amigdas.com

Băi acrilice: argumente pro și contra, recenzii ale consumatorilor

Procesul de fabricare a unei băi acriliceBaia acrilică este foarte populară datorită caracteristicilor sale de performanță. Acest design, realizat din acrilic sanitar, se distinge prin înaltă rezistență, fiabilitate și durabilitate. Produsul arată foarte elegant și este vândut la un preț accesibil.

Producția de baie acrilică

Căzi de baie acrilice: practice și durabilePentru a crea un astfel de produs, se utilizează acrilic. Este important să ne amintim că acrilul în ansamblu este împărțit în două grupe: industrial și sanitar. Acestea din urmă includ aditivi care împiedică multiplicarea microorganismelor. Pentru căzi acrilice foaie de inginerie sanitară acrilică, a căror producție se desfășoară numai în Țările de Jos.

Producția se realizează după cum urmează:

 • materialul este încălzit în condițiile unei temperaturi ridicate;
 • când acrilicul devine plastic, se aplică pe matriță și apoi se presează folosind un echipament adecvat.

Ar trebui să se țină seama de faptul că vasul obținut ca urmare a unei astfel de procesări nu este încă prea puternic. Cu alte cuvinte, chiar și la temperatura camerei poate fi îndoit. Pentru a întări, mai multe straturi de fibră de sticlă, conectate la o rășină poliesterică, sunt aplicate structurii. Pentru a obține un produs foarte puternic, aveți nevoie de un număr maxim de astfel de straturi.

Ar trebui menționat acest lucru rășina poliesterică este, de obicei, diluată cu stiren, mirosul care este destul de neplăcut. Unele companii occidentale folosesc un compozit din poliuretan în loc de fibră de sticlă. Acest material este considerat ca fiind ecologic.

Băile din forma originală sunt obținute utilizând un număr minim de straturi de armare. În consecință, designul nu este foarte puternic. Durata de viață a băii acrilice ordinare este de aproximativ 10 ani, iar modelele cu relief și formă originale - 3-5 ani.

Pentru a reduce costul produselor finite, se folosesc modele de mucegai din carton, pe care se aplică fibră de sticlă, apoi un grund și vopsea acrilică. După aceasta, materialul este uscat și măcinat ușor. În exterior, această baie este similară cu cea acrilică obișnuită, însă calitatea acesteia este nesatisfăcătoare.

Băi acrilice în interior
Producția de căzi de baie acriliceProcesul de fabricare a căzilor acriliceBaie acrilică în interiorInstalarea și montarea băii acrilicePro al băii acriliceProcesul de fabricare a căzilor acriliceBaie acrilică în interiorRecenzii, plusuri și minusuri de baie acrilicăInstalarea și montarea băii acrilicePro al băii acriliceBaie acrilică în interiorProcesul de fabricare a căzilor acriliceInstalarea și montarea băii acriliceRecenzii, plusuri și minusuri de baie acrilicăPro al băii acriliceBaie acrilică în interiorProcesul de fabricare a căzilor acriliceRecenzii, plusuri și minusuri de baie acrilicăInstalarea și montarea băii acriliceBaie acrilică în interior

Tipuri de căzi acrilice

 1. Construcția simetrică unghiulară este considerată opțiunea cea mai optimă pentru o baie mare. În exterior, o astfel de baie este ca un triunghi isoscel, care este instalat într-un colț. Latura ei liberă este dreaptă sau convexă. Cele mai multe modele au funcții suplimentare, inclusiv iluminare din spate, hidromasaj, cotiere și jacuzzi. Fundul structurii este nervurat sau înclinat.
 2. Produsele asimetrice ascuțite oferă economii de spațiu. În același timp, baia se dovedește a fi destul de mare, ceea ce înseamnă că chiar și o persoană mare se va simți confortabilă. În unele modele, în plus, sa asigurat prezența tetierelor, a cotierelor și a luminilor.
 3. Construcția dreptunghiulară este o opțiune clasică. desen pot avea aproape orice dimensiune, astfel, acesta poate fi pus într-o baie mică sau o baie spațioasă.
 4. Produsele Oval sunt ideale pentru persoanele care doresc să decoreze camera. Designul diferă de forma raționalizată și curbele netede. Alegerea unui model similar trebuie să țineți cont de faptul că acesta face mai puțin spațiu.
 5. Bilele acrilice rotunde sunt instalate pe podium. În acest caz, interiorul trebuie să corespundă produsului. Aceste modele au multe funcții suplimentare, printre care un schimbător de căldură, o iluminare din spate, un tetieră și un jacuzzi.

avantaje

Tipuri și forme de căzi asimetrice acriliceDacă alegeți designul potrivit, acesta va dura 10-20 de ani. Extindeți durata de viață a produsului cu grija corespunzătoare. În acest caz Umbra nu se estompează și nu se schimbă, iar zgârieturile nu vor fi vizibile la suprafață. Orice defecte minore sunt eliminate prin măcinarea șmirghelului cu granulație fină.

Mulți oameni preferă băi non-tradiționale din fontă și produse din acril, ceea ce se explică prin multe avantaje, și anume:

 • Pentru a curăța băile potrivite pentru produsele de uz casnic;
 • Cădița acrilică este foarte ușoară, astfel încât să o puteți pune pe cont propriu. Greutatea unei astfel de structuri este în medie de 20-30 kg;
 • Un avantaj important este acela o selecție largă de culori și forme, datorită căruia puteți găsi o baie care se va potrivi perfect în interiorul băii;
 • Dacă doriți să instalați designul formularului original, acesta poate fi făcut la comandă. Firește, în acest caz, prețul va fi destul de ridicat;
 • acrilicul este considerat un material "cald". În consecință, aceasta menține temperatura mult timp;
 • suprafața băii acrilice este foarte netedă, ceea ce face tratamentul cu apă foarte confortabil;
 • În timpul umplerii băii, zgomotul apei nu va fi auzit.

Dezavantaje ale produsului

 • Băi acrilice - plusuri și minusuriinstabilitate la temperaturi ridicate;
 • dacă în mod regulat trageți în baie practic apă fiartă, stratul se va deforma cu timpul;
 • Fără fixare suplimentară, fundul se îndoaie ușor;
 • Cădiile acrilice sunt considerate fragile. Dacă un obiect greu este aruncat, pe suprafață poate rămâne o dantură, fisură sau gaură;
 • Baia acrilică are nevoie de îngrijire zilnică. În acest scop, sunt adecvate numai acele produse care nu conțin abrazive și acizi agresivi. De asemenea, va trebui să abandonăm periile metalice și bureții grei.

Ce să ia în considerare atunci când aleg?

În primul rând, trebuie să vă asigurați de calitatea produselor. Pentru a face acest lucru, trebuie să verificați cu atenție băile și verificați disponibilitatea certificatelor corespunzătoare.

Ar trebui să te uiți la lumina prin cupă. Produsele de calitate nu sunt translucide.

Când vă apăsați degetul pe perete, vă veți simți în mod necesar rigid, deoarece baia trebuie întărită.

Este important să acordați atenție secțiunii baie. Ar trebui să existe un strat de acril și rășină. Dacă există și plastic, aceasta indică o calitate scăzută a produsului.

opinii

Am instalat o baie acrilică acum 7 ani. În tot acest timp nu au existat probleme cu nici o operațiune sau instalare. Apa aici nu se răcește mult timp, ceea ce este foarte important pentru familia noastră. Odată ce instrumentul a fost abandonat, din cauza a ceea ce a rămas chipul, acest defect a fost eliminat de un maestru experimentat.

Am folosit baie de acrilic pentru o lungă perioadă de timp și nu am nici o plângere. Vasul este foarte plăcut la atingere. În timpul operației, câteva zgârieturi mici au apărut pe suprafață, dar nu mă deranjează.

Vărul a pus o baie acrilică și a uzat cu ea. Din cauza apei prea calde în unele locuri suprafața a fost deformată, Și pe lateral au existat zgârieturi care strică aspectul.

Baia acrilică va dura o perioadă lungă de timp, dacă alegeți cea potrivită. La achiziție este necesar să se acorde atenție nu numai minusurilor și pluss de un design. Factori mai importanți sunt uniformitatea stratului de acoperire și grosimea pereților. Nu ar trebui să salvați pe un design similar, deoarece este suficient să se uite la mai multe modele legate de diferite segmente de preț pentru a observa o diferență semnificativă în calitate.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Fonte din fontă, acrilice sau oțel: ce va fi mai bineFonte din fontă, acrilice sau oțel: ce va fi mai bine
Cum să acoperiți băile cu acril: metode de restaurare și prețCum să acoperiți băile cu acril: metode de restaurare și preț
Baie acrilică: ce și cum să curățați acasăBaie acrilică: ce și cum să curățați acasă
Cum sa alegi baia acrilica potrivita avand in vedere sfatul specialistilorCum sa alegi baia acrilica potrivita avand in vedere sfatul specialistilor
Mijloace eficiente pentru spălarea unei băi acriliceMijloace eficiente pentru spălarea unei băi acrilice
Repararea crăpăturilor într-o baie acrilică cu propriile mâiniRepararea crăpăturilor într-o baie acrilică cu propriile mâini
Inserții acrilice în baie: prețul și caracteristicile produsuluiInserții acrilice în baie: prețul și caracteristicile produsului
Ce dimensiuni au băile acrilice: fotografii și prețuriCe dimensiuni au băile acrilice: fotografii și prețuri
Seturi de reparare pentru eliminarea deteriorărilor la căzile acriliceSeturi de reparare pentru eliminarea deteriorărilor la căzile acrilice
Feedbackul clienților privind instalarea unei băi acriliceFeedbackul clienților privind instalarea unei băi acrilice
» » Băi acrilice: argumente pro și contra, recenzii ale consumatorilor
© 2021 amigdas.com