amigdas.com

Compresoare cu ulei și fără ulei: caracteristici ale aparatului, recenzii

Compresor fără uleiInstalațiile de compresoare sunt cele mai des folosite în formarea gospodăriei, în dotarea tehnică a atelierelor mici și în fabrici. Astfel de instrumente ajută la crearea unui efort de lucru economic, în multe cazuri salvând angajatul de la necesitatea conectării directe a echipamentelor la rețeaua electrică. Dar pentru o bună deservire a instrumentului țintă, este necesar să se definească inițial metoda standard de instalare. La primul pas al alegerii este dat răspunsul la întrebarea vitală:

Care unitate va fi mai bună - fără ulei sau fără ulei? Ambele adaptări sunt bune în felul lor, dar în direcții diferite.

Amenajarea compresoarelor de ulei

În primul rând este important de remarcat faptul că ambele tipuri fac parte din grupul general de compresoare cu piston, care au fost numite și coaxiale. Această tehnică se caracterizează printr-o productivitate foarte mare, rezistență și versatilitate de utilizare. Dar deja în cadrul acestor adaptări există diferențe între speciile care reprezintă agregate petroliere și petroliere, precum și unele modificări.

Deci, compresorul de ulei are în componența arborelui cotit și a grupului de pistoane, ceea ce creează acțiunea de putere dorită împreună cu întregul sistem. Lichidul de lubrifiere este tocmai turnat în carterul unui anumit arbore, apoi este distribuit de-a lungul detaliilor mecanismului mecanic, asigurând stabilitatea funcționării sale. Prin urmare, în ceea ce privește confortul, o unitate fără ulei este mai bună.

Caracteristicile modelelor fără ulei

În general, baza tehnică și structurală a acestor unități este similară cu modelele de ulei. Baza este reprezentată de același grup de pistoane, unealtă electrică, arbore cotit etc. Diferența este aceeași - este în organizarea sistemului de purificare.

  • Care sunt modelele compresoarelor?În versiunea cu adaptarea uleiului, fluxurile de aer sunt conectate la canalele de lubrifiere. Dimpotrivă, dispozitivul și avantajele unității fără ulei sunt legate și condiționate de faptul că un flux special de lichid și de aer trece prin diferite canale.
  • Uleiul nu intră în carterul nostru, ci trece în sistemul corect de curățare. Prin urmare, nu se poate spune că dispozitivele coaxiale fără ulei nu au nici un fel de lubrifiere. Acesta este limitat doar de caracteristicile de proiectare ale depunerii, în care există avantaje și dezavantaje.
  • Și legătura canalului de aer cu circuitul de admisie a grăsimilor și separarea unor astfel de linii nu este considerat un produs secundar al rezultatului constructiv, ci o acțiune tehnică pe deplin conștientă. Aceasta este ceea ce împarte compresoarele fără ulei și uleiuri, precum și calitățile lor importante. Și dacă prima opțiune devine plusuri sub forma creșterii resurselor pentru munca de proiectare și accelerarea acțiunilor, modelele fără ulei diferă în calitatea muncii lor.
  • Livrarea separată a unui lichid special oferă o șansă la ieșire pentru a da aer comprimat purificat. Prin urmare, discuția despre compresorul care este mai bun - fără ulei sau ulei, din punctul de vedere al funcționării corecte a dispozitivului deservit va fi decis în favoarea celor două modele.

Compararea caracteristicilor celor două unități

Cum se compara agregateleEste greu de spus care model va fi potrivit în fiecare caz. S-a discutat deja că pentru industriile mari unde nu contează calitatea aerului furnizat, este mai bine să se utilizeze echipamente petroliere. O astfel de unealtă poate să îndeplinească toate cerințele privind încărcarea, durabilitatea și stabilitatea proprietăților de lucru.

Este destul de diferită comparația dintre dispozitivele fără ulei și fără ulei în contextul utilizării casnice. În acest domeniu, compresoarele sunt utilizate în majoritatea cazurilor pentru a servi pistoale de pulverizare, șurubelnițe speciale și alte dispozitive care funcționează cu aer comprimat. Și indiferent de scopul unui astfel de agregat va fi atent la calitatea aerului de alimentare. Se pare că impuritățile lubrifiantului de la dispozitivul de ulei nu vor fi necesare aici și alegerea este mai bine de făcut în favoarea unui dispozitiv fără ulei.

Feedback asupra producătorilor de compresoare

Cum se folosesc compresoareleDispozitivele străine sunt reprezentate pe scară largă în Rusia de mărcile Abac, Elitech și restul. Acestea sunt dispozitive pe jumătate profesionale și pe deplin profesionale, utilizatorii cărora observă excelenta calitate a construcției și stabilitate.

În segmentul construcțiilor apreciază foarte mult agregate de la Hitachi, Metabo și Sturm. Acești producători pot fi contactați indiferent de tipul de dispozitiv pe care intenționați să îl cumpărați - fie că este vorba despre ulei sau ulei.

Care instrument este mai bine de ales în familiile companiilor rusești? Creatorii ruși precum "Zubr", "Interskol", "Foreman" și "Caliber" abordează, de asemenea, în mod responsabil producția de compresoare de toate tipurile. Cu toate acestea, proprietarii acestor produse notează un punct negativ. Spre deosebire de modelele importate, compresoarele petroliere rusești sunt tensionate de lipsa unor blocuri de filtrare bune pentru a crea amestecuri lubrifiante.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Compresor pentru frigider: tipuri și principiu de funcționareCompresor pentru frigider: tipuri și principiu de funcționare
Bioseptice pentru un sistem autonom de canalizareBioseptice pentru un sistem autonom de canalizare
Ce fel de încălzire electrică pentru prosop este mai bineCe fel de încălzire electrică pentru prosop este mai bine
Ce nebulizator este cel mai bun pentru copii și adulți: o descriere a modelelor și a recenziilorCe nebulizator este cel mai bun pentru copii și adulți: o descriere a modelelor și a recenziilor
Selectarea uleiului pentru umplerea motorului blocului motorSelectarea uleiului pentru umplerea motorului blocului motor
Avantajele și dezavantajele compresoarelor silențioase pentru acvariuAvantajele și dezavantajele compresoarelor silențioase pentru acvariu
Răcitor de răcire cu apă: principiu de funcționare, prezentare generală a modeluluiRăcitor de răcire cu apă: principiu de funcționare, prezentare generală a modelului
Compensator de supapă: dispozitiv, scop, tipuriCompensator de supapă: dispozitiv, scop, tipuri
Reguli de selectare a uleiului pentru compresorul pistonului de aerReguli de selectare a uleiului pentru compresorul pistonului de aer
Dezumidificator pentru mâinile proprii ale compresoruluiDezumidificator pentru mâinile proprii ale compresorului
» » Compresoare cu ulei și fără ulei: caracteristici ale aparatului, recenzii
© 2021 amigdas.com