amigdas.com

Crearea de jucarii pentru caini si pui

Jucării pentru câini cu mâinile lorDacă sunteți în căutarea pentru ceva de-a face cu animale de companie cu patru picioare, atunci acest articol este doar pentru tine. Aici veți găsi instrucțiuni pas cu pas despre cum să faceți singur jucăriile pentru câini și cățeluși. Din moment ce jucăriile de acest fel au o durată foarte scurtă de viață, ele nu ar trebui să fie complexe nici în creația, nici chiar în sensul de a juca cu ei. Aceste jucării sunt prezentate în acest articol. Dacă sunteți fanul de a face totul pentru câini cu propriile mâini, atunci aici veți învăța o mulțime de lucruri utile.

Joc de puzzle popular al mingii

Pentru a face această jucărie, vom avea nevoie foarfece sau cuțit, o mică sumă alimente uscate pentru câini și minge de tenis.

Tehnica de a face jucării pentru câini cu mâinile lor:

 1. Faceți o tăietură de-a lungul liniei de tragere a mingii, astfel încât Jucărie pentru câini mingea cu mâncarela mijloc a rămas aproximativ 1-2 centimetri.
 2. Puneți puțină mâncare uscată în interiorul mingii.
 3. Pentru absolut pui mici puteți face o versiune simplificată. Pentru a face acest lucru, pur și simplu faceți secțiuni transversale de 3-4,5 centimetri lungime.

frânghie

Pentru a face această jucărie pentru un câine cu mâinile tale, ai nevoie de o anumită sumă bucăți de țesut moale, după tip fleece sau mătase, pentru a nu vă răni dinții animalului dvs., o lungime de 3 până la 5 cm. Tehnica de țesut care urmează a fi folosită se numește "Lotus".

 1. Rope pentru câiniLuați două benzi de pânză și le puneți în cruce. Pentru a simplifica explicația, noi numim toate componentele necesare, după cum urmează: o bandă din partea de sus - „1 benzi“ banda din partea de jos - „benzi 2“, capătul inferior al benzii - „sfârșitul 1“, capătul superior al benzii - „sfârșitul 2“.
 2. Primul capăt al primei benzi la un unghi de aproximativ 45 de grade este plasat pe a doua bandă, astfel încât ambele capete ale primei benzi să fie orientate spre dreapta.
 3. Acum puneți al doilea capăt al celei de-a doua benzi astfel încât să se suprapună peste cele două capete ale primului și să privească în sus.
 4. Al doilea capăt al primei benzi se suprapune pe toate cele două părți ale celei de-a doua benzi astfel încât să pară stânga.
 5. Așezați cel de-al doilea capăt al celei de-a doua benzi peste cel de-al doilea capăt al primei benzi și treceți între cele două părți ale primei benzi.
 6. Trageți toate cele patru capete.

Repetați acești pași până când obțineți lungimea dorită a cablului. Astfel ai învățat cum să faci o jucărie pentru un câine cu mâinile tale.

Rope de jucărie pentru câini
Fabric pentru jucării pentru câiniBenzi de tesatura pentru jucarii pentru cainiEfectuarea unei jucării pentru câini din benzi de pânzăPigtail pentru câiniPigtail pentru câiniSchema de țesut pentru câiniSistemul de coarde pentru câiniRoșu pentru câini de la mâinile propriu-zise

Minge de tenis și frânghie

Corzi cu bile pentru câiniPentru a face această jucărie simplă pentru câini cu mâinile tale, vei avea nevoie de: coardă tare sau oricare dintre analogii săi (lungimea coardei depinde de dorințele dvs.), minge de tenis, șurub, cuțit de papetărie sau orice alt lucru pe care îl puteți face o gaură într-o minge de tenis.

 1. Faceți o gaură pe ambele părți ale mingii de tenis cu 1-2 mm în diametru mai mică decât diametrul coardei pe care o utilizați.
 2. Treceți frânghia prin cele două găuri, astfel încât un capăt să fie mai scurt decât celălalt.
 3. Strângeți nodurile strânse pe coardă cât mai aproape posibil.

Cu această jucărie poți jucați cu câinele sau catelul dvs. în tragere de război!

Jucarii creative pentru caini

Sticle de plastic cu delicatețe pe un suport - aceste jucării sunt mult mai greu de realizat decât altele, dar și acestea vor dura mult mai mult. Veți avea nevoie bare din lemn, sticle de plastic și trata pentru animalul tău de companie. Cantitatea de lemn și sticle este aleasă la discreția dvs.

Pașii următori:

 1. Faceți o tijă și un suport pentru aceasta din copacul recoltat. Ca opțiune mai simplă, puteți face un stand în formă de U de trei bare de lemn.
 2. Jucarii din sticle pentru cainiLe puteți prinde împreună lipici, unghii sau șuruburi, apoi faceți în partea inferioară "picioarele" literei P, găurile având un diametru de 1-2 mm mai mare decât diametrul tijei pe care ați pregătit-o.
 3. Foarte "picioarele" ar trebui să fie cu 5-8 centimetri mai mari decât sticla pe care o veți folosi.
 4. Faceți găuri de același diametru cu găurile din "picioarele" standului dvs., în partea de sus a sticlei.
 5. Prin gâtul sticlei se toarnă în interiorul hranei și se lasă deschisă.

caracatiță

Pentru a face această jucărie pentru propriile dvs. mâini, veți avea nevoie de una minge de tenis și o cantitate decentă de pânză. Pentru muncă!

 1. Rabatați în cruce două bucăți de pânză lățime Toy Octopus pentru câiniaproximativ 30 de centimetri, puse în centru minge de tenis.
 2. Împingeți mingea și legați toate bucățile de țesătură cât mai aproape de minge ca o bandă îngustă tesatura, banda de cauciuc sau frânghie.
 3. Am tăiat toate cele patru capete în 3-6 fâșii egale și le formăm pe niște pigtailuri, fixăm cuțitul pe capăt bandă elastică.

Un băț cu un tratament

Unul din cele mai simple jucării din toate cele reprezentate aici. Esența sa este legarea la sfârșitul bățului pentru a juca cu câine orice delicatețe, indiferent dacă este câine biscuiți sau altceva. Cu această jucărie câinele dvs. va mânca la fel de multe bunătăți pe care le puteți câștiga!

Rag jucărie

Pentru a face o astfel de jucărie pentru câini și cățeluși, veți avea nevoie de o țesătură groasă, de exemplu, pantaloni de catifea cord, orice umplutură (vată de vată, rumeguș și așa mai departe), fir, ac și foarfece, marker. Creion sau săpun, pentru a atrage pe o cârpă.

 1. Marker, săpun sau creion pentru a desena pe tesatura două copii ale formei dorite a jucăriilor viitoare, rețineți că va fi umplut, asa ca imaginea un pic mai mult de dimensiunea și marginile de 1-2 cm, pentru cusătura dorită. Taie forma.
 2. Coaseți produsul din partea gresită și lăsați o gaură mică pentru a umple ulterior jucăria pentru umplutura pentru animalele de companie.
 3. Scoateți jucăria, umpleți-o cu umplutură și coaseți o gaură.

Cei mici din plastic

Tot ce aveți nevoie pentru această jucărie sunt două cutii de plastic diferite dimensiuni, patru capace din plastic, patru piese frânghie sau frânghie, lungimea lor este stabilită la discreția dvs., un șurub, o foarfecă, un cuțit de papetărie sau alt lucru care poate face o gaură în plastic.

 1. Bărbați din plastic pentru câiniÎntr-un borcan mare, trebuie să faceți patru găuri egale în diametru pentru coarda dvs. și o gaură de același diametru în capace.
 2. Un capăt al cablurilor trece prin orificiile din capace și face un nod la capăt, iar celălalt prin orificiile din borcan și leagă și la capătul celălalt.
 3. borcan mai mici atașat la o mai mare, coincidența firului le poate răsuci împreună dacă firul cutii este diferit, este posibil să se facă găuri în centrul de borcane mari și mici, filetate prin ele o frânghie și cravată la sfârșitul anului. Ca cea mai simplă opțiune - puteți lipi două bănci bandă adezivă sau superglue.

Cu atât de interesant și simplu în performanța jucăriilor, favoritul dvs. cu patru picioare cu siguranță nu se va plictisi!

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Alimentator automat pentru câini și cum funcționeazăAlimentator automat pentru câini și cum funcționează
Caracteristicile utilizării lactobiofadolului pentru câiniCaracteristicile utilizării lactobiofadolului pentru câini
Câinii care nu se varsă sunt un mit sau un adevăr?Câinii care nu se varsă sunt un mit sau un adevăr?
Canalul canal pentru câini: compoziție, conducători, recenziiCanalul canal pentru câini: compoziție, conducători, recenzii
Geantă de transport pentru câini - tipuri și criterii de selecțieGeantă de transport pentru câini - tipuri și criterii de selecție
Cainii cei mai populari din rasele piticCainii cei mai populari din rasele pitic
Dezvoltarea jucăriilor pentru copiii cu mâinile lorDezvoltarea jucăriilor pentru copiii cu mâinile lor
Jucarii pentru pisici propriiJucarii pentru pisici proprii
Multikan: aplicație pentru câini, instrucțiuniMultikan: aplicație pentru câini, instrucțiuni
Toy-poodle: o descriere a rasei, minusuri și plusuriToy-poodle: o descriere a rasei, minusuri și plusuri
» » Crearea de jucarii pentru caini si pui
© 2021 amigdas.com