amigdas.com

Whitening Pasta de dinți albă: proprietăți de paste, recenzii ale stomatologilor

O descriere caracteristică a pastă de dinți albă albăO mulțime de turiști vizitează Thailanda în vacanță și, bineînțeles, aduc de acolo tot felul de suveniruri. Unul dintre aceste suveniruri este cosmetica thailandeză, în special o pastă de dinți neobișnuită care conține plante și fructe naturale exotice.

Pasta de dinți poate fi ambalată în tuburi sau borcane obișnuite, care de obicei vând pulbere dentară. Mulți oameni, uitându-se la mașina de spălat vase neobișnuită și luminată, ar dori să plaseze un astfel de miracol în baia lor, dar nu uitați că sănătatea unui organ atât de important ca și dinții va depinde de el.

Deci, înainte de a începe să utilizați, trebuie să consultați un medic dentist sau. cel puțin, să se intereseze de recenziile altor persoane. La urma urmei, lipsa de beneficii nu este cel mai rău lucru pe care vă puteți aștepta de la utilizarea pastă de dinți din Thailanda.

Proprietățile pasta de dinți din Thailanda

Descrierea proprietăților pastă de dinți din ThailandaPasta poate avea o consistență diferită - de la pulberea densă până la gelul obișnuit. Are o gamă largă de arome, miroase, are o compoziție exotică.

Cheltuiește în mod sporit datorită densității și spumei ridicate a produsului. Are agrad ridicat de purificare, albire pronunțată și efect terapeutic.

Puteți cumpăra pastă de dinți fără a călători în Thailanda prin Internet. În vrac, un astfel de borcan va costa doar 10 ruble. Desigur, dacă îl cumpărați cu amănuntul într-un magazin, din cauza prețului de înșelăciune va fi de la 100 la 250 de ruble. Unii oameni fac o afacere profitabilă în acest sens.

structură

Ingrediente de pasta de dinti din ThailandaPastele sunt de obicei foarte concentrate. Compoziția include un material abraziv, extracte de fructe și plante aromatice, uleiuri eterice, aditivi specifici care furnizează un efect direcțional (albire, prevenirea, efectul tratamentului, vindecării, ameliorarea durerii, și altele.).

Pe ambalajul produselor din Thailanda este scrisă adesea 100% naturalitatea compoziției. Baza pastei este de obicei ieftine alumină. Dacă pachetul revendicat de oxizi de titan, siliciu sau aluminiu - toate componentele același material argilos este cu siguranta natural, dar fără rotunjire colt special cristale de procedura prea tare, smalțul dentar traumatic.

Lipsa de lustruire a materialului abraziv asigură o putere de albire semnificativă și o reducere a costului de producție, deoarece reducerea încărcăturii abrazive ar necesita echipamente complexe costisitoare care să afecteze prețul produsului finit.

Chiar și în calitatea materialului abraziv pot fi utilizate bambus, coaja de mangosteen, schelet de oase scheletice.

Și, de asemenea, în compoziție sunt utilizate Extracte din astfel de plante, ca o garoafe, menta, guava, ghinion, muraia, clinakanthus. Suplimentele exotice sunt necesare pentru tratamentul și nutriția țesuturilor gingivale, precum și pentru miros și gust. Restul ingredientelor repetă, de obicei, compoziția pastelor de dinți europene.

Într-o cantitate mică, soda poate fi prezentă pentru a înmuia plăcile. Ca antiseptic pentru prevenirea bolilor și vindecarea rănilor borneol folosit. În plus față de ingredientele naturale, conservanți, parabeni și surfactanți sunt, de asemenea, conținute.

Avantajele și dezavantajele pastei de dinți thailandeze

 • Avantajele și dezavantajele pastei de dinți thailandezeAlbirea, realizată în câteva săptămâni.
 • Eliminarea tartrului și plăcii.
 • Efect terapeutic și antiinflamator.
 • Ingrediente naturale și vitamine în compoziție.
 • Eliminarea mirosurilor neplăcute, prospețimea gurii.
 • Protecția cavității bucale de factorii de mediu adversi.
 • Economie.
 • Sortiment mare.

Dar există și următoarele dezavantaje:

 • sensibilitate sporită a gâtului dinților;
 • gingii sângerate;
 • iritarea cavității bucale;
 • curățarea buzelor;
 • alergie.

certificare

În Thailanda, nu există o certificare obligatorie a produselor, prin urmare, producătorul poate scrie numai ingrediente naturale benefice pentru vânzare și păstrează tăcerea despre substanțele chimice dăunătoare.

Producătorii de multe ori nu indică prezența conservanților (care pur și simplu nu pot fi acolo, altfel pasta ar strica foarte repede).

În plus, faimoasa spumare, datorită căreia produsul este consumat atât de economic, iar capacitatea de albire nu ar fi fost posibilă fără surfactanți. De asemenea, ele nu sunt indicate în compoziție, dar unele dintre ele pot cauza stomatită (de exemplu, laurii sulfat de sodiu).

Vânzătorii repetă informațiile producătorilor, ceea ce este posibil să se verifice numai în practică.

Cosmetice Thai pentru îngrijirea dentară

 1. Descrierea soiurilor de pastă de dinți din ThailandaAlbirea pasta de dinti.
 2. Pastă moale din plante pentru dinți sensibili. Dintre acestea, se pot gasi anestezice care scot in evidenta o mica durere de dinti si restabileasca, ajutand la combaterea bacteriilor daunatoare si a bolilor virale.
 3. Pulbere de dinți pentru prospețimea respirației, un raid pe smalț și infecții.

Sortiment de pasta de dinti din Thailanda

Sortiment de pastă de dinți din Thailanda5 stele - fonduri în borcane rotunde. Gama lor este format din pasta de dinti de nucă de cocos pentru dinți sensibili plante aromatice, răcoritor de fructe, mentă și albire a pastei cu papaya, ajută pentru a scăpa de tartru.

Twin Lotus produce o pastă neagră mai scumpă în tuburile uzuale și poate fi utilizată cu sensibilitatea dinților. Gama lor include pasta anti-inflamator cu bambus uglem- Albirea trei culori cu os karakatitsy- duo „zi“ și „noapte“, cu extracte de plante tropicale. Twin Lotus este unul dintre puținii producători din Thailanda care dețin un certificat de calitate în Rusia.

Thipniyom - pastă de plante albă cu cea mai naturală compoziție. Se compune din extracte de ierburi, carbonat de calciu, sifon, sorbitol. Nu conține coloranți, îndulcitori, arome. Îi îngrijorează sănătatea dinților și gingiilor, elimină umflarea și inflamația, îndepărtează tartrul și previne dezvoltarea acestuia. Ajută la combaterea cariilor dentare.

Pungi de dinți cu albire din Thai

Descrierea tipurilor de pastă de dinți albă de albire din Thailandape bază de plantecuișoară pastă de dinți - Pastă economică albă într-o cutie rotundă, elimină petele de ceai, cafea, fumat. Dezinfectează cavitatea orală, reduce numărul de bacterii, împrospătează respirația, alveolează după 2 săptămâni de utilizare. Compoziția conține laurilsulfat de sodiu.

Punchalee - pastă, certificat în RF.Este consumat economic, are un efect de albire mai mic, dar este mai util. Întărește smalțul, hrănește și îmbunătățește starea gingiilor. Compoziția include uleiuri din garoafe și camfor, calciu, sodă. Are un gust și un miros precis, dar se potrivește bine cu placa și lasă prospețimea în gură.

Wangrom Pasta are proprietăți antiseptice similare, dar, spre deosebire de alți reprezentanți ai pastelor de dinți din Thailanda, are un gust dulce și miros datorat zaharinei.

pe bază de plante

Descrierea pastelor dentare din plante din ThailandaAbhaiherbe - o pastă de dezinfectare de culoare închisă, care are un efect curativ asupra gingiilor. Are o culoare închisă, datorită prezenței în compoziție a felii de plante și frunze. Din păcate, are un gust și un miros neplăcut de erbacee.

BaanSomjeed - agent antibacterian de culoare închisă în borcane rotunde. Particularitatea sa este că este aprobată de dentiști. Spuma este foarte rău, are un gust sărat și un miros neplăcut. Compoziția include componente care pot ameliora temporar durerea de dinți.

Pulbere dentară din Thai

Proprietățile pulberii dinte thailandezeÎn Thailanda, și să producă pulberi dinte. Unul dintre reprezentanții acestui sortiment este "pulberea de lustruire din dinți plus planta", care are o aromă și un gust deosebit, pe care unii îl consideră dezgustători.

Utilizatorii lasă feedback pozitiv cu privire la proprietățile sale de curățare și efectul terapeutic, dar au existat cazuri de iritare a cavității bucale. Ca abraziv, pulberea conține pui de sfeclă pudră.

Se susține că un astfel de abraziv îndepărtează cu atenție placa, dar în același timp pe ambalaj este un avertisment cu privire la incapacitatea de a folosi pulberea de către persoanele cu sensibilitate crescută. Acest lucru este confirmat și de medicii stomatologi.

O astfel de pulbere din Thailanda nu poate fi considerată naturală cu 100%, deoarece în compoziția sa, pe lângă extractele de plante și uleiuri esențiale include laurii sulfat de sodiu. Cumpărați-l poate fi nu numai în Thailanda, ci și în expansiunile magazinelor online.

Calitatea de albire

Descrierea calității pastelor de dinți albă de albireÎn ciuda varietății de sortimente de paste de dinți din Thailanda, acestea sunt în principal atrase de efectul de albire. Dar, înainte de a începe să utilizați, trebuie să vă consultați medicul dentist.

înălbitor într-adevăr observat, și în câteva zile de la începutul utilizării. Se produce datorită curățării mecanice a unei acoperiri dure și moi de petele de alimente, fumatul.

În această privință mulți sunt satisfăcuți și comparați rezultatul cu eficacitatea albinelor medicale. Deși eficiența maximă a agentului de albire este revenirea culorii dinților la cea genetică. Nu vor deveni mai albi decât este prevăzut de natură.

În plus, albirea produselor thailandeze are un efect secundar sub formă de iritare a gingiilor și hipersensibilitate datorită faptului că, pe lângă placă, șterge stratul de email și slăbește dinții.

Prin urmare, nu poate fi folosit de oameni, inițial suferă de hiperestezie. Cu grijă, alternând cu toothpastes convenționale, acest instrument poate fi folosit pe cei ai căror dinți sunt bine tolerate la cald, la rece, acid și roughage, dar are o placa puternica sau tartru.

Reguli privind utilizarea pastă de dinți din Thailanda

Produsul poate fi utilizat cu beneficii pentru sănătate dacă se respectă următoarele reguli:

 • Normele de utilizare a pastelor de dinti albire din ThailandaNu utilizați pentru dinți sensibili, intoleranță individuală sau alergie la componente.
 • Pentru a evita ruperea smalțului, nu utilizați mai mult de o dată în 3 zile pastă de albire și o dată pe zi produsele din borcan. Restul timpului este mai bine să utilizați pasta de gel obișnuită.
 • Pastă într-un tub utilizat în cantitate de aproximativ un bob de mazăre, în borcane - pentru a obține o spatulă într-o cantitate minimă (de mărimea unui cap de meci), și în timp ce aceasta nu spuma, perie foarte moale.
 • Aplicați pe o perie uscată, contactați cu pastă de apă numai în timpul curățării. Păstrați recipientul închis, protejat de umiditate și evitați delaminarea.
 • Utilizați o periuță de dinți moale.

Recenzii de utilizatori

Paste de dinți mi-a fost adusă din Thailanda de către soacra mea. Foarte entuziasmat de economia sa. Am incercat, dar nu am gasit nimic pozitiv sau negativ in ea - nici un efect special de albire, nici gingii sangerante.

Pasta ca pasta doar intr-un borcan. Ne-a plăcut cu soțul meu timp de două luni aproximativ 3 luni. Când sa terminat, au trecut la Spat obișnuit. Dacă vor aduce mai mult, le vom folosi, dar nu vom cere cereri speciale.

Am cumpărat un paste albă albă când eram în vacanță. A fost impresionat de locuitorii cu alb-tocat din Thailanda însorită. A curățat în mod regulat și după o săptămână a observat efectul de albire.

Cât de fericit am fost! Exact până când dinții mi-au început să rănească brusc mușca unui măr banal. Am urcat pe internet și am citit despre agresivitatea unor astfel de paste. Acum nu știu ce să fac. Pe de o parte, vreau cu adevărat să strălucesc cu un zâmbet uluitor, pe de altă parte - nu vreau să sacrific emaila. Probabil, este necesar să se utilizeze mai rar

Dar, în ciuda revizuirilor conflictuale, ca dar din Thailanda, prietenii și rudele adesea aduc pastă de dinți thailandeză.

Revizuirea dentistului

Nu există nicio rechemare oficială din partea dentiștilor, dar toate acestea, într-un fel sau altul, indică lipsa unor informații fiabile cu privire la calitatea produselor. Mai jos este o astfel de opinie.

În calitate de medic cu 15 ani de experiență, nu aș sfătui să abuzez de produsele din Thailanda. Da, ei au un cosmetice curative, albire, răcoritoare și efect anti-inflamator, dar este necesar să se respecte instrucțiunile de utilizare și nu uitați despre lipsa de certificare a majorității acestor paste, și, în consecință, cu privire la compoziția posibila implicit a unor componente.

Astfel, nu este necesar să se schimbe în întregime utilizarea numai a pastelor de dinți și a pulberilor thailandeze. Eficiența și ieftinitatea acestor fonduri pot duce la costuri pentru tratarea dinților deteriorați, fapt confirmat de feedback-ul utilizatorilor și dentiștilor. dar cu moderatie si prudenta acestea pot fi utilizate cu succes pentru albirea eficientă.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
De ce sistemul de albire a dintilor la nivel global este eficient si sigurDe ce sistemul de albire a dintilor la nivel global este eficient si sigur
Pasta de dinți naturală - cum se face acasăPasta de dinți naturală - cum se face acasă
Îndepărtați cu profunzime și corect dinții. Cum sa-ti faci dintii curatÎndepărtați cu profunzime și corect dinții. Cum sa-ti faci dintii curat
Ce înseamnă dungile de pe tuburile de pastă de dinți?Ce înseamnă dungile de pe tuburile de pastă de dinți?
Pastă de dinți, tratamente dentare și gumăPastă de dinți, tratamente dentare și gumă
Pasta de dinti lakalut: preturi, comentariiPasta de dinti lakalut: preturi, comentarii
Pasta de dinți `colgate`. Componența remedierii și a variantelor salePasta de dinți `colgate`. Componența remedierii și a variantelor sale
Pasta de dinți pentru copii: tipuri și descrierePasta de dinți pentru copii: tipuri și descriere
Ce ingrediente ar trebui să facă parte din cea mai bună pastă de dințiCe ingrediente ar trebui să facă parte din cea mai bună pastă de dinți
Manualul utilizatorului Glister Amway - pastă de dinți amwayManualul utilizatorului Glister Amway - pastă de dinți amway
» » Whitening Pasta de dinți albă: proprietăți de paste, recenzii ale stomatologilor
© 2021 amigdas.com