amigdas.com

Ziprovet - picături eficiente în bolile oculare la pisici și câini

Cum se aplică ciprovetCa și alte animale de companie, pisicile și câinii pot avea inflamație a ochilor. Pisicile se pot lupta unul cu altul. O pisica care merge pe strazi poate deveni infectata cu diferite boli. Pentru tratamentul ochilor la animale, ei folosesc Ciprovet, este ușor și simplu de aplicat. Medicamentul nu are aproape nicio contraindicație. Distruge structura ADN-ului microbian.

Descrierea preparatului

Picăturile Ciprovet pentru pisici conțin clorhidrat de ciprofloxacină diluat în apă (0,45%) și substanțe suplimentare. Cipllofloxacin distruge bacteriile - Chlamydia, micoplasmele unicelulare, Staphylococcus aureus, Pseudomonas aeruginosa și ameliorează inflamația. Un alt avantaj al compoziției - când este utilizat în pisici, nu există recurențe.

Compoziția este vândută în sticle sau sticle de polietilenă, în care există o soluție transparentă. Există o sticlă de aproximativ 130 de ruble. Medicamentul poate fi cumpărat într-o farmacie sau clinică veterinară fără prescripție de la un medic veterinar. Dar, înainte de utilizare, sfătuiți să consultați medicul veterinar.

Tsiprovet pentru eliberarea pisicilor Compania cu răspundere limitată NEC Agrovetzashchita, cu sediul la Moscova. De asemenea, potrivit pentru câini.

Recomandări pentru utilizare

Medicamentul este recomandat pentru utilizarea într-o varietate de boli oculare la pisici și câini. Ei tratează bolile și o folosesc pentru prevenire:

  • cu conjunctivită acută și cronică;
  • cu supurație a ochilor (iridocilită septică);
  • când apare o infecție și, în legătură cu aceasta, o deteriorare a vederii;
  • keratoconjunctivită;
  • cu inflamație a corneei (keratită) și ulcere pe aceasta;
  • cu inflamație bilaterală a marginii pleoapelor - blefarită;
  • cu alte boli inflamatorii ale ochilor.

Medicamentul este folosit pentru a vindeca traumele corneei sau pleoapelor. Folosit pentru restaurare după intervenții chirurgicale, precum și înainte de intervenția chirurgicală pentru prevenirea complicațiilor.

Folosind medicamentul, nu vă puteți teama că vor exista tulpini de bacterii rezistente la acesta.

Instrucțiuni de utilizare

Cum să utilizați ciprovetSticla de plastic are un dozator încorporat, cu care este ușor să îngropați soluția. Când este instilat, nu atingeți capătul flaconului cu o cornee sau o pleoapă.

Dacă ați cumpărat medicamentul într-un flacon de sticlă, apoi să insuflați soluția, luați o altă pipetă.

De obicei, un medic veterinar recomandă instilarea medicamentului de patru ori pe zi. Acest lucru ar trebui făcut în termen de 1 până la 2 săptămâni. Medicamentul este îngropat într-un singur ochi 1 picătură. Pentru a preveni scurgerea medicamentelor, fixați capul unei pisici sau câine cu mâinile, ridicându-l. Dacă ochii animalului turnarea puroi, se recomandă să se scurgă într-un ochi 3 - 4 picături, și după ceva timp pentru a curăța de pe tifon steril umezit sau un tampon de bumbac puroi si alte murdarii. Apoi, încă o picătură ar trebui să fie picurată în ochi și făcută de 4 ori pe zi, observând bucata de tratament 7-14 zile.

Doza medicamentului utilizat depinde de greutatea animalului de companie. În cazul în care câinele are o greutate corporală de 2 până la 10 kg, atunci o picătură este picurată în ochi. Dacă un câine de o rasă mai mare și cântărește 10 kg sau mai mult, apoi picătură 2 picături. La o pisică de orice rasă instill pe 1 picătură.

După 1 - 2 săptămâni se recomandă să întrerupeți tratamentul. Dacă animalul nu se recuperează, tratamentul se repetă. Nu întrerupeți tratamentul, care va numi un medic veterinar.

Contraindicații

Medicamentul poate fi utilizat pentru tratament, chiar dacă pisica sau câinele sunt însărcinate sau cresc puii. Ei pot vindeca pisoi care au o vechime mai mare de 7 zile. Nu utilizați medicamentul dacă pisica are o alergie la ea, dar acest lucru se întâmplă foarte rar. Medicamentul nu trebuie utilizat dacă animalul are circulație cerebrală. Nu îl puteți îngropa în ochii puiilor și puiilor nou-născuți.

Ziprovet picături oftalmice nu pot fi utilizați simultan cu soluții de medicamente în care pH = 3 - 4 și care sunt instabile.

Efecte secundare

Atunci când se utilizează, pot exista efecte secundare:

  • o mulțime de lacrimi și arsuri în zona ochiului;
  • roșeața veveriței.

O senzație neplăcută de pisică sau câine are 3 - 5 minute după ce trece. Dar dacă după aplicarea medicamentului ochii devin roșii, mâncărime intensifică, atunci este mai bine să opriți tratamentul și să consultați medicul veterinar care tratează.

Poate că un medic veterinar vă va sfătui să utilizați medicamentul în cazurile în care alte medicamente nu au efectul dorit.

Dacă medicul a desemnat să utilizeze mai mult de un medicament, apoi fiecare medicament este instilat pisică sau câine, făcând un interval de 5 până la 10 minute.

Condiții de depozitare

Cum să depozitați ChipMedicamentul poate fi utilizat la 3 ani de la data fabricației, care este scris pe flacon. Depozitați medicamentul într-un loc întunecos și rece. Temperatura aerului trebuie să fie de +5 - 25 ° C.

Nu puneți flaconul lângă produse. Puteți stoca sticla pe raftul frigiderului. Apoi, înainte de tratamentul animalului, sticla trebuie să fie încălzită. După aplicare, flaconul trebuie să fie închis etanș cu un capac, apoi poate fi depozitat numai o lună.

Dacă ochii animalului dvs. sunt bolnavi, nu vă fie teamă, deoarece există un medicament care le poate vindeca. Dar înainte de tratament este mai bine consultați un medic veterinar.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
De ce pisicile iubesc valerienii și cum funcționează pisicile?De ce pisicile iubesc valerienii și cum funcționează pisicile?
Gemobalanță pentru pisici și câini - instruireGemobalanță pentru pisici și câini - instruire
Maxidin pentru pisici manual de utilizareMaxidin pentru pisici manual de utilizare
Milbemax pentru pisici și câini de la viermi. Instrucțiuni de utilizareMilbemax pentru pisici și câini de la viermi. Instrucțiuni de utilizare
Anandin pentru pisici, instrucțiuni de utilizareAnandin pentru pisici, instrucțiuni de utilizare
Principalele antibiotice cu spectru larg pentru pisiciPrincipalele antibiotice cu spectru larg pentru pisici
Vrajitorul dăunător pentru pisici dacă îl oferiți tot timpulVrajitorul dăunător pentru pisici dacă îl oferiți tot timpul
Antigadin pentru pisici: o instrucțiune pentru a crea un spray propriu, comentariiAntigadin pentru pisici: o instrucțiune pentru a crea un spray propriu, comentarii
Enroxil: instrucțiuni pentru utilizare în medicina veterinarăEnroxil: instrucțiuni pentru utilizare în medicina veterinară
"Stop cistita" pentru instructiunile pentru pisici: tableta pentru pisici"Stop cistita" pentru instructiunile pentru pisici: tableta pentru pisici
» » Ziprovet - picături eficiente în bolile oculare la pisici și câini
© 2021 amigdas.com