amigdas.com

Pisici englezești și britanici, britanici

Pisica britanicăÎn nici unul din manualele sau cărțile în care sunt descrise rasele de animale domestice, nu se poate găsi descrierea Britului Freaky. În același timp, adesea întâlnim anunțuri pentru vânzarea de pisoi din această rasă. Deci există o astfel de rasă, sau este inventată doar ca o mișcare de marketing?

Rasă neoficial

Pisoi de piept de puiDespre scoțianii cu vârtej înalt au o reprezentare a unui număr mare de oameni. Această rasă este în prezent în mare cerere în rândul persoanelor care doresc să cumpere animale de companie. Pisicile din rasa Fold Skots sunt capabile să facă o impresie bună datorită aspectului lor și caracterului neobișnuit. Principala caracteristică neobișnuită a pisicii este urechile ei, care au o poziție neobișnuită. Ei sunt îndoiți înainte și încurcă în direcția privirea pisicii.

Originea rasei era înrădăcinată în Eurasia. În literatura care a apărut în secolul al XIX-lea, puteți găsi primele povesti și caracteristici ale pisicilor cu o formă curbată a urechilor. De exemplu, o carte menționează că o britanică de pisică sau o pisică a fost adusă în China din Marea Britanie. Informații suplimentare despre această poveste nu au fost găsite.

În Scoția, pisicile urechilor au devenit populare abia în 1959. În acest an, William Ross a observat de la vecinul său un fermier un animal de companie care are o formă neobișnuită de urechi. Și în 1961, această rasă de pisici are pisoi. Apoi fermierul a decis să împartă un pui cu William Ross și ia dat cadou. Acest animal de companie a devenit principala sursă a rasei de înaltă calitate.

Pe teritoriul Rusiei, pisicile cu șobolan se răspândeau nu cu mult timp în urmă - în anii 90 ai secolului trecut. Crescătorii au început să se gândească cum ar fi benefic pentru ei să reproducă această rasă. Apoi crescătorii planificată să treacă O pisică scoțiană cu urechi îndoite, împreună cu britanicii.

Rezultatul acestei experiențe a fost rasa pisicilor pliate britanice, crescute pe teritoriul Rusiei. O astfel de persoană include urechi îndoite, exact la fel ca cea a rasei scoțiene și un trunchi masiv. Dar această rasă nu este încă oficială. Acesta este motivul pentru care toate generațiile de pisoi care se naște cu astfel de caracteristici sunt convențional numite Scottish Folds.

Descrierea datelor externe ale pisicilor

Kitten britanic FussBritanice rase de pisici - frumoase, puternice, au o structura impresionanta si au un corp bine dezvoltat si flexibil. Din primele ore după naștere, pisoii au deja o dimensiune mare. În 2-3 ani, pisicile și pisicile ajung la maturitate. În acest caz, pisicile adulte sunt mult mai mari decât femelele. Pisica la această vârstă are o masă egală cu 5-8 kilograme. Pisica este ușor inferioară acestei mărci de greutate.

Britanicele rase de oaie cu lopata minte frumoasă și plăcută. Elementele rotunjite ale botului îi conferă animalului mai multă putere și putere. În acest caz, urechile îndoite completează imaginea pisicii și fac fața ei ușor surprinsă și dulce. Ochii pisicii sunt mari si rotunde. Cea mai obișnuită colorare a ochilor este mierea. În acest caz, puteți întâlni culorile verde, auriu, albastru și chiar colorate ale ochilor.

Lana rasei este destul de netedă și pufoasă și are un strat subțire. Majoritatea proprietarilor de animale de companie simt că această rasă are doar o singură culoare. De fapt, animalele de companie au suficientă varietate de culori:

 1. Pisoi pisoi britanicO culoare. Culoarea stratului poate fi albastru sau alb-negru, crem sau chiar roșu.
 2. Smoky. Această culoare are caracteristica principală - culoarea fiecărui lână. Deci, fiecare dintre păr este de o treime din lungimea sa are umbra principală, iar restul este argintiu sau alb.
 3. Carapace de broască țestoasă. Această nuanță poate include nuanțe diferite. Cele mai comune pisici sunt negre cu pata rosie in tot corpul. Tortoise sunt diferite combinații de albastru și smântână, ciocolată și culoarea smântânii.
 4. Colorno. Al doilea nume este culoarea siameză. Aceste pisici au un corp ușor. Numai urechile, botul, labele și coada animalului rămân colorate.
 5. Bicolor. Această nuanță include o culoare albă, combinată cu o altă nuanță netedă (de exemplu, albastru, ciocolată, negru și țestoasă de broască țestoasă).
 6. Tubby. Această colorare implică prezența unui număr mare de nuanțe diferite. O astfel de rasă poate fi, de asemenea, descrisă ca tigru sau figurată. Pisicile acestei nuante au benzi intunecate, situat pe un fundal mai deschis. Fruntea este marcată de un fel de semn de pisică, care seamănă cu litera M pe partea din spate a animalului pe care se poate vedea dungi drepte, mimeaza fluturi de culoare.

Caracteristicile personajului și ale comportamentului lui Fold britanic

Orice rasă de pisici are propriile sale individual și inimitabil, precum și un set de comportamente. Unii indivizi pot combina liniștea și educația, a doua sensibilitate și mobilitate, a treia activitate și curiozitate, iar al patrulea - încetinirea și calmul.

Ar trebui remarcat încă o dată că această rasă sa născut ca urmare a selecției a două rase - un britanic și un individ scoțian cu urechi îndoite. Din acest motiv, caracterul animalului de companie poate avea mai multe trăsături luate de la ambele rase. Pisica de păsări se poate asemăna cu caracterul și modul de comportament al unui frate britanic de scurtă durată.

 1. Foldul pisicilor britaniciO pisică poate fi calmă și independentă, făcând doar ceea ce consideră necesar pentru sine.
 2. Calm rămâne singur cu el însuși.
 3. Nu-i plac îmbrățișările și pentru o lungă perioadă de timp să fie în mâinile proprietarilor.

Pisicile în acest sens sunt cele mai afectuoase. ei repede stăpânit și să vă obișnuiți cu persoana cu care sunt obișnuiți să trăiască. Sunt capabili să crească îndrăgostiți de toți membrii unei familii. De asemenea, indivizii britanici cu vârstă fragedă comunică perfect cu copii mici. Pisicile permit cu răbdare copiilor să le călduie și să se joace cu ei.

Rasele britanice au o caracteristică care este caracteristică tipului scoțian. Ei pot sta pe picioarele lor din spate pentru o lungă perioadă de timp. De obicei devin pe ei, pentru a vedea în detaliu obiectul care le-a provocat curiozitatea.

În cele mai multe cazuri, pisicile se comportă întotdeauna într-un mod prietenos și calm, nu manifestă agresiune față de proprietari. Sunt destul de greu să scapi de ei înșiși, dar dacă vine momentul acesta, atunci pisicile își vor elibera imediat gheare clare și dinți. Indivizii britanici cu vârstă fragedă nu vor începe niciodată agresiunea, deci au un timp bun și o părtășie cu alte tipuri de animale de companie. Dacă vor deveni inconfortabili în comunicarea cu ocupantul casei, ei se duc pur și simplu într-o altă cameră sau într-un alt loc mai liniștit.

De asemenea, un alt avantaj al acestei rase este curățenia și îngrijirea. Britanicii cu urechi ascunși respectă cu atenție puritatea lor și nu tolerați murdăria excesivă pe o copertă de lână. Dacă animalul se confruntă cu o astfel de situație, atunci când nu poate să aibă grijă de aspectul său, va deveni mai iritabil și nepregătit pentru comunicare.

Persoanele britanice, deși considerate destul de calme, nu vor pierde niciodată ocazia de a-și vâna prada prin folosirea copacilor. Pisicile posedă abilități bine dezvoltate de vânători. O pisică poate să vâneze și să observe o pradă de mult timp, astfel încât răbdarea lor nu poate fi decât invidioasă.

Cum să comunicați cu o pisică și unde este mai bine să o păstrați?

Pisici britanicePersoanele din această rasă preferă să fie în camere libere și spațioase, unde nu există o sursă specială de zgomot. Cele mai bune animale vor fi în casele suburbane. Deci, pisica va putea sa mearga in orice moment al zilei, sa mearga in gradina, sa se joace, sa alerge si sa faca o vanatoare in ea. Dar pisicile se pot întâlni bine și într-un apartament în oraș. În acest caz, trebuie să fie destul de spațioase și mari. Trebuie remarcat faptul că animalul de companie se adaptează perfect la climă și nu are nevoie de anumite condiții. Pisicile se pot descurca perfect atât cu temperaturi ridicate, cât și cu îngheț.

Pliantul britanic poate fi numit un prădător cu drepturi depline. Dar, uneori, nu pot să-și contracarească lăcomia. Dacă o pisică oferă mai multe tipuri de tratează, este posibil să nu rețină și să mănânce totul. De aceea, nu ar trebui să vă hrăniți prea mult animalul, va avea destui rate zilnice de hrană.

Pisicile din Marea Britanie sunt puternice și puternice, dar pot avea și stres grav și stare de spirit tare. De exemplu, o pisică poate deveni incomodă după jurământul proprietarului. Pe de o parte, se pare că animalul de companie este încă pornit conflictul care a avut loc. Animalul poate să stea în siguranță și să se spele. Dar acest comportament poate indica faptul că animalul de companie încearcă să se recupereze și să înceteze să mai fie nervos.

Uneori se întâmplă ca animalul de companie să lingă prea mult zonele corpului său, ceea ce duce la prezența unui loc chel în unele locuri. Acest lucru poate însemna că animalul este susceptibil la gelozie (de exemplu, dacă proprietarul a cumpărat un nou animal de companie și își petrece mult timp pe el).

Dacă individul britanic nu-și urmează aspectul și devine stîngace, atunci aceasta poate însemna că este veselă și că simte cel mai bine. Poate că pisica a lins foarte mult și acum este foarte multă lână în stomac. Dar, în același timp, proprietarul nu trebuie să fie în panică, deoarece nu amenință sănătatea pisicii. După un timp problema va fi rezolvată independent. Se poate întâmpla, de asemenea, că pisica a prins o infecție virală. Dacă starea generală și tipul de pisică se înrăutățește cu fiecare zi, animalele de companie trebuie trimise pentru o inspecție imediată de către un medic veterinar.

Persoanele adulte nu sunt deosebit de active. Dar, în același timp, ei nu vor renunța niciodată la jocurile lor cu proprietarul lor iubit. În timpul jocului, animalul arată emoții și interese diferite. De exemplu, o pisică se ascunde de proprietar sau se duce într-un alt loc. Acest lucru poate fi înțeles în moduri diferite: fie animalul continuă să se joace, fie este obosit și vrea să se odihnească pentru o vreme.

Costul britanicului pliabil

Pisici britanici strălucitoriDe fapt, această rasă nu aparține rasei britanice de pisici, astfel încât parametrii lor de preț sunt semnificativ reduse. Deci, pisica britanica cu o bucata mare, care ti se potriveste mai ales pentru gust, poti cumpara pentru o taxa nominala.

Costul pentru un pui, pentru care nu există documente suplimentare, poate varia de la 2000 la 5000 de ruble. Pisoii pot fi cumpărați cu ușurință pe stradă, pe alei sau pe piață. Uneori, proprietarii oferă chiar și puii de pisoi nou-născuți în mâini bune, gratuit.

Dacă un individ din rasa britanică vor avea documente și toate informațiile privind trecerea vaccinărilor și injecțiilor, va avea un cost semnificativ ridicat. Prețul unei astfel de pisici poate ajunge la 14 ruble.

Cum ar trebui să-ți creezi un britanic ciudat?

Crescătorii, care au început să pescuiască pisicile Scottish Fold, au avut dificultăți cu consecințele trecerii a două rase cu urechi îndoite. Din astfel de animale de casă tot timpul au existat pisici neviabile. Pisicile născute au avut dereglări din sistemul musculoscheletal:

 1. Frunzele vertebrale.
 2. Oasele foarte scurtate.
 3. Groase articulații.

În cazul în care pisica Fold rasa care trăiesc în casa ta, și doriți să fie un nou urmași, atunci nu încercați niciodată să treacă doi indivizi din aceeași rasă. Pisica pentru traversare ar trebui să aibă urechi simple, drepte. În acest caz, nu credeți că toate pisoii vor fi urechi, pentru că unii dintre ei vor avea aceleași urechi drepte.

Imediat în prima zi după nașterea puilor, este dificil să recunoști indivizii, care va avea urechi îndoite. Asemenea manifestări neobișnuite la reprezentanții rasei britanice au loc numai în a 21-a zi după naștere. Urechile lor vor cădea în cele din urmă până la suprafața capului.

concluzie

În cele din urmă, trebuie reamintit că pisicile sau pisicile sunt un animal de companie ideal, care are aspectul unui drăguț soviet sau unui ursuleț de pluș. Pisicile au un aspect drăguț, caracter bun și bun, calm temperament, grație și educație specială. Un număr mare de culori și culori va oferi posibilitatea de a alege rasa în funcție de capacitățile și dorința dumneavoastră personală.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Pisica este un ragdoll. Caracteristicile rasei si modul de distingere a unei pisiciPisica este un ragdoll. Caracteristicile rasei si modul de distingere a unei pisici
Diferența dintre pisicile britanice și scoțiene: cum diferă acestea?Diferența dintre pisicile britanice și scoțiene: cum diferă acestea?
Scottish Fold - Scottish Fold: Descriere rasăScottish Fold - Scottish Fold: Descriere rasă
Rasă de pisici nibelung și caracteristicile saleRasă de pisici nibelung și caracteristicile sale
Pisica britanica cu pisici cu pisici lungi si pisoi - standarde si continutPisica britanica cu pisici cu pisici lungi si pisoi - standarde si continut
Numele celor mai populare rase de pisici și fotografiile acestoraNumele celor mai populare rase de pisici și fotografiile acestora
Culorile principale ale pisicilor din Scottish FoldCulorile principale ale pisicilor din Scottish Fold
Pisici abisiniane: caracteristici ale acestei rasePisici abisiniane: caracteristici ale acestei rase
Cea mai mare rasa de pisici: maine coon sau asher?Cea mai mare rasa de pisici: maine coon sau asher?
Rasă `Maine Coon`: greutatea unei pisici adulte de luniRasă `Maine Coon`: greutatea unei pisici adulte de luni
» » Pisici englezești și britanici, britanici
© 2021 amigdas.com