amigdas.com

Perie de dinți electrică orală b: avantaje și dezavantaje

Modelul periuței de dințiPentru prima dată, o minune invenție - o periuță electrică de dinți - a fost introdusă în atenția oamenilor în anii 1950. În acele vremuri, foarte puțini oameni și-au imaginat cât de repede progresul ar progresa. Până în prezent, pe rafturile de magazine există multe periuțe de dinți diferite, deci este destul de dificil să alegeți pentru dvs.

Astăzi, în acest articol, vom vorbi despre periuțele electrice de dinți Braun Oral B, care, datorită unor prețuri destul de democratice și mulți ani de experiență, s-au grăbit rapid, lăsând mult în urmă mulți concurenți. Dovada acestui lucru este numeroasele reacții pozitive din partea cumpărătorilor care sunt mulțumiți de achiziționarea periuței de dinți electrice Oral B.

Periuța de dinți electrică Oral Bi: cum să alegi cea potrivită?

În primul rând, vizitați medicul dentist pentru sfaturi, care pentru o perioadă lungă de timp monitorizează starea cavității orale. În majoritatea cazurilor, medicii dentiști sunt oarecum ambivalenți în ceea ce privește periuțele de dinți electrice, fără să dea recomandări. Pe baza stării cavității orale și a istoricului bolilor, puteți alege modelul cel mai potrivit.

Rețineți că această problemă trebuie luată foarte serios, deoarece un aparat electric nu poate beneficia numai, ci și vă poate afecta sănătatea. În marea majoritate a supermarketurilor de electrocasnice și farmacii, puteți vedea pe geamurile periuțelor de dinți electrice într-un sortiment mare. Periuțele de dinți electrice Braun Oral B conduc printre altele, datorită unei game largi de periuțe de dinți și duze profesionale pentru ele.

Care sunt gradele de rigiditate?

Care sunt periile electrice?Aparatele electrice sunt similare cu periuțele de dinți convenționale în sensul că acestea diferă în ceea ce privește gradul de rigiditate al firelor. Până în prezent, există trei tipuri principale: greu, mediu și moale. Acestea din urmă sunt cele mai moi și sunt realizate din fire de nylon de înaltă calitate. Perfect potrivită pentru copiii sub cinci ani, precum și persoanelor care au o sensibilitate ridicată a smalțului și gingiilor dinților. Periile aparținând grupului mediu sunt universale, perii lor având rigiditate medie.

Acestea sunt recomandate copiilor mai mari de cinci ani, precum și adulților care nu au probleme speciale cu dinții și gingiile. În ceea ce privește periuțele electrice de dinți Braun Oral B din categoria greu, acestea ar trebui utilizate numai în scopul dentistului, deoarece fibrele grosiere pot deteriora smalțul și gingiile dinților.

Avantajul incontestabil al periuțelor de dinți Oral B este disponibilitatea atașamentelor interschimbabile. Mediul de clasă pentru pensule este destinat utilizării zilnice, iar pensulă tare poate fi utilizată nu mai mult de 6 ori pe lună. Având toate atașamentele existente de diferite rigidități, puteți asigura cea mai bună îngrijire posibilă pentru cavitatea orală.

Electrobrushes - un progres în domeniul igienei

Perie electrică modernă pentru îngrijirea orală sunt împărțite în două tipuri principale:

 • baterie;
 • lucrul la baterii.

Alegerea unei periuțe de dințiPrintre eletrochetok apar și cei care au nevoie de o baterie pentru a lucra. Modelele reîncărcabile, la rândul lor, sunt împărțite prin tehnica de curățare, tipul de duze și putere.

Acționate electric cu baterii, nu necesită reîncărcare periodică. Când segmentele de putere își dezvoltă potențialul, ele trebuie înlocuite cu altele noi. Este demn de remarcat faptul că acest tip de dispozitiv de igienă este indispensabil în felul acesta.

Principiul periei electrice se bazează pe manipularea rotativă și pulsantă a capului (duză). Datorită acestei caracteristici, este posibilă curățarea dentiției mai eficient și eficient, fără a mai fi nevoie de mai mult de două minute de timp prețios pentru procedură. Este imposibil să se obțină același rezultat folosind o perie convențională.

Dintre periuțele de dinți electrice Braun Oral B ar trebui să vă acorde atenție celor trei modele enumerate mai jos.

Periuța de dinți electrică Braun Oral B Professional Care 3000

Acest model de perie electrică are trei moduri de curățare a dentiției și a gurii:

 • Albirea (îndepărtează murdăria, îndepărtează petele, luminează tonul dinților, efectuează lustruirea);
 • Gentle (folosind acest mod, veți fi capabil cu atenție și, cel mai important, să curățați ușor nu numai dinții, ci și țesuturile moi);
 • Curățarea zilnică (oferă dinți și gume de curățare de calitate excelentă).

Peria electrică se luptă perfect cu inflorescența formată pe dinți și le întoarce la albitatea naturală. În timpul curățării, se folosește o tehnologie inovatoare 3D, care asigură îndepărtarea completă a pietrelor și a altor neoplasme patogene. Astfel de rezultate pot fi obținute datorită a 40 mii de mișcări de rotație pulsatoare și 8,8 mii.

Perie electrică Professional Care 3000 este echipat cu un senzor încorporat care evaluează forța de presare în timpul procedurilor de igienă. Și, temporizatorul încorporat, notifică persoana despre trecerea la curățarea unei alte zone a cavității orale.

Periuța de dinți electrică Braun Oral B Professional Care 3000 include proprietățile celor mai mulți conducători bugetari, deoarece kitul include trei capete diferite, diferite:

 • Sensibil este recomandat pentru utilizare în timpul tratamentului cu gumă și cu sensibilitate excesivă a smalțului dinților;
 • 3D alb elimină zonele cu întreruperi și polonează dinții;
 • Cutia de precizie se luptă perfect cu placa dentară și elimină întunecarea pe smalț.

Părurile speciale, vopsite în tonuri albastre, decolorate în timpul funcționării, servind ca un indicator al uzurii perilor. Costul pentru acest model de perie electrică variază de la 7 mii la 10 mii de ruble.

Perie de dinți electrică Braun Oral B Vitality Precision Clean Expert

Model perieAcest model de perie electrică Brown Oral Bi este mediul de aur și versiunea universală a dispozitivelor de curățare. Datorită acesteia, este posibil să se obțină rezultate excelente de curățare datorită capacității de îndepărtare a plăcii aproape de 100%. În timpul manipulării-translație de rotație a părului electro slăbiți cu atenție pietrele și depozitele acumulate, iar apoi le elimina cu atenție fără a deteriora smalțul dinților și gingiilor.

Capul de curățare, la rândul său, transformă fiecare segment de mestecat, îndepărtând efectiv placa și zonele cu smalț întunecat.

Mânerul din cauciuc este echipat cu un timer încorporat, care îi reamintește proprietarului aproximativ 30 de secunde pentru a trece la următoarea secțiune a cavității bucale. După două minute, timerul indică sfârșitul perioadei recomandate pentru procedurile de igienă orală.

Oral Bee încărcător de baterie poate funcționa fără reîncărcare pentru o săptămână întreagă. Costul pentru acest model de perii electrice variază între 1490 și 1990 ruble.

Kit-ul de înlocuire, care include două capete de perie înlocuibile Oral B Sensitive de cost o medie de 590 de ruble, în ceea ce privește un set de două duze Oral B 3D White, valoarea lor variază de la 790 la 850 de ruble.

Periuță de dinți electrică Braun Oral B Vitality 3D alb

Care sunt avantajele utilizării unei periuțe de dinți?Această perie electrică a fost proiectată să Pentru dinții de albire naturală. Conform descrierilor producătorului, folosind o perie, va fi posibil să se obțină o albire perfectă timp de 21 de zile.

Capul de curățare are o manevrabilitate impecabilă, care îi permite să se adapteze individual la fiecare dinte. Acest rezultat poate fi obținut datorită unei pahare de polizare din cauciuc, a unei duze și a unor vilii îmbunătățite, care curăță profund și se apucă de fiecare dinte.

Periuța de dinți electrică Braun Oral B Vitality 3D Albul este echipat cu o viteză de manipulare direcțională și pulsații de 7,6 mii timp de 1 minut.

În mânerul dispozitivului este construit un cronometru special care, la intervale de 30 de secunde, semnalează proprietarului că este necesar să începeți curățarea zonei următoare a cavității orale. După două minute, cronometrul semnalează că este timpul să încheiem procedurile de igienă. Este demn de remarcat faptul că numai modelele ulterioare sunt echipate cu un temporizator.

Pensulă electrică Braun Oral B Vitality 3D alb Se realizează împreună cu o unitate de încărcare. Încărcarea timp de 16 ore vă permite să utilizați o periuță de dinți săptămâna viitoare fără reîncărcări suplimentare.

Costul modelului variază între 1500 și 2000 de ruble, deci este unul dintre cele mai accesibile aparate electrice pentru igiena orală. La acest model de perie este posibil să se obțină duze înlocuibile, care dispun de funcții care nu sunt echipate cu capetele care vin în setul complet.

 • Oral B 3D alb (standard);
 • Orală B sensibilă (cap prevăzut cu peri moi, pentru curățarea ușoară a cavității bucale);
 • Oral B Precision Clean (elimină reziduurile alimentare acumulate între dinți și curăță complet fiecare dinte).

Costul duzei înlocuibile, alcătuit din două piese, variază de la 500 la 700 de ruble.

Rețele electrice electrice și caracteristicile acestora

Utilizând o perie electricăElectrobrunzele includ sunet și modele mecanice. Acestea pot funcționa de la baterii sau de la o baterie care necesită reîncărcare periodică. De fapt, asta îi sfârșește. Principiul de funcționare este radical diferit în periile sonore și dispozitivele electrice, cu un cap rotativ.

În timpul dezvoltării dispozitivelor de sunet, totul a fost maxim adaptat pentru eficiență și ușurință în utilizare. Mânerul periei electrice este echipat cu un generator de înaltă frecvență, care generează unde sonore de vibrație.

De fapt, acest impuls permite efectuarea până la 30 mii de mișcări în 60 de secunde. Viteza mare și frecvența înaltă asigură rezultatul maxim al calității curățării danturii.

Vibrațiile sonore produse de ștergătoarele electrice de sunet pot distruge placa din dinți, curăța în mod eficient gingiile și distrug tartrul. Purificarea calitativă poate fi realizată datorită următoarelor:

 • adâncime de penetrare în locuri greu accesibile cu ajutorul unei paste de dinți spumate;
 • masaj parodontal masiv;
 • asigurarea unui efect dezinfectant, prin amestecarea pastei de dinți, a apei și a salivei;
 • cu ajutorul capului dispozitivului este posibilă îndepărtarea eficientă a bucăților de alimente;
 • prin influența directă a undelor sonore este posibil să scapi în mod eficient de placă și piatră.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce se întâmplă dacă nu vă spălați dinții deloc?Ce se întâmplă dacă nu vă spălați dinții deloc?
Cum sa alegi cea mai buna periuta electrica de dintiCum sa alegi cea mai buna periuta electrica de dinti
Îndepărtați cu profunzime și corect dinții. Cum sa-ti faci dintii curatÎndepărtați cu profunzime și corect dinții. Cum sa-ti faci dintii curat
Cum să vă spălați dinții în mod corespunzător și adeseaCum să vă spălați dinții în mod corespunzător și adesea
Cât de des trebuie să-mi schimb periuța de dințiCât de des trebuie să-mi schimb periuța de dinți
Care este diferența dintre ața dentară "oral-bi" și concurenții?Care este diferența dintre ața dentară "oral-bi" și concurenții?
Ce periuță de dinți este mai bună: tipuri și descriereCe periuță de dinți este mai bună: tipuri și descriere
Ce fel de periuță de dinți să alegeți: tipuri, descriere și caracteristici aleseCe fel de periuță de dinți să alegeți: tipuri, descriere și caracteristici alese
Periuța de dinți electrică pentru copii: tipuri și descrierePeriuța de dinți electrică pentru copii: tipuri și descriere
Îngrijirea orală: Reguli de bază și recomandăriÎngrijirea orală: Reguli de bază și recomandări
» » Perie de dinți electrică orală b: avantaje și dezavantaje
© 2021 amigdas.com