amigdas.com

Bird cu un trunchi pe waxwings cap: descriere și caracteristici

Pasăre cu un țipăt de cearăO mulțime de păsări sunt locuitori permanenți ai orașelor. De obicei, o persoană nu este capabilă să determine prin prăjitură, și cu atât mai mult, prin voce, ce fel de vedere este aceasta, cu excepția porumbeilor, ciorilor, jackdourilor și vrăbilor obișnuiți cu ochii.

Ce poate spune un om urban modern despre natura pământului său nativ, dacă vede acest lucru numai la sfârșit de săptămână în parcul orașului?

Va fi în măsură să numească ceea ce copacii cresc în zona dumneavoastră climatice, sau plantate în rânduri ordonate molid canadian, castani de foioase, arborvitae veșnic verzi și de ienupăr el - o floră naturale din Rusia centrala? Despre lumea animală, știm chiar mai puțin, pentru că orașul nu se execută râși, urși, iepuri, și chiar veverițe, da-le și în nevoia lor de habitat familiare pentru a încerca să vadă. Un alt lucru este păsările, pentru că ei zboară în cazul în care doresc: să iarnă și de iarnă, zbura din pădure în timpul iernii, în orașul de foame, înota în rezervoare adecvate, cuib pe copaci înalți.

Cu debutul de vreme rece chiar și în parcurile urbane puteți întâlni adesea păsări cu smocuri pe cap. Există mai multe varietăți de păsări crescute:

 • pupăză;
 • bunting rustic;
 • jay;
 • ciovlică;
 • waxwing.

Printre vrăbii obișnuite, cuiburi și alte păsări cu pene sunt alocate ceară de ceară. Au penaj cu strălucire matasoasă și creastă pe cap. Legați-vă de ordinea trecerii.De obicei, ei Ei păstrează turme și cuib în colonii.

Waxwings obișnuite, descriere

Mâncarea este cearăPăsările au o dimensiune de 20 cm. Pene este de culoare gri-roz. Pe gât - un loc negru, lângă ochi - săgeți negre, o coadă de culoare neagră. Ciocul este scurt cu un mic denticol.

Anterior, această persoană cu pene a fost considerată o frumusețe, dar nu capabilă să cânte. Numele a venit din limba rusă veche și înseamnă "fluierând, țipând". A doua versiune a interpretării numelui, probabil derivată din sunete similare cu sunetul unei țevi. În sezonul de împerechere, crinii publică semnale sonore și sunete de "sviriri-sviri".

În total, această familie este formată din 8 specii și 3 subfamilii. În ciuda unei mici varietăți de specii, waxwingers sunt prost înțelese, mult în comportamentul lor rămâne un mister. Toate soiurile au o asemănare și diferă unele de celelalte prin semne nesemnificative, în afară de ceara neagră și de femela gri. Alte specii nu au aproape nici o diferență mare între femeie și mascul.

Black waxworm - proprietarul unei coada lunga, spre deosebire de rudele colorate si ochii rosii. Habitatul său este limitat la pădurile din Mexic și sud-vestul SUA.

habitate

Majoritatea păsărilor trăiesc în păduri de conifere și mixte regiunile nordice ale continentelor eurasiatice și nord-americane. În Rusia, o pasăre se ceară în taiga și în tundra pădurilor. Această familie nomadă nu este o familie de zboruri, dar de multe ori în căutarea unor păsări de hrană își părăsește reședința obișnuită și se deplasează spre sud.

În cazul în care alimentele sunt bogate și diverse, pasărea își găsește reședința temporară, apoi încep să se deplaseze. În țara noastră pot zbura spre Caucaz și Crimeea.

Odată cu debutul primăverii și încălzirea, păsările se întorc spre nord. Mai multe informații despre aceste păsări observatorii de păsări uimitoare derivă tocmai în timpul unor astfel de zboruri, ca și în acele locuri în care cuib de păsări, acestea sunt secretos și lipsa de exercițiu.

În timpul zborurilor, ceara devine mobilă. Cea mai mare parte a zilei sunt ocupate cu căutarea alimente, în acest scop se pierd în turmele mici, care au o populație de până la 30 de persoane. În zbor, păsările sunt frumoase. Se hrănesc de-a lungul liniilor curbe.

Ghicitori de comportament

În timpul iernii, oamenii din oraș se cerceau uneori destul de aproape de soțiile lor. Atrăgând foarte mult atenția este chirpirea, cântatul și fluierul. Ei nu refuză delicatese, pe care oamenii o plasează în jgheaburi, aranjate în zone de pădure, grădini și chiar în curți.

În natură, parazii vânează prădătorii:

 • proteine;
 • jder;
 • bufnițe;
 • Hawks.

Pentru ei, ouăle, puii și adulții sunt considerați pradă.

Mâncarea este ceară

Principala mâncare a waxwings este fructele și fructele, precum și muguri de copaci și insecte. Pentru hrana animalelor sunt:

 • țînțari;
 • fluture;
 • libelule;
 • țânțari.

Ce arată o pasăre cu o gazdăOdată cu apariția vremii reci, păsările încep un mod nomad de viață nu din cauza vremii reci, ci din cauza lipsei de mâncare și de foame. Nivelele erbacee se opresc într-o zonă în care există multe fructe de padure. Acest castron, viburnum, câine trandafir, ienupăr, afine. Pătuț, păducel, dud.

Păsările plăcute se blochează uneori cu capul în jos, luând fructe de pădure din copaci, arătând miracole de acrobație. O delicatesă foarte bună este considerată a fi rodul vâscului, motiv pentru care waxwigs sunt uneori numite omelyukhs.

De asemenea, sa constatat că fructele de fermentație fermentate au fost ingerate, ceea ce a avut un efect negativ asupra stării păsărilor: au devenit niște oameni buni. În această stare, cei ceruzați și-au pierdut uneori orientarea în spațiu și nu au putut nici măcar să zboare. Acest necaz a surprins unele persoane și s-au despărțit de obstacole cu moartea iminentă. Uneori oamenii nu au înțeles când păsările au început să bată în ferestre și pereți. Această nebunie a fost considerată o poveste rea. Acest fenomen este o consecință a faptului că, care utilizează în mod feroce boabe fermentate sau sapă de arțar.

Pentru a afla cine a organizat sărbători pe tufele de fructe de pădure este posibil pe rămășițele. Copacii sau șuruburile coacă fructele în mod egal de-a lungul întregii ramuri. Ceara curăță tot felul de lăcuste.

Nu toate alimentele sunt absorbite de organism, semințele unor plante care trec prin intestin sunt excretate, răspândindu-se în alte locuri. Acesta este beneficiul acestor păsări. În timpul hrănire a puiilor, waxwings distruge insectele dăunătoare. Și păsările adulte, mănâncă fructe de padure, ajuta să se reproducă la plante. Datorită acestui fapt, plantele pot fi transportate chiar și pe distanțe lungi.

Sosirea prietenilor crescuți cu pene este imposibil de prezis. Relansarea lor depinde de vreme și de recoltarea fructelor de padure într-o anumită localitate. Sosirea școlilor frumoase zgomotoase este o surpriză și foarte fericită, în special pentru copii.

cuiburi

Habitatul este ceratLocurile de cuibărit cuibăresc, se întorc în habitatele lor natale după imaginea lor nomadă. Sezonul de împerechere începe păsările înainte de plecare. Când fură, bărbatul îmbrățișează chingul și își întinde coada, încercând să pară mai mare. Perechile care s-au format se deplasează împreună. În jurul anului mai încep să construiască un cuib. Faceți cunoștință cu păsările în acest moment este aproape imposibil, rareori cine o poate face, deoarece familiile de păsări devin prudente și se ascund de ochii oamenilor. Acest lucru se face pentru a păstra descendenții și procreția.

Cuiburile sunt de obicei construite în păduri de pe malul unui mic iaz, sunt adesea alese de brazi înalți, care ar putea construi casa la o înălțime de aproximativ 10 de metri și ascunde-l în coroana copacului, fixat ferm pe ramuri. Pentru construirea cuib sunt selectate ramuri subțiri, pene, ace de pin, bucăți de mușchi, iarbă tulpini. Uneori, în clădirile aceste păsări sunt chiar cerbi lână.

Prizele au forma unei mingi, uneori ca un castron mare. O femeie poate sta de la patru la șase ouă de culoare violet-gri cu urme. Aceasta durează aproximativ două săptămâni. În acest moment, bărbatul are grijă de prietena lui: aduce mâncare.

După ce s-au născut puii, un cuplu căsătorit își hrănește împreună copiii. Păsările tinere sunt hrănite cu larve și insecte, apoi transferate treptat în alimentele vegetale.

Ceara de păsăriPentru ca puii să învețe să se miște independent și pentru a vă mânca, este nevoie de 2-3 săptămâni. Pe măsură ce puiul crește, părinții sunt trimiși în plimbare. Maturitatea sexuală a păsărilor are loc după ce a ajuns la un an. Un an mai târziu se formează noi perechi. Durata aproximativă de viață a waxwings în natură este de zece la treisprezece ani.

Frizeritul delicios a atras mereu oameni. Iubitorii de păsări încearcă să îmblânzească aceste păsări uimitoare. Ei trăiesc în captivitate, și mai degrabă puțin pretențios. Persoanele cu pene se obisnuiesc cu oamenii, dar o astfel de existenta face ca pasarile sa fie racnite din cauza unui stil de viata sedentar. În interior, aproape că nu cântă, ci creează doar fluiere individuale. Este mai bine să păstrați ceara în cuști mici. În astfel de condiții, ei sunt mai activi și dau mai multă distracție și bucurie.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Pasăre vrăbii acasă. Ce se hrănește și cum trăiesc casele vrabiiPasăre vrăbii acasă. Ce se hrănește și cum trăiesc casele vrabii
Cum pornesc porumbeii, cum se înmulțescCum pornesc porumbeii, cum se înmulțesc
Bird joke-mockingbird: cum arată și ce se hrăneșteBird joke-mockingbird: cum arată și ce se hrănește
Liste de păsări rusești din enciclopedieListe de păsări rusești din enciclopedie
Ce animale trăiesc în taigaCe animale trăiesc în taiga
Utilizarea ienupărului în designul peisajuluiUtilizarea ienupărului în designul peisajului
Frumusețea naturii sălbatice: ceara de porumbelFrumusețea naturii sălbatice: ceara de porumbel
Porumbelul albastru: o descriere a ceea ce se hrănește și cât de mult cântăreștePorumbelul albastru: o descriere a ceea ce se hrănește și cât de mult cântărește
Habitat și aspectul păsărilorHabitat și aspectul păsărilor
Verzii ordinare, o pasăre de verdeață, modul de viață și reproducereVerzii ordinare, o pasăre de verdeață, modul de viață și reproducere
» » Bird cu un trunchi pe waxwings cap: descriere și caracteristici
© 2021 amigdas.com