amigdas.com

Regele Heringului. Descrierea și caracteristicile peștilor

Regele rar este o caracteristicăÎntr-o seară obișnuită și nesemnificativă de toamnă, 24 septembrie 1963, un rezident al așezării Malibu din California, a văzut mișcări ciudate pe plaja locală. Carol Richards (așa-numita femeie), plimbându-și liniștit câinele, a întâlnit un monstru uriaș pe malul oceanului. Ecoul strigătului a fost auzit de mult timp în apropiere.

Din fericire, aproapele Carol a răspuns repede la țipete și sa grăbit să ajute, apoi a alergat spre plajă. Văzute șocați pe toți cei prezenți și în câteva minute întregul sat s-a adunat într-un singur loc și zvonuri despre un monstru "de mare" au zburat la fulgere ...

Regele Heringului. Descrierea și caracteristicile peștilor

Regele Heringului se află pe nisipDupă cum sa raportat în raportul polițiștilor locali, acțiunile s-au desfășurat după cum urmează: Trecerea de Nord Tânăr a scufundat o fiară uriașă pe acoperișul mașinii sale și urma să o livreze autorităților locale. Dar înainte de a putea trece câteva sute de metri, fiind oprit de patrolmenii care au trimis rapid lumina de la farurile mașinii sale oficiale la acoperiș și au fost șocați. În perplexitate ofițerii de poliție au apelat la experți. Printre echipa de cercetători au fost Boyd Walker și Vlad Walter - profesor de zoologie și zoolog de la Universitatea din California.

După ce a trimis o creație ciudată laboratorului, desfășurând diferite activități și analize, a fost posibil să se stabilească că monstrul găsit într-un mod practic detectiv este unul dintre cei mai râși pești ai Oceanului Mondial sub numele hering rege, sau curea-pește.

Prima copie din satul Malibu este încă păstrată în Muzeul de Istorie Naturală din Los Angeles. După cum spun angajații săi, își păstrează în continuare aspectul și este o valoare incredibilă. Doar partea coada a fost deformata, pe care sunt urme de dinti ascutiti - dovada unui atac de rechin.

De ce centura de pește era numită "Șarpele de mare"

Haring King (Rege al Regatului subacvatic)Devine clar de ce de-a lungul secolelor, pescarii a luat silueta unei creaturi de apă dincolo de șarpele maritim. Când studiau regele de hering, oamenii de știință au stabilit un fapt interesant: dacă în trecut unul dintre martorii oculari le-a spus oamenilor despre o întâlnire cu acest monstru, el ar putea fi considerat un nebun și să ia povestea pentru iluzii sau halucinații. Dar acum este ușor să presupunem că Aristotel, Planeau și alte clasice legendare, vorbind despre șerpi de mare, au acordat atenție regelui rar. Inclusiv gigantul prins în 1808, de aproape 19 metri lungime, a fost un reprezentant al acestei specii.

Numeroase întâlniri ale marinarilor angajați în pescuit, cu o centură de pește care plutea în mod repetat la suprafață și arăta corpul ei uimitor, înfricoșător, servit baza pentru crearea numeroaselor legende despre "șarpele mare". Unii dintre ei spun despre creație cu capul unui cal și o culoare roșie aprinsă. Cel mai probabil, martorii oculari au luat-o pentru razele sale lungi de aripioare dorsale, care creează un caracter "plum" pe capul acestui rezident subacvatic.

descriere

Haring King în Ocean HuntPeștele hering de pește are un aspect fascinant. În ciuda aspectului său înspăimântător și mistic, este considerată cea mai frumoasă creatură marină pe care o persoană o întâlnea vreodată. Lungimea corpului adultului depășește adesea 18 de metri, dar în cele mai multe cazuri oamenii reușesc să prindă exemplare de 3,5-5 metri. Cureaua este prima din lista celor mai lungi pești osoși și înscrise în Cartea Recordurilor Guiness. Dar chiar și o astfel de lungime impresionantă nu împiedică creatura să aibă o lățime mică, care rareori depășește 7 centimetri.

A fost în detrimentul acestei particularități fiziologice faptul că creatura era numită o centură de pește. Pe corpul heringului regele este o scară unică de culoare strălucitoare de lumină de argint, care este acoperită cu pete întunecate și dungi. Trebuie remarcat faptul că în pește nici o vezică pentru înot, caracteristică altor reprezentanți ai faunei marine. Capul este albastru închis. Decorul principal al acestui animal uimitor este coama de foc, care creează mișcări frumoase în timpul călătoriei. Din acest motiv, el este numit rege.

În plus, coarda joacă rolul aripioarei dorsale, care se distinge prin raze roșii frumoase. Aripile laterale sunt, de asemenea, foarte grațioase - sunt colorate în culoarea crimson. Peștele le folosește ca vâsle, fluturând peste apă. Cu toate acestea, mulți ihtiologi, inclusiv D. Olney, sunt convinși că finul acționează ca organ de percepție a gustului.

De la colegii lor de pește nu este numai unic în aspect, dar, de asemenea caracteristici comportamentale:

  • Spre deosebire de rudele apropiate, regele de hering se mișcă în apă într-un mod vertical, în sus;
  • Principala parte a dietei este ocupată de plancton și crustacee mici;
  • Pescarii au reușit să întâlnească reprezentanții speciei în peștii de hering, care au influențat crearea unui nume potrivit. Nu este greu de ghicit că micul hering este în gura "regei" mărilor;

Informații interesante despre regele rar

  • Remnetal își ține capul din apă.Cureaua de pește trăiește în apa caldă a oceanelor indiene, Pacific și Oceanul Atlantic. Mai rar se întâlnește în apropierea coastei europene, ceea ce se explică prin creșterea globală a temperaturii medii a apei;
  • Valoarea nutrițională nu reprezintă, deoarece carnea de pește este necomestibilă chiar și pentru reprezentanții lumii animalelor. Cu toate acestea, unii gurmanzi și iubitorii de bucătărie exotică neagă această afirmație și îl referă pe regele Selgian la cele mai uimitoare delicatese care pot fi prinse în mare;
  • Până în prezent, cureaua de pește rămâne prost studiată, deoarece pentru o perioadă scurtă de timp, oamenii de știință nu au reușit să afle toate faptele și trăsăturile ciclului de viață al monștrilor din mare. După efectuarea multor cercetări, nu s-au deschis nici o caracteristică luminată.
  • Majoritatea persoanelor capturate au o lungime de 3-6 metri, dar marinarii din multe țări ale lumii povestesc despre întâlniri cu monștrii giganți, cu un corp de 12 metri;
  • Durata de viață a peștelui este încă necunoscută;
  • În Japonia, pescarii locali au poreclit monstrul "rege al regatului subacvatic";

Primele fapte și întâlniri reale cu șarpele maritim

În plus față de întâlnirea oficial înregistrată cu o ființă mistică în 1963, regele heringului a fost văzut cu multe secole în urmă. De exemplu, prima menționare a "șarpelui mare" a apărut în înregistrările timpurilor străvechi. Vorbesc despre o creatură necunoscută anterior, care ieșea cu grație din adâncurile mării, arătând toată puterea și puterea ei. În Grecia antică, a fost poreclit Șarpele Marea Mare și tratat ca o divină.

Admirați aspectul incredibil al centurii de pește, oamenii l-au descris în repetate rânduri ca un monstru cu un taur sau capete de cai și o coama de foc roșu. Marinarii au avut un semn că sa spus că orice întâlnire cu această creatură este un semn de rău.

În a doua jumătate a secolului al XVIII-lea, naturalistul danez Morton Bryunnih, primul care descrie caracteristicile regei de hering, care a fost aruncat pe țărmurile Norvegiei. După aceasta, au fost înregistrate oficial 25 de întâlniri cu cele mai misterioase pești. Biologul Wurda Jones a reușit să urmeze comportamentul centurii de pește în condiții reale. El și-a descris observațiile în lucrările peștilor din arhipelagul indo-australian, unde a spus că a fost onorat să vadă un monstru care plutește la câțiva metri de nava expediției.

Omul de știință menționează lungimea impresionantă a corpului peștilor și a scalelor argintii strălucitoare. În zona capului era un coș roșu, iar aripioarele dorsale erau vopsite în nuanțe roz. Pescarii de pe navă au aruncat imediat plasele de momeală în apă, dar animalele de mare mândre nu au arătat niciun interes pentru ele și apoi au dispărut în adâncurile oceanelor.

concluzie

Regele Selden este cel mai misterios peșteNaturalist K. Holder se referă la câțiva ihtiologi care au studiat o creatură ciudată într-un habitat real. În timp ce mergea pe plajă în 1925, omul de știință a văzut în mod accidental mișcări ciudate în apele de coastă adânci ale golfului Avalon, pe insula Sait-Catalina din sudul Californiei.

Stăpânul a fost surprins de peștele roșu aprins de pe capul peștilor și de cântarele de argint unice. Peștele a înotat încet în straturile superioare ale apei, a strălucit pe adâncime și a disecat apa cu mișcările sale ca niște valuri.

Richard Rosenblatt, șeful departamentului de pește al Institutului de Oceanografie Scripps din Statele Unite ale Americii, a declarat că toate cele cinci descoperiri, numite "șerpi de mare", nu erau decât regii seleniului.

Un rege frumos de hering cu un pieptene portocaliuRegele Herring merită, în mod legitim, să fie numit cea mai uimitoare și mai puțin explorată creație a planetei Pământ. Orice întâlnire cu un animal în viața reală este o raritate incredibilă. Oricine a fost destul de norocos să vadă un monstru într-o plimbare obișnuită pe plajă sau în timp ce navighează pe o navă, reține că emoțiile pe care le-au simțit dintr-un astfel de spectacol sunt dificil de descris în cuvinte.

În cele mai multe cazuri, este posibil să se uite la regele hering într-o formă mort, deoarece o parte semnificativă a descoperirilor a inclus persoane fizice. Surfurile și furtunile aruncă corpul centurii de pește spre țărm, unde locuitorii locali îl găsesc curând. Foarte rar, regele de hering intră în plasele de pescuit, dar, din păcate, nu există cazuri oficial înregistrate.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Unde este rezervorul Tsimlyansk și de ce?Unde este rezervorul Tsimlyansk și de ce?
Descrierea plantei muzhegon: cum arata florileDescrierea plantei muzhegon: cum arata florile
Descrierea codului Atlantic și nord: stilul de viață și habitatDescrierea codului Atlantic și nord: stilul de viață și habitat
Cele mai periculoase rechini din lume. Cele 10 cele mai periculoase rechiniCele mai periculoase rechini din lume. Cele 10 cele mai periculoase rechini
Prădătorii sălbatici din Africa, caracteristicile speciilorPrădătorii sălbatici din Africa, caracteristicile speciilor
Fish Makurus - habitat, valoare nutritivă, beneficii și răuFish Makurus - habitat, valoare nutritivă, beneficii și rău
Pescuit excelent în regiunea SamaraPescuit excelent în regiunea Samara
Ordinul rechin de pisici este sigur pentru oameni!Ordinul rechin de pisici este sigur pentru oameni!
Cea mai bună rețetă de salată de la regele de iarnă pentru castravețiCea mai bună rețetă de salată de la regele de iarnă pentru castraveți
Rețete pentru sărare de hering picant la domiciliuRețete pentru sărare de hering picant la domiciliu
» » Regele Heringului. Descrierea și caracteristicile peștilor
© 2021 amigdas.com