amigdas.com

Acoperirea căzilor cu acril lichid (stakrilom), recenzii

Descrierea metodelor de restaurare a băiiProdusele din fontă și oțel, care și-au pierdut atracția externă, dar au păstrat proprietățile operaționale, pot fi restabilite cu acrilic lichid (stakrilom). Acesta este cel mai ieftin, mai ușor și mai eficient mod de a repara o baie. Pentru a face acest lucru, nu trebuie să demontați și să reinstalați baia. Va fi necesar doar stocarea instrumentelor necesare și contactarea unui specialist în casă.

Caracteristicile acrilicului lichid

Lista calităților pozitive ale stakryleiPână în prezent, producătorii au creat din materii prime importate substanță bicomponentă, cu care puteți obține o suprafață frumoasă, perfect plată și sigură.

Stakril (acrilic de uz casnic) este un material fluid, cu ajutorul căruia restaurarea se face prin umplere. Rezultatul este o grosime, de înaltă calitate și strat durabil acoperire.

Beneficiile materialului:

 1. Pentru restaurare nu folosiți role și perii.
 2. Când se lucrează cu acrilic, se elimină un miros neplăcut și persistent.
 3. Sticla lichidă se amestecă bine, astfel încât să puteți adăuga orice culoare în ea, schimbând astfel culoarea acoperirii.
 4. Materialul are o conductivitate termică scăzută și proprietăți antibacteriene.
 5. După aplicarea acrilicului, nu mai există bule de aer.
 6. După restaurare, cada de baie nu poate fi deosebită de cea nouă.
 7. Dacă lucrarea este efectuată corect, stratul de acoperire nu se va sparge și nu va dispărea timp de 12 ani.

Stakrilul lichid are singurul dezavantaj - uscare prelungită. Cu toate acestea, în comparație cu acoperirea acrilică germană, costurile sunt mult mai ieftine și revizuirile despre acestea sunt bune.

Metode de restaurare a băii - comparații, recenzii

Acoperirea cu smalț. De mai bine de douăzeci de ani, restaurarea băii prin această metodă. Acesta este un lucru bun, dar într-un mod temporar. Este potrivit în special pentru cei care vinde, închiriază sau închiriază un apartament.

 • Nuanțele restaurării băii prin metoda de acoperire a smalțuluiEnamelul de pe suprafață este aplicat cu o perie, deci nu puteți spune că băiatul va arăta ca nou. Cu toate acestea, va fi strălucitor, proaspăt, frumos.
 • Polul principal al aplicării smalțului este eficiența. Puteți să vă spălați în baie a doua zi.
 • Dezavantajul metodei este că durata de viață a unui astfel de strat nu va depăși cinci ani.
 • După ce emailul începe să se coajă, suprafața va trebui să fie restaurată din nou.
 • Pentru ca acoperirea să dureze mai mult, este necesară o întreținere corespunzătoare. Există recenzii conform cărora stratul de email este de aproximativ zece ani.
De două ori acoperă baia cu smalț. Această acoperire a fost suficientă timp de cinci ani, apoi a dărâmat. Dintre minusurile: suprafața devine alunecoasă, astfel încât să nu puteți face fără un covor. În timpul lucrărilor de restaurare există un miros foarte neplăcut. Am vorbit cu cunoscuții mei despre introducerea în baie, dar ei spun că este foarte "tunete". Prin urmare, sunt înclinat să smal.

Refacerea smalțului este afaceri înfricoșătoare. Mai întâi de toate, este necesar să curățați vechea smalț la bază cu o perie de fier. Apoi, suprafața este degresată cu tot felul de chimie. După această muncă murdară, apa fiartă se toarnă în baie pentru a se încălzi și numai atunci se aplică un email cu o perie simplă. Nu poți folosi băile timp de două zile. Cu o utilizare atentă, el va servi timp de șase ani.

Acrilic lichid pentru bai, recenzii

Umplerea cu un pahar - cel mai mult eficient și eficient restaurare, care există astăzi.

 • Descrierea avantajelor restaurării băii cu acrilic lichidbaia după acoperire cu stakriel arată mult mai bine decât atunci când este restaurată cu o pensulă, o suprafață netedă care nu se strică, ceea ce repetă forma băii;
 • metoda de turnare a acrilului lichid este potrivită pentru cei care au o baie în stare teribilă;
 • în stare uscată, tulpina este arsă atunci când lovește, așa că nu se sparge;
 • suprafața este netedă și groasă;
 • merită un pic mai scump decât restaurarea smalțului, dar durează mult și are un feedback mai pozitiv.

După ce sa mutat la Hrușciov, ne-a așteptat o surpriză - o condiție teribilă de instalare. Baia arăta cel mai rău. Pentru ao schimba, era necesar să spargem zidul, iar asta nu vroia deloc. Găsit pe versiunea Internet a restaurării - turnarea lichidului acrilic. Am sunat compania și am părăsit aplicația.

Stăpânul care a sosit, a scos mai întâi toate dispozitivele de la baie, apoi a curățat-o și a început să-l umple. Totul sa făcut rapid și profesional. Acryle se usucă treizeci și șase de ore. La început a existat un miros teribil, care a dispărut repede. Până în prezent, baia arata ca nou și îi place ochiul.

De două ori baia a fost restaurată cu un pahar. Cu utilizarea sa obișnuită, viața reală a acestui strat este de doi ani. După aceasta, încep să apară crăpături, cu care este posibil să supraviețuiți încă trei ani. Cu toate acestea, ele cresc într-un ritm rapid și cresc amploarea acestora. Sub fisuri, apa se acumulează și apare un miros neplăcut. În plus, pe suprafață apar picături murdare care nu pot fi spălate. De exemplu, de la colorantul pentru păr. Această metodă de restaurare, bineînțeles, rapidă, dar foarte scurtă.

Vreau să las feedbackul meu pozitiv, deoarece sunt complet mulțumit de restaurarea băii în vrac. La început, soțul meu a insistat să cumpere o baie nouă. Din moment ce au fost foarte puțini bani, am cumpărat o cârpă de sticlă, care a servit doar un an. Astfel de structuri se îndoaie puternic, deoarece sunt foarte subțiri.

Ca urmare, a trebuit să aduc un vechi fontă din dacha și să ordone restaurarea în vrac. Ne-a servit timp de patru ani și nimic nu sa deteriorat. Se pare ca unul nou, nu apar crapaturi. Atingeți suprafața plăcută, caldă și non-alunecoasă.

Maestrul a restabilit baia doar aproximativ trei ore. Nu era praf și miros puternic.

Acrilic lichid fac al doilea baie. Primul a fost soacra, care a folosit-o timp de un an și totul este bine. O soacră a făcut-o pe Peter Stakril, dar vecinul meu a folosit și alte materiale și, ca urmare, și-a scăpat deja baia. Specialiștii spun că unii maeștri pentru acoperire folosesc în loc de epoxid lichid acrilic, care crăpătură rapid și se transformă în galben. Prin urmare, înainte de a restaura baia - citiți certificatul!

Avem un apartament de la bunica mea. Nu exista nicio reparație, iar baia era, în general, ruginită. Am decis să-l restabilim cu un pahar.

În timpul muncii, mirosea foarte amețitor, deși toate ferestrele din înghețul de douăzeci de grade erau deschise. Maeștrii nu au lucrat foarte atent. Suprafața nu este chiar plată, și chiar a scăzut la podea. Deși în principiu suprafața a devenit albă de zăpadă.

Prima dată a spălat-o doar cu săpun. Dar apoi au apărut pete galbene și am trecut la detergenți speciali. Și totuși, după un timp, au fost zgârieturi și crăpături peste tot. Prin urmare, nu voi recomanda o astfel de restaurare. Mai bine cumperi o baie nouă.

Suport acrilic

Acesta este cel mai faimos și metoda cea mai scumpă restaurarea băii.

 1. Caracteristici de restaurare a băii cu o linie acrilicăÎnainte de restaurarea băii în acest fel, va fi necesar să demontați primul rând de plăci.
 2. Inserțiile acrilice de orice formă se realizează pe baza unei comenzi individuale.
 3. Pe căptușeala finită și pe baie se aplică un adeziv special, iar suprafețele "aderă".
 4. Lucrarea de restaurare durează aproximativ două ore, iar viața căptușelii este de până la douăzeci de ani.
 5. Se pare că baia după o astfel de restaurare este modernă și frumoasă.
 6. Grosimea căptușelii este de numai aproximativ patru milimetri, dar în același timp reduce spațiul util al băii.
 7. Partea inferioară trebuie neapărat incizată, altfel picioarele dvs. vor aluneca.
 8. Atunci când folosiți o baie cu o căptușeală acrilică, nu turnați foarte fierbinte apă.

Vreau să îmi las feedbackul cu privire la experiența utilizării unei căptușeli acrilice, pe care o folosim timp de șase luni. Plusurile sunt:

 1. Puțină problemă cu recuperarea.
 2. Mai ieftin decât o baie nouă din fontă.
 3. Dacă îl restaurați seara, atunci dimineața vă puteți spăla.
 4. Suprafața este caldă la atingere.
 5. Cu o pierdere de luciu poate fi ușor restaurată prin lustruire automată.

contra:

 • Manipulați cu atenție, evitând pătrunderea substanțelor chimice;
 • destul de repede se murdărește.

Având o astfel de experiență, nu aș mai pune o linie acrilică, deoarece vă obosesc să vă spălați băile după aceea aproape în fiecare zi.

S-au găsit în catalogul de comentarii despre căptușeli și a fost foarte surprins de faptul că acestea sunt în mare parte negative. Se pare că am fost foarte norocoși. Când am făcut reparații cosmetice în apartamentul nostru, am decis să refacem baia din fontă, a cărei condiție a lăsat mult de dorit. Am avut două opțiuni - restaurarea smalțului cu vopsea specială sau acril. Am ales-o pe cea de-a doua.

Despre profesionisti:

 • căptușeala este spălată perfect de crema "Sif", care nu scarpină nimic;
 • cu timpul nu devine galben;
 • este frumos să te ridici chiar și într-o baie neîncălzită.

Chiar acum am citit despre limitările utilizării oricăror fonduri și, de asemenea, speriați, cu toate că am folosit deja baia cu căptușeala timp de cinci ani. Îmi vopsesc în mod regulat părul, dar pe suprafață încă nu sunt pete. Adesea, ne dăm jos jucării pentru copii - nu sa întâmplat nimic critic.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a acoperi o baie cu acrilic pe cont propriu și care sunt prețurileCum de a acoperi o baie cu acrilic pe cont propriu și care sunt prețurile
Cum pot actualiza singură baia din fontăCum pot actualiza singură baia din fontă
Cum să acoperiți băile cu acril: metode de restaurare și prețCum să acoperiți băile cu acril: metode de restaurare și preț
Baie acrilică: ce și cum să curățați acasăBaie acrilică: ce și cum să curățați acasă
Mijloace eficiente pentru spălarea unei băi acriliceMijloace eficiente pentru spălarea unei băi acrilice
Cum se face o restaurare a unei băi din fontăCum se face o restaurare a unei băi din fontă
Cum se face acrilic lichid pentru a acoperi băile cu propriile mâiniCum se face acrilic lichid pentru a acoperi băile cu propriile mâini
Repararea crăpăturilor într-o baie acrilică cu propriile mâiniRepararea crăpăturilor într-o baie acrilică cu propriile mâini
Cum să pictezi propria baie în casă cu propriile tale mâiniCum să pictezi propria baie în casă cu propriile tale mâini
Cum sa faci o baie proprie de restaurareCum sa faci o baie proprie de restaurare
» » Acoperirea căzilor cu acril lichid (stakrilom), recenzii
© 2021 amigdas.com