amigdas.com

Irigator aquadzhet: un dispozitiv eficient pentru cavitatea bucală

Caracteristicile dispozitivului de irigareDe ce este important să aveți grijă de cavitatea orală? De la o vârstă fragedă oamenii sunt obișnuiți cu igiena cavității orale pentru prevenirea cariilor. Acesta, la rândul său, se acumulează în spațiile interdentare, împreună cu resturile de mâncare, care se deteriorează și se descompun, provocând un miros neplăcut din gură.

Cariile pot deveni mineralizate și se transformă în tartru, iar o persoană nu poate face față unei astfel de probleme pe cont propriu. Gumele devin inflamate, sângerând, smalțul dintelui este distrus treptat, ceea ce duce la pierderea dinților. Un astfel de mediu este foarte favorabil pentru creșterea bacteriilor patogene, care duce la diferite boli:

 • afecțiuni endocrine;
 • boli de piele;
 • reumatism;
 • Afecțiuni gastro-intestinale;
 • boli ale sistemului cardiovascular.

Centrul de creștere al bacteriilor duce la infecții cronice, iar sistemul imunitar încetează să mai facă față. În total, oamenii de știință reprezintă aproximativ 70 de boli cauzate de bacterii patogene. Pentru a preveni astfel de boli, trebuie să utilizați un întreg complex de igienă dentară - irigator acvaget.

Irigator aquajet ld a7: sănătate orală

Aquadget Irigator pentru îngrijire oralăCurățarea regulată nu este potrivită pentru coroane, proteze, deoarece bacteriile încep să se acumuleze la baza lor și acest lucru duce întotdeauna la boli inflamatorii. Dacă nu curățați faltele dentogingivale și spațiul dintre dinți, apoi bacteriile pot pătrunde în crăpături. Acestea sunt erodate de bacterii, iar din acest motiv, țesutul osos devine mai subțire. Gingiile slăbesc atât de mult încât se scade din partea osului afectat. De-a lungul timpului, gingia se oprește în mod corespunzător în susținerea dintelui și cade.

Irigatorul aquajet ld a7 este recomandat de medicii stomatologi profesioniști. Duză de dispozitiv vă permite să curățați greu de curățat pentru curățare cu o periuță de dinți și un fir din cavitate. Un curent puternic de apă, cu propriile sale spalatoare, elimină rămășițele de mâncare, în timp ce masivează cavitatea bucală. Ca rezultat, circulația sanguină a gingiilor se îmbunătățește, iar probabilitatea calculului și a parodontitei scade.

Indicații pentru utilizare

Irigator al cavității bucale a aquajet ld a7 utilizate pentru prevenirea gingivita, boala parodontala, parodontita, mucoasa de masaj, precum și pentru îngrijirea protezelor dentare, aparate pentru corectarea mușcăturii, coroane și implanturi.

măsuri de precauție

 1. Cum să folosiți irigatorulDupă utilizare, aparatul trebuie oprit.
 2. Cablul de alimentare trebuie să fie poziționat departe de suprafețele fierbinți și umede.
 3. Nu lăsați conectorul aparatului în priza electrică dacă aparatul nu este folosit mult timp.
 4. Nu încercați să reparați singur dispozitivul. Este mai bine să solicitați garanții în companii speciale.
 5. Nu introduceți obiecte străine în tubul dispozitivului, deoarece acest lucru poate duce la defectarea acestuia.
 6. Dispozitivul trebuie păstrat într-un loc dificil pentru copii.
 7. Nu folosiți irigatorul la baie și atingeți mufa cablului cu mâinile ude.
 8. Dispozitivul trebuie utilizat numai în scopul propus.
 9. Dacă irigatorul cade în apă, trebuie să-l detașați de rețea și numai apoi să-l scoateți.
 10. Nu folosiți irigatorul în zonele unde se pulverizează aerosolii.
 11. Aparatul nu trebuie lăsat nesupravegheat.
 12. Nu spălați dispozitivul sub apă curentă.
 13. Este interzisă umplerea recipientului pentru irigatoare cu uleiuri și alcool care conțin lichide, lichide cu suspensii și soluții care nu sunt destinate utilizării în dispozitiv.

Cum să folosiți irigatorul aquajet ld a7?

Mai întâi trebuie Scoateți recipientul de pe dispozitiv deschizând capacul. Apoi recipientul trebuie umplut cu apă caldă sau cu o soluție special proiectată. Nu permiteți ca temperatura lichidului să depășească 40 de grade, deoarece poate deteriora mucoasa orală. Următoarea este instalarea containerului. Dacă aceasta este prima aplicare a irigatorului, lichidul cald trebuie să fie trecut complet prin dispozitiv.

Dispozitivul este conectat la sursa de alimentare. Cablul de alimentare este situat în partea din spate a dispozitivului. Pentru a obține cablul de alimentare, trebuie să mutați capacul din spate al aparatului și să introduceți cablul prin orificiul destinat acestuia. Apoi, trebuie să conectați cablul de alimentare la priza.

În total, setul include 4 atașamente. Fiecare dintre ele are culori diferite și este individuală. O duză este utilizată numai pentru un membru al familiei. Este inadmisibil să folosiți duza altcuiva, deoarece este neigienică. După selectarea duzei, introduceți-o în mânerul irigatorului astfel încât canelura de pe mâner să coincidă cu ghidajul duzei până când se fixează. Acum se poate folosi irigatorul.

Dacă duza este dificil de îndepărtat, deoarece acesta alunecă, puteți folosi o cârpă moale și uscată pentru a preveni alunecarea. După aceasta, duza trebuie trasă ușor de pe mânerul dispozitivului, fără a permite rotirea acestuia.

Îndepărtarea treptată a cavității bucale

Aparatul de acvariu pentru irigatoriDupă pornirea dispozitivului în conformitate cu instrucțiunile, pentru a direcționa capul în cavitatea bucală. Gura trebuie menținută ușor deschisă pentru a permite scurgerea apei. Jetul este controlat de un întrerupător. Cea mai mică viteză este folosită pentru copii. În general, viteza poate numi un dentist, deoarece fiecare persoană are propriile particularități ale structurii țesutului gingival și ale dinților.

Procesul de curățare a dinților începe cu cele mai îndepărtate dinți în direcția celui mai apropiat. Mai întâi curățați coroanele de-a lungul gingiilor, apoi - spațiile interdentare. Apoi, suprafața rămasă a coroanelor este prelucrată până când placa este complet spălată. Procedura de curățare se termină cu un masaj al gingiilor.

Desigur, irigatorul aquajet ld nu poate înlocui curățarea cu o periuță de dinți, deci este mai bine să o utilizați în îngrijirea orală complexă.

Cum să protejați corect dispozitivul?

Cum sa alegi un irigatorIrigatorul aquajet și piesele sale individuale trebuie curățate. În acest caz, este necesar să deconectați cablul de la sursa de alimentare în prealabil. Curățarea se face cu o cârpă moale, umezită, dar mânerul trebuie curățat numai cu o cârpă uscată. Rezervorul și duzele pot fi spălate atât manual, cât și într-o mașină de spălat vase fără a utiliza agenți abrazivi și perii grosiere - aceasta poate deteriora suprafața.

În ceea ce privește stocarea dispozitivului: nu trebuie lăsat mult timp sub razele solare, precum și în apropierea dispozitivelor de încălzire și a incendiului. Nu depozitați dispozitivul cu soluții agresive.

Irigator de viata - 5 ani. Data de producție este indicată pe carcasa irigatorului. Ce ar trebui să fac dacă dispozitivul a expirat? În acest caz, este necesar să eliminați dispozitivul în conformitate cu regulile de eliminare.

opinii

Irigator aquajet ld a7 - cel mai interesant găsit de mine. De multă vreme gingiva era bolnavă, din gură era un miros. M-am obișnuit să folosesc dispozitivul la viteza a doua și mirosul a dispărut. Probabil, întregul spațiu dintre dinți a fost curățat în cele din urmă și chiar dentistul ma lăudat că folosește dispozitivul. Dar mai intai am tratat cariile dentare, si abia apoi am inceput sa folosesc acvacultura. Au durat 2 ani și nu era un singur punct negru pe dinți! Recomandările mele: utilizați dispozitivul cu atenție și mai întâi la o viteză minimă, mai ales dacă gingiile sunt delicate. Folosesc o dată pe săptămână cu ață dentară.

Odată ce mi sa întâmplat o poveste teribilă. Timp de trei ani am amânat călătoria mea la medicul dentist, iar cariile mele s-au transformat în pulpită, spațiile interdentale au fost pietruite. Nu știu cum m-am implicat în asta, dar după un tratament lung și costisitor, medicul dentist a recomandat să cumpăr un acvaget de irigare. Am cumpărat-o într-un magazin medical la un preț modest.

La început nu era clar cum să o folosesc, dar de câteva ori m-am obișnuit cu asta. Acum îmi curăț dinții și gingiile de două ori pe săptămână cu acest dispozitiv. Cel mai plăcut bonus al dispozitivului este un masaj al cavității orale, care este foarte plăcut și util pentru circulația sângelui. În aspect, dinții arata mai bine îngrijit, nimic nu miroase din gură. Vreau să sfătuiesc pe toată lumea cât mai curând posibil să înceapă utilizarea aquadgetului, pentru că trebuie să țineți cont de dinții dumneavoastră de la tineri!

Nu-mi place faptul că irigatorul cavității orale a aquajet ld a7 este scurgeri. Poate doar mi se pare, dar în spatele ei există întotdeauna ceva umiditate. Dar el se ocupă de funcțiile sale de bază, pentru că este atât de frumos să ai mereu o respirație proaspătă. Întotdeauna îmi clătesc dinții din spate la viteza maximă a jetului, iar cele din față - la viteza minimă. După această procedură, respirația este menținută proaspătă pentru o perioadă lungă de timp. Toată familia folosește un irigator și nimeni nu are probleme cu dinții.

Irigatorul poate fi folosit și pentru copii mici. Fiica mea de cinci ani, îmi voi clăti dinții și gingiile cu cel mai slab curent. Sper că acest lucru ajută la prevenirea cariilor dentare, deoarece îi iubește pe dulce. Vă recomandăm cu siguranță acest dispozitiv pentru utilizare.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Irigator pentru curățarea dinților: ceea ce este și cum să-l alegețiIrigator pentru curățarea dinților: ceea ce este și cum să-l alegeți
Cum sa prevenim cariile dentare la un copil?Cum sa prevenim cariile dentare la un copil?
Cum să vă spălați dinții în mod corespunzător și adeseaCum să vă spălați dinții în mod corespunzător și adesea
De ce are loc respirația urâtă: cauzele și tratamentulDe ce are loc respirația urâtă: cauzele și tratamentul
Cum să scapi de mirosul din gură?Cum să scapi de mirosul din gură?
Pastă de dinți, tratamente dentare și gumăPastă de dinți, tratamente dentare și gumă
Spălarea gurii: alegerea pe care să o utilizațiSpălarea gurii: alegerea pe care să o utilizați
Miros de la gura copilului - motiveleMiros de la gura copilului - motivele
Carii dinților anteriori: cauzele și tratamentul boliiCarii dinților anteriori: cauzele și tratamentul bolii
Ateu dentar ceară: beneficii și utilizăriAteu dentar ceară: beneficii și utilizări
» » Irigator aquadzhet: un dispozitiv eficient pentru cavitatea bucală
© 2021 amigdas.com