amigdas.com

Milprazone: manual de instrucțiuni pentru pisici și câini

Tablete de Milprazone - instrucțiuni de utilizareToată lumea care are un animal de casă la domiciliu trebuie să aibă grijă de sănătatea sa. Pentru a menține sănătatea animalelor de companie, este necesar prevenirea paraziților

. Dacă animalul de companie este în mod constant acasă, acest lucru nu înseamnă că animalul de companie este sigur. Ouăle de viermi pot intra în casă împreună cu pantofi de stradă, cu apă proastă de calitate sau cu alimente. Ele sunt foarte tenace și capabile să dăuneze nu numai animalelor de companie, ci și omului. Pentru prevenirea helminților la animale domestice, se utilizează Milprazon. Remediul poate fi folosit atat pentru pisici cat si pentru pisici.

Caracteristicile preparatului

Milprazon este antihelmintice pentru administrare orală. Principala substanță activă este Praziquantel și Milbemycin Oxime. Medicamentul se produce în 2 feluri.

  1. Pentru pisici, până la 2 kilograme, inclusiv pisoi. Conține "Oxime milbemicină" 4 mg, "Praziquantel" 10 mg. Tabletele sunt galbene.
  2. Pentru animale, mai mult de 2 kilograme. Această categorie include câinii. Tabletele conțin 16 și 40 mg de ingrediente active. Are o culoare roșie maronie.

Auxiliari sunt arome de carne, povidonă, celuloză microcristalină, precum și lactoză monohidrat, siliciu și stearat de magneziu.

Comprimate biconvexe, acoperite. Ambalat în blistere de la 2 la 4 bucăți. Se recomandă depozitarea într-un ambalaj etanș, într-un loc uscat protejat de copii la o temperatură de până la 25 de grade.

Condiția corectă de depozitare asigură păstrarea termenului de valabilitate a medicamentului până la 2 ani. Pisicile și pisicile sunt prescrise cu un medicament pentru prevenirea hlemurilor.

Cerere pentru pisici

Tablete de Milprazone pentru pisici și câiniMilprazone este utilizat pentru prevenirea bolilor de helminte o singură dată. În instrucțiuni se recomandă alimentarea comprimatului cu pisicile cu o cantitate mică de alimente. Dacă animalul refuză să ia pilula cu alimente, va trebui să o forțezi. tabletă modificări la rădăcina limbii și împingând în gât, cu gura pisicii să fie închisă. Pisica a deschis gura si nu a scutit pastila, trebuie sa apasati degetele de la baza maxilarului, iar animalul isi va deschide gura.

  • Pisicile și pisicile care cântăresc până la un kilogram ar trebui să dea 1/2 din comprimat. Animale care cântăresc până la 2 kilograme dau o pastilă întreagă.
  • De la 2 la 4 kilograme, se administrează o dată pe jumătate din comprimat, destinat animalelor de peste 2 kilograme. Pisicile de până la 8 kilograme, cărora le-a fost alocată o tabletă completă, destinată unui animal mare.

Pentru prevenirea hemmintelor, comprimatele sunt administrate o singură dată pentru tratare, medicamentul fiind prescris conform indicațiilor. Înainte de vaccinare, asigurați-vă că întreținerea preventivă a viermilor, este recomandabil să faceți acest lucru cu o săptămână înainte de vaccinare. Administrarea unică a medicamentului Milprazon protejează animalul de companie timp de până la 30 de zile.

Efecte secundare

Instrucțiuni pentru utilizare la pisici de MilprazonePractica medicală arată că utilizarea medicamentului Milprazon în majoritatea cazurilor nu provoacă efecte secundare sau complicații. Dar uneori în animale pot apărea diaree, vărsături, letargie și somnolență. Animalul poate refuza să mănânce. Aceste simptome sunt observate cel mai adesea la pisoi sau la pisici în timpul unei supradoze a remedierii.

În astfel de situații, simptomele ar trebui să dispară la o zi după aplicare.

Cele mai periculoase surse care conțin helminți sunt carnea brută, precum și hrană ieftină pentru pisici.

Contraindicații pentru pisici

Pentru fiecare pisică contraindicații individuale, care sunt asociate cu tolerabilitatea medicamentelor. Animalele adesea tolerează cu ușurință folosirea medicamentului, dar pisoii de până la 6 săptămâni este recomandabil să nu se efectueze prevenirea. Pisicile care cântăresc până la 500 de grame nu au, de asemenea, permis să efectueze terapie antihelmintică cu Milprazon.

Înainte de terapie, animalul trebuie să fie complet sănătos, este necesar să se verifice starea de sănătate și, de asemenea, să se măsoare temperatura. Este recomandabil să protejați pisica de mers înainte de terapie, precum și după aceasta. Este interzisă administrarea unui medicament la pisici care suferă de insuficiență renală sau la un animal cu probleme hepatice. Este necesară prudență pentru a administra Milprazone pisicilor care alăptează sau gravide.

Cerere pentru câini

Milprazona este un agent antihelmintic cu spectru larg pentru pisici și câiniÎn scopul prevenirii boala chistului, nematodele, precum și alte invazii helmintice, Milprazon este prescris, ambalaje pentru animale mari. Medicamentul reduce intensitatea infecției animalului de companie sau se vindecă complet, în funcție de situație.

Este folosit pentru câini o singură dată în timpul hrănirii sau în scopul prevenirii.

În scopul tratamentului, medicamentul este prescris după examinarea de către un medic veterinar.

Calcularea dozei pentru câine în tabel.

Greutatea câinelui în kilograme.Milprazonă pentru animale mici.Milprazone pentru animale mai mari.
0,5 - 11 2 comprimate
1-51 comprimat
5-102 comprimate1 comprimat
10-251 comprimat
25-502 comprimate
50-753 comprimate

Înainte de prevenire Nu este necesar să se facă foame dieta sau dau un laxativ. Când invadează viermi "Angiostrongylus vasorum", medicamentul este administrat de patru ori, cu un interval de 7 zile.

Medicamentul este administrat de două ori la câinii afectați de viermi "Thelazia callipaeda" cu un interval de 7 zile. Prevenirea întreținerii unei dirofilariaze în cartierele nereușite este petrecută în perioadele de primăvară, vară și toamnă.

Efecte secundare la câini

Ghidul utilizatorului MilprazonCu respectarea adecvată a dozei, precum și fațetul medicamentului, efectele secundare nu sunt de obicei observate. Cu toate acestea, unele animale pot avea sentimente de letargie, tremurături și apatie. Câinele poate refuza să mănânce, vom avea vărsături și diaree. În aceste situații, este necesară oprirea terapiei și solicitarea consultării medicale.

În cazuri de supradozaj, câțiva câini suferă de depresie, salivare excesivă, crampe, tremurături și capul, o plimbare ciudată sau incapacitatea de a merge. Aceste simptome trebuie să se încheie în decurs de 24 de ore, o manifestare prelungită a acestor simptome este motivul pentru contactarea medicilor veterinari.

Contraindicații pentru câini

Contraindicațiile sunt sensibilitatea individuală crescută a animalului la orice componentă a medicamentului. Este interzisă numirea de milprazone cainilor cu un pronunțat afectarea funcției renale și hepatice. Puii nu trebuie să primească un medicament înainte de vârsta de două săptămâni și cântărind mai puțin de 0,5 kg. Cu precauție extremă, este necesar să se prescrie medicamentul la câini care alăptează sau la câinii însărcinați.

Animalele care suferă de boli virale acute sau care le-au transferat recent nu ar trebui, de asemenea, să fie prescrise pentru profilaxia helminților. Înainte de a utiliza medicamentul, animalul trebuie să fie complet sănătos și, de asemenea, să aibă o temperatură normală a corpului. nu permiteți unui animal de companie să meargă înainte și după prevenire, timp de câteva zile. La contactul accidental al unui preparat cu o mucoasă de ochi a unui animal, este necesar să le spălați cu apă curentă.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Instrucțiuni pentru utilizarea albenului pentru tratamentul animalelorInstrucțiuni pentru utilizarea albenului pentru tratamentul animalelor
Pratel pentru câini: manual de instrucțiuniPratel pentru câini: manual de instrucțiuni
Enroxil în medicina veterinară: manual de instrucțiuni pentru câini și pisiciEnroxil în medicina veterinară: manual de instrucțiuni pentru câini și pisici
Asinox Plus pentru câini: instrucțiuni de utilizareAsinox Plus pentru câini: instrucțiuni de utilizare
Caracteristicile utilizării lactobiofadolului pentru câiniCaracteristicile utilizării lactobiofadolului pentru câini
Catantar pentru pisici - manual de instrucțiuniCatantar pentru pisici - manual de instrucțiuni
Milbemax pentru pisici și câini de la viermi. Instrucțiuni de utilizareMilbemax pentru pisici și câini de la viermi. Instrucțiuni de utilizare
Enroxil: instrucțiuni pentru utilizare în medicina veterinarăEnroxil: instrucțiuni pentru utilizare în medicina veterinară
Prasicid plus suspensie: instrucțiuni de utilizarePrasicid plus suspensie: instrucțiuni de utilizare
Instrucțiuni de utilizare a medicamentului fistprist la fața locului pentru câini și pisiciInstrucțiuni de utilizare a medicamentului fistprist la fața locului pentru câini și pisici
» » Milprazone: manual de instrucțiuni pentru pisici și câini
© 2021 amigdas.com