amigdas.com

Bird nightingale: un mod de viata in cazul in care iernare, reproducere si nutritie

Nightingale: descrierea aspectuluiNightingale este considerată o pasăre cu cel mai frumos cântat. În cântecul său, în același timp, puteți auzi clic, fluierând și râgând, care, mergând, formează o melodie minunată. Un cântec de noapte este dificil de confundat cu oricare altul. Dar spre exterior pasărea este complet inconspicuoasă.

Cum trăiește această pasăre minunată, ce se hrănește și ce caracteristici ascunde în sine, acest articol va spune.

Sarcini în habitatul natural

apariție

Nightingale se referă la păsările familiei de miel. Când o persoană aude cântecul acestei păsări, crede că sângele arată la fel de frumos pe cât cântă. De fapt, pasărea pare destul de neatrăgătoare și nu are un penaj strălucitor. Nightingale are o dimensiune mică. Pasărea rulează pe picioare mici, subțiri. La capătul fiecărui deget al piciorului se află o gheară care ajută pasărea să rămână pe ramuri. Ochii ca margele, negre și mari.

Cum arată o minunată?Culoarea depinde de speciile de păsări. Semnificația obișnuită are un penaj monotonic, maro-maro sau maro. O mică parte din gât și abdomen sunt vopsite în alb. Părțile și pieptul sunt colorate, care sunt ușor mai întunecate decât culoarea principală. Coada are o nuanță roșie, dar în forma unei linii drepte. Dar există și persoane care au o coadă rotunjită la sfârșit. Unele tipuri din zona pieptului au pene de albastru, portocaliu sau negru. De exemplu, un snake - gât roșu are un gât roșu. Păsările aproape nu schimbă culoarea penei pe tot parcursul anului.

Femeile și bărbații în aspectul lor aproape nu diferă unul de celălalt. Puteți distinge sexul numai pentru culoarea mai strălucitoare a bărbatului. Persoanele tinere au o culoare gălbui, care ajută păsările fără experiență să se îmbine cu mediul și să se ascundă de pradă. Greutatea păsării este mică și este de 25 de grame, iar în lungime adultul crește până la 20 cm. Aripile sunt de 29 cm, cu o lungime de numai 9 cm.

Tipurile și habitatul scenei

În funcție de tipul de scântei, acesta poate fi găsit în diferite părți ale globului.

  • Un dragon obișnuit trăiește în țările din Europa și din Siberia în sezonul cald.
  • Sărbătoarea-gât roșu locuiește în Siberia și Orientul Îndepărtat.
  • Speciile albastre locuiesc în apropierea bazinului Ob, precum și pe coastele Mării Okhotsk și Marea Japoniei.
  • Whistler-ul de noapte se deosebește printr-un cântec mai scurt și trăiește în partea de sud a Siberiei, precum și pe teritoriul de la Kamchatka până la Sakhalin.

Cum arată un aspect înfricoșător cu gâtul roșuToate speciile care locuiesc în locuri cu ierni reci sunt trimise pentru această perioadă din Rusia în regiunile calde. Pădurile se găsesc în păduri, precum și pe coastele cu vegetație densă și arbustă. Păsările sunt atrase de parcuri, unde se dezvoltă salcie și liliac, situate în apropierea iazurilor. Dacă pasărea îi place habitatul, puteți auzi o melodie minunată la o distanță de 10-15 metri de casa ei.

mod de viață

Aceste păsări pot fi împărțite în cei care conduc un mod de viață sedentar și migrat. Reprezentanții speciilor din sud trăiesc în regiunile sudice ale globului și nu au nevoie de zboruri. Alte specii care locuiesc în părțile mai reci ale Rusiei sunt zboruri de zbor.

După cum sa menționat deja mai sus, păsările preferă în timpul iernii pentru a zbura din Rusia în țările din Africa de Est, revenind cu debutul primăverii în țara lor natală. Această perioadă începe de la sfârșitul lunii aprilie până în a doua jumătate a lunii mai și se poate întinde până la începutul lunii iunie. În acest moment, copacii din Rusia sunt deja verzi sau doar încep să fie acoperite cu frunziș. Și, de asemenea, există insecte, care sunt o sursă de nutriție a viselor de noapte. În primul rând, bărbații cu experiență ajung și informează pe toți că au sosit cu ajutorul cântării. Apoi vine tânărul.

Persoanele tinere iubesc cartierul sub formă de bâlci cu experiență și încearcă să ia teritoriul mai aproape de vârstnici. O pasăre experimentată își apără ferm teritoriul și alege cine va deveni vecinul său. Cu vechile degete, pot trăi numai tinerii. Astfel, se formează o ierarhie, al cărei cap este cel mai experimentat individ. Păsările își construiesc cuiburile la o distanță de până la 30 de metri. În cazuri rare, cuiburile sunt situate la o distanță de 5 metri una de cealaltă.

Cântând păsări

Dacă prizele sunt în apropiere, atunci Tânărul și vechiul seara ar trebui să cântă la rândul său. În pădure, puteți auzi adesea un cor de sireturi, care numără mai mult de 40 de persoane. În același timp, numai cântărețul experimentat are dreptul să-și înceapă melodia. Dacă începe să cânte un tânăr de noapte, cel mai experimentat îl alungă sau începe să cânte mai tare. Dacă vecinii trăiesc departe unul de celălalt, fiecare își are propriul timp pentru cântec. Persoanele tinere cântă inepuizabil, învățând treptat această artă de la reprezentanții mai experimentați ai acestei păsări.

Cum cânte cântăreațaPasărea este considerată foarte secretă și joacă adesea ascunderea și căutarea. Dacă ești norocos, în timp ce cântă, îl poți vedea pe un copac cu un cioc larg deschis. privighetoare îi place să cânte tot timpul. În special, melodia păsării poate fi auzită noaptea, datorită absenței zgomotului exterior. În cântecul de noapte există, de asemenea, anumite semnale. Dacă combină mai multe semnale într-o singură melodie, atunci aceasta va însemna cea mai mare alarmă.

Se crede că cântarea melodioasă mai frecventă este halatul comun, dar cântecele altor specii nu afectează nu mai puțin sufletul și inima.

Educația și reproducerea familiei

Aceste păsări trăiesc în perechi. În primele zile după zbor, se odihnesc și se obișnuiesc cu un nou habitat și apoi merg în căutarea celei de a doua jumătăți. Bărbatul începe să cânte zi și noapte pentru a atrage femeia, doar ocazional, rupând să mănânce. Pentru a atrage o femelă, reprezentantul masculin are o poziție diferită, dezvăluie coada, coboară aripile, păsările. La rândul său, femeia începe să fluiere în zori, așa că bărbatul a atras atenția asupra ei. De îndată ce reprezentanții sexului opus și-au ales unii pe alții, femeia decolează, iar bărbatul se joacă cu ea în căutarea, făcând sunete care seamănă cu o scârbă.

Când se formează perechea, femeia începe să creeze un cuib, iar bărbatul continuă să cânte. Astfel, el îi anunță pe alții să vadă că acesta este teritoriul său și femeia.

Pentru a construi un cuib, femeia alege locurile, lângă iazuri. Cuiburile de seară se bazează pe tufișuri la înălțimea de 1 metru, dar în majoritatea cazurilor pe teren sau pe frunze uscate. Fosa unei păsări nu este scoasă, dar se adâncește puțin în fundul pădurii, grămând frunzele. Cuibul cuiburilor este la nivelul frunzelor uscate, iar diametrul lor este de 11-13 cm și înălțimea de aproximativ 10 cm. Cuibul se dovedește a fi dur. Partea inferioară este acoperită cu frunze, marginile cuiburilor sunt căptușite cu țepi și tulpini de iarbă. O pasăre are nevoie de aproximativ o săptămână pentru a construi un cuib.

Ca o ouă de nuntăApoi femelele își găsesc ouăle, iar bărbatul continuă să cânte. Numărul ouălor nu depășește de obicei 4-6 bucăți. Ouăle sunt de culoare maroniu-masiv. Viitoarea mamă înmugurează ouă timp de aproximativ două săptămâni. Terminarea melodiei masculine înseamnă că puii au ieșit și nu mai vrea să atragă atenția. Barbatul este un tată grijuliu, deoarece îi ajută pe femele să asigure puii. El merge în căutarea hranei pentru copii.

Despre puii de pui aveți grijă de 2 săptămâni, deoarece copiii nu pot zbura încă și nu se pot alimenta. Puii se mișcă cu picioarele, fără să se depărteze de cuib și să aibă grijă deosebită. Spre sfârșitul lunii august, aripile copiilor devin puternice, iar ei pleacă cu părinții lor în regiunile calde.

Speranța medie de viață a unui snake este de 3-4 ani. În captivitate păsările trăiesc mult mai mult și în condiții bune de detenție pot trăi până la 7 ani.

Sursă de alimentare

În dieta de nightingale includ:

  • Insecte mici, cum ar fi păianjeni, furnici, omizi, gândaci.
  • Într-un număr mic de culturi.
  • Carne de fructe și fructe mature.

Nightingale în captivitate

Aceste păsări minunate pot exista într-un mediu nenatural pentru ei. Anterioară capturare de seară a fost chiar interzis prin lege. În primăvara anului, în primăvara anului, se prăbușesc într-un mod barbar. Pasărea capturată este legată de aripi și începe să se obișnuiască să trăiască în captivitate. La început, pasărea refuză să cânte, dar apoi puțin, având stăpânire și răcoritoare, își începe melodia.

Crăciun în captivitatePasărea se obișnuiește cu celule rapid, dar faceți-o complet manuală eșuează. Pentru a conține o imagine de noapte, trebuie să arătați foarte mult efort. Cusca ar trebui să fie spațioasă. Dar pentru a preveni obezitatea, păsările, este mai bine să o păstrați în dulapuri.

În primele zile după capturare, scânteia încearcă să se elibereze și să bată împotriva cuștii. Prin urmare, pentru a preveni rănirile, o cușcă în primele zile acoperite cu o cârpă. Persoanele timide vor canta doar într-o cușcă acoperită cu o cârpă albă.

Hrănirea în captivitate

Păsările în captivitate se hrănesc cu:

  • Viermi pulbere de aproximativ 8 bucăți pe zi.
  • Cu ouă de furnici.
  • Oua de pui tocate.

Apoi, în dieta a introdus cu atenție: salată, morcovi rase, carne fiartă într-o formă zdrobită. Odată ce slăbiciunea este folosită pentru a trăi în captivitate, ea este tradusă în alimente gata preparate cu vitamine și minerale.

Cine au auzit vreodată cântecul unui lăudăros, se îndrăgostesc de ea pentru viață. Dar nu închideți aceste păsări minunate în cuști. Dacă vreți să vă bucurați cu adevărat de melodia minunată a sângelui, este mai bine să vă lăsați la o parte și să mergeți în pădure pentru a auzi cântatul acestei minunate păsări.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Roșu roșu și pestriț: cum să înfrumuseța un papagalRoșu roșu și pestriț: cum să înfrumuseța un papagal
Păcii obișnuiți: cum arată, diferențele dintre femeie și bărbatPăcii obișnuiți: cum arată, diferențele dintre femeie și bărbat
Cum arată și se hrănește șoimulCum arată și se hrănește șoimul
De ce visează păsările? Ceea ce Birdul ne cântă într-un visDe ce visează păsările? Ceea ce Birdul ne cântă într-un vis
Owl: Cum arată o pasăre cu un strigăt plângătorOwl: Cum arată o pasăre cu un strigăt plângător
Bird Turako: descriere și tipuri de bananeideBird Turako: descriere și tipuri de bananeide
Păsări de curte comune: descrierea din fotografia în care trăieștePăsări de curte comune: descrierea din fotografia în care trăiește
Păsări cu piept roșu și cioc galbenPăsări cu piept roșu și cioc galben
Cea mai mică pasăre din lume. Descrierea pasarilor HummingbirdCea mai mică pasăre din lume. Descrierea pasarilor Hummingbird
Habitat și aspectul păsărilorHabitat și aspectul păsărilor
» » Bird nightingale: un mod de viata in cazul in care iernare, reproducere si nutritie
© 2021 amigdas.com