amigdas.com

Pro și contra acoperi de baie acoperă

Avantajele acoperirilor acriliceDestul de des se întâmplă ca acoperirea băii vechi să fie dezordonată și trebuie restaurată. Puteți să-l acoperiți cu email sau acrilic. Pro și contra de smalț obișnuit sunt cunoscute din copilărie, dar avantajele și dezavantajele acoperirii acrilice nu sunt atât de bine cunoscute. Adesea, acoperirea băii cu acrilic este singura cale posibilă de ieșire, deoarece noile instalații sanitare scumpe sunt prea scumpe pentru mulți. Cu ajutorul unui astfel de material, baia veche poate fi reînnoită în două ore, cu toate crăpăturile și rugozitățile care sunt în mod remarcabil netezite și rugina dispare.

Ce este acrilicul

Anterior, diferite materiale au fost folosite pentru restaurarea vechilor băi. Până în prezent, materiale de calitate inovatoare, Permite obținerea unei suprafețe perfect netezite și netede. Acrilicul este o substanță bicomponentă care conține o cantitate mare de substanțe nevolatile.

În plus, acrilicul lichid este un email rezistent la uzură și rezistent la impact, care se bazează pe tehnologia polimerizării sistemice la rece. Lucrarea efectuată este eficientă datorită proprietății principale a materialului - fluidității, ca urmare a umplerii tuturor crăpăturilor și chipsurilor, iar baia are o acoperire uniformă și perfect uniformă.

Învelișul ingineriei sanitare cu acrilice face posibilă transformarea unei băi vechi cu chips-uri și zgârieturi într-un nou și strălucitor, ca și cum ar fi adus din magazin.

Pro argumente de acoperire acrilice

Folosind o acoperitoare de baie acrilică are următoarele avantaje:

 • Restaurând baia cu acest material, veți obține o baie care are toate caracteristicile acrilice, fără ao înlocui. Acest lucru vă permite să scăpați de lucrul la îndepărtarea vechii băi și instalarea unei noi. De asemenea, permite economisirea considerabilă.
 • Când se toarnă suprafețele acrilice lichide, smalțul este distribuit uniform pe întreaga suprafață, fără a se forma dungi. Ca urmare, suprafața băii este perfect netedă.
 • Datorită faptului că acrilicul nu trece prin aer, bulele de aer nu apar pe suprafață.
 • Datorită densității ridicate a smalțului toate spoturile vizibile sunt ascunse. Baia restaurată are o culoare albă.
 • Acest material nu are un miros pronunțat. Acest lucru face posibilă efectuarea lucrărilor de reparație fără echipament special de protecție.
 • Acrilicul este rezistent la acizi, alcalii și coroziune.
 • Dacă acoperirea acrilică este executată într-o calitate ridicată și cu respectarea tuturor tehnologiilor necesare, atunci o astfel de baie va dura cel puțin 15 ani. După aceasta, procedura se repetă.
 • Suprafața acrilică este rezistentă la deteriorare. În cazul în care a fost aruncat accidental orice obiect greu, acesta nu va provoca un cip și îndepărtarea acrilului.
 • Acoperirea acrilică la atingere este foarte plăcută și, deși este absolut netedă, dar complet nealunecoasă.
 • Această baie are un aspect foarte atractiv, pentru o lungă perioadă de timp păstrându-i albul, nu îngălbenind și fără a se întuneca.
 • Îngrijirea unei băi cu acoperire acrilică este foarte simplă. Este suficient să-i ștergeți suprafața cu un burete moale. În nici un caz nu puteți folosi pulberi abrazive sau produse chimice agresive pentru curățare. Aceștia pot deteriora o astfel de suprafață.
 • Acoperirea acrilică are o izolație termică bună, ceea ce înseamnă că apa se va răci în ea pentru o perioadă lungă de timp.

Acoperiri acrilice

Există unele dezavantaje pentru acest material:

 • Pro și contra acoperirii acriliceTehnologia de umplere trebuie respectată foarte strict. Dacă cel puțin un element este rupt, acest lucru poate duce la deteriorarea rapidă a suprafeței. De asemenea, procesul de turnare pentru o persoană neexperimentată în industria construcțiilor prezintă anumite dificultăți.
 • Unele tipuri de acrilic în stare lichidă poate fi otrăvitoare, în consecință, măsurile de siguranță trebuie respectate foarte strict.
 • În cazul în care baia are daune foarte mari sau dacă este necesar să închideți gaura, va fi imposibil să o reglați cu acril fără o restaurare preliminară.
 • Stratul primat se usucă mult timp. Puteți folosi băile după numai 2-4 zile.
 • În cazul în care stratul acrilic a fost aplicat incorect, atunci îndepărtarea acestuia ar fi foarte dificilă.

Aveți grijă la suprafața băii acrilice

Cum să aveți grijă de acoperirea acrilicăGrijă pentru suprafața acrilică include câteva reguli simple:

 • după utilizare trebuie șters cu o cârpă uscată;
 • În orice caz, nu utilizați substanțe de curățat abrazive;
 • În interiorul tubului nu este de dorit să se introducă bazine metalice și alte obiecte grele;
 • Nu faceți baie cu săruri și produse cosmetice, cu conținut ridicat de coloranți;
 • Nu puteți înmuia rufele cu înălbitor;
 • Este necesar să se asigure că substanțele chimice agresive nu intră pe acoperirile acrilice.

concluzie

Refacerea băii cu înveliș acrilic reprezintă o modalitate eficientă de a actualiza vechiul email. Multe firme oferă servicii pentru a efectua astfel de activități cu o garanție de până la 3 ani. Dacă restaurarea băii cu acest material se realizează calitativ, atunci poate dura mult mai mult decât se aștepta.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Băi acrilice: ce și cum să curățați acasăBăi acrilice: ce și cum să curățați acasă
Cum de a acoperi o baie cu acrilic pe cont propriu și care sunt prețurileCum de a acoperi o baie cu acrilic pe cont propriu și care sunt prețurile
Fonte din fontă, acrilice sau oțel: ce va fi mai bineFonte din fontă, acrilice sau oțel: ce va fi mai bine
Cum pot actualiza singură baia din fontăCum pot actualiza singură baia din fontă
Cum să acoperiți băile cu acril: metode de restaurare și prețCum să acoperiți băile cu acril: metode de restaurare și preț
Baie acrilică: ce și cum să curățați acasăBaie acrilică: ce și cum să curățați acasă
Mijloace eficiente pentru spălarea unei băi acriliceMijloace eficiente pentru spălarea unei băi acrilice
Pictați băile de email cu propriile mâini, prețul întrebăriiPictați băile de email cu propriile mâini, prețul întrebării
Cum se face acrilic lichid pentru a acoperi băile cu propriile mâiniCum se face acrilic lichid pentru a acoperi băile cu propriile mâini
Cum sa faci o baie proprie de restaurareCum sa faci o baie proprie de restaurare
» » Pro și contra acoperi de baie acoperă
© 2021 amigdas.com