amigdas.com

Viața porumbeilor nou-născuți: misterul existenței unui porumbel de porumbei

porumbeiNatura a avut grijă de porumbeii nou-născuți cât mai rar posibil în câmpul vizual al oamenilor, astfel încât mulți nu știu cum arată de fapt porumbelul ca un porumbel. Mulți oameni cred că aceste păsări, în general, nu este tânără, și că, în lumina „mesageri ai păcii“ nu apar în forma în care le vom vedea în mod obișnuit pe străzi și în piețe ale orașelor.

Aspectul puilor de porumbei

Desigur, ca toate păsările, porumbeii unui porumbel apar din ouă și trapă de femele. În acest sens, toate păsările sunt similare. Puii lipsesc complet, puilor nou-născuți sunt complet lipsiți de penaj, chiar până la fuzz sunt departe. Stabiliți că acesta este într-adevăr un porumbel, pot doar fermieri de păsări experimentați care s-au ocupat deja de porumbei nou-născuți. O astfel de gri, creatură neatractiv și mizerabil este neinteresant chiar si la pradatori, de aceea o astfel de aparenta la porumbei chiar "pe o mana", ajutand la salvarea vietii lor. Un copil nou curățat cântărește doar 10 grame.

Porumbei OuăCapul unui mic porumbel are destule proporții non-standard relativ la torsul său, astfel încât la început este dificil pentru el să se ridice, bine, picioarele instabile nu sunt în măsură să reziste chiar și o astfel de greutate mică a puii. În primul rând, gândacul se dezvoltă în porumbel. După doar o săptămână, această parte a corpului atinge o dimensiune gigantică. Porumbelul nou-născut chel, mic, fără apărare, cu un cioc uriaș care este expus constant.

Nest porumbei de stradă în spații protejate, dar deschise, de exemplu, mansardele clădirilor private sau cu mai multe apartamente și pe balcoanele deschise. Este aici cel mai adesea puteți vedea porumbelul de stabilire a două ouă sau descendenții lor. Porumbeii au luat atitudinea corectă față de oameni și au încercat în orice mod să-și protejeze copiii de ochii și mâinile umane. Dar, în lumea modernă, din păcate, comunicarea cu animalele este minimizată, iar porumbelul rămâne mereu în contact cu persoana, de aceea genul unui copil de porumbel este deosebit de interesant.

Etape de dezvoltare

Puii de porumbei adulți își părăsesc foarte rar cuiburile, dar atunci când se întâmplă acest lucru, femeia înlocuiește masculul. O astfel de metodă de rotație este necesară pentru încălzirea descendenților, deoarece puii nou-născuți complet dezbrăcați. În timp, va apărea un puf ușor și va fi mai ușor pentru părinți, mai ales în sezonul cald. În ceea ce privește păsările, porumbeii-copii foarte rapid dezvolta. Deja 50-60 de zile după naștere, tinerii din turmă extrag alimentele în mod independent și corespund în totalitate exteriorului porumbelului adult deținut.

Pui de porumbeiLa trei săptămâni după naștere porumbeii ajung adolescent și acoperite cu un penaj dens. Porumbei adolescenti sunt foarte timid, astfel încât chiar și deține un set aproape complet de penaj, ei merg în continuare cu atenție din cuiburile lor, de rupere a aerului la o distanță scurtă până la un pic aripi de tren pentru zborurile viitoare. La 6-7 săptămâni de viață porumbelul trece prima moult și schimbă pene de copii la adulții grei. Putem spune că viața lor adultă începe aici.

Porumbei adolescențiPână atunci, bebelușii nu-și părăsesc cuiburile, ascunzându-se complet în spatele părinților lor. Porumbeii sunt foarte atașați de locul în care au ieșit și au fost hrăniți. Porumbei mici sunt supuse unor boli diferite, astfel încât porumbeii adulți ar trebui să aibă grijă nu doar să hrănească copiii și să protejeze cuibul, ci și să monitorizeze în mod constant starea de sănătate a copilului lor nedeclarat.

Partea principală alimente destinate porumbeilor, se formează în femele într-un buric sub forma unei substanțe lichide care seamănă cu laptele. În acest fel își hrănește puilor. Natură aranjată astfel încât aceiași descendenți vârstnici să se dezvolte și să crească neuniform, astfel încât unul dintre copii va fi întotdeauna mai tare și mai mare decât cel în cuib.

Când se naște porumbei

Perioada principală de reproducere a păsărilor cade la mijlocul lunii mai și durează până la îngheț, deși unele persoane nerăbdători încep să se reproducă în primăvară, de îndată ce primele raze calde coborau la pământ. Pentru întregul sezon, în general, păsările reușesc să producă până la opt copii, adică să facă patru zidări.

Ce mănâncă porumbeiiDacă păsările trăiesc în captivitate, ouăle se hrănesc cu reticență. Lucrul este că păsările, înfricoșătoare de natură, nu au încredere într-o persoană, chiar cuibărind în casa pe care a construit-o. Când proprietarul porumbelului vine să viziteze, păsările sunt anxioase, În ciuda faptului că se comportă adesea foarte prietenos față de proprietar.

Puii porumbeilor sunt crescuți de ambii părinți. Împreună își construiesc o casă și se îngrijește împreună cu descendenții lor.

Cuib de porumbei pe balconMaterialul necesar pentru construcția de cuiburi, porumbeii încearcă să colecteze pe o rază de 500-600 de metri. Procesul de construire a unei case este de obicei de 10-15 zile. Constructorii de la porumbei sunt lipsiți de importanță, astfel încât calitatea cuiburilor lasă mult de dorit. Se compune din crengi, lame de iarba, radacini, rasini de lemn și toate mai mult sau mai puțin potrivite pentru aceleași caracteristici gunoi. Se obține structura instabilă, formă rotundă obișnuită cu o depresiune în mijloc. Dacă la prima rafală a vântului cuibul nu sa risipit, este considerat foarte puternic și devine o casă sezonieră pentru cuplu.

Femela nu pune toate ouale la o dată, a doua nu se lasă decât după două zile. După ce procesul este complet finalizat, acesta își poate începe descendența de misiune. Femelele nu pot sta în cuib toate zilele și rotunde, astfel încât, de la 10 la 16 ore, masculul este angajat în incubație. Porumbeii urmăresc cu strictețe durata incubării puilor, deci dacă, din orice motiv, puii nu au ieșit din coajă după expirarea perioadei, adulții părăsesc un cuib, iar cuiburile să piară.

Unde cresc puii

Să porumbești mulți dușmani naturali. Acestea includ nu numai pradă și oameni, ci și vânt, zăpadă, frig și alte cataclisme. Pentru a le salva de la porumbei nu este ușor. În pădurile și plantațiile forestiere, este mult mai ușor să salvezi puii, dar porumbeii sunt păsări moderne și trăiesc în oraș. Chiar și în ciuda sensului dezvoltat al datoriei și responsabilității părintești, perechea porumbeilor părăsește, de obicei, cuibul lângă care este văzută o persoană. mai mult este mai ușor să creați un nou cuib și să aibă un nou descendent, decât să salveze copiii deja ecloși de pericolul pe care o poate prezenta o persoană.

În cazul în care păsările cuibăresc cel mai des

  • Unde locuiesc porumbeii?în mansardele clădirilor de apartamente;
  • în ramurile copacilor înalți cu frunziș gros;
  • pe rareori vizitate, dar, probabil, balcoane rezidentiale;
  • în mansardele caselor private abandonate;
  • pe acoperișurile de vase în apropierea limitelor orașului.

Deoarece puii de porumbel petrec cea mai mare parte din copilărie și tineret în cuibul părinților departe de ochii oamenilor, oamenii din timpul lor au venit cu multe povestiri despre aspectul lor, interogând chiar și existența porumbei ca atare.

Porumbei pe o ramurăPorumbeii, care preferă expansiunea sălbatică a megalopolisului, își aranjează viețile între ele ramuri de copaci, în iarbă înaltă sau în goluri.

În viața de zi cu zi porumbeii sunt caracterizați de o anumită impudență, ei merg în mod absurd, stau pe cap, zboară în apropierea periculoasă de persoana care merge. În același timp, creșterea păsărilor, păsările arată o precauție incredibilă. Prin urmare, porumbeii nou-născuți nu pot fi considerați apropiați foarte puțini. Chiar și în ciuda faptului că cuib cu un ambreiaj sau pui deja eclozate este dificil de detectat, părinții strict bdyat 24 de ore pe zi, iar când pericolul se produce decide să protejeze puii. O excepție este doar un bărbat care oricum nu poate fi învins de porumbei.

Cum să distingem tinerii într-un pachet

Un alt motiv pentru care este dificil să găsești o fotografie sau un videoclip al unui tânăr porumbel este al lor creșterea timpurie și imperceptibilă. Într-o turmă de creștere tânără este dificil de distins. Numai un om cu experiență columbofil atunci când ne uităm la fiți atenți la coadă, fără strălucirea caracteristică, ochii negri și speriați neobișnuite și absența dungi irizate pe gât. De asemenea, puteți distinge păsările tinere prin comportamentul lor. Având în prezent prea puțină experiență în zborul și manipularea membrelor incomplet formate, tinerii sunt foarte se mișcă strâns în jur, cu o aripă, apoi cu o laba, adesea urcând în aer fără niciun motiv.

Diferențele dintre tinerii porumbei:

  • Tinerii porumbeipenaj - nuanțe mai blânde și mai luminoase, de sub pene există puțină puf;
  • mers - nefericit și amuzant, se agăță cu ezitare de labe, uneori zboară;
  • vedere - anxios și neîncrezător;
  • coadă - la păsările tinere este mai mică decât la adulții mai în vârstă.

Porumbeii își acoperă adesea cuiburile cu frunze, de parcă ar încerca să le ascundă de ochii celorlalți. De asemenea, păsările încearcă să le păstreze Cuiburi în colțurile întunecate vizitate rar. La astfel de măsuri, porumbeii se datorează vulnerabilității copiilor lor, mai ales în primele două săptămâni de viață. Crumbs sunt forțați să se teamă de tot, chiar vânt obișnuit sau lumina soarelui. Pe de altă parte, pielea delicată a micilor porumbei lipsiți de orice penaj reacționează brusc ultraviolet sau aer uscat.

Modul inconștient de a trăi în apropierea persoanei a lăsat șansele sărăcăcioase de a-și păstra cuibul în secret. Nestlings, care își petrec cea mai mare parte a copilăriei într-un cuib cu grijă, nu se grăbesc să părăsească această cetate de securitate. Din păcate, misterul în cazul în care nou-născut se ascunde în mod constant porumbei, încetează să mai fie un mister în fiecare zi, și este bine dacă cuib de porumbel devine în domeniul iubitorii de natură și nu doar un alt bătăuș. Dacă sunteți destul de norocoși să vedeți cuibul unui porumbel, în nici un caz nu ar trebui să o atingeți sau sperie păsările. Pentru a trata puii și părinții lor este necesar cu toată responsabilitatea și dragostea față de natură.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum pot să scap de porumbeii de pe balcon și de pervazul ferestreiCum pot să scap de porumbeii de pe balcon și de pervazul ferestrei
Cum pornesc porumbeii, cum se înmulțescCum pornesc porumbeii, cum se înmulțesc
Porumbei buni: cum trăiesc și ce mănâncăPorumbei buni: cum trăiesc și ce mănâncă
Cum cresc porumbeii: împerecherea și nașterea porumbeilorCum cresc porumbeii: împerecherea și nașterea porumbeilor
Ce porumbei mănâncă în sălbăticie și acasăCe porumbei mănâncă în sălbăticie și acasă
Porumbelul pentru îngrășăminte: cum să îl plantați și să-l utilizațiPorumbelul pentru îngrășăminte: cum să îl plantați și să-l utilizați
Ce hrănește un porumbel acasă decât să-l hrănească pe stradăCe hrănește un porumbel acasă decât să-l hrănească pe stradă
Dovecote: tipuri de cum să vă construiți propriile mâiniDovecote: tipuri de cum să vă construiți propriile mâini
Porumbei de porumbei: nume, descriere, pozePorumbei de porumbei: nume, descriere, poze
Nume de rase decorative de porumbei cu fotografiiNume de rase decorative de porumbei cu fotografii
» » Viața porumbeilor nou-născuți: misterul existenței unui porumbel de porumbei
© 2021 amigdas.com