amigdas.com

O pasăre cu o coadă aprinsă este o roșie obișnuită!

Bird redstartUn roșu normal este o pasăre mică, aparține familiei de vrăbii. Este considerată cea mai frumoasă pasăre din oraș, pe lângă faptul că poate face sunete foarte frumoase. Partea din spate a păsării este gri, iar părțile și burta roșie, coada păsării are un penaj foarte luminos de culoare roșie, similar cu focul, de unde și numele pasărei.

Dimensiunile și aspectul păsării roșii

În medie, dimensiunea unui Redstart obișnuit este de aproximativ 10 centimetri. Greutatea păsării este destul de mică și are numai 20 de grame. Aripile anvergurii redstart cu dimensiunea medie redusă sunt de aproximativ 25 de centimetri. Păsările de sex feminin au de obicei o culoare mai închisă decât bărbații. Această specie de păsări are o particularitate proprie, conform căreia acestea pot fi ușor distincționate de alți reprezentanți - Redstart își răstoarnă coada de mai multe ori, apoi îngheață.

habitate

 • Reprezentanții acestei familii sunt distribuite în principal în Africa de Nord și în Europa. În Rusia, ele se găsesc pe întreg teritoriul european, dar au existat și cazuri în care acestea au fost întâlnite în Transbaikalia și în Yakutia.
 • Redstart îi place să locuiască în principal în pădurile de conifere și selectează în mod special cea mai confortabilă pădure și nu se rezumă la toate. Redstart-ul are propriile sale particularități - nu se va stabili niciodată lângă reprezentanți de acest gen. Deoarece, dacă păsările se vor alătura unul lângă celălalt, bărbații se vor lupta constant între ei până când unul dintre ei se va mișca.
 • Roșcașii nu se fac cuiburi, majoritatea păsărilor se așează în cavitatea unui copac. Și, de asemenea, le place să locuiască în parcurile orașelor unde oamenii fac birdhouses.

Stilul de viață și mâncarea

Aripi roșii de aripi roșiiReprezentanții acestei specii de păsări zboară spre habitatele lor, de obicei în mijlocul primăverii. Primii care locuiesc zboară mereu cu bărbați experimentați și după ei ajung femele și tineri. Pentru cele mai bune locuri, bărbații se luptă unul cu celălalt. După ocuparea locului, femelele încep să construiască un cuib. După aceea, bărbații păzesc locul capturat și așteaptă sosirea femelei.

După ce au ajuns, femelele au început să echipeze cuibul și au pus în jur de șase ouă, după care le-au incubat. După aproximativ două săptămâni încep să apară puii. Luna următoare după incubație, părinții puiilor le aduc mâncare.

Pentru a se hrăni pe ei înșiși, roșcările folosesc alimente pentru insecte variate și păianjeni mici, pe care îi pot găsi pe pământ sau copaci. Dar, uneori, reușesc, de asemenea, să prindă insecta în aer. Prin prăzile lor, roșii le iau într-un loc sigur, de obicei cuibul lor. Că insecta nu scapă de ele, îi uimi sau le rupe membrele.

Pe lângă insecte, Redstart se poate hrăni și cu fructe și fructe diferite.

Odată ce roșiile nu se pot hrăni pe ele însele și pe descendenții lor, ei trebuie să zboare în Africa. Păsările care zboară mai ales în întuneric.

reproducere

Redreste pe un copacCursul la păsări are loc după cum urmează: bărbați și femei stau împreună pe o ramură de copac. Bărbatul începe să ajungă la femele, în timp ce începe să-și tragă puternic aripile și să producă diferite sunete. Dacă femeia îi place iubitul ei, atunci ea zboară cu el și ei devin o familie. Dar dacă nu îi plăcea bărbatul sau cuibul pe care la ales, ea o lasă imediat.

Nestlings în redstart apar de obicei la sfârșitul primăverii. Puii se naște orbi și surzi. Barbatul este angajat în hrănirea familiei, în timp ce femela își păzește puii.

Bărbații au deseori mai multe familii, și este forțat să-i hrănească pe toți. Deși el o face cu fiecare dintre membrii familiei sale în moduri diferite, la cineva zboară mai des și la cineva și uită complet să zboare.

Puii încep să încerce să iasă din cuib în câteva săptămâni și, după aproximativ o lună, își fac deja primul zbor. Când puii încep să zboare, încep deja să caute mâncare.

De îndată ce un cuplu căsătorit de păsări le eliberează pe toți puii lor la libertate, încep imediat să facă noi și așa mai departe pe tot parcursul vieții. Apropo, speranța de viață în medie la roșu este de zece ani.

Relațiile cu oamenii

Aceste păsări le place să își așeze ouăle în cuiburi deja pregătite. Deci, dacă există un loc pentru locuința lor în grădină, ei se vor liniști acolo. Pentru oameni, astfel de vecini vor fi de mare folos, deoarece ei îi vor ajuta să scape de diverse insecte dăunătoare. Astfel de reprezentanți ai speciilor sunt de obicei numiți - redescărcați grădina.

Fapte interesante

 • Redstarul obișnuit are o voce foarte frumoasă, pe care o cântă pe tot parcursul zilei.
 • Această specie de păsări funcționează numai în timpul zilei, deși zborurile pe distanțe lungi preferă să se desfășoare în întuneric.
 • Dacă pasărea trăiește în captivitate, ea se traumatizează deseori, astfel încât ei își leagă aripile pentru prima dată. În captivitate, speranța de viață a păsării este mai lungă decât în ​​sălbăticie.
 • Prin rezultatele din 2015, a fost declarată pasărea anului în Rusia.
 • Există momente în care Redstart atacă propria reflecție.
 • Cucile le place să-și pună ouăle în cuiburi de roșu, iar ei, la rândul lor, să aibă grijă de puii lor ca pe alții.
 • Reprezentanții redstart au numit singuratici, deoarece preferă să trăiască independent și departe de propria lor familie.
 • Redstarturile nu-i plac mult timp la soare, nici nu le plac ploile.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Păcii obișnuiți: cum arată, diferențele dintre femeie și bărbatPăcii obișnuiți: cum arată, diferențele dintre femeie și bărbat
Cine este o pasăre atât de mare și cum arată?Cine este o pasăre atât de mare și cum arată?
Owl: Cum arată o pasăre cu un strigăt plângătorOwl: Cum arată o pasăre cu un strigăt plângător
Gâsca rasei italiene: istorie, aspect, caracteristiciGâsca rasei italiene: istorie, aspect, caracteristici
Bird Turako: descriere și tipuri de bananeideBird Turako: descriere și tipuri de bananeide
Păsări de curte comune: descrierea din fotografia în care trăieștePăsări de curte comune: descrierea din fotografia în care trăiește
Păsări Amadina: zebră, orez, japoneză și altelePăsări Amadina: zebră, orez, japoneză și altele
Evaluarea celor mai rare păsări din lumeEvaluarea celor mai rare păsări din lume
Păsări cu piept roșu și cioc galbenPăsări cu piept roșu și cioc galben
Rață de rață - specia uneia dintre cele mai interesante păsări din lumeRață de rață - specia uneia dintre cele mai interesante păsări din lume
» » O pasăre cu o coadă aprinsă este o roșie obișnuită!
© 2021 amigdas.com