amigdas.com

Caracteristicile păsării

BlackcapSlavka-Chernogolovka este o pasăre mică. Cântăreața ei probabil a auzit toată lumea, dar nu toată lumea o poate vedea. Aceste păsări trăiesc în Europa și se găsesc în Asia Mică și Africa de Nord. Ei locuiesc în păduri și chiar în parcuri de oraș, făcând zboruri mici și sărind de la sucursală la ramură. Puteți întâlni aceste păsări și într-un mediu acasă în cuști.

Descrierea de Blackheaded Warbler

Mărimea acestor păsări este puțin mai mică decât vrăbii. Greutatea lor este de 30 de grame, iar lungimea corpului este de aproximativ 15 centimetri. Durata lor de viață ajunge la șapte ani.

Descrierea aspectului standului cu capul negru:

 1. Rotunjită coroană.
 2. Ciocul este de dimensiuni medii.
 3. Coada are o lungime medie.
 4. Aripile sunt destul de scurte, intervalul lor este de 20 de centimetri.

Pentru dragă, oligarhul negru se caracterizează printr-o culoare de măslină întunecată a spatelui și a culorii galbene a burta și podhvostya. Bărbații diferă de femeile în culoarea lor. La persoanele adulte, partea de sus este măslin închis, iar fundul are o nuanță cenușie. De asemenea, culoarea gri poate fi văzută pe ciocul și labele capului negru. Gât și podhvoste la bărbați de culoare albă.

Blackheads sunt proprietarii unei voci melodice. Aceștia pot concura cu îndrăzneală cu astfel de păsări cântând, ca niște bătăi de cap și bătăuși. Chernogolovki poate interpreta melodii complexe cu aproape nici o pauză. Cantarea lor poate fi numită bucurie. Ascultându-l, ești acuzat de optimism și pozitiv. Masculul atrage femeia cu un cântec liniștit și fluieră cu voce tare.

Modul de viață și reproducerea păsării

Puteți întâlni capul negru în grădini și parcuri și în pădure. La începutul toamnei, aceste păsări zboară către iarnă pentru terenuri mai calde.

Pasărea cântătoare a capului neagrăLa câteva săptămâni după sosirea din timpul iernii, încep să echipeze cuiburile. Capetele negre le plasează destul de joase (la un metru sau doi de la sol), în coroane de arbori sau arbuști. Inițial, bărbatul începe construcția mai multor cuiburi, iar femeia alege cea mai potrivită.

Păsările cuibăresc de la sfârșitul primăverii și până la mijlocul verii.

Chernogolovka poate face câteva gheare pentru sezon. Pot avea până la cinci ouă, nuanțe complet diferite. Acestea pot fi:

 • cu o nuanță maro;
 • albicios;
 • verde;
 • rozalie.

Și, de asemenea, pe ouă există incluziuni de diferite forme și mărimi.

O pereche de puncte negre (de sex masculin și de sex feminin) își expediază ouăle împreună timp de două săptămâni. De asemenea, se alimentează împreună cu nou-născuții. Acest proces durează aproximativ trei săptămâni. Puii se nasc fara puf.

Ce mănâncă mierlele?

Chernogolovki sunt păsări insectivore. Ei vânează cu ciocul lor subțire.

Dieta lor de vară include:

 • acoperi;
 • cărăbuși de frunze;
 • omizi;
 • gărgărițele.

În perioada de toamnă își completează dieta cu fructe de pădure, care sunt recoltate și cu ciocurile lor.

Capturarea punctelor negre și a conținutului la domiciliu

songbirdÎși prind păsările negre imediat după sosirea lor de la iernare. În principal, captura este efectuată cu ajutorul unor păsări ceasornicar. Cu toate acestea, puteți utiliza și rețele greu.

După ce păsărica a fost prinsă, este necesar să le legăm aripile. Apoi ar trebui să fie plasată într-o cușcă mică, care din toate laturile trebuie să fie acoperită cu materie ușoară.

Chernogolovka o atenție deosebită ar trebui acordată, deoarece acestea sunt niște creaturi capricioase.

Primele săptămâni de viață în cușcă sunt foarte importante. În acest timp, păsările negre trebuie să se obișnuiască cu un spațiu strâns și cu un nou mod de a mânca.

În cușcă, trebuie să existe întotdeauna un recipient mic, cu apă curată. Mâncarea poate fi turnată pe podea pentru prima dată.

Hrănirea mielului acasă

Metabolismul punctelor negre este mare. prin urmare Chiar și patru ore fără hrană le pot ucide.

La început, cu excepția amestecurilor de smocuri, a punctelor negre este necesar să dai și să trăiești alimente (gândaci, viermi de făină). Puteți transfera o pasăre într-o altă cameră când învață să mănânce în mod normal în captivitate.

A supraviețuit gloriei, care nu poate fi cuprinsă în cușcă. Acest lucru poate duce la obezitate. Pasarea își va pierde abilitatea nu numai să zboare pe deplin, ci și să zboare chiar și pe stâlp.

Aranjamentul cuștii pentru capul negru

O cușcă pentru aceste păsări ar trebui să fie mică, dar în nici un caz aproape. În celulele prea mari, focurile negre pentru o lungă perioadă de timp rămân sălbatice, iar în cele apropiate își pierd penajul.

Lungimea celulei ar trebui să fie de aproximativ jumătate de metru, iar lățimea și înălțimea de aproximativ treizeci de centimetri. Cel mai bine este să faci o casă pentru păsările din lemn. Acest material este considerat mai sigur pentru păstrarea păsărilor. Barele din lemn ale celulei pot fi vopsite.

Este important să strângeți partea superioară a cuștii cu materia, deoarece pasărea poate să decoleze și să se rănească în cușcă.

Iluminatul pentru captivii captivi

Capturarea și conținutul capului negruChernogolovki sunt păsări foarte sensibile, astfel încât trebuie acordată o atenție deosebită iluminatului. Acest lucru este valabil mai ales pentru perioada de iarnă. Dacă nu există iluminare suficientă, păsările pot avea tulburări hormonale.

Durata zilei de vară trebuie să fie de aproximativ 16 ore, iar în timpul iernii este de aproximativ 11 ore.

Dacă regulile conținutului nu sunt respectate, negrii mor cel mai des în timpul primului molt. Dacă pentru a crea condiții favorabile pentru păsări, ele pot trăi în captivitate timp de aproximativ zece ani.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Bull vultur: cum arată și ce se hrăneșteBull vultur: cum arată și ce se hrănește
Cine este o pasăre atât de mare și cum arată?Cine este o pasăre atât de mare și cum arată?
Pasăre vrăbii acasă. Ce se hrănește și cum trăiesc casele vrabiiPasăre vrăbii acasă. Ce se hrănește și cum trăiesc casele vrabii
Owl: Cum arată o pasăre cu un strigăt plângătorOwl: Cum arată o pasăre cu un strigăt plângător
Bird Turako: descriere și tipuri de bananeideBird Turako: descriere și tipuri de bananeide
Păsări de curte comune: descrierea din fotografia în care trăieștePăsări de curte comune: descrierea din fotografia în care trăiește
Evaluarea celor mai rare păsări din lumeEvaluarea celor mai rare păsări din lume
Bird nightingale: un mod de viata in cazul in care iernare, reproducere si nutritieBird nightingale: un mod de viata in cazul in care iernare, reproducere si nutritie
Păsări cu piept roșu și cioc galbenPăsări cu piept roșu și cioc galben
Rață de rață - specia uneia dintre cele mai interesante păsări din lumeRață de rață - specia uneia dintre cele mai interesante păsări din lume
» » Caracteristicile păsării
© 2021 amigdas.com