amigdas.com

Cainii cei mai frumosi si mai frumosi din lume

Catelusii drăguțiPentru toti iubitorii de caini, rasele frumoase, minunate si nobile incanta cu exteriorul lor. Câinele, în ciuda aspectului său, fie că este mare, plin de pupă sau mic și arata ca o jucărie de pluș, va fi întotdeauna un prieten credincios și devotat proprietarului său și îl va proteja de dușmani.

Cute Spitz FotografieÎn prezent, există o mare varietate de rase de câini în lume, fiecare având diferite dimensiuni și aspect și are admiratori.

Crescătorii experimentați cresc noi rase, în timp ce fiecare rasă are propriul scop. De exemplu, unii ar trebui să devină vânători excelenți, alții sunt salvatori sau gardieni.

Cainii cei mai frumosi atrage atentia celorlalti, provoaca o multime de emotii pozitive. Uneori se pare că și ei înșiși simt atractivitatea și atenția lor generală și se lasă cu mândrie să se admire.

Toate cele mai frumoase rase de caini complet diferiti:

 • dimensiune;
 • greutate;
 • grosimea și lungimea stratului;
 • forma urechilor, coada si cap;
 • caracter.

Cu toate acestea, fiecare rasă este delicioasă în felul ei.

Spitz caldCel mai frumos dintre câini pot participa la toate tipurile de concursuri și competiții, care se desfășoară atât între orașe, cât și între țări din întreaga lume. Veterinarii sunt verificați de experți și crescători de câini. Pentru a participa la competiții, câinele trebuie să aibă o stare bună de sănătate și, de asemenea, trebuie să fie instruit. La astfel de evenimente, spectatorii vin și admir câini fermecători. Această ocupație pentru mulți oameni servește drept o sarcină pozitivă, ameliorează stresul, ajută la relaxare.

Ce au în comun câinii frumoși?

Absolut toți cei mai frumosi câini din lume diferă în loialitatea față de proprietar, ele sunt foarte drăguțe și afectuoase, iar acest lucru este foarte apreciat de iubitorii de animale.

Indiferent de rasa de câine, ea o pletos sau blană scurtă, agățat acolo în urechi sau lipirea în poziție verticală, liniștit și agil - va fi în continuare un prieten adevărat și asistentul stăpânului său.

Pentru că câinele era întotdeauna într-o stare bună, proprietarul ar trebui să-i dea de asemenea afecțiunea, grija și dragostea.

Să analizăm în detaliu fiecare dintre cele mai frumoase rase de câini din lume:

 • Labrador Retriever;
 • Câine ciobănesc german;
 • Husky;
 • Kuvasz;
 • Bullmastiff;
 • Bulldog;
 • Sf. Bernard;
 • Marele Dane;
 • Doberman;
 • dalmațian;
 • Yorkshire Terrier.

Labrador Retriever

Labradoare de diferite culoriCâini din această rasă foarte îndrăgit de mestecare și de gonare tot ce va fi în calea lor. Aceasta poate fi o problemă pentru stăpânul lor. Prin urmare, pentru a obține un astfel de animal de companie, ar trebui să cumpărați jucării speciale pe care le puteți înghiți. Astfel, puteți salva mobilierul, hainele și încălțămintea de la mușcături de animale de companie.

Când proprietarul labradorului se întoarce acasă, câinele îl întâlnește prin toate mijloacele ținând un obiect în gură. În ciuda faptului că câinele îi place să muște totul, o face cu mare precauție. Câinii din această rasă au receptori foarte sensibili în gură, dacă îi dau animalului un ou, îl pot transporta la destinație, fără a-l crăpa sau sparge.

Retriever fata drăguțăAnimalul este ușor de antrenat și, dacă este necesar, îl puteți înțepa să-i înghită toate lucrurile. Un paznic bun sau un paznic Labrador este greu de numit, dar el va latra la sunete exterioare. Dar acești câini foarte bun-natural și să se întâlnească rapid cu străinii.

dar înotător de la Labrador a ieșit minunat. Are o lână impermeabilă, care vă permite să scoateți temperatura apei în orice vreme. Coada ca o vidra servește drept cârma. Labrador are un corp și picioare suficient de puternice, ceea ce face ca câinele să fie rezistente la efort fizic, astfel încât câinele să se simtă confortabil și sănătos trebuie să i se acorde activitatea fizică.

Golden Retriever BoresCel mai prietenos retriever din Labrador este Retriever de aur.

Acest câine este potrivit pentru orice familie deoarece este foarte bun, afectuos și este un excelent prieten. Îi iubește atât pe copii, cât și pe bătrâni, se poate împrieteni cu pisici și alte animale.

Când câinele vede zâmbete sale de proprietar și este fericit, ea se misca repede departe de certuri și conflicte, pentru că un Retriever de aur, și a primit titlul de câine cel mai prietenos.

Păstorul german

Păstorul german pe o plimbarePăstorul german poate fi numit un câine de poliție, după toate aceste rase este apreciată în special de lucrătorii poliției, serviciilor de securitate și militare. Deși apariția ciobăneștilor arăta puțin periculoasă datorită dimensiunilor impresionante, ea prietenos și puternic. Nu-i place să arate emoții inutile și îi place să fie singură.

Dacă păstorul este atașat oamenilor și membrilor familiei cu care trăiește, ea se comportă cu ele cu afecțiune. Pe străini reacționează puțin prudent și este puțin probabil să fie în contact cu ei. Excepțiile se produc numai dacă un străin îi place foarte mult câinelui.

Nu fiecare familie se va obișnui cu un păstor german. Temperamentul ei este puternic, încrezător și independent. Ciobănești, de asemenea foarte inteligent. Un astfel de câine va fi cel mai bun prieten pentru o persoană.

Odată, câinii din această rasă au trăit cu oameni pentru a le oferi protecție împotriva animalelor mari. Prin urmare, câinele de oaie va pazi până la capăt stăpânul său.

Putem spune că aceasta nu este numai frumoasă, ci și cea mai inteligentă rasă de câini. Antrenează-l cu ușurință, prinde toate echipele în mod literal în zbor. Această combinație de forță, perseverență și abilități mentale îi face pe ciobanul german un asistent excelent pentru poliție, militari și salvatori. Poate lucra în tandem cu păstorii sau poate fi un ghid pentru orbi.

Siberian Husky

Siberian husky în naturăUna dintre cele mai frumoase rase de caini. Husky foarte jucaus si jucaus. Din cauza acestei naturi, mulți proprietari o aleg. Ei sunt foarte credincioși și iubesc familia lor.

Sunt foarte mobile și preferă să alerge pe distanțe lungi, mai ales dacă locuiesc într-o regiune cu temperaturi scăzute. Husky are un strat foarte gros de piele, permițându-i să reziste chiar și la rece.

Catelusi Husky frumoaseÎn primul rând, rasa husky a fost scoasă ca un câine de un taxi, care transporta oameni sau produse în sanie. Pentru un astfel de animal de companie trebuie să-ți exerciți și să-ți urmărești în mod constant educația.

Dacă câinele unei alte rase crește odată cu copilăria cu husky, o tratează bine. Cu pisicile se comporta mai rigid. Mulți oameni spun că obiceiurile lui Husky sunt similare cu lupii.

În timp ce Huskies sunt foarte harnici și harnici, în comparație cu alți câini, ei mănâncă relativ puțin. La timp au fost cei mai buni câini de conducere din cauza rezistenței.

În timpul plimbării, husky trebuie ținut în câmpul vizibilității gazdei, altfel poate să scape.

Kuvasz

Câte curve puppyKuvas - un câine cu o haină lungă. Reprezentanți ai acestei rase foarte puternic molt, și apoi lâna lor este peste tot.

Unul dintre cei mai frumosi caini din lume. Un astfel de animal de companie îi iubește foarte mult pe membrii familiei mici și va fi un protector minunat pentru ei. Dar nu lăsați unul dintre copii și prietenii lor cu acest câine, el poate percepe jocul lor incorect și începe să "protejeze" gazdele lor mici. Dar dacă kaviul a crescut înconjurat de copii și nu este obișnuit cu mobilitatea extremă a copiilor și cu vocile lor sonore, atunci copiii îl vor percepe negativ.

Pentru a evita situațiile neplăcute din partea animalului de companie, copilul trebuie să spună că tachinarea și provocarea animalelor de companie nu este posibilă.

Bullmastiff

Bullmastiff pe canapeaRasa nu a fost cunoscută pe scară largă, dar este cea mai bună dacă familia și casa ei au nevoie de protecție. Se numește "Apărător afectiv".

Până la vârsta de doi ani, bullmastiff-ul este foarte calm și pare a fi un câine conștient de sine. Prin urmare, câinele sa arătat în toată gloria lui, trebuie să așteptați un pic. Când animalul crește, el va fi cel mai bun apărător și gardian.

Bullmastiff are un caracter foarte schimbabil, care se schimbă cu viteza fulgerului din situația actuală. În acele momente când Bullmastiff joacă cu alte animale tinere sau copii, se pare că acest lucru este cel mai dulce caine din lume, dar este merită să proprietarul pentru a fi în pericol, deoarece se va transforma într-un câine feroce, gata să se rupă inamicul în bucăți în câteva secunde.

buldog

Bulldog-uri miciAceastă rasă de câini nu se îndepărtează de proprietar timp de un minut. În acest caz, fiecare proprietar care deține un bulldog englez notează că câinele foarte incapatanat. Buldogul latrat foarte rar, se întâmplă chiar și atunci când animalul de companie nu dă o voce de câteva zile, de atunci iubește atmosfera liniștită și liniștită.

Prin diferențele naționale buldogele sunt:

 • engleză;
 • Franceză.

Gânditor BulldogDacă buldogul trăiește într-o familie de mai mulți oameni, el va alege un singur maestru și îl va urma peste tot. Nu puteți lăsa un câine singur timp îndelungat, pentru că fără un maestru devine trist și nefericit.

Dacă dai dragostea, afecțiunea și atenția animalelor de casă, atâta timp cât este nevoie, atunci el va deveni un tovarăș minunat și credincios stăpânului său. Deși câinele este destul de frumos, dulce și fermecător, are încă un caracter puternic și încăpățânat. În bulldogii de educație au nevoie de la naștere. Pentru a nu intimida un buldog, nu-i poți ridica vocea, ca să nu-l mai batem.

Sf. Bernard

Sf. BernardÎn oamenii de o astfel de rasă frumoasă de câini numit "Gigant afectiv".

Extern, Sf. Bernard este un câine mare, cu un corp muscular bine dezvoltat. Pentru o astfel de rasă, plimbările pe zăpadă într-o viscolă de iarnă și vreme rea sunt perfecte. Un astfel de câine foarte sensibil - poate chiar să prezică un cutremur sau o avalanșă de zăpadă în munți.

Temperamentul este destul de calm, familiar, lent.

Cute St. Bernard puppyea va multumesc tuturor membrilor familiei, de la copii la bătrâni. Cu copiii se găsește ușor un limbaj comun, deși jocurile nu sunt foarte dispuși. Și totuși, în ciuda atitudinii bune față de copii, nu este necesar să lași copiii cu câinele, deoarece diferența dintre mărimea câinelui și a copilului poate provoca probleme.

Sfântul Bernard este foarte atașat de familia sa, deși uneori nu se supune proprietarilor și arată supărare.

Marele Danez

Foarte frumoasă și interesantă rasă. Merită să vă amintiți acest lucru Câinele întotdeauna încearcă să copieze comportamentul stăpânului său.

Dacă proprietarul întâlnește o cunoștință și îl întâmpină într-o stare bună, câinele va face exact același lucru. La rândul său, câinele va simți dacă sunteți nervos și aveți o dispreț față de interlocutor.

Marea Daneză este foarte mare, dar în ciuda acestui fapt foarte sensibilă și se poate abate de la o persoană. Cu un astfel de animal de companie este necesar să vă controlați emoțiile, modul de conversație, nu vă ridicați vocea, deoarece animalul poate fi ofensat.

Percepe câinele german toate datorită faptului că era obișnuit să-l ureze întotdeauna pe stăpânul său și să-l protejeze de probleme.

Merită să ne amintim că, datorită dimensiunii Marelui Danez, poate fi temut de copii mici. Și uneori părinții lor.

Asigurați-vă că păstrați câinele pe o lecție și, de preferință, lângă dvs. în timpul unei plimbări, astfel încât conflictele și necazurile să nu se întâmple.

Doberman

O pereche de câini DobermannDoberman - un câine foarte orientat spre familie. Dar un astfel de câine de la începutul copilăriei are nevoie de o educație strictă, așa că șeful lui Doberman ar trebui să fie potrivit. Înstăpânul trebuie să aibă o rigoare, o voință puternică și capacitatea de comandă.

Dacă familia în care locuiește Dobermanul este alcătuită din mai mulți oameni, toți acești oameni ar trebui să fie informați cu privire la regulile de creștere a câinelui și să adere la aceste reguli. Dacă Dobermanul nu este educat, el va fi neascultător și va acționa în toate lucrurile numai așa cum dorește.

Doberman păr păr strălucitorInițial, caracterul lui Doberman are o calitate care este responsabilă pentru protejarea proprietarului. Prin urmare, în acest plan, nu este necesar să se antreneze. De asemenea, animalul are calități de răbdare.

Dacă vă angajați în educația adecvată a animalului dvs. de companie, acesta va fi un apărător excelent, un paznic și, de asemenea, un prieten credincios devotat.

dalmatin

dalmatinPopularitatea unei astfel de rase frumoase de câini a fost câștigată datorită desenului "101 Dalmațieni". Cel mai mult, un astfel de câine este solicitat în rândul copiilor mici.

În exterior, Dalmațienii - câini albi cu pete albe cu pete negre. În mărimea lor sunt destul de mari și au o musculatură foarte dezvoltată, sunt foarte jucăușă. Ușor recepționat la instruire.

Yorkshire Terrier

Yorkshire Terrier și cățeluș la expozițieYorkshire Terrier - un mic câine cu păr incredibil de frumos. Printre cele mai frumoase rase de câini, ocupă o poziție de lider. Lana unor astfel de animale se aseamănă cu părul oamenilor și poate ajunge la dimensiuni lungi, pe măsură ce crește toată viața. Pentru un astfel de om frumos trebuie să urmați mai atent. Creșterea permanentă a părului trebuie să fie tăiată și să urmeze lungimea acestuia, în special în sezonul fierbinte. În plus, animalele de companie pot face diferite tunsori și coafuri elegante, schimbând în mod constant aspectul.

Pe baza gusturilor lor, absolut toată lumea poate alege cel mai frumos câine din lume cu un temperament și un caracter similar care să se potrivească nevoilor proprietarului.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Rasa câinelui Pomeranian Pomeranian și Chow Chow sunt similare cu UrsiiRasa câinelui Pomeranian Pomeranian și Chow Chow sunt similare cu Ursii
Câinii care nu se varsă sunt un mit sau un adevăr?Câinii care nu se varsă sunt un mit sau un adevăr?
Cainii cei mai populari din rasele piticCainii cei mai populari din rasele pitic
Cainii cei mai frumosi si celebri din lumeCainii cei mai frumosi si celebri din lume
Rating-ul celor mai scumpi caini din lumeRating-ul celor mai scumpi caini din lume
Câini japoneze de câine: descriere și fotografiiCâini japoneze de câine: descriere și fotografii
Amstaff și taurul pit. Care este diferența dintre un terrier Staffordshire și un taur pitAmstaff și taurul pit. Care este diferența dintre un terrier Staffordshire și un taur pit
Câine italiană bolognese, caracteristiciCâine italiană bolognese, caracteristici
Rase principale și descrierea câinilor de gardăRase principale și descrierea câinilor de gardă
Cele mai populare rase de câini pentru anul 2017Cele mai populare rase de câini pentru anul 2017
» » Cainii cei mai frumosi si mai frumosi din lume
© 2021 amigdas.com