amigdas.com

Câți dinți au toate într-un crocodil

Crocodilul și habitatele saleCrocodilul - unul dintre cele mai vechi reptile, este o creatură foarte inteligentă. Aceste animale sunt supuse instruirii, sunt capabile să recunoască maestrul și să răspundă chemării sale. Ei sunt părinți frați și îngrijiți, mai întâi păzind zidăria lor, iar apoi - bebelușii prinși. Fălcile acestor animale au o aderență puternică, iar dinții sunt îndoiți și se schimbă de-a lungul vieții. Cati dinti au un crocodil in gura in acelasi timp? Să înțelegem.

Descrierea generală

Crocodilii sunt clasificați ca un grup de vertebrate acvatice. Originea numelui este Greaca Antică. Aceste reptile sunt prădători semi-acvatice. Pradă lor sunt apa și animalele semi-acvatice, precum și cei care vin la râu până la locul de udare. extern tipul de animal este caracterizat de următorii parametri:

 • Dimensiuni de la 2,5 la 5 metri, în funcție de tipul și vârsta.
 • Capul este aplatizat, cu o gură întinsă.
 • Membrele sunt scurte și puternice, degetele sunt conectate prin membrane.
 • Coada este comprimată lateral, puternică.
 • Ochii sunt localizați pe partea superioară a capului, astfel încât animalul să poată privi din rezervor, scufundând complet corpul și fața în el.
 • Nostrele și urechile sunt prevăzute cu vane speciale care blochează accesul la apă.

Aceste reptile se găsesc în rezervoarele de apă dulce din orice țară tropicală. Unele specii pot purta ape saline și pot trăi pe litoral.

Dinții crocodili

Reptile dinți merită o separată descriere:

 • Cel mai mare dintre ele se alternează pe fălcile cu cele mai mici.
 • danturăDinții sunt aranjați în așa fel încât să fie posibil cu fermitate și păstrați fiabil prada, fără a lăsa să scape.
 • Între ei există receptori specifici care reacționează la presiune, ceea ce permite reptilii la dozare pentru a regla forța de compresie a fălcilor.
 • Dinții acestor animale au o formă conică, fiecare ocupând o celulă separată în țesutul osos, în interiorul căruia sunt goale.
 • Dimensiunea caninilor poate ajunge până la 5 centimetri în lungime.
 • În interiorul cavităților dentare, formare dinți noi, care apoi înlocuiesc pe cele vechi. Acest proces continuă atât cât trăiește crocodilul.

Câți dinți are acest prădător? Diferitele specii au un număr ușor diferit. În general, putem spune că crocodilul din gură este de 64-68 dinți. Există 68 de dinți în creastă, Nil de la 64 de ani.

Alimentele crocodilului

Masa principală a reptilei este pește. Dar, în plus, crocodilul vânează prada cu care se poate descurca. Persoanele adulte organizează vânătoare pentru păsări, amfibieni, reptile, mamifere. Adesea, victima depășește dimensiunea crocodilului, dar acest lucru nu împiedică victoria asupra acestuia. La unele specii ale acestor reptile se dezvoltă canibalism.

Cel mai adesea vânatul de crocodili noaptea, auzul și vederea acută permit urmărirea pradă și întunericul ajută să se apropie cu tacere de el și să atace. Falsele acestui prădător nu sunt adaptate procesului de mestecare. Reptilele înghite întregul animal, îl rup în bucăți mari și apoi mănâncă. Dacă carcasa nu este susceptibilă la dezmembrare, prădătorul îl trage în fund și așteaptă un timp până când carnea devine mai ușoară. Procesul de digestie durează 4-5 zile.

Cu cât e mai mare crocodilul, cu atât mai mult un mare Preferă pradă. Experiența și puterea îi dau încredere. În cazul în care prădătorul urmărește o foame feroce, poate chiar să mănânce carne putredă, dar astfel de cazuri sunt destul de rare. Cât de mult mănâncă acest gigant? La un moment dat, o reptilă poate mânca până la o pătrime propria greutate.

O parte din mâncare se transformă în corpul său grăsime stocurile. La urma urmei, în natură, crocodilul nu reușește întotdeauna să mănânce în mod regulat. El nu mănâncă în fiecare zi, sau chiar în fiecare săptămână. Se constată faptul că perioada maximă în care un crocodil poate rămâne în viață fără a lua alimente este egal cu un an și jumătate.

Unele fapte interesante despre crocodili

 • extracțieAcești prădători sunt capabili de viclenie. ei umezit terenul din apropierea locului de adăpare adus în apă din gură, astfel încât victima a alunecat. La urma urmei, dacă va cădea, șansele de al trage în iaz vor fi mult mai mari.
 • Reptilele sunt foarte îndrăgite de prinderea peștilor în timpul reproducerii. Tot ce trebuie să facă este să se întindă împotriva curentului și să deschidă gura. Peștele însuși va sari acolo, iar crocodilul va înghiți doar prada.
 • Reptilă completă nu va vâna niciodată, chiar dacă extragerea însăși "intră în mâini". Crocodilii sunt prea leneși.
 • Dacă o picătură de lichid cade în gura deschisă a acestui prădător, îl lovește imediat. Instinctul funcționează fără probleme.
 • Incomoditatea crocodilului este evidentă. Pe teren, este capabil să dezvolte un bun viteză chiar și cu astfel de membre scurte.
 • Reptilele înghiți pietre din când în când, le servesc în stomac pentru a mânca alimente și ca balast.
 • Mușchii cu care crocodilul lovesc fălcile sunt foarte puternici, iar cei care sunt responsabili pentru deschiderea lor sunt mult mai slabi. Aceasta este folosirea formatorilor în trucurile lor, ținând ușor mâinile gurii prădătorului și lăsându-i să-și deschidă gura.
 • Cei mai mari indivizi sunt găsite în Australia, India și Fiji. Aici găsiți o reptilă de 7 metri lungime și cântărind o tonă.
 • Vă întrebați cât timp va putea trăi acest animal? Specialiștii susțin că există persoane care au trecut o limită de o sută de ani, majoritatea populației trăiește mult mai puțin.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Câți ani trăiesc elefanții și ce afectează durataCâți ani trăiesc elefanții și ce afectează durata
Snake python - cum arată, fie că este otrăvitoare sau nuSnake python - cum arată, fie că este otrăvitoare sau nu
Câți dinți are o pisică adultă: ce trebuie să știți despre ei?Câți dinți are o pisică adultă: ce trebuie să știți despre ei?
Unde locuieste hipopotamul si ce mananca hipopotamul obisnuit?Unde locuieste hipopotamul si ce mananca hipopotamul obisnuit?
Turturele de acasă, cum să păstreze o broască țestoasă la domiciliuTurturele de acasă, cum să păstreze o broască țestoasă la domiciliu
Caracteristicile oroarei obișnuite. Cum se înmulțește șarpele?Caracteristicile oroarei obișnuite. Cum se înmulțește șarpele?
Pinniped mammals: reprezentanți ai ordinii de pinipedePinniped mammals: reprezentanți ai ordinii de pinipede
Ce amfibieni au o inima cu trei camere?Ce amfibieni au o inima cu trei camere?
Lista celor mai mari animale din lumeLista celor mai mari animale din lume
Ce poate visul crocodilului: în apă și pe uscatCe poate visul crocodilului: în apă și pe uscat
» » Câți dinți au toate într-un crocodil
© 2021 amigdas.com