amigdas.com

O pasăre unică și neobișnuită - Floss Owl

Owl Spittle - o descriere a păsăriiÎn natură, există multe animale interesante și neobișnuite. Multe specii nu au fost încă studiate de om. În momentul de față a devenit foarte popular să aducă casele diferitelor animale exotice.

Adevărat, vecinii nu sunt mulțumiți de faptul că trăiesc lângă o bestie sălbatică. La urma urmei, el poate în orice moment să iasă și să dăuneze altora și proprietarului însuși. Dar există și animale de companie care nu reprezintă un pericol pentru oameni. Și chiar și dimpotrivă - sunt pozitive. Unul dintre ele este Spittle de Owl.

Extravaganta Sufletul Owl

  • Clasa păsării.
  • Familie: bufnite.
  • Rod: Scoops.

apariție

Owls Spittle în sălbăticieLa prima vedere este pur și simplu imposibil să nu te îndrăgostești de această creatură minunată. Ochii galbeni mari ai păsării spun viitorului proprietar că nici măcar nu se gândește și ia rapid acasă un nou chiriaș. Dimensiunea corpului bufniței este de la cincisprezece la douăzeci de centimetri. Pasărea cântărește aproximativ 60-130 de grame. Culoarea obișnuită gri-maro este bine combinată cu modelele de flux.

Este destul de ușor să distingi o femeie de un bărbat. Femelele sunt întotdeauna mai mari. Anvergura aripilor în zbor în acest individ este de cincizeci de centimetri. Proprietarii ar trebui să acorde atenție faptului că, Când bufnița este calmă, penele de pe urechi sunt aproape invizibile și numai într-o stare de entuziasm sporit se fac așa-numitele grinzi de urechi.

Bird Spittle în natură

Bufna este o pasăre care este treaz noaptea și este aproape imposibil să o vezi dimineața. În sălbăticie, toată lumea trăiește prin legile lor. Nu există proprietari grijulii și iubitori care să aducă mâncare pe o farfurie în fiecare zi, iar când un animal este bolnav, aceștia apelează imediat la un specialist calificat.

Fiecare lucru viu supraviețuiește cât poate. Se pare trist, dar unii mor de la alți reprezentanți mai puternici ai lumii animalelor. Și asta e Splyushka. este un prădător. Nu este nimic de făcut. Prada lui îl urmărește foarte atent pasărea, ca și cum ar fi fost un soldat și are o sarcină foarte importantă într-o ambuscadă.

Owl Spittle cap este mareOwl-ul se ascunde și așteaptă, când va fi posibil să atace în mod neașteptat. Deși uneori Splyushka, după ce a găsit niște gândaci care zboară, poate transforma o vânătoare într-un joc distractiv.

În ceea ce privește dieta ei în captivitate, bufnița de obicei se hrănește cu niște gândaci sau fluturi de noapteși. Un fapt foarte interesant a fost observat de ornitologi. Spittle pe voință este activă numai pe timp de noapte. În ceea ce privește condițiile domestice, pasărea în captivitate se poate odihni noaptea. scops Owl niciodată nu creează cuiburi. De obicei trăiește în cuiburi vechi și abandonate ale altor rude carnivore sau în unele goluri. Dar dacă există o construcție a unui bărbat lângă el, o bufniță se poate, de asemenea, să se stabilească acolo.

reproducere

Scufundarea îi protejează urmașiiPe voința Spittle se întinde de la trei la șase ouă. După cum sa menționat deja mai sus, o pasăre din acest gen nu își construiește propriul cuib, de aceea pune ouă undeva pe pământ între pietre sau într-un gol. În timpul perioadei de incubație masculul produce hrană pentru femeie.

Când puii se naște, mama lor le invită imediat să încerce prada. Numai înainte de aceasta, bărbatul îl rupe în bucăți foarte mici, astfel încât să fie mai ușor să o mănânci. În ceea ce privește nou-născuții înșiși, când se naște, au deja auz bun, dar sunt complet orbi.

Pucioșii mici se ciocnesc în cutieDupă ce au ajuns la unsprezece zile, copiii, fără ajutorul părinților, încep să ia mâncare în bucăți mari. După ce au ajuns în a douăzeci și prima zi, puii încearcă să zboare din cuib. Unii dintre ei se tem să facă primul pas responsabil în viața lor. Apoi, părinții încearcă să împingă copiii într-un fel. Acestea circulă deasupra copiilor și încurajează păsările în orice fel, iar ei, la rândul lor, se opresc din frică și continuă primul lor zbor.

Îngrijirea și hrănirea acasă

Dacă o persoană a decis să-și diversifice ziua obișnuită și aceeași noapte de neimaginat, atunci Splyushka va deveni un nou erou frumos în viața stăpânului său. Dar înainte ca păsările să apară în casă, trebuie să vă asigurați că este confortabilă. Dacă o persoană are un apartament mic, unde există doar o singură cameră, atunci trebuie să uitați să cumpărați o pasăre. O bufniță este o pasăre care pur și simplu nu poate trăi într-o cușcă. Dacă o puneți într-un spațiu închis, atunci ea va începe să vă îngrijoreze foarte mult.

Este necesar să se definească o pasăre într-o cameră separată, spațioasă și spațioasă. În viitorul habitat al păsării, ar trebui creată atmosfera cea mai potrivită. Proprietarul trebuie să-și amintească că acum - nu mai este un dormitor simplu sau o cameră de oaspeți. Pentru a reprocesa trebuie să fie luată în serios. Este necesar să eliminați acele elemente care pot dauna cumva, de exemplu:

  • Diverse accesorii sportive;
  • dulapuri;
  • Un candelabru mare.

Dulapul obișnuit de oglindă poate deveni un pericol major pentru viitorul animal de companie. Este necesar să eliminați toate oglinzile, precum și toate tipurile de obiecte ascuțite. Dar lucrul cel mai important este îndepărtați perdelele! În ele, animalul poate deveni confuz și poate muri. În plus, despre ferestre, de asemenea, nu uitați. Fortochki trebuie să înscrie o plasă specială.

Caracteristicile păsărilor de curte

Owl Spittle sta pe o bibanpasăre foarte îndrăgostit de mizerie cu hârtie și bucăți de pânză. Pentru ca animalul să se simtă cu adevărat acasă, persoana care a decis să o înceapă, în mod necesar ar trebui să setați bibanul.

Când camera este gata, puteți merge deja la magazin pentru una dintre cele mai atrăgătoare creaturi de pe pământ. Trebuie să mergeți cu adevărat numai acolo unde mulți oameni știu despre păsări și vânzătorii sunt gata să furnizeze documentele relevante. Cumpărarea pe piață se va dovedi a nu fi consecințe deosebit de plăcute. Un viitor animal de companie poate fi deja infectat cu viermi și, în general, este puțin probabil să se obișnuiască cu o persoană.

Acum, când achiziția prețioasă a fost deja făcută și animalul de companie decorează un apartament, este timpul să ne gândim la asta dietă. Această pasăre este un prădător. În meniul său zilnic, pur și simplu trebuie să fie șoareci și broaște. Puteți da insecte mari, de exemplu, gandaci sau gandaci. Este necesar să se aibă grijă de faptul că există alimente de origine vegetală, cum ar fi terci, păpădia, fructe, etc. Dar, în ceea ce privește apa, trebuie să fie curată. O baie de băut este destul de posibil să se construiască cu propriile mâini.

În nici un caz nu trebuie să oferiți ca masă carnea cumpărată în magazin. Acești reprezentanți ai păsărilor au o digestie specială. Și mâncarea ar trebui să fie o dată sau de două ori pe zi. Dar, uneori, animalele de companie nu doare și foame. Pentru a face acest lucru, trebuie să alegeți o zi potrivită și în loc de mâncare, dați numai apă curată. Principalul lucru nu este să exagerăm! Numai o zi!

Și este mai bine să se consulte cu un ornitolog cu experiență înainte de a începe o grevă a foamei. Fiecare pasăre și animal individual! Dar se poate spune cu certitudine că greva foamei este necesară pentru pene, ținute acasă (doar reprezentanți de acest tip). Ei, spre deosebire de rudele lor, sunt obezi. Proprietarul trebuie să urmeze cât mai mult posibil. Există multe alte condiții în natură. Viața într-un apartament, desigur, nu poate fi comparată cu expansiunea reală în care toate animalele sunt obișnuiți să trăiască.

condiţii

Splash - bufnitaÎncă o dată, atingând tema confortului, putem spune că mulți oameni, atunci când plantează un animal, nu au nici o idee despre ce condiții sunt necesare pentru aceasta. Dacă nu luăm în considerare cele de mai sus, ele pot strica viața unei păsări în captivitate.

Chiar și plantarea unui arici obișnuit, merită luat în considerare faptul că călcarea pe perdele este cea mai preferată distracție. Nu știu de proprietari, desigur, va certa noul animal de companie. În mod similar, orice animal exotic ar putea să nu răspundă așteptărilor. Înainte de a le avea, trebuie să învățați cât mai multe informații despre conținutul corect, să comunicați cu oamenii cunoscuți, să cântăriți toate avantajele și dezavantajele și numai atunci să luați decizia corectă.

concluzie

Pentru a rezuma, vreau să spun că acest tip de pene aduce multe lucruri pozitive. Dacă vă îngrijiți bine de această creatură uimitoare, atunci ea poate crește cu caracterul vostru și trata fiecare membru al familiei într-un mod special. Principalul lucru nu este să uităm asta atenția este cea mai importantă parte a procesului de creștere persoană sau animal. Dacă proprietarul va încerca să-și petreacă destul timp cu animalul său de companie, atunci cu siguranță va fi capabil să-i răspundă la fel.

O bufniță curioasăşi mai mult responsabilitate - cel mai important cuvânt pentru toți cei care au decis să-și lase un nou prieten în viața lor. Există oameni care, după câteva zile după achiziție, se întorc la vechea lor viață, uitând totul în lume. Făcând o vavă spațioasă, își dau doar animalul. Desigur, este imposibil! Viața, chiar și în întreaga cameră, arată ca o singură celulă mare fără comunicare și atenție din partea persoanei. În ea, pasărea trebuie să trăiască cam șase sau șapte ani.

În natură, toate animalele și mamiferele comunică între ele. Singuratatea este periculoasă pentru toată lumea. Pedeapsa cea mai teribilă pentru o persoană este o izolare pe tot parcursul vieții. Comunicarea, îngrijirea și atenția sunt foarte solicitate de orice ființă vie. A trăi sub același acoperiș cu un astfel de reprezentant frumos al păsărilor, puteți încărca în fiecare zi cu un rezultat pozitiv. Ei spun că iubitorii de animale trăiesc mult mai mult decât cei care nu le plac sau nu le evită.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Polar owl: descrierea speciei, caracteristicile, în care trăiește pasăreaPolar owl: descrierea speciei, caracteristicile, în care trăiește pasărea
Unde trăiește skunk: unde trăiește skunk-ul dungat?Unde trăiește skunk: unde trăiește skunk-ul dungat?
Owl: Cum arată o pasăre cu un strigăt plângătorOwl: Cum arată o pasăre cu un strigăt plângător
Gâsca rasei italiene: istorie, aspect, caracteristiciGâsca rasei italiene: istorie, aspect, caracteristici
Câți ani poate trăi o cioară și o cioarăCâți ani poate trăi o cioară și o cioară
Bird Turako: descriere și tipuri de bananeideBird Turako: descriere și tipuri de bananeide
Cea mai mică pasăre din lume. Descrierea pasarilor HummingbirdCea mai mică pasăre din lume. Descrierea pasarilor Hummingbird
Africa și regnul său animal: animale africaneAfrica și regnul său animal: animale africane
Soroca vulgaris: caracteristici ale comportamentului păsărilorSoroca vulgaris: caracteristici ale comportamentului păsărilor
Pasărea este o creatură mică, dar foarte frumoasă!Pasărea este o creatură mică, dar foarte frumoasă!
» » O pasăre unică și neobișnuită - Floss Owl
© 2021 amigdas.com