amigdas.com

Forvet - instrucțiuni de utilizare pentru tratamentul pisicilor

Instrucțiuni forvetateVeterinarii cred că majoritatea pisicilor sunt bolnavi din cauza unui sistem imunitar slab. Pentru a stabiliza

munca corpului și restabilirea imunității reduse este prescrisă o terapie complexă specială, care include medicamente - stimulente ale imunității.

Unul dintre aceste medicamente este forvetul produs în Rusia. Acest medicament a fost recent utilizat mai des decât altele. Principalul beneficiu Forvet sunt componentele vegetale ale preparatului. Ei sunt responsabili pentru efectele antivirale și imunomodulatoare asupra corpului pisicii.

Principalul Substanța activă a acestui medicament este panavirul. Acesta asigură producerea de interferon de către organism, previne răspândirea virușilor și a bacteriilor dăunătoare. Ajută bine la întărirea și restabilirea activității imunității și, de asemenea, mărește rezistența organismului la bolile infecțioase.

Forbet cum să apliceDacă se respectă regulile de dozare și de aplicare, Forvet nu va produce efecte secundare sau complicații. Animalele sensibile la reacții alergice pot prezenta intoleranță la anumite componente ale medicamentului. În acest caz, ar trebui imediat termina luând medicamentul.

Principalul demnitate Forvet este efectul dublu asupra corpului: antiviral și imunomodulator. De droguri are un efect asupra virusului, în toate etapele de viață în corpul pisicii. Animalele tolerează cu ușurință Forbes, nu le provoacă somnolență sau pierderea apetitului. Potrivit pentru adulți și pisici tinere, pisoi. Este foarte eficient pentru eliminarea dermatitei, ajută la vindecarea rănilor vechi și proaspete. Folosit pentru a preveni complicațiile post-traumatice.

Principalele avantaje ale medicamentului Forvet:

 1. Componente de origine vegetală.
 2. Substanța activă - panavirul, este cunoscută de mult timp pentru acțiunile sale farmacologice, este utilizată pentru a trata persoanele.
 3. Primul în lume, un medicament bazat pe carbohidrați naturali cu înaltă moleculare.
 4. Are efecte antivirale și imunomodulatoare în același timp.
 5. Ajută la tratamentul animalelor în condiții de stres, inflamație, viruși, leziuni ale pielii. Are un efect benefic asupra corpului.
 6. Nu dăunează organismului, acțiunea medicamentului nu are efecte adverse asupra animalului.
 7. dezvoltă stabilitate organismului la viruși și boli infecțioase.
 8. Poate fi utilizat pentru a trata pisici, femele însărcinate și care alăptează.
 9. Nu are efecte secundare.
 10. Nu există contraindicații.
 11. Se utilizează nu numai pentru a trata stadiile inițiale ale bolilor, dar și în mijlocul bolilor.

Aplicarea și compoziția preparatului

Pentru totdeauna pentru pisiciForvet este complex extracte de plante purificate, incluzând un ingredient activ foarte activ, bazat pe carbohidrați naturali bogați în natură - panavir.

Ca parte a preparatului există substanțe auxiliare de clorură de sodiu și apă. De asemenea, include ramnoză, arabinoză, glucoză, lactoză, galactoză, xiloză și manoză.

Indicații pentru utilizare

Veterinari marca beneficiu Forvet înainte de alte medicamente imunostimulante. Compoziția naturală și componentele active asigură o eficiență ridicată a acestui medicament. Nu are un efect negativ asupra organismului animal, nu provoacă somnolență, apatie, pierderea apetitului și scăderea activității. Potrivit experților, se poate concluziona că medicamentul se descurcă bine cu funcțiile sale în orice stadiu al bolii.

Foret pentru pisici este folosit:

 • Împachetarea forvetăPentru tratamentul infecțiilor virale.
 • Cu boli de piele.
 • În tratamentul leziunilor proaspete și vechi ale pielii.
 • Cu infecții cu adenovirus.
 • Ciuma carnivore și hepatită.
 • pentru stabilizare munca corpului.
 • Pentru a restabili sistemul imunitar.
 • Pentru a crește rezistența organismului la boli infecțioase, virale și alte boli.

Efectul Forvet devine vizibil prin mai multe aplicații. Medicamentul oprește influența virusului în celulele afectate ale corpului, din acest motiv pierde capacitatea de a lovi celulele sănătoase și nu se mai poate reproduce și dezvolta.

Forvet sigur un medicament, dacă este aplicat strict conform instrucțiunilor, atunci apariția efectelor secundare este exclusă.

Instrucțiuni de utilizare

Dacă folosiți Forvet pentru profilaxie aceasta trebuie administrată subcutanat sau intravenos de două ori pe douăzeci și patru până la patruzeci și opt de ore. Dozarea trebuie calculată luând în considerare greutatea animalului de companie.

Pentru tratamentul bolilor care au capturat deja corpul animalului, Forvet se utilizează în tratamentul complex.

 • Când animalul este infectat cu hepatită, medicamentul trebuie utilizat de două ori. Recepția a doua urmează după primele douăzeci și patru de ore. Într-o doză, trebuie administrate doi și jumătate până la cinci mililitri de medicament, în funcție de greutatea pisicii.
 • Pentru tratamentul enteritei parvovirusului și a adenovirusului, doza de medicament se calculează după cum urmează: pentru fiecare doi kilograme și jumătate de greutate a animalului se ia un mililitru de Forvet. Luați-o ar trebui să fie o dată pe zi timp de zece zile.
 • Dacă boala rotovirusnym enteritis sau kalitsivirozom pisica ar trebui să ia un mililitru de medicament pentru cinci kilograme de greutate o dată la douăzeci și patru de ore timp de zece zile.
 • Eczemele și dermatitele sunt tratate cu un mililitru de Forvet pentru cinci kilograme din greutatea animalului. Medicamentul trebuie utilizat o singură dată timp de douăzeci și patru de ore timp de zece zile.

Consultarea cu un medic veterinarPrescrierea tratamentului cu Forvet se poate face numai de către un medic veterinar. El face acest lucru cu toate cerințele necesare. Norma medicamentului este calculată individual pentru fiecare animal de companie în funcție de greutatea, starea de sănătate și gradul bolii pisicii.

Acest medicament este, de asemenea, folosit pentru tratament Un animal cu rinotraheită, infecție cu adenovirus și ciumă carnivoră.

Forvet este utilizat pentru a reduce perioada de reabilitare după leziuni, intervenții chirurgicale și diverse boli. Drogul ajută pisica mai repede recupera, returneaza apetitul si activitatea.

Atunci când vă schimbați o casă, un maestru sau o călătorie lungă, este folosit un avertisment pentru a ușura supraviețuirea unui animal în situații stresante.

Reacții adverse și contraindicații

Forvet poate fi utilizat pentru a trata pisoi, adulți și tineri, pisici gravide și care alăptează.

Nu are efecte secundare și cu aplicarea corectă nu cauzează complicații. La pisicile care suferă de reacții alergice, poate provoca intoleranță la anumite componente ale medicamentului. Atunci când manifestați semne de alergie, trebuie să întrerupeți utilizarea Forvet pentru a trata animalul.

Produs în fiole de cinci, zece și douăzeci de mililitri sau sticle de o sută de mililitri. Arată ca un lichid nevizos de culoare brun deschis.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să luați Kagocel pentru copii - instrucțiuni de utilizareCum să luați Kagocel pentru copii - instrucțiuni de utilizare
Enroxil în medicina veterinară: manual de instrucțiuni pentru câini și pisiciEnroxil în medicina veterinară: manual de instrucțiuni pentru câini și pisici
Medicamentul "bytril" în medicina veterinară: instrucțiuni de utilizareMedicamentul "bytril" în medicina veterinară: instrucțiuni de utilizare
Principalele antibiotice cu spectru larg pentru pisiciPrincipalele antibiotice cu spectru larg pentru pisici
`Hepatovet` pentru câini: instrucțiuni de utilizare`Hepatovet` pentru câini: instrucțiuni de utilizare
Liarsin pentru câini: instrucțiuni de utilizareLiarsin pentru câini: instrucțiuni de utilizare
Sinulox pentru pisici și câini: instrucțiuni de utilizareSinulox pentru pisici și câini: instrucțiuni de utilizare
Ligofol pentru pisici: instrucțiuni de utilizareLigofol pentru pisici: instrucțiuni de utilizare
Preparatul "travmatin" pentru pisici și câini: instrucțiunea privind aplicareaPreparatul "travmatin" pentru pisici și câini: instrucțiunea privind aplicarea
Interferonul scade în nasul copiilor: instrucțiuni pentru sugariInterferonul scade în nasul copiilor: instrucțiuni pentru sugari
» » Forvet - instrucțiuni de utilizare pentru tratamentul pisicilor
© 2021 amigdas.com