amigdas.com

Staffordshire English Bull Terrier: descriere

Adulți Bull TerrierCe este Staffordshire Bull Terrier? Pentru unii, un astfel de câine pare periculos, iar celălalt - dimpotrivă, iubitor de pace. Care este natura sa reală? În ciuda apariției sale, este extrem de stabilă, precum și fără teamă de tot.

Stafierul Staffordshire Bull

Angajatorul Staffordshire Bull Terrier este câine foarte puternic, în special pentru mărimea lor. Este destul de ușor să păstrezi un terrier de bull pentru că nu cere prea mult, e bine cu haina și se poate simți calm pe teritoriul absolut de orice mărime.

Un mare plus al acestor câini este că ele sunt complet sigure pentru copii, deoarece le iubesc. Mulți oameni se tem să cumpere câini pentru simplul motiv că pot provoca răni copiilor, cu teroristi Staffordshire o astfel de problemă nu va fi.

apariție

Brown Staffordshire English Bull TerrierExistă două tipuri Staffordshire Bullterriers - engleză și americană. Mulți oameni nu văd o mare diferență între ei și, de fapt, singura diferență dintre acești câini este doar în mărimea lor, Rasa americană este mai puțin engleza. Este demn de remarcat faptul că rasa americană este mult mai populară decât engleza.

În sine, câinii au un aspect echilibrat: cântărește 20 kg și au o înălțime de aproximativ 40 cm, iar câinele are un păr foarte bun, scurt. Privind la dimensiunea sau aspectul câinelui, o persoană fără experiență în această chestiune poate crede că câinele este destul de slab și calm și va face o greșeală. Cel mai interesant lucru despre această rasă este că câinele este mult mai puternic decât vă puteți imagina prin aspectul său. În plus, acești câini sunt foarte activi și prietenoși.

Apariția Terrierilor Staffordshire Bull:

 1. Capul a dezvoltat musculatura - acest lucru, apropo, este semnul principal al determinării rasei.
 2. Urechile sunt de dimensiuni medii, semi-grele.
 3. Gât foarte puternic, muscular și corp puternic, cu musculatură bună.

caracter

Staffordshire English bull terrier pe iarbăAngajatorii de taur Staffordshire sunt extrem de demni de remarcat câini vesel, care iubesc oamenii din jurul lor și au o mulțime de farmec. Câinele îi place să meargă și poate să meargă cu tine timp de cel puțin câteva ore până când te plictisești și poate merge și ea o oră dacă nu vrei să mergi mai departe. În ciuda cantității mari de energie, se tratează cu înțelegere dacă nu mergi o zi cu ea cât de mult are nevoie pentru o plimbare bună. Asta este foarte mare plus, deoarece mulți câini tocmai încep să alerge în jurul casei și să spargă orice, terrierul de tauri Staffordshire nu o face.

Alergând la Black Staffing Bull TerrierCâinele este discret, dacă nu doriți să comunicați cu el, nu va alerga în jurul vostru și nu va interfera cu voi, dar este întotdeauna gata de comunicare. Acești terieri foarte curios și încercați să învățați cât mai mult posibil despre lumea din jurul lor vizitând tot felul de locuri din jurul lor, deci încercați să le umblați cât mai des posibil. Și, de asemenea, ei sunt destul de inteligenți și înțeleg dacă o persoană este prea ocupată, astfel încât ei pot doar să se culce și să se învârte în jurul valorii de astfel încât să nu poată fi distras.

Această rasă are o origine de luptă, dar, în ciuda acestui fapt, ei nu agresiv și iubesc toate animalele și toate împrejurimile lor. În ciuda faptului că acest câine este o rasă foarte puternică și poate câștiga o mulțime de alți câini în luptă, ei nu vor să-i arate, așa că nu atacă niciodată pe rudele lor, ca și cum ar fi fost provocați. Și ei iubesc copiii și sunt foarte loiali față de stăpânul lor, o va proteja până la capăt, caz în care.

Un roșu terrier de Staffordshire engleză se află pe o bancăSingurul lucru de care are nevoie această rasă de câini este atenția proprietarului său. Dacă nu acordați suficientă atenție câinelui, va fi foarte trist și neproductiv să se comporte. Asigurați-vă că aveți suficient timp pentru al conduce cu Staffordshire Bull Terrier, deoarece este necesar pentru el și Cea mai mare frică pentru această rasă este singurătatea. Încercați să vă asigurați că câinele nu sa simțit niciodată singur.

Stafford pe fotografie pentru gazonDe asemenea, trebuie remarcat, în ciuda comportamentului său bun fata de alti caini, Terrier-ul va lupta până la sfârșit, în cazul unui atac asupra lui un alt câine, așa că nu cred că este câine fricos care începe să fugă la primul semn de pericol. Staffordshire Bull Terrier este un câine foarte curajos și inteligent, cu comportament adecvat și bun simț. Și, de asemenea, este demn de remarcat, acest câine este iubit de locuitorii orașului.

pregătire

Staffordshire English bull terrier joacă mingea cu proprietarulCum să antrenezi un terrier de taur, este ușor să te antrenezi? Răspunsul este da. Câinele se potrivește perfect cursului și efectuează cu ușurință și câștigă în multe competiții de câini. Ea este foarte inteligentă, astfel încât echipele dvs. vor fi prinse de ea aproape din primul minut, singurul lucru pe care terrierii de taur nu-i plac - aceasta este o relație dificilă cu ei în timpul antrenamentului, așa că încercați să fiți cât mai politicoși cu ei, deoarece comportamentul lor dur sau extrem de grav poate părea nepoliticos. Acesta nu este genul de câine pe care trebuie să puneți o mulțime de presiuni pentru a-i respecta pe proprietar sau pentru a da curs instruirii.

Little Black StaffordAșa cum am menționat mai devreme, terrierul îi respectă pe proprietar încă de la început, așa că nu-l arăta din nou cine este stăpânul. Singurul lucru pe care un terrier bull nu-l poate face este "să lucreze pentru o persoană", dar el nu ar trebui să o facă. Câinele este foarte curios și întotdeauna iubește toate împrejurimile sale, astfel încât să nu-i forțeze să facă ceea ce ea nu a fost niciodată o caracteristică a unuia dintre principalele calitati ale rasei - este bunătate, astfel încât nici unul dintre formatorul nu va fi capabil de a elimina această calitate.

Relația cu alte animale

bull terrier și câine micDacă aveți alte animale de companie în casă și ai de gând să cumpere un Staffordshire Terrier, atunci va fi cu siguranță interesați de întrebarea dacă este de a obține, împreună cu ei, nu dacă va trage toate capacele se pot? Merită să începem cu relația dintre terieri și alți câini. Dacă aveți un câine mic, care este mai puțin taur Staffordshire Terrier-ul, acesta va ignora pur și simplu complet și chiar nu plătesc nici o atenție la ea. Poate că el nu contează cu ea din cauza dimensiunii ei.

Dacă terrierul de taur vede un câine de mărime sau chiar mai mult, el este întotdeauna prieten cu astfel de animale și are relații bune cu ei. Această rasă de câini nu se va lupta niciodată cu o altă rasă, din orice motiv, teriorii de taur vor trata toți câinii fie cu neutralitate, fie cu prietenie.

Cu pisicile, ele ajung destul de ușor, în ciuda faptului că atunci când terrierul apare pentru prima dată în casă, pisicile încep să se teamă de ele. Dacă terrierul bull linge pisica împotriva lânii - acesta este un semn că el privește o pisică ca prieten și îl respectă. Când două ciocniri identice ale aceleiași rase se ciocnesc, nu se întâmplă nimic rău, se distrează în mod constant unul cu celălalt și uneori dorm chiar cu mușcăturile împreună.

Fapte interesante

 • Staffordshire English bull terrier - un zâmbet largDupă cum se știe deja, rasa acestor câini este foarte inteligentă și inteligentă, dar acest lucru nu înseamnă că ei nu vor avea nici un fel de independență. Câteodată câinii vor să se dovedească și să conducă neascultători, ceea ce duce la neascultarea în formare. Staffordshire terrier de taur le place să arate că sunt și ei individuali.
 • Rasa este foarte ușor socializează, dar asta nu înseamnă că nu are nevoie de ea. Trebuie să socializați câinele pentru comportamentul său bun față de ceilalți, nu va rezista și socializarea este ușoară, cel mai important este să îl porniți cât mai curând posibil.
 • În ciuda întregii sale activități, terrierul de taur, dintr-un anumit motiv, îi place foarte mult să se uite la televizor cu proprietarul său și să se așeze lângă el. Acesta este într-adevăr un fapt destul de ciudat, dar absolut toți proprietarii Staffordshire Bull Terriers spun asta. Poate că vor să demonstreze că vor fi mereu lângă stăpânul lor.
 • La vârsta lor fragedă, ei foarte îndrăgit de mestecat orice, de obicei, acestea sunt niște obiecte mici. Pentru ca ei să nu înceapă să mestece nici un lucru important pentru tine, cumpărați imediat câteva jucării speciale, după care bull terrier-ul însuși va învăța să-i mestece numai și nu vă va atinge lucrurile personale.
 • Câinii adoră copii, dar totuși nu îi lăsați în pace, deoarece copiii pot face ceva rău pentru ea. Animalul nu va atinge în niciun caz primul copil, dar dacă copilul începe să-l bată sau să facă altceva negativ față de câine, va fi dificil să-i prezicăți acțiunile.
 • Bullterrier-ii sunt foarte prietenosi cu toate animalele, dar in ciuda acestui fapt, sunt inca interzise sa cumpere in multe tari. Poate că acest lucru se datorează faptului că în antichitate erau adesea apreciați tocmai ca vânători de pradă și instruiți special pentru aceste scopuri, astfel încât câinii pot urmări după un alt animal ca o pradă. Dar, cu o socializare și o instruire adecvată, acest lucru nu se va întâmpla niciodată.
 • Bull Terrier-ul rămâne întotdeauna cu proprietarul și familia sa până la sfârșitul anului și, în cazul unui atac, nu înapoi în jos și va lupta fără nici o îndoială, dar, în ciuda acestui fapt, pentru a le folosi pentru protecție nu poate, pentru că pur și simplu nu sunt câinii care pentru asta. Bull Terrier nu au nici un instinct agresiv, prin care ei pot, fără nici o îndoială, primul să atace omul pătruns pe teritoriul interzis, ei se vor lupta doar atunci când un alt mod, nu va fi dat.
 • Așa cum am menționat deja, este imposibil să lăsăm o singură rasă în sine, ea o va afecta negativ. Bull Terrier se referă foarte respectuos proprietarului și nu va rula pe apartamentul dvs. pentru a efectua propria lor de formare, dacă poți să-i explice că casa - nu este un loc în care acest lucru se poate face.

costul

Bull terrier rulează pe frunzePrețul poate fi complet diferit și variază foarte mult, totul depinde de faptul dacă vânzătorul are documentele necesare. fundamental costul câinilor începe de la 10 mii de ruble și se termină cu 40 mii de ruble, totul depinde de cât de succes ar trebui câinii să fie în activitățile expoziționale. Câinele reale de câini este destul de ușor de distins, deoarece nu există câini cu care să poți amesteca un Staffinghire Bull Terrier.

Sursă de alimentare

Nutriția trebuie făcută de mai multe ori pe zi, în funcție de vârsta câinelui. Până la o lună, ele sunt de obicei hrănite cu lapte matern, după care introduc lactația după trei săptămâni.

 • Puppy Staffordshire Buller este fotografieDacă puii sunt de la una la trei luni, atunci ei trebuie hrăniți de 5-6 ori pe zi.
 • La vârsta de 3 până la 6 luni - de 4 ori pe zi.
 • De la 6 luni - de 3 ori.
 • După ce câinele se transformă într-un an, îl puteți hrăni în siguranță de două ori pe zi, ca toți câinii. Cel mai bine ar fi dacă hrăniți bull terrierul o dată dimineața și o dată seara într-un program pentru ca ea să aibă o imagine cu privire la momentul când să aștepte o masă.

Puii de la 1 la 6 luni cel mai bine este să hrăniți carnea brută, brânza de vaci, kefirul și legumele. Și, de asemenea, puteți adăuga morcovi cu ulei de floarea-soarelui și carne. Ei vor trebui hrăniți la fiecare trei ore.

După șase luni intervalul de hrănire ar trebui să fie de 5 ore, adică ar trebui să hraniți catelusii, de exemplu, la ora 9 dimineața, apoi la ora 2 pm și apoi la ora 7 dimineața. Dieta include brânză de vaci, cum ar fi micul dejun, urmată de pilaf de pui sau de pește ca o cină și apoi de carne crudă pentru cină.

După un an câinele trebuie să servească carne fiartă, legume sau brânză de vaci cu chefir după-amiaza. Seara, dieta lor se va potrivi perfect cu peștele fiert, cu ficatul sau cu carnea brută. Trebuie să alegeți un singur lucru, toate produsele sunt perfecte pentru Bull Terriers.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce este o rasă de câini `boston terrier`, cum să alegi un cățelușCe este o rasă de câini `boston terrier`, cum să alegi un cățeluș
Începutul celor mai puternici câini din lumeÎnceputul celor mai puternici câini din lume
American Black Pit Bull Terrier - un câine ucigaș sau un partener?American Black Pit Bull Terrier - un câine ucigaș sau un partener?
West Terrier White Highland - Descriere Terrier albWest Terrier White Highland - Descriere Terrier alb
Câinii care nu se varsă sunt un mit sau un adevăr?Câinii care nu se varsă sunt un mit sau un adevăr?
Cainii cei mai populari din rasele piticCainii cei mai populari din rasele pitic
Câți ani locuiesc rușii în terrierul ăstaCâți ani locuiesc rușii în terrierul ăsta
Ce fel de câine a fost câinele din filmul "mască"Ce fel de câine a fost câinele din filmul "mască"
Amstaff și taurul pit. Care este diferența dintre un terrier Staffordshire și un taur pitAmstaff și taurul pit. Care este diferența dintre un terrier Staffordshire și un taur pit
Trei soiuri principale de caini TerrierTrei soiuri principale de caini Terrier
» » Staffordshire English Bull Terrier: descriere
© 2021 amigdas.com