarizați cu caracteristicile utilizării acestor modele, precum și cu avantajele de albire acasă.

Ce sunt sticlele de albire?

Albirea dintilorCapetele denumite patch-uri ortodontice pe dinți, care sunt adesea realizate din plastic flexibil transparent. La realizarea acestui design, se toarnă gelul de albire, apoi se pune capacul pe dinți și lasă câteva oreîn. Potrivit experților, este recomandabil să instalați kapi seara înainte de a merge la culcare, și pentru a obține efectul dorit, se recomandă să se facă sub forma unui curs care durează 14-30 de zile.

În fiecare caz, durata fixării capacului pe dinți este determinată într-o ordine individuală, unde este necesar să se ia în considerare starea inițială a dinților și rezultatul care trebuie atins. Cu procedura corectă, puteți lumina smaltul dinților pentru 3-5 tonuri într-un singur curs.

Până în prezent, vă albiți dinții la domiciliu cu ajutorul unui capac, utilizând mai multe versiuni ale acestor produse:

standard

capace dentareAceste produse sunt acum în vânzare sub formă de serii variate și le puteți cumpăra nu numai în farmacii convenționale, ci și prin intermediul magazinelor online. Dintre varietățile prezentate, aceasta este versiunea cea mai bugetară a capacului de albire. Setul propus include 10 perechi de căptușeli cu strat dublu pe dinți, care conțin un gel special de clarificare.

Înainte de a utiliza aceste construcții, este necesar să învățăm despre deficiențele pe care le posedă. Acestea sunt realizate cu calculul utilizatorului mediu, deci este posibil ca acestea să fie aderă lipicioasă la dinți. Acest lucru poate duce la faptul că gelul ca urmare a loviturilor de gumă va provoca disconfort.

Având în vedere că vorbim despre CAPAJ pentru uz casnic, ele contin gel de albire are o concentrație redusă, ceea ce face posibil pentru a evita complicații neplăcute asociate cu deteriorarea smalțului. Aceasta înseamnă că pentru a obține rezultatul dorit, va trebui să utilizați patch-urile mai mult timp. În medie, capul pentru albirea dinților poate fi achiziționat la un preț de 500 până la 2000 de ruble. pentru un set. Prețul în farmacii poate fluctua în funcție de diferiți factori - materialul, dimensiunile și producătorul.

termoplastic

Standard biți de albire a dințilorAceasta este o îmbunătățire un fel de căptușeală pentru dinți. Ca material pentru aceste picături, se utilizează un silicon special, care devine ușor moale sub influența apei calde. După ce este introdus kapa pe dinți, se micsorează și ia forma necesară, repetând exact structura fălcilor. Acest lucru vă permite să evitați aderarea în mod liber a capacului la dinți, precum și consecințe neplăcute ca urmare a posibilei obtinerea unui gel clarificator pe gingii. În acest caz, smaltul a fost albite foarte bine. Pentru a cumpăra aceste capsule pentru albirea dinților, este posibil pentru 4500 r.

personalizate

Periuțe de dinți pentru albireOpțiunea cea mai scumpă din toate produsele prezentate. Acest lucru se datorează faptului că, în producția de medici picurare folosesc o distributie luat de pe dinti, ca urmare a ceea ce se realizează o potrivire perfectă și se potrivesc cu formele dinți cu plăcuțe amovibile. Procesul de realizare a unei picături are loc într-un laborator folosind o turnare, iar apoi se formează în același timp kapa.

Această abordare a construcției de structuri permite evitarea complicațiilor, deoarece după instalare, compoziția de albire contactează numai smalțul dinților, în timp ce complet exclude riscul de scurgere gmolid pe membranele mucoase. Prețul pentru Kapy individuale este destul de ridicat și variază de la 7000 la 15000 de ruble. Un avantaj important al unor astfel de produse este că pot fi utilizate pentru un ciclu de albire repetat.

Cumparand un set standard sau termoplastic, pachetul poate detecta nu numai kapy, ci si un gel de albire care contine in compozitia sa peroxidul de hidrogen si substante care fac smaltul mai putin sensibil. În cazul picăturilor individuale, gelul este ales de medic, luând în considerare gradul de întunecare a dinților. Din acest motiv, concentrația de agenți de albire poate fi mai mare. Concentrația maximă de peroxid are compoziții profesionale, în care este de 45%. În gelurile destinate utilizării la domiciliu, conținutul agenților de înălbire este scăzut - de la 10 la 30%.

Instrucțiuni de utilizare

Dacă vă veți albi dinții cu un capac acasă, atunci trebuie să știți despre procedura de efectuare a acesteia:

 • Kapa pentru albirea dinților de dințiPrimul lucru pe care trebuie să-l faceți este să vă spălați dinții în mod corespunzător. O atenție deosebită oferi locuri greu accesibile. Este posibil să trebuiască să folosiți ață dentară pentru a vă pune gura în ordine. Apoi fixați dentiția cu o cârpă uscată.
 • Apoi, trebuie să luați capsulele și să le umpleți cu un gel clarificator, urmând instrucțiunile din instrucțiunile din pachet. După aceea, produsul este plasat pe maxilar și fixat ferm. Dacă aveți de gând să utilizați pentru a obține un efect de albire placute termoplastice, apoi înainte de utilizare vor trebui să se înmoaie, să pună apă fierbinte.
 • După instalare, se poate elibera un exces de gel din produs. Nu trebuie lăsat, scoateți-l imediat cu o cârpă uscată și apoi clătiți-vă gura.
 • Căptușeala dinților este de obicei ținută timp de 2 până la 8 ore.
 • În timp ce se efectuează albirea dinților cu capami, este imposibil să se mănânce alimente și băuturi.
 • Când vine timpul să scoateți buzunarul, trebuie să îndepărtați resturile gelului cu ajutorul unui agent de clătire pe cale orală și să curățați dinții cu pastă care conține fluor.
 • Pentru a obține efectul dorit al procedurii de albire este necesar să se efectueze zilnic. Fiecare sesiune trebuie completată spălând capacul sub apă curgătoare.

Experții nu recomandă folosirea tampoanelor de albire mai mult decât timpul recomandat de producător. În caz contrar, sensibilitatea dinților va crește și, în plus, procesul de distrugere a smalțului poate începe.

Contraindicații la albire

Albirea dinților cu picături necesită prudență, deoarece compozițiile chimice utilizate au anumite contraindicații. Începeți să efectuați înălbirea la domiciliu cu ajutorul capacului este necesară numai după primirea aprobării pentru acest medic dentist și în absența restricțiilor privind utilizarea acestuia:

 • Albirea dintilorVârsta este sub 18 ani;
 • Perioada de sarcină și alăptare;
 • O operație recentă de îndepărtare a dintelui;
 • Utilizarea armăturilor, armăturilor și a altor dispozitive de reglare;
 • Prezența pe buze sau limba piercingului;
 • Purtarea sigiliilor, a coroanelor, a furnirului pe dinți;
 • Hipersensibilitate la componentele gelului de clarificare;
 • Hipersensibilitatea smalțului dinților;
 • Carii și alte boli inflamatorii ale gingiilor.

Dacă ați fost tratat recent medicamente puternice, atunci trebuie să efectuați procedura de albire a dinților cu picături sub supravegherea unui medic. Dar înainte de a nu interveni pentru a afla despre reacția gingiilor la gelul de clarificare, care este conținut în picături. Dacă vă provoacă o iritare puternică, atunci nu trebuie să utilizați capacul standard. Cea mai bună opțiune pentru dvs. este să achiziționați plasturi dentare individuale pentru un dentist profesionist.

avantaje

 • Tenuri pentru albirea dinților de dințiConfort și ușurință în utilizare. Plăcile dentare, care sunt fabricate din materiale elastice, sunt ușor de instalat și îndepărtate. Puteți efectua procedura la orice oră convenabilă, salvând-o pentru o vizită la medicul dentist. Nu trebuie să vă petreceți ore în așteptarea turnului în birou și, de asemenea, să ieșiți din muncă pentru a organiza o sesiune regulată. După instalarea capacului, vă puteți întoarce la afacerea dvs. fără să vă gândiți la picături timp de câteva ore. Instalați-le opțional în timpul zilei, se poate face seara înainte de a merge la culcare și dimineața pentru a le elimina.
 • Abordare individuală. Nu toată lumea poate fi abordată prin seturi standard. În acest caz, puteți cumpăra mereu capy la ordinul unui dentist. Pentru a îndeplini exact dorința dumneavoastră, expertul va trebui să eliminați mai întâi mucegaiul de pe dinți, și apoi doar după două sau trei zile, puteți alege deja albire gutiere care se va potrivi exact forma și dimensiunea dinților. Folosindu-le, nu vă puteți îngrijora de faptul că compusul de clarificare se va depune pe gingiile mucoase și va provoca iritații.
 • Estetica. Kapy sunt convenabile pentru că sunt complet transparente, astfel încât să le puteți instala chiar și în timpul zilei, fără să vă faceți griji că cineva din jur va vedea căptușeala pe dinți.
 • Materiale moderne. Pentru a crea un plafon, se folosesc cele mai recente realizări în domeniul biomaterialelor, ceea ce le face ușoare, elastice și sigure. Ele sunt, de asemenea, foarte ușor de curățat. Tot ce trebuie să faceți - de fiecare dată după sesiunea de albire, clătiți bine plasturele sub apă curentă pentru a vă asigura igiena necesară.
 • Preț accesibil. Dacă comparăți profesionalizarea și albirea la domiciliu, atunci avantajul va fi pe partea laterală a acesteia. Când o persoană se instalează automat, economisește o sumă considerabilă, deoarece un curs de proceduri va trebui să cheltuiască mult mai puțini bani decât pe serviciile unui medic dentist profesionist.

deficiențe

 • Descrierea capsulelor ortodonticePentru ca dinții să dobândească tonul necesar, va trebui să petreceți mai mult timp pe proceduri decât să utilizați serviciile unui dentist profesionist. Pentru fiecare persoană această dată poate fi diferită și variază de la 2 la 4 săptămâni. toate depinde de starea dinteluic și conținutul agentului de clarificare din gel.
 • Durata procedurii. Spre deosebire de albirea în cabinetul stomatologic, care necesită 1,5 ore, trebuie să alocați zilnic pentru proceduri de la 3 la 8 ore.
 • Pentru a salva rezultatul, va trebui să renunțe la multe produse preferate. De asemenea, va trebui să găsiți forța în tine pentru a renunța la fumat.
 • Dacă nu se respectă regulile de albire există riscul de deteriorare dinți de dinți, care îl pot face mai delicată și mai sensibilă. Apoi, veți simți întotdeauna durere neplăcută când veniți în contact cu un fierbinte sau dulce.
 • Un dezavantaj serios de albire de origine este riscul de reacții alergice sau iritații, în cazul în care în timpul uneia dintre sesiunile de gel de albire devine pe mucoasa orală. Anxietatea vă așteaptă dacă agentul de albire intră în interior. Acest lucru poate provoca perturbări grave ale sistemului digestiv.

Luând în considerare toate cele de mai sus, trebuie să vă gândiți cu atenție la decizia dvs., evaluând toate avantajele și dezavantajele acestei metode. Nu uitați să discutați această problemă cu un specialist înainte de a începe un curs de albire pentru a afla despre contraindicații și pentru a obține sfaturi valoroase privind utilizarea adecvată a capacului de albire.

concluzie

Pentru a găsi un zâmbet alb frumos, există multe moduri diferite. Una dintre ele este utilizarea unui capac de albire. Această opțiune este foarte populară în primul rând datorită faptului că acestea puteți folosi acasă. În ciuda faptului că procedura de instalare a acestor produse este destul de simplă, trebuie amintit faptul că are anumite limitări.

În prezența hipersensibilității la gelul utilizat în gelurile de înălbire, precum și a unui număr de boli, este contraindicat pentru pacient să efectueze o procedură similară. De asemenea, înainte de a începe un ciclu complet de înălbire cu un capac la domiciliu, ar trebui să aflați și alte nuanțe de a efectua această procedură. Astfel, puteți evita consecințele neplăcute și, de asemenea, păstrați rezultatul obținut cât mai mult posibil.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a albi dintii: nuantele metodelor de albire a dintilor, costulCum de a albi dintii: nuantele metodelor de albire a dintilor, costul
Albirea dinților în siguranță la domiciliuAlbirea dinților în siguranță la domiciliu
Metode de albire rapidă a dinților: recomandări și precauțiiMetode de albire rapidă a dinților: recomandări și precauții
Albirea fâșiilor creastă 3d whitestrips albAlbirea fâșiilor creastă 3d whitestrips alb
Creion pentru albirea dintilor - informatii completeCreion pentru albirea dintilor - informatii complete
Albirea dintilor: avantajele si dezavantajeleAlbirea dintilor: avantajele si dezavantajele
Este albirea dintilor sigura?Este albirea dintilor sigura?
Plăci pentru albirea dinților: indicații și contraindicațiiPlăci pentru albirea dinților: indicații și contraindicații
Gel pentru albirea dintilor: ce sa alegetiGel pentru albirea dintilor: ce sa alegeti
Sisteme de albire a dinților la domiciliuSisteme de albire a dinților la domiciliu
» » Kapy pentru albirea dintilor la domiciliu
© 2021 amigdas.com