amigdas.com

Câine câine de câine afgan: o descriere a rasei

Apariția unui cățel africanFoarte adesea iubitorii de caini vad o rasa asemanatoare cu rasa Greyhound, dar observa caracteristicile sale distinctive, care vorbesc despre individualitatea sa. Această rasă se numește ogarul afgan. În caz contrar, se numește și câine ciobănesc afgan sau poporul comun - afgan. Să ne cunoaștem mai bine

cu această rasă, pentru că este absolut aristocratic și elegant. Cu toate acestea, în spatele unor astfel de calități înalte se află un caracter foarte complex.

Descrierea rasei

Pe exteriorul afgan Hound trebuie spus că este foarte elegant si rafinat, standardul de frumusete, aspect perfect face cea mai buna calitate rolul ei, deoarece are un mers foarte buna si miscari de încredere, iar capul este ridicat. Într-adevăr, această rasă ar trebui admirată.

Dar în spatele exterior este natura foarte strictă și mândră.

 • Apariția unui cățel africanÎnălțimea medie a câinilor este de 70 cm, greutatea - 25 kg.
 • Structura corpului este de așa natură încât să dezvolte o viteză imensă și să ajungă din urmă cu obiectul vânătorii.
 • Foarte des afgană este folosită pentru vânătoare de animale sălbatice. Pentru un câine, nu va fi dificil să prindeți animalul și să-l prindeți. Cel mai probabil, structura corpului sa schimbat adesea și a evoluat pentru a dezvolta în continuare viteza de rulare. Corpul este alungit, incluzând capul. Toate acestea sunt necesare pentru cea mai mică rezistență la aer în timpul funcționării, ceea ce va duce la cea mai mare dezvoltare a vitezei.
 • Gura foarte profundă și puternică. Acest lucru este necesar pentru prinderea de fier a prada și pentru a provoca daune grave atunci când este prins.
 • Eleganta si gratiositatea rasei nu indica inca duiositatea lor. Ciobanescul afgan are nevoie de o atenție deosebită pentru dezvoltarea musculaturii și, prin urmare, are nevoie de o alergare frecventă cu cea mai mare rezistență.
 • Nasul este lat și plat, și are, de asemenea, nări largi. Acest lucru sugerează că rasa a fost cultivată într-un climat fierbinte, deoarece nasul lung asigură o circulație bună a aerului și îl răcește. Nasul acționează pentru animalul de companie, ca un aparat de aer condiționat pentru noi.
 • Membrele sunt foarte lungi, au articulații puternice și au dezvoltat musculatura. Toate acestea sunt necesare pentru dezvoltarea maximă a vitezei și capturilor de producție.
 • Halatul păstorului afgan este moale, lung și ușor. Cea mai frecventă culoare a blănii este maro, cu nuanțe diferite. La baza spatelui, stratul este mai rigid decât baza și este mai scurt. Acest loc este, de asemenea, numit șa. Natura acoperirii de lână indică faptul că rasa de câini a crescut în terenul dur și rece, iar lâna a protejat animalul de moartea iminentă.
 • Caracterul lui Afgan este foarte dificil, capacitatea de învățare se pretează prost, au existat cazuri în care unii s-au răzbunat pe maeștri.
 • O coadă ușor înălțată și înțepată accentuează caracteristicile individuale ale acestei rase. Apropo, lâna pe coadă diferă de cea principală, este mai rigidă.
 • Practic, indivizii sunt obișnuiți să prindă o pradă scapătoare.

Istoria rasei

Care sunt dimensiunile Greyhound-ului africanDespre păstorul afgan o mulțime este menționată în manuscrisele antice încă din anul 4000 î.Hr. Această rasă a fost întâlnită în desene din Egipt. Cu toate acestea, numele în sine indică faptul că rasa provine din Afganistan. În vremurile străvechi, ogorul chinezesc a fost deja folosit pentru a prinde pradă vânătorii și a contribuit la existența locuitorilor care trăiau odinioară în Afganistan.

Odată cu dezvoltarea relațiilor comerciale, această rasă a migrat spre țările învecinate, iar în timpul războiului a fost adusă în Marea Britanie, unde standardul a fost luat din ea, iar rasa a început să crească dincolo de teritoriul Afganistanului. De vreme ce Afganistanul era o țară foarte militantă, în timpul războiului, cererea pentru ogoarele afgane a adormit, iar varietatea rasei a fost redusă uneori.

În general, ciobanescul era destinat numai vânătorii, dar, ca atare, nu desfășurase activități de securitate. Cererea pentru Afganistan a fost doar în perioada de pace, deoarece cererea în timpul operațiunilor militare a fost întreruptă în cele din urmă. Prin genotip, poți determina, că rasa dată nu sa încrucișat cu alte rase de câini care vorbește despre curățenia lor de un fel și despre sângele aristocratic.

Îngrijirea și

Conținutul de RockDeoarece rasa de câini are o haină lungă, este greu de îngrijit pentru ea, pentru că trebuie să fie pieptănat în mod constant. Trebuie să se înțeleagă că pentru creșterea unui individ sănătos necesită o atenție deosebită, inclusiv în hrănire, în îngrijirea constantă a părului și încărcări regulate asupra mușchilor.

În primul rând, lâna este expusă la îngrijirea pieptenei, apoi, cu o perie moale. Nu fiecare proprietar este capabil să reziste acestei sarcini pentru a-și îngriji haina. Dacă ați cumpărat un individ din această rasă, apoi ajustați-vă pe termen lung și pe termen lung pieptene blana câinelui.

Pentru ca un caine este un disconfort, tot ceea ce are un efect negativ asupra parului, pentru imbunatatirea parului si "intarirea" acestuia, cainele ar trebui sa mearga in mod activ pe vreme rea. Apoi, blana câinelui va fi sănătoasă, iar animalul de companie nu se va îmbolnăvi de orice impact asupra capacului de lână. Parul prost întreținut de câine poate duce la boli de piele. În plus, nu uitați de tunsoare, care trebuie efectuată cel puțin o dată pe an.

Alimentația câinelui ar trebui să fie echilibrată, este necesar să urmați acest proces, altfel, în cazul supraîncălzirii, câinele poate dezvolta o întoarcere a intestinelor. Puii sunt hrăniți de până la 8 ori pe zi, iar adulții se hrănesc de 2 ori pe zi. Motivul pentru aceasta este burta goală, care trebuie să respecte standardul rasei.

Fiți atenți, ca antrenament zilnic pe mușchii ridica rezistenta câinelui și de câine immunitet.Ezhednevno ar trebui să aibă presiunea asupra mușchilor, deoarece sistemul muscular este dezvoltat pe datele de fond privind creșterea vitezei de rulare. Metabolismul afgan Hound este proiectat astfel încât cea mai mare parte din energie este cheltuită pentru dezvoltarea de rezistenta si musculare.

Ciobanescul afgan nu-i plac locurile mici pentru a trăi, are nevoie de un teritoriu vast pentru a-și dezvolta abilitățile de a alerga, ceea ce face aproape imposibil să o crești acasă. Desigur, dacă sunteți șomer și vă place vânătoarea, gata să vă îngrijiți de animalele de companie și totul este bine cu nervi, atunci această rasă este potrivită pentru dvs. Dar o casă privată cu un teritoriu vast pentru a alerga și o incintă destul de mare și confortabilă pentru reședința unui câine în el, se potriveste cel mai bine.

Fapte interesante

 • Cum să ai grijă de rasăPotrivit legendei, a fost ogarul afgan care a fost pe Arca lui Noe în timpul potopului.
 • Musulmanii recunosc numai acești câini și li se permite să vâneze cu câinii afgani. Dar pradă în mâncare poate fi consumată dacă câinele nu-l gustă.
 • Prin genotip, ciobanul afgan este cel mai asemănător cu genotipul unui lup decât restul raselor de câini din întreaga lume. Dacă este tăiat, arata ca un lup pe moarte.
 • Ogarul afgan poate dezvolta cu ușurință o viteză egală cu 30 m / sec și, de asemenea, depășește barierele în salt peste 2,5 metri.
 • Prima mențiune a rasei are loc în urmă cu 9500 de ani în urmă. e.;
 • La un moment dat, ciobanul afgan poate să reproducă câte 15 cățeluși.
 • Pentru a ușura pieptănarea câinilor, lâna este uneori împletită în împletituri.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum se determină rasa câinilor și a cățeiCum se determină rasa câinilor și a căței
Începutul celor mai puternici câini din lumeÎnceputul celor mai puternici câini din lume
Rasa câinelui Pomeranian Pomeranian și Chow Chow sunt similare cu UrsiiRasa câinelui Pomeranian Pomeranian și Chow Chow sunt similare cu Ursii
Câinii care nu se varsă sunt un mit sau un adevăr?Câinii care nu se varsă sunt un mit sau un adevăr?
Pinscher german: descriere și standardePinscher german: descriere și standarde
Rating-ul celor mai scumpi caini din lumeRating-ul celor mai scumpi caini din lume
Câini japoneze de câine: descriere și fotografiiCâini japoneze de câine: descriere și fotografii
Ce fel de câine a fost câinele din filmul "mască"Ce fel de câine a fost câinele din filmul "mască"
French Shepherd: o descriere a raseiFrench Shepherd: o descriere a rasei
Turul Kangal - Specificul câinelui ciobanesc turcTurul Kangal - Specificul câinelui ciobanesc turc
» » Câine câine de câine afgan: o descriere a rasei
© 2021 amigdas.com