amigdas.com

Caracteristicile utilizării chondartronului pentru câini

Reguli pentru aplicarea chondartronuluiVarietatea prietenilor cu patru picioare ai omului este rezultatul unei selecții competente, care a fost realizată din timpuri imemoriale și continuă până în prezent. Câinii au început să difere dramatic de greutatea strămoșilor, înălțimii, temperamentului. Cu toate acestea, există această monedă este un dezavantaj: intervenția în sistemul musculo-scheletice a însemnat că animalele noastre au devenit mai sensibile la boli de caracter reumatoida, precum si a bolilor asociate cu degenerarea ligamentelor sau tendoanelor.

Medicamentul "Hondartron" este conceput special pentru a combate problemele sistemului musculo-scheletal la câini și pisici, indiferent de vârstă și rasă.

Descrierea, compoziția și formele eliberării medicamentului "Hondartron"

homeopat medicamentul non-steroidal "Hondartron" Este destinat prevenirii și tratării unor astfel de afecțiuni precum artroza, discopatia, artrita, bursita și altele. Medicamentul funcționează excelent pentru displazie. Puii sunt recomandați de către medicii veterinari pentru a preveni rahitismul la o vârstă fragedă. Medicamentul are proprietăți antiinflamatorii și analgezice, are un efect pozitiv asupra țesutului osos și cartilajului câinilor, pisicilor și altor animale.

preparare homeopat „Hondartron“ constă dintr-o multitudine de plante, cum ar fi tătăneasă, Potentilla, Rhododendron, Ledum și altele. În plus, compoziția include sulf, fluorură de calciu, clorură de sodiu.

Medicamentul este disponibil în patru forme:

 • Tablete.
 • Gel.
 • Picătură.
 • Soluție injectabilă.

"Hondartron": instrucțiuni de utilizare

Aplicarea medicamentului depinde de forma de eliberare:

 • Cum să dai un chondartron de droguriTabletele sunt utilizate pentru a calcula trei comprimate pe zi pentru un câine mare, doi pentru câini de talie medie și un câine mic și cățeluș. Durata admiterii de la două săptămâni la o lună la recomandarea unui medic veterinar.
 • Soluție injectabilă de 1-2 ori pe zi. Injectarea se face în zona greabanului animalului sau în zona coapsei. Dozare: 0,5-2 ml pentru rasele mici, 2-4 ml pentru câini de rase mari și medii. Cursul de injectare trebuie să fie prescris de medicul veterinar participant și este, de obicei, de ordinul a două săptămâni.
 • Gelul se aplică la recomandarea medicului veterinar o dată dimineața și o dată seara. Cursul este de la o săptămână până la o lună. Nu aplicați gel pe o rană deschisă.
 • Picături orale. Aplicarea la recomandarea unui medic veterinar în scopuri preventive pentru 7-10 picături 2-3 luni.

"Hondartron" pentru pisici este utilizat în conformitate cu instrucțiunile și recomandările medicului veterinar de tratament.

Contraindicații și efecte secundare

"Hondartron" este un preparat complet pe bază de plante, ca urmare a faptului că nu are contraindicații. O excepție este intoleranța individuală a ierburilor individuale care fac parte din produsul medicamentos. În aceste cazuri, reacții tip alergic la un animal. Cu respectarea corectă a instrucțiunilor din fiecare medicament și a recomandărilor medicului veterinar de tratament, nu există efecte secundare.

costul

Costul aproximativ al "Hondartron":

 • Soluție pentru preparate injectabile de la 280 r. pentru flaconul de 10 ml.
 • Gel 75 ml - 350 r.
 • Coboară de la 300 p.
 • Ambalaj comprimat (50 buc.) 1200 fre.

Medicamentul poate fi achiziționat de la farmacii veterinare cu clinici de animale, magazine mari de animale de companie sau farmacii online pentru animale.

Termeni și condiții de depozitare

Folosind chondartronul de droguri"Hondartron" indiferent de formă Păstrați ieșirile la îndemâna copiilor și protejate de lumina soarelui. Temperatură optimă de depozitare 0-25 grade Celsius. Nu depozitați produsul în apropierea hranei. Termenul de valabilitate variază de la trei la cinci ani, în funcție de tipul de eliberare.

Recenzii despre medicamentul "Hondartron"

Practica sa dovedit de multe ori, că, odată cu dozarea corectă și intervenția în timp util, medicamentul "Hondartron" a influențat în mod pozitiv evoluția bolii la animal.

Ca proprietar al rasei (Alabai), cu care se confruntă problema de displazie, precum și mulți proprietari de rase mari, clinica a fost externat „Hondartron“ a trecut un curs lunar așa cum prescris de medicul veterinar. Primele schimbări pozitive au fost observate după 2 săptămâni de curs, la sfârșitul cursului, nu a existat nici o lamență, câinele se simte bine. Calitățile de lucru recuperate.

Din păcate, animalul meu de companie are un caz neglijat, dar medicamentul vă permite să solicitați remiterea bolii, pentru care îi sunt absolut recunoscătoare.

Uneori după ce a cumpărat cățelușul a observat că câinele nu se ridică după standardele urechilor. Ne-am întors la ameliorator. Crescătorul a sfătuit să străpungă cursul "Hondartron". La început, se îndoiau, dar medicul veterinar a confirmat și a prescris medicamentul. După curs, urechile au crescut așa cum era de așteptat, așa că medicamentul este recomandat.

După cum se poate observa din recenziile "Hondartron" nu este Graalul, totuși, cu intervenția în timp util este capabil să ajute animalul, și în cazul cazurilor neglijate vă permite să obțineți îmbunătățiri semnificative și să aduceți înapoi animalului dvs. bucuria vieții.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Pratel pentru câini: manual de instrucțiuniPratel pentru câini: manual de instrucțiuni
Enroxil în medicina veterinară: manual de instrucțiuni pentru câini și pisiciEnroxil în medicina veterinară: manual de instrucțiuni pentru câini și pisici
Rimadil pentru câini. Instrucțiuni de utilizareRimadil pentru câini. Instrucțiuni de utilizare
Caracteristicile utilizării lactobiofadolului pentru câiniCaracteristicile utilizării lactobiofadolului pentru câini
Chondroprotectori pentru câini normali și câini de rasă mareChondroprotectori pentru câini normali și câini de rasă mare
Medicamentul "bytril" în medicina veterinară: instrucțiuni de utilizareMedicamentul "bytril" în medicina veterinară: instrucțiuni de utilizare
Emicidin pentru câini: instrucțiuni de utilizareEmicidin pentru câini: instrucțiuni de utilizare
Enroxil: instrucțiuni pentru utilizare în medicina veterinarăEnroxil: instrucțiuni pentru utilizare în medicina veterinară
`Hepatovet` pentru câini: instrucțiuni de utilizare`Hepatovet` pentru câini: instrucțiuni de utilizare
Tablete de cistita pentru caini si pisiciTablete de cistita pentru caini si pisici
» » Caracteristicile utilizării chondartronului pentru câini
© 2021 amigdas.com